Fedőneve: Donnie Brasco (1997) 131

Donnie Brasco
127' · amerikai · dráma, életrajzi, krimi 18

0 díj · 1 jelölés

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda munkatársai 1978-ban kiterjedt akciót indítottak az alvilág ellen. A siker érdekében minden lehetséges eszközt bevetettek. Köztük egy beépített ügynököt, akit a frontvonal mögött magára hagytak. Környezete Joe Pistone-ként ismeri a férfit, veszélyes új… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Johnny DeppDonnie Brasco / Joseph D. Pistone
Al PacinoBenjamin Ruggiero "Lefty"
Anne HecheMaggie
Michael MadsenSonny
Rocco SistoRichard Gazzo
Zeljko IvanekTim Curley
Ronnie FarerAnnette
Bruno KirbyNicky
James RussoPaulie
Larry RomanoTommy

További szereplők

Kedvencelte 19

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Emilie

Tökéletes film a pihenéshez, a történet teljesen leköt, magával ragad. Kissé előítéletekkel kezdtem neki (holott imádom az olyan filmeket, amikben szerephez jut a maffia), de szerencsére kellemesen csalódtam. Külön plusz pont jár Johnny Depp és Al Pachino miatt, akik remekül alakítanak mindvégig, és ők viszik el a hátukon az egész filmet. Nem is tudom, ha nem lettek volna benne, talán kevésbé ragad magával. :)

Christinewinchester 

Nem is értem miért nem láttam ezt a filmet eddig. Depp ebben a filmben is kiemelkedően alakít. Jó páros voltak Al pacino-val. S az, hogy mindez megtörtént eseten alapul… Nem semmi, amit Joe/Donnie véghez vitt, s mindeközben mennyit veszített is.

dorottya_k 

Nagyon kedvelem a gengszter filmeket, Al Pacino pedig a legjobb karaktereket tudja hozni ebben a témában. Izgalmas történet, egy percig sem unatkoztam a film alatt. Depp ebben a filmben is nagyot alakít, jól állt neki a szerep.

Drucocu

Nem hittem volna, hogy egy ilyen film ennyire le tud kötni. Nagyon izgalmas és elgondolkodtató történet. Nem szívesen lettem volna Donnie/Jo helyében.
A családi szál viszont nagyon nem jött be. Anélkül is tökéletes lett volna a film. Gondolom azért tették bele, hogy még dramatikusabb legyen az egész.
Johnny Deppet nem mindig szeretem. A Közellenségekben például kifejezetten nem tetszett, pedig hasonló a téma. Ezt a szerepet viszont nagyon jól eltalálta. Al Pacino pedig egy igazán szerethető karaktert tudott formálni Leftyből.
Összességében ez egy nagyon jó film. Ajánlom mindenkinek. :)

ercypici

Nagyon jó! Rég láttam, de jó:)
Depp meg ismét újat hoz,és ismét elhiszem! Nagyon jó:)..komolyan van amit ő nem tud eljátszani?:P
Mellesleg a szinkront nagyon szeretem,desajnos nem szinkronizálta tovább az úriember(Viczián Ottó) Deppet :(
Kár mert klasszisokkal jobban illik hozzá mint Nagy Ervin(szeretem amúgy Nagy Ervint Chris Hemsworht/Tort pl nagyon jól tolja:)) aki mostanában szokta!
Visszatérve a filmhez,szerintem nagyon jó. Izgalmas és feszült hangulatú. Igaz történet szóval,elég hiteles, izgulós, és körömrágós. Színészek zseniálisak,a sztori leköt, emberi, érdekes, félelmetes,izgi:)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján