Bridget Jones babát vár (Bridget Jones 3.) (2016) 509

Bridget Jones's Baby
125' · amerikai, egyesült királysági · dráma, romantikus, vígjáték 16

Miután szakított Mark Darcyval, Bridget Jones „boldogan él, amíg meg nem hal” terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj… [tovább]

angol
angol

Képek 238

Szereposztás

Renée ZellwegerBridget Jones
Colin FirthMark Darcy
Patrick DempseyJack Qwant
Sarah SolemaniMiranda
Emma Thompsonnőgyógyász
Sally PhillipsShazza
Jim BroadbentBridget apja
Celia ImrieUna Alconbury
James CallisTom
Gemma JonesBridget anyja

További szereplők

Kapcsolódó zónák

Bridget Jones filmek

30 tag · 5 karc · Utolsó karc: 2019. május 22., 14:22 · Bővebben


Kedvencelte 80

Várólistára tette 107


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

HATALMAS pozitív csalódás.
Egy rövid ideig még az is bennem volt, hogy meg se nézem, mert milyen az már, hogy Bridget nincs együtt Markkal, mikor az előző 2 részben már kiszenvedtük. Nem éreztem szükségét ennek a filmnek. De azért csak kíváncsi voltam rá, még ha alacsonyak voltak is az elvárásaim. Azokat pedig magasan megugrotta. Rengeteget nevettem, de úgy az az igazán törvénytelen röhögéssel. A kedvenceim voltak az Emma Thompsonos jelenetek. Azok a fejek, meg beszólások! XD És e mellé még jöttek a szép, megható jelenetek is. Amikor Bridget először nézte meg a babáját az ultrahangon! T-T Meg a szokásos utolsó 20 perc nálam azzal telt, hogy könnyes szemmel vigyorogtam. :D

A lehető legjobbkor néztem meg. Jól esett a lelkemnek a szokásos Bridget Jones féle esetlenség. Egy dologba azért bele kötnék ezzel kapcsolatban. spoiler
Szerintem ez egy tökéletes lezárása a szériának. Pörgős, fiatalos, és megtartotta a régi filmek varázsát. Minden szereplő a helyén. Lehet maratonozni!

4 hozzászólás
desertangelable 

Amennyire rosszul indult az eleje, olyan jó lett a vége. Előrebocsátom, hogy szeretem Bridgetet is, meg Renée-t is, úgyhogy ha beléjük verem a csúfot, azt nem azért teszem, mert ellenérzéseim vannak.
Tudom, hogy az évek előrehaladtával senki sem lesz fiatalabb, de nekem mindig egy kisebb sokk, amikor folytatást csinálnak egy olyan filmnek, aminek az első részében az adott színész még zsenge, a következőben meg már full botox. Kell egy fél óra legalább, hogy megszokjam a látványt, ha meg tudom szokni egyáltalán. Hogy részben ennek köszönhető-e, vagy magának a forgatókönyv hiányosságainak nem tudom, de Emma Thompson első megjelenéséig egyenesen untam a filmet. Abban a pillanatban, ahogy Emma színre lépett megváltozott a film humora, sokáig úgy éreztem, hogy ő viszi hátán a produkciót, de aztán szerencsére elkezdett visszatérni Bridget humora is, olyannyira, hogy voltak jelenetek, amiken már hangosan nevettem. És hát, ahogy mondani szokták: minden jó, ha jó a vége! A végére már annyi poén lett, hogy a film 4 csillagról felugrott 7-re, és még azt is merem mondani, hogy ajánlom. :) Ezen kívül egy nagyon fontos dologra is rájöttem: ha egyszer szülök, Emma Thompsonnál akarok szülni! :D

17 hozzászólás
MLauri

Nekem nagyon tetszett a humora és az alapsztori is :D

moonchristal

Amikor kijött ez a film a mozikban, úgy tudtam róla, hogy van/lesz, de kicsit féltem is tőle, hogy annyi idő után milyen lesz egy folytatás. Aztán úgy alakult, hogy egy vasárnap délután megnéztük a párommal az első két részt, mert ő még nem látta előtte egyiket se, és csak megemlítettem neki, hogy éppen játsszák a harmadikat a moziban, ő meg rávágta, hogy akkor nézzük meg azt is. Nem bántuk meg.
Remekül sikerült ez a rész is, bár kicsit komolyabb Bridgettel találkozunk újra. Azért mégis nagyon humoros az egész, és bár spoiler. Tetszenek az új szereplők benne, de közben jó találkozni a régiekkel is.
Természetesen ennek a zenéje is csodás, ahogyan Mr. Darcy ♥ is, de Jacket is megkedveltem, úgyhogy az egész történet, meg minden tetszett. Tökéletes lezárása a sorozatnak.

Tünde_JLT

Egymásután kétszer néztük meg moziban ezt a filmet, amikor vetítették. Kell ennél többet írni?

1 hozzászólás
Röfipingvin 

Amennyire tartottam tőle, nem is volt olyan rossz. Sőt!
A könyvet nem olvastam, majd egyszer. Viszont nekem ebben a formában tetszik, ahogy alakult Bridget sorsa. Jack nálam a túl nyálas, túl tökéletes, nem létező karakter. Darcy meg Darcy.

1 hozzászólás
Pandalány 

Ó, micsoda meglepetés volt ez a film!
Sokkal klisésebb, erőltetettebb filmre számítottam. Nagyon jó volt, igazán vicces, eredeti, a szereplők/színészek hozták a várt színvonalat. Örülök,hogy az eredeti bagázs megmaradt és ráadásul csatlakozott McCsábító is a csapathoz. :) ♥ spoiler
A zenék baromi jók voltak benne (pl Rihanna-dal) és szerencsére a végén hallhattam a már három hete rongyosra hallgatott Ellie Goulding-számot is. ♥

12 hozzászólás
krlany 

Hááát… nekem ez már nem nagyon tetszett. Colin és Renée már nagyon öregnek tűnik nekem. Nagyon meglepődtem rajtuk. Hozzájuk képest Patrick Dempsey marha jól néz ki, sármos meg, ami kell. Nem egy szinten vannak… ó és nyilván egy spoiler Jaa és nyilván szeretnék egyszer egy olyan fesztivált, ahol jurtában kell éjszakázni, a sátor sem rossz, de azért ez mekkora feeling lehet már!

8 hozzászólás
Zahra 

Bár nem lett olyan jó, mint az előző két rész, még így is szuper volt és voltak benne kínos jelenetek, poénok bőven :D
Kissé fura volt Bridget-et látni ennyi év elteltével, azért másképp fest, mint akkor csinálhatták volna előbb is xd

Márta_Péterffy 

Még tavaly láttam, nekem ez már nem tetszett. Túl erőltetett volt, írtak egy hollywoodi kliséhalmazt, a regény története helyett.

8 hozzászólás

Népszerű idézetek

Londonna 

– Jó ég, manapság minden jöttmentet beengednek ide!
– Nem tudom, szerintem eléggé cuki volt! Ismerős a feje! (Bridget megfordul és még egyszer Ed Sheeranra néz.) Azt hiszem, a Starbucksban dolgozik…

Londonna 

– Én… Terhes vagyok!
– Értem. Gratulálok. Segíthetek?
– Ööö… Három hónapja történt.
– Ooh… (Mark enyhén torz grimaszt vág) A keresztelőn?
– Öhm…
– Értem. Megbocsátasz egy pillanatra?
– Ü-hüm… (Mark zavartan kimegy az irodából és kis idő múlva visszatér)
– Úgy vélem, ez valószínűleg a legcsodálatosabb információ, amit az életem folyamán kaptam.

11 hozzászólás
Londonna 

Nem tudom, mennyire hasznos itt lenniük a tűzvonalban, hogy őszinte legyek. A volt férjem azt mondta, olyan ez, mintha végignézné, ahogy leég a kedvenc kocsmája, de… maguk tudják!

Londonna 

Bridget, Jack és Mark a jógacsoportban:

– És kik ülnek itt szemben?
– Én Bridget vagyok, és ő meg… Jack.
– Igen.
– És ő meg… Mark.
– Ó! De bájos! Maguk ma már a második azonos nemű párunk! (boldogan megtapsolják őket)
– Ó, nem, igazából mi…
– Nagyon kedvesek! Már csak egy baba kell ahhoz, hogy teljesnek érezzük magunkat.
– És maga a béranya?
– Pontosan. Igen. Csak segítek ennek a csodálatos párnak kiteljesedni.
– Mark nagyon izgul az egész miatt. Ez neked új, igaz, kis husikám? (Jack kedvesen megszorongatja Mark vállát, aki rémült fejet vág)

Londonna 

– Hogyan szeretnéd megszülni a méhlepényedet?
– Gyorsan!

Londonna 

Na jó, új szülés előtti fogadalmak. Én, Bridget Jones leszek a legjobb anya az egész világon. Megpróbállak nem a boltban felejteni és nem betenni téged a mosógépbe, mint az a nő a macskáját az újságban. Nézd, tudom, hogy megígértem neked, hogy rendbe hozom a dolgokat, mielőtt megérkezel, de az a helyzet, hogy nem hoztam. De te és én képesek vagyunk rá együtt. Mert fehér lovas hercegek sajnos már nem léteznek. (feltűnik az utcán Mark) Vaaagy… léteznek?!

Londonna 

Jesszus Isten! Már megint Mark Darcy… És a héten már másodszor megyek templomba. Most mint valami megsajnált vénlány.

Londonna 

– Ez különben sem fesztivál, hanem klassztivál!
– Attól, hogy elé rakod, hogy „klassz”, még semmivel sem lesz jobb. Ha Klasszdolf Hitlert mondasz, attól még nem felejted el azt a sok ocsmányságot.

Londonna 

Nincsen valami mennyiségi szabályozás a nyomorult tortagyertyák számát illetően, ha az ember elér egy bizonyos kort?!

Londonna 

– […] és ő a mosolygó hóhér, aki kirúg mindenkit, aki idősebb nála.
– Mindenki idősebb nála! Van olyan bébirépa a hűtőmben, ami idősebb nála!


Folytatása

Összehasonlítás

Bridget Jones


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján