Az első áldozat (2022–2022) 70

Amikor eljön az ideje, hogy Juliette, a tinédzser vámpír megölje az első áldozatát, hogy elfoglalhassa helyét egy hatalmas vámpírcsaládban, egy új lányra állítja a figyelmet a városban, Calliope néven. De Juliette legnagyobb meglepetésére Calliope vámpírvadász. Mindketten rájönnek, hogy a… [tovább]

angol

Képek 19

Szereposztás

Jonas Dylan AllenBen Wheeler
Gracie DziennyElinor
Dominic GoodmanApollo
Sarah Catherine HookJuliette
Imani LewisCalliope
Dylan McNamaraOliver
Roberto MendezNoah
Elizabeth MitchellMargot
Jason R. MooreJack
Phillip Mullings Jr.Theo

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

Chriss 

A Rómeó és Júlia leszbikus-vámpíros kiadása. Nekem bejött. A történet is izgalmas volt, és a szereplők is érdekesek. Szerintem a színészek játékával sem volt semmi probléma, nem tűnt erőltetettnek a szerelmi szál sem. Jó volt Elizabeth Mitchell-el újra találkozni. A látvány nem volt csúcskategóriás a szörnyek tekintetében, de lehetett látni már ennél sokkal rosszabbat is. Egyáltalán nem Asylum feeling. Apollo karaktere volt talán a legidegesítőbb, mintha csak akkor kezdte volna komolyan venni a „munkáját” mikor már késő volt. Remélem, lesz folytatása.

fondorka

több low budget leszbi vámpíros sorozatot a népnek

Echo 

Egyáltalán nem lepett meg hogy el lett kaszálva ez a sorozat. Alig bírtam végig nézni. Igaz a vége már kezdett érdekes lenni. Egy kicsit kíváncsi vagyok, hogy mi lett volna a folytatásban, de meg leszek nélküle is.
A szereplőkkel nem voltam kibékülve. Főleg a két kiscsaj irritált meg a szerelmi szenvedésük. Elinor volt kb az egyetlen akit kedveltem, meg a vége felé Thalia.
A történetnek elég sok szála lett és igazából egyikre se lett túl sok figyelem fordítva. Mindegyik épp hogy elkezdődött és már vége is.

alexakarola 

Nem értem ezt a nagyon rossz százalékot, sokkal jobb annál. Nagyot csalódtam pozitívan!, igazán rossz alkotást vártam, de egyáltalán nem azt kaptam. A sztori izgalmas volt, a színészek 90-%-a kb. teljesen jó, a főszereplő színésznőt kifejezetten nagyon szeretem, jól játszik (kíváncsi leszek rá a jövőben), a párosunk kis cuki ^^ (és egy teljesen normálisan bemutaott wlw reprezentáció!!! még sok ilyet *-*), kémia megvan, a zenéket nagyon jól kiválogatták az egészhez! Ennél sokkal-sokkal rosszabb sztorival és/vagy színészekkel rendelkező sorozatok is vannak. Ami hátránya, hogy a szörnyek nem a legjobbak (azon kívül viszont a képi világa tök szép, teljesen rendben van! ) plusz vannak benne kisebb gagyibb részek (mondjuk a felfalás az olyan volt :D azon azóta is nevetek, de igazából nem rontott a sorozaton).
Én nagyon élveztem, szeretem a párosunkat, nagyon reménykedem, hogy lesz folytatás!!

Fnora

Őszintén nem tudom, mit gondolok erről a sorozatról. Hol a fejemet fogva visítottam a röhögéstől spoiler, hol haldokoltam az igazán cringe klisés pillanatoktól spoiler, hol tényleg élveztem spoiler.
Azt hiszem a Netflix kezd kifogyni a normális ötletekből, (tudom, könyv alapján készült, de akkor is) illetve lassan én is a célközönségen kívül vagyok. Az előzetes szimpi volt, ezért néztem meg, de nem tetszett annyira, mint vártam. :(

Kemiviki 

Röviden tömören Rómeó és Júlia története vámpír – vámpírvadász kiadásban nőkkel.
Gagyi, sablonos történet, ami nem magyaráz el az égvilágon semmit sem.
A két csajszi között a kémia nulla, és sajnos játszani se nagyon tudnak. És a szörnyek nagyon gázul néztek ki.
Ennek ellenére miért néztem végig? Mert voltak benne érdekes elgondolások. Szerintem jobban ki kellett volna bontani a világot. Hogy tudnak szaporodni az öröklők, miért nem árt nekik semmi, mi ez a nagy hajcihő az első áldozat körül, miért nem jó a tasakos vér, miért nem mindegy hogy milyen vér????? És még millió és egy kérdésem maradt.
De szerintem ezekre választ nem fogok kapni, nem hiszem hogy berendelnék a folytatását, bár inkább ne fogadjak ilyenekre :D

3 hozzászólás
S_Bíborka 

A színészek természetesen nagyon távol állnak attól, hogy akadémiai díjasok legyenek – bár a Fairmont család hölgyei nagyon tisztességes munkát végeznek, és valószínűleg könnyen kapnak néhány jövőbeni szerepet. De az igazi probléma a forgatókönyvvel van, amely nem tud testet ölteni arra a félelmetes feltevésre, hogy a vadász és a vámpír egymásba szeretnek. Az sem segít, ha a történetet a Rómeó és Júliával társítjuk. Szintén enyhén szólva megdöbbentő a nagyon rossz döntések gyakorisága különböző emberek részéről, akik nincsenek gondosan bemutatva vagy motiválva. Valamennyire élveztem a sorozatot, de óvatosan bizakodó vagyok a második évadot illetően.

VMalfoy 

Nem azt mondom, hogy nem kötött le, de inkább volt viccesen cringe mint ténylegesen tartalmas időtöltés. Mindenki nem normális, a racionális döntéseket nem ismerik és tényleg mindenki az agyamra megy. Őszintén egyedül Oliver karakterét bírtam, mert tisztára olyan, mintha ő is csak jót szórakozna az egészen.

Ancsúr 

A „zs" kategóriás szörnyektől annyira sem ijedtem meg, mint egy veszett kutyától. Leginkább egy komolyabb, fiataloknak szóló disney-s filmre hasonlít ez a sorozat. Felnőtt fejjel kicsit gagyi.


Népszerű idézetek

desertangelable 

– Hol van az anyám?
– Én megettem.
– Te megetted az anyámat?!

1. évad 5. rész – Első szerelem

Hasonló filmek címkék alapján