London Spy (2015–2015) 14

0 díj · 1 jelölés

Az MI6-nek dolgozó Alex megismerkedik a hétköznapi életet élő Dannyvel és beleszeret. Boldogan élnek, míg nem egy nap az ügynök titokzatos körülmények között életét veszti. Danny fel akarja fedni a szerelme halála mögött rejlő titkokat és ezért követi a szálakat, melyek egy olyan világba… [tovább]

angol

Képek 4

Szereposztás

Ben WhishawDanny
Charlotte RamplingFrances
Jim BroadbentScottie
Edward HolcroftAlex
Zrinka CvitesicSara
Samantha SpiroDetective Taylor
Adrian LesterProfessor Marcus Shaw
Harriet WalterClaire
Josef AltinPavel
Richard CunninghamDanny ügyvédje

További szereplők

London Spy (2015–2015)
Forgatókönyvíró
Operatőr

További stábtagok

Gyártó
Working Title Television

Kedvencelte 3

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Stone

Senki se várjon akciódús kémtörténetet. Ez egy lassan mozgó, de pillanatok alatt megváltozó érzelem és történésfolyam. Wishaw miatt néztem, szeretem ezt az aprónak tűnő színészt, mindig elhiszem a szerepeit. De a többi, számomra szintén jól ismert, veterán és sokfilmetmegért művész is tapintható volt. Nehogy folytassák! Ehhez nem kell második évad.

doriilány

Ez a sorozat olyan volt, hogy.. Adott nekem valamit, majd elvette tőlem, a mélybe rántott és aztán még facsart is rajtam egyet. Imádtam minden pillanatát, Ben valami fantasztikusan játszott, de összességében úgy érzem, hogy minden színész odatette magát. A karakterek jók voltak, a történetben ott volt csavar, ahol nem számítottam rá, viszont maradtak szerintem kihasználatlan lehetőségek. Lesz ennek folytatása? Eredetileg biztos voltam, hogy nem, egy évados öt részes csoda marad, de az utolsó jelenet után látok benne akár esélyt, hogy folytatják. Nem tudom, hogy akarom-e, talán túlságosan tetszik nekem ez így most. Vegyes ez.
Imádtam.

naravna

Fogalmam sincs, hány csillagot adjak. Az utolsó rész, annak is az utolsó harmada mindent átírt bennem, amit előtte a sorozatról gondoltam. Teljesen letaglózott, és erről a személyem elleni támadásról nem tudom eldönteni, hogy levon az értékéből vagy hozzátesz.
Nagyon erős hangulatú sorozat, süt belőle a magány, a kilátástalanság, a hang és a képi világ is ennek lett alárendelve. Érdekesen egyensúlyoz a kapcsolat bemutatása és a bűnügyi szál felgombolyítása között, de igazából a végén tudjuk meg a legtöbb dolgot. Ez segít abban, hogy a lassan hömpölygő történet egy hirtelen áradással záruljon, amibe én bele is fúltam.


Népszerű idézetek

doriilány

I haven’t read many books, I haven’t been to many places… but I have fucked a lot of people and there’s one thing you just can’t fake: inexperience. The body’s tense when it should relaxed, it hurts when it should be fun, and it’s dirty when it should be clean. I don’t care how smart you are, your muscles can’t lie. I’m talking about feeling his inexperience as clearly as I can feel this glass.

doriilány

It is impossible. We will lose. But we will fight.

doriilány

I don't want to know how to live without you. I don't want to figure out how to stop feeling sad.


Hasonló filmek címkék alapján