Te (2018–) 210

Caroline Kepnes azonos című regénye alapján. A férfinak van egy antikváriuma, ahova egyik nap betoppan egy fiatal nő, aki írónak készül. Tehetséges, művelt, gyönyörű, vonzó, szexi, és megtestesíti mindazt a férfi számára, ami belőle hiányzik. Ő is írónak készült csak mersze nem volt hozzá, vagy… [tovább]

angol
angol
angol · magyar
angol
angol
angol · magyar

Képek 9

Szereposztás

Penn BadgleyJoe Goldberg
Elizabeth LailGuinevere Beck
Ambyr ChildersCandace Stone
Nicole KangLynn Lieser
Zachary Le Veycsapos
Shay MitchellPeach Salinger
Lou Taylor PucciBenji
Cliff MoylanDave
Hari NefBlythe
Luca PadovanPaco

További szereplők

Kedvencelte 74

Várólistára tette 233


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Nem tudom, mikor utáltam ennyire főszereplőt legutóbb, de Joe már az első részben kiborított. Durva belegondolni, hogy az életünk milyen nagy részét töltjük online, és épp ezért milyen könnyen bárki áldozatává válhat a zaklatásnak. A stalker részét jól megoldották, szépen vezették, de pár rész után ebből is kifogyott a lendület. Beck naivitása egy idő után már bosszantott, mert érdekes karakter is lehetett volna, de mindent lerombolt, hogy bele tudott szeretni egy ilyen fiúba. Peachet szerettem, az egyetlen volt aki álarc mögül ugyan, de mindig megmondta, amit gondolt. A legrosszabb talán mégis az, hogy spoiler.

evé 

1. évad:
Nem mondom, hogy tökéletes, de végig fenntartotta a figyelmemet. Érdekelt, mi fog történni. Nem láttam még ehhez hasonlót és ez határozottan az előnyére vált. A színészek jók, a kivitelezés szép, a történet egyedi, a hangulata sejtelmes, végig vártam, hogy mikor fog Joe lebukni és már majdnem szorítottam neki, hogy ne történjen meg :D A végére tartogatott meglepetést (párhuzamosan olvastam a könyvet, amiből készült, és az elején még jóval könyv-hűbb volt, de a változtatások nagyon jót tettek a sorozatnak), szóval jöhet a folytatás, én vevő vagyok rá!

2. évad: hagyom a kilenc csillagot, mert azért tízet nem szórok csak úgy rá, de mellé kapott egy kedvencelést. Hála a jó égnek, semmi köze nincs a könyvhöz, amiből készült – vagyis inkább, ami ihlette, mert a neveken és néhány apróbb cselekményen kívül, szinte mindent megváltoztattak. És milyen jól tették! Így lett a logikátlan rétestésztából, egy izgalmas és egyedi második évad. Várom a harmadikat. Penn Badgley zseniális, fantasztikusan áll neki ez a szerep.

Szencsike 

2. évad: Sikerült túltennie az első évadon, és ez nagy szó! Voltak hibák (sajnálom, hogy a Candece-szálat lebutították), de alapvetően a történet lényegi része nem veszett el, hanem szerencsés formában átalakult. Joe karaktere előnyére változott és sikerült egy olyan mélységét megmutatni a személyiségének, amitől nem tűnik „annyira” őrültnek, hiszen mihez képest őrült, ezt ebben az évadban megtanuljuk. Az új karakterekből Forty lett a kedvenc, Ellie elég ellenszenvesre sikeredet, a tökéletes nő, Love, nos ízig-vérig Joe párja. Nem tudom, hogy lesz-e harmadik évad (még ennél is nagyobbat kell ütnie, hogy ne váljon saját maga paródiájává a sorozat), de az évad befejezése is kifejezetten kerek lett, és ha így lenne vége, az is megfelelő lenne. Annyi biztos, hogy a két hülye egymásra talált, de hogyan tovább, ugye, mert Joe talán sose fog igazán megváltozni…

1. évad:
Ez kemény menet volt, ritka az olyan sorozat, amitől egyszerre kapok hidegrázást, de alig várom, hogy lássam a következő részt, mert kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége. Penn Badgley zseniálisat alakított, Joe figuárja tipikusan az a fajta tenyérbemászó valaki, akiről nem is sejti az ember, hogy milyen ember rejtőzik a felszín alatt. Ám amikor előbukkan a benne rejtőző pszichopata, az óriásit üt. A mai világban már bárkit könnyen le lehet nyomozni, és ki tudja, lehet rohangál pár „Joe”, legyen akár nő (hiszen mi is tudunk zaklatni) vagy akár férfi a világban és le se buknak. Részről részre azon drukkoltam, hogy Beck (te szegény, ártatlan, útkereső lány, aki meghoztál pár döntést, jót is és rosszat is, mint minden ember, de az egyetlen igazán rossz döntésed az volt, hogy Joe lett a pasid) végre rájöjjön, hogy ki is Joe valójában. De hiába minden, Joe tipikus túlélő. Őszintén remélem, hogy egyszer végre lebukik a mocsok. Nem tudom, hogy az ex színre lépése, mennyire bolondítja meg a szálakat a második évadra, de remélem, hogy az is legalább ugyanilyen izgalmas lesz, mint az első.

MrsCumberbatch 

Nos, első blikkre ez egy Mr. Robot koppincsnak tűnik. Csak sokkal betegebb és nincs benne számítógépes szöveg. Nem a legjobb sorozat, amit mostanában láttam, de valami mégis vonz és muszáj nézem. Csak Peach pukkana már meg. Úgy utálom. Undorító kis picsa. Nos, az első évad végére tudatosult bennem, hogy nagyon összeillenek. A pszichopata és a hűtlen rinyagép. spoiler

A második évad meg. Te jó ég, sokkal betegebb mint az első de sokkal izgalmasabb és érdekesebb. Pörgősebb és még jobban magával ragadott. A 2x10 pedig… Azta. spoiler

LittleLiar

Már hamarabb meg kellett volna néznem ezt a sorozatot. Valamiért nekem az első évad jobban tetszett, mint a második, de viszont a második sokkal érdekesebben ért véget és most még egy sorozat lett ez, aminek várhatom a következő évadát.

lklk

Beteg? Igen. Tetszett? De még mennyire.
Nem tudnék róla spoilermentesen sokat írni, de rég kötött le ennyire egy sorozat. A szereplők ellenére is tudtam élvezni, bár volt pár pillanat, amikor úgy éreztem, hogy a vérnyomásom az egekbe száguldott, az idegeim meg csak szimplán szabadságot vettek ki, mert ezt a Becket nagyon nem bírták. De a főszereplő csajtól eltekintve elég kis korrekt sorozat kerekedett; az alapsztori nagyon jó, és érdekes, a narrációt meg egyenesen imádtam. *-* Nagyon jó volt, hogy Joe belső gondolatait is hallhattunk, szinte állandó jelleggel, így sokkal közelebb éreztem magam hozzá, és szimpatikussá is vált, annak ellenére, hogy miket tett.
Az pedig külön tetszett, hogy a sorozat felhívta a figyelmet a közösségi média veszélyeire.

2. évad:
Bár lassan már egy éve, hogy megnéztem, arra emlékszem, hogy ez valahogy sokkal betegebb volt, mint az előző, és nem is tetszett annyira. spoiler.

Puska 

Imádtam!!
Majdhogynem egy nap alatt bedaráltam,végig fenntartotta az érdeklődésemet.
A legjobb része a sorozatnak a narráció. Izgalmas volt hallgatni Joe gondolatit megspoiler
A sorozat egyébként tökéletesen bemutatja milyen veszélyeket rejt a közösségi média.
Az évadzáró tartalmaz ám meglepő fordulatokat spoiler
ui: Én vagyok az egyetlen aki néha drukkolt Joenak es Becknek?
Már nagyon várom a 2 évadot *-*

2 hozzászólás
Tárnok_Emese

Imádtam! Nem tudom mire lehet következtetni rólam ha azt mondom,hogy nagyon szerettem Joet:D Tudom,hogy borzalmas dolgokat tett amikre nincs mentség(nagyon érdekes volt egyébként a későbbiekben többet megtudni a múltjáról sajnáltam érte),de egyszerűen annyira jó karaktere van,és olyan jó hallgatni a gondolatait,hogy az valami hihetetlen.

1.évad
Imádtam,hogy ennek az évadnak alap színhelyéül a könyvesbolt szolgált.Egyszerűen imádtam a hangulatot ami magából a helyből áradt,és a könyvek♥ Már a legelején megnyert magának a sorozat azzal,hogy elég nagy szerepe van benne a könyveknek.Illetve rögtön érdekesnek tartottam,hogy bár Joe egy szociopata ilyen mély érzései vannak a könyvek iránt.Becket nem szerettem különösebben,bár a végén sokat nőtt a szememben,de tényleg ki lehetett volna többet hozni a karakteréből.Az első évadban még Paco volt az akit nagyon kedveltem♥(de nagyon elképedtem rajta a végén) Dr.Nicky felbukkanásának is nagyon örültem,ugyanis John Stamos a kedvenc színészeim között van:3 Meglepett,hogy őt,hogy belekeverték a végén,meg hát én sokáig azt hittem,hogy Beck tényleg igazat mond.Az nem lepett meg annyira mi lett Beckkel végül valahol számítottam rá de sajnáltam….
De az biztos,hogy az első évad végig fenntartotta a figyelmemet és nagyon beszippantott maga a sorozat atmoszférája.

2.évad
Sokáig azt hittem ez az évad nem fog annyira tetszeni már csak a környezetváltozás miatt se( -könyvesbolt,azért amiatt fájt a szívem)De annyi szerethető karakter volt ebben az évadban,olyan beteg és fordulatos volt,hogy ezt is nagyon megszerettem a végére már szinte jobban tetszett,mint az első évad.És ez a rengeteg Bűn és bűnhődéses utalás!Kellett a lelkemnek♥ Imádom a könyvet,és sokat is gondolkodtam mostanában,hogy újra kéne olvasnom,és most Joe rendesen meghozta a hangulatom hozzá:D Meg tényleg ahogyan beleszőtték a sorozatba,nagyon jól megcsinálták.
Love már az elején furcsa volt,benne volt a pakliban,hogy van valami kehéje.Mondjuk ezt néhányszor elvetettem miközben néztem.A vége aztán nagyon meglepett már azt se tudtam ki normális és ki nem.Sajnáltam sok szereplőt a végén:/ Elliet és Delilaht nagyon megkedveltem♥És hihetetlen mennyi ármány és szenny van a Quinn családban.
Penn Badgley hatalmasat alakított nagyon jól áll neki ez a szerep eddig még nem sok mindenben láttam,de ezek után figyelemmel fogom kísérni,mert nagyon megérdemli!
És a sorozat soundtrackjét is nagyon eltalálták!
Nagyon várom mi lesz a 3.évadban,új kedvencet avattam ezzel a sorozattal!

zeana 

Van valami megfoghatatlan középszerűség a Netflix saját gyártású sorozataiban. Szépen van fényképezve, jó a sztori, érdekesek a szálak, tényleg jó nézni. Korrekt iparos munka. És most jön a de…, De nem áll össze kerek egésszé és mindig ott figyel egy halvány kis húnaljszagúság, egy kis erőltetettség, egy kis hatásvadászat… tényleg csak egy leheletnyi. Ezzel a sorozattal is így állok. Szerettem, jó volt, de mégsem tudott magával ragadni. Erősen közepes.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Nocharity 

Minden könyv egy alapvető igazsághoz vezet: ha az IQ-d egy bizonyos érték felett van, az élet elviselhetetlen.

MrsCumberbatch 

Az emberiség 49%-a halált érdemelne.

2. évad 2. rész – Csak érintőlegesen
Near 

At the end of the day, people really are disappointing, aren't they?

Nocharity 

Szörnyű érzés… tudni, hogy valami elromlott, és nem tehetsz semmit, hogy helyrehozd.

Nocharity 

De végül is az emberek csak csalódást okoznak, nem igaz?

bubblejoo 

Paco: Sometimes the dialogue's weird, though. Like when they're killing each other and still all nice about it.
Joe: Well, it was the 19th century. People still had manners.

Charityy 

Joe: There is no trap so deadly as the trap you set for yourself.

Near 

This world is ugly and crass. People lie, and people leave.

NaNa_88 

– I love you.
– Still?
– More.

2. évad 10. rész – Igazából szerelem

Hasonló filmek címkék alapján