Árva Brooklyn (2019) 14

Motherless Brooklyn
144' · amerikai · dráma, krimi 12

0 díj · 1 jelölés

Mit tehet egy brooklyni árva az ’50-es években, ha megölik a mentorát, az ócska magándetektívet, aki valaha befogadta, felnevelte és a munkatársául fogadta Természetesen a titokzatos elkövetők nyomába ered: és különös, veszélyes meg furcsa kalandjai közben észreveszi, hogy lassanként igazi… [tovább]

angol
angol · magyar

Képek 8

Szereposztás

Edward NortonLionel Essrog
Bruce WillisFrank Minna
Alec BaldwinMoses Randolph
Willem DafoePaul Randolph
Gugu Mbatha-RawLaura Rose
Leslie Mann
Bobby CannavaleTony Vermonte
Ethan SupleeGilbert Coney
Dallas RobertsDanny Fantl
Michael Kenneth Williams
Hirdetés

Várólistára tette 154


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Edward Norton is látta, hogy milyen jó ebben a szerepben, ezért rendezett magának egy maratoni hosszúságú filmet. A trailer alapján felkeltett érdeklődésemet hamar az unalom vette át, mert aránylag hamar kiderült, hogy ki a gonosz és miért, ahogy az is, hogy nincs mit tenni ellene. Az pedig kifejezetten bosszantott, hogy ennyit kellett várni, csak hogy szirupos happy end legyen a vége.

clarity 

nekem ez túlnyújtott volt, mint a rétestészta. különben is, manapság hardcore filmőrültnek kell lenni ahhoz, hog vki végigüljön egy két és fél órás filmet pislogás nélkül és még élvezze is minden egyes percét. mondjuk a hangulatra *5-ös-t adok. Norton meg miért nem játszik manapság több filmben, ha még mindig első osztályú színész?! érthetetlen.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján