Fedőneve: Donnie Brasco (1997) 114

Donnie Brasco
127' · amerikai · dráma, életrajzi, krimi 18

0 díj · 1 jelölés

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda munkatársai 1978-ban kiterjedt akciót indítottak az alvilág ellen. A siker érdekében minden lehetséges eszközt bevetettek. Köztük egy beépített ügynököt, akit a frontvonal mögött magára hagytak. Környezete Joe Pistone-ként ismeri a férfit, veszélyes új… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Johnny DeppDonnie Brasco / Joseph D. Pistone
Al PacinoBenjamin Ruggiero "Lefty"
Anne HecheMaggie
Michael MadsenSonny
Rocco SistoRichard Gazzo
Zeljko IvanekTim Curley
Ronnie FarerAnnette
Hirdetés

Kedvencelte 19

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

Emilie

Tökéletes film a pihenéshez, a történet teljesen leköt, magával ragad. Kissé előítéletekkel kezdtem neki (holott imádom az olyan filmeket, amikben szerephez jut a maffia), de szerencsére kellemesen csalódtam. Külön plusz pont jár Johnny Depp és Al Pachino miatt, akik remekül alakítanak mindvégig, és ők viszik el a hátukon az egész filmet. Nem is tudom, ha nem lettek volna benne, talán kevésbé ragad magával. :)

dorottya_k

Nagyon kedvelem a gengszter filmeket, Al Pacino pedig a legjobb karaktereket tudja hozni ebben a témában. Izgalmas történet, egy percig sem unatkoztam a film alatt. Depp ebben a filmben is nagyot alakít, jól állt neki a szerep.

Drucocu

Nem hittem volna, hogy egy ilyen film ennyire le tud kötni. Nagyon izgalmas és elgondolkodtató történet. Nem szívesen lettem volna Donnie/Jo helyében.
A családi szál viszont nagyon nem jött be. Anélkül is tökéletes lett volna a film. Gondolom azért tették bele, hogy még dramatikusabb legyen az egész.
Johnny Deppet nem mindig szeretem. A Közellenségekben például kifejezetten nem tetszett, pedig hasonló a téma. Ezt a szerepet viszont nagyon jól eltalálta. Al Pacino pedig egy igazán szerethető karaktert tudott formálni Leftyből.
Összességében ez egy nagyon jó film. Ajánlom mindenkinek. :)

ercypici

Nagyon jó! Rég láttam, de jó:)
Depp meg ismét újat hoz,és ismét elhiszem! Nagyon jó:)..komolyan van amit ő nem tud eljátszani?:P
Mellesleg a szinkront nagyon szeretem,desajnos nem szinkronizálta tovább az úriember(Viczián Ottó) Deppet :(
Kár mert klasszisokkal jobban illik hozzá mint Nagy Ervin(szeretem amúgy Nagy Ervint Chris Hemsworht/Tort pl nagyon jól tolja:)) aki mostanában szokta!
Visszatérve a filmhez,szerintem nagyon jó. Izgalmas és feszült hangulatú. Igaz történet szóval,elég hiteles, izgulós, és körömrágós. Színészek zseniálisak,a sztori leköt, emberi, érdekes, félelmetes,izgi:)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján