Hazug csajok társasága: A perfekcionisták (Hazug csajok társasága 2.) (2019–2019) 64

Pretty Little Liars: The Perfectionists
45' · amerikai · dráma, romantikus, sorozat, thriller, krimi, rejtély 13 !
1 évad · 10 rész

A Hazug csajok társasága széria mellékhajtása a tökéletes kisvárosban játszódik, ahol tökéletes emberek élnek és ahol tökéletes főiskola van. Amikor gyilkosság történik, kiderül, hogy a csillogó felszín alatt titkok és hazugságok rejlenek.

angol

Képek 4

Szereposztás

Janel ParrishMona Vanderwaal
Sasha PieterseAlison DiLaurentis
Sofia CarsonAva
Sydney ParkCaitlin Martell-Lewis
Eli BrownDylan Walker
Chris MasonNolan Hotchkiss
Kelly RutherfordClaire Hotchkiss
Graeme Thomas KingJeremy Beckett
Evan BittencourtAndrew Villareal
Garrett WareingZach Fordson

Kedvencelte 15

Várólistára tette 92


Kiemelt értékelések

Charityy 

Volt benne potenciál, csak az a baj, hogy nagyon egy kaptafára épült a két sorozat, így nem hozott sok újat. Ráadásul az eredeti szereplőgárdához vagyok hozzászokva, ők meg koppintásnak érződnek, a személyiségük is eléggé hasonlít.
Nem mondom, hogy rossz volt, de vihettek volna bele több egyediséget is.

Bancsurka 

Hűha! Nagyon jó volt. Már, amikor bejelentettek kíváncsi voltam milyen is lesz ez a sorozat. Jó volt újra ismerős karaktereket látni, de az elején nekem nem tetszett, hogy ennyire hajaz a PLL-re. Jó persze tudom ez egy spin-off sorozata, de akkor is. Viszont aztán eltudtam ezt engedni és, ahogy haladt előre a cselekmény, úgy változott minden és merültem el a történetben egyre inkább és így a végére megszerettem. Főleg az utolsó pár rész nagyon izgalmas volt.
Nagyon kíváncsian várom a folytatást.

timea_z

Nem igazán, értem miért kellett a The Perfectionist címet hozzátenni, 3 szereplő nevén kívül az égvilágon semmi köze a könyvhöz. PLL folytatásnak pedig már unalmas. Ettől függetlenül meg lehetett nézni ezt a 10 részt, de csodálkoznék, ha sok évadot megélne.

bettibujdoso

Ugyanazt érzem, mint a PLL utolsó évadánál: totális időhúzás. Csak itt az a különbség, hogy ez az első évada ennek a spin-offnak. 5 rész bőven elég volt, köszönöm.

MrsCumberbatch 

Őszinte leszek, kellemes meglepetést okozott ez a sorozat. A PLL első 4 évadját imádtam, az 5.-nél viszont azt mondtam, itt a vége és ne tovább. Persze Marlene nem hallgatott az épeszű rajongókra, nem érdekelte milyen pocsék lesz a sorozata csak a pénz-pénz-pénz és az ingyen pornó saját részre hajtotta őt…

Aztán bejelentették ezt a sorozatot. Nos, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek… Aztán eljött március 30, láttam, hogy van kihívás és unatkoztam. Mondom egye fene, megnéztem két részt, nem volt rossz. Aztán még hármat, nem is volt olyan rossz, sőt… De aztán megtudtam, hogy kaszát kapott és halogattam a többi rész megnézését, de végül is, sikerült. És azt kell mondanom, jelenleg nem tudom mit érzek.

Úgy gondolom, sokkal jobb lett, mint a PLL volt. A problémák valóságosabbak voltak és kicsit jobban hihetők, miért nem lett elmondva senkinek…Szóval úgy gondolom, hogy kár, hogy kaszát kapott. Legalább ezt az évadot hagyhatták volna lemenni. Vagy ennyi volt? 10 rész lett volna egy évad? Ha igen, akkor pedig még egy évad jöhetett volna.

Viszont, nem is bánom, hogy vége. MK-t ismerve, ezt is 20 évadig húzta volna és hazudott volna össze-vissza, hamis jeleket küldött volna és a végén akkor fatális b*romság lett volna a megoldás, hogy 10 embert kivéve senki nem örül neki – legalább is a logikusan gondolkodók biztos nem.

Arról nem is beszélve, hogy ideje, hogy végre Sashát is komolyan vegye a világ. Igazi tehetség az a lány, gyönyörű, okos, kedves, egy főnyeremény. Nem ragadhat örökre Alison bőrében. Főleg nem úgy, hogy tökéletesen sikerült elrontani és most próbálják kijavítani a hibákat, de már menthetetlen…

Szóval sajnálom, hogy vége lett, mert így nem tudtuk meg, ki ölte meg Nolant, és felnőttesebb életszerűbb volt mint a PLL spoiler, de örülök is, hiszen így végre Sasha normális film/sorozat után nézhet. :))

farkas_niki 

Kár, hogy elkaszált sorozat, mert hamar magával ragadott a sztori! Szimpatikus a szereplőgárda, érdekesek a bonyodalmak, és a főszereplők közti erős barátság is érdekelt volna még több részen keresztül spoiler.

beeceboca

Amikor megláttam, tudtam, hogy muszáj megnéznem. Nagyon hiányzik a PLL és imádtam amikor utalásokat tettek rá. Alig várom a következő évadot. Nagyon tetszett, teljesen magával ragadott, pedig féltem, hogy túl sokat várok el.

Kaname32 

A PLL az egyik nagy kedvencem és örülök, hogy ilyen folytatás féleséget kapott.
Ez a első 10 rész felcsigázott és várom a 2.évadját ha lesz. Jó láttni az eredeti soriból vissza térő Alisont és Monát így még érdekesebb az egész.spoiler De legalább lesz min agyalnom amíg várom a kövi évadot. :)
A végére a story király, a karakterek kifogástalanok és lassan de fejlődnek. Csak ajánlani tudom a Perfekcionistákat, de előt mindenféle képpen a PLL-t kell ledarálni elsőnek. :D

bornerbianca

Eddig egyetlenegy részt sem láttam a Pretty Little Liars-ből, de úgy érzem nem is ez a spin-off fogja megszerettetni velem. Az elejében még tetszett és érdekelt is, de az utolsó két részt már nagyon nyögvenyelősen sikerült megnézni. Az alapsztori szimpatikus volt, viszont nekem a cselekmény túlságosan vontatott, és néhol elég kiszámítható. Ha ugyanezt a sztorit sikerült volna egy rövidebb sorozatba belezsúfolni, akkor talán még kedvenc is lehetne.
Általában zavar a hazudozás, de itt a legtöbb esetben meg tudtam érteni a szereplők indíttatásait, legalábbis egy-két eset kivételével…
A színészi játékkal nem volt bajom, szimpatikus a kis csapat… tetszett, hogy mennyire összekovácsolódtak a végére.

Ankió

Az első négy részben vártam, hátha beindul a történet, és lesz valami érdekes is benne….
Az ötödik rész után majdnem abbahagytam, annyira unalmas volt….
A hatodik rész már kifejezetten idegesített….
Az utolsó négy rész sem győzött meg arról, hogy ez egy jó sorozat. Nagyon nem az én ízlésem. Csakis a kihívás teljesítése miatt szenvedtem végig.
Azért kapott 1 helyett 3 csillagot, mert az utolsó részben végre volt egy csavar, ami végre egy picit érdekfeszítővé tette a sorozatot.


Népszerű idézetek

Sizzy 

Néha a legszebb dolgok
a legcsúnyább forrásból fakadnak, és a tökéletlenségeinkből tanulunk,
így fejlődünk. A sárból nyílik a virág is.

1. évad 6. rész – A divatbemutató
Charityy 

Caitlin: Best way to find out if you can trust someone is to trust them.

interstellarcloud

Sometimes the most beautiful things can come from the ugliest of places. And from our imperfections we learn and we grow. And from the dirt, blooms the flower.


Folytatása

Összehasonlítás

Hazug csajok társasága


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján