Beszélgetések zóna

Kincsanna 
Beszélgetések

D. Tóth Kriszta Esztergályos Cecíliával autózott:

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó művészek: Esztergályos Cecília

Kincsanna 
Beszélgetések

Miért esett neki rosszul, amikor a közönség nem szavazott neki bizalmat, hogy megnyerheti a Sztárboxot? Mit gondol arról, hogy egyik napról a másikra egy fél ország szakértője lett a boxnak? A Makeup/Down legújabb epizódjában Dobos Evelin színésznő mesél arról, hogy milyen élmény neki az éppen most futó Sztárboxban szerepelni, mit tart a szakmájában „gyengítő körülménynek”, és ha kislánya lenne, akkor engedné-e, hogy az ő útját járja. Közkívánatra pedig külön bemutatjuk azokat a bőrápolási termékeket, amiket Evelin elhozott a forgatásra.

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó művészek: Dobos Evelin

Kincsanna 
Beszélgetések

Amíg az a szabály, hogy aki mást gondol valamiről, az egyből hazaáruló, zsidó, buzi, cigány, migráns vagy mindez egyszerre, addig nehéz arról beszélgetni, hogy kinek milyen történelmi tapasztalatok formálták a nézeteit – mondja a 24.hu-nak adott interjúban Alföldi Róbert, aki szerint Magyarország régi problémája, hogy hiányzik a tényekkel való szembenézés és az őszinte kommunikáció. Hogy ez nemcsak nálunk van így, az kiderül a 3tél című előadásból is, amely egy zágrábi család nyolcvan évén és négy generációján keresztül szemlélteti a történelem viharait, és amelyet a Radnóti Színházban rendezett Alföldi Tena Štivičić darabjából. De milyen érzés látni, hogy egy horvát család ebédlőasztala mellett is ugyanazok a veszekedések zajlanak, mint itthon? Miért akarjuk újra és újra eltörölni a múltat? Miben változott meg a háborús hírekhez való viszonyunk? Van-e még értelme közéleti kérdésekbe beleállni? És mit gondol a Nemzeti Színházban történt baleset kezeléséről?

https://24.hu/kultura/2023/11/23/alfoldi-robert-interju…

Kapcsolódó művészek: Alföldi Róbert

BookShe
Beszélgetések

„Aki ezt a pályát választja, az nem normális” – Peller Anna és Peller Károly a Popfilterben
Mágnás Miskától Lusta Dickig, A mi kis falunktól a musicalekig: a Popfilter nyolcadik évadának záróepizódjában van minden, mint egy jó operettben! (És ez nem képzavar)
https://wmn.hu/popfilter/61377-aki-ezt-a-palyat-valaszt…

Kapcsolódó művészek: Peller Anna · Peller Károly

Kincsanna 
Beszélgetések

Az Örkény Színház alapító igazgatója, a húsz év után leköszönő Kossuth-díjas színész-rendező most Rónai Egon vendége. Miért akarja abbahagyni, mi maradt ki, miről maradt le az elmúlt 20 évben?
Mitől fél a színész? A korszerűtlenségtől? Az öncenzúrától? Írna, de nem festene. Festőművész édesapja hagyatéka így is sok feladatot tartogat. És persze téma a Nemzeti Színház, a baleset, a lemondás, a veszélyek…

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó művészek: Mácsai Pál

Bookwormie 
Beszélgetések

A Kálmán-nap premierje a tallinni filmfesztiválon volt, ahol Hajdu Szabolccsal Klág Dávid, a Telex újságírója beszélgetett: https://telex.hu/kult/2023/11/14/hajdu-szabolcs-kalman-…

Kapcsolódó filmek: Kálmán-nap (2024)

Kálmán-nap (2024)

Kapcsolódó művészek: Hajdu Szabolcs

Bookwormie 
Beszélgetések

A Marie Claire újságírója, Bognár Anna beszélgetett Szabó Kimmel Tamással
https://marieclaire.hu/riporter/2023/11/06/a-ferfi-aki-…#

Kapcsolódó művészek: Szabó Kimmel Tamás

Bookwormie 
Beszélgetések

Gyárfás Dorka ezúttal Pokorny Liával beszélgetett:
https://youtu.be/o1WNDMX7J1c…

Kapcsolódó filmek: TE+ÉN Gyárfás Dorkával (2020–)

TE+ÉN Gyárfás Dorkával (2020–)

Kapcsolódó művészek: Pokorny Lia · Gyárfás Dorka