#1

LukeSkywalker 
Filmes Idézetek Játék

A boldogság kulcsa: a két nem közti különbség elfogadása. A férfi szexszel oldja a vitát. A nő képtelen a szexre, míg dűlőre nem jutnak. A pénisz egy faltörő kos, és dühösen is tud falat törni. Sőt néha jobban. A vagina: annak nyugalomra van szüksége ahhoz, hogy megnyíljon és befogadjon. Dühből nem lehet kedveskedni, ez az oboázásra és a csókra is igaz. Minden női bejáratnak tudnia kell, hogy a pénisz szándéka békés.

(Segítség #1: A film amerikai vígdráma;
Segítség #2: Egy házaspárról szól.
Segítség #3: Az egyik főszereplő Michelle Pfeiffer.)

Kapcsolódó filmek: Velem vagy nélküled (1999)

Velem vagy nélküled (1999)

10 hozzászólás
BacchanteBlues

T2hét 2. nap: Igenis létezik szerelem első látásra!

Az otthonomhoz legközelebbi buszmegállónál áll egy apró CBA. Egy időben rászoktam arra, hogy hazafelé menet alaposan „átnyálazzam” a nagyon kedvező árú könyv- és DVD-készletet. Talán tizenöt lehettem, vagy tizenhat. Akkoriban kezdtem el intenzíven készülni az előrehozott, emelt szintű angol érettségimre. Úgy emlékszem, hogy vacak meleg volt, és ismét rohadtul meguntam az emberiséget, amikor megláttam Rents (akkoriban még #1) meg a többiek elszürkített alakját, amint hülye pofákat vágnak a DVD-tartó felső polcán.

Még sosem hallottam erről a filmről. A Star Wars Prequels borzalmai után, de még a Gettómilliomos hypeja előtt voltunk, azaz se Ewan, se Danny munkássága nem volt felkapott beszédtéma, pláne, hogy amúgy sem olyan körökben mozogtam, ahol az emberek különösebben kiterjedt filmes műveltséggel rendelkeztek volna. No, azt inkább az ezerszer áldott youtube szolgáltatta, önjelölt kritikusok formájában spoiler.

Mindenesetre hazavittem a pofátlanul grimaszoló banda DVD-jét, azonnal meg is néztem, aztán legalább három napon keresztül mindig ezekkel az arcokkal feküdtem ágyba, és azóta sem tudok betelni velük.

And with that… eva had fallen in love.

https://www.youtube.com/watch…

(A karc-sorozat oka: Kedden moziba megyek.)

Kapcsolódó filmek: Trainspotting (1996) · T2: Trainspotting (2017)

Trainspotting (1996) T2: Trainspotting (2017)

Kapcsolódó művészek: Irvine Welsh · Danny Boyle

Hirdetés