Johnny Mnemonic – A jövő szökevénye (1995) 61

Johnny Mnemonic
96' · amerikai, kanadai · akció, sci-fi, thriller, krimi 16

Johnny a XXI. század életművésze, az agyába drótozott memóriatárban jó pénzért adatokat csempész a világ egyik sarkából a másikba. Ezúttal azonban alaposan melléfogott. Implantját vészesen túlterhelték, 320 gigabyte feszíti a koponyáját, ráadásul a jakuzák is a nyomába eredtek, hogy titokzatos… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Keanu ReevesJohnny Mnemonic
Dina MeyerJane
Ice-TJ-Bone
Kitano TakeshiTakahashi
Dolph LundgrenUtcai prédikátor
Udo KierRalfi
Sherry MillerTakahashi titkárnője
Denis AkiyamaShinji
Henry RollinsSpider
Barbara SukowaAnna Kalman

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Hippoforaccus 

Határozottan nem egy maradandó élmény nyújtó alkotás. Az eleje még egész tűrhető, de utána átmegy erőltetettbe, vagy inkább unalmasba a történés.

Honey_Fly 

Ma már mókásak ezek a számok, hogy 320 GB, de ’95-ben ez mekkora fjúcsör volt még :) Nem volt olyan rossz film, de ebből az agyban csempészős témából jobbat is lehetett volna csinálni. Mondjuk mit vártam, ha Dolph Lundgren benne volt. Nincs bajom vele, félreértés ne essék, de ő nálam megmaradt a fülből készült nyakláncos katonának :)

Marcsi0603

Nagyon régóta meg akartam már nézni, de még sosem sikerült mostanáig. Azt kell mondjam, hogy többet vártam, lehet azért mert régi vagy mert Keanu számomra azért minőséget szokott jelenteni, de ez most nem jött be annyira. Az alapötlet jó, de úgy érzem, többet is ki lehetett volna hozni belőle, nagyon hiányzott valami, amitől elkapna az érzés, hogy újranézzem. Nem fogom, úgy látszik nem véletlen halogattam eddig.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján