Mr. Robot (2015–) 119

3 díj · 3 jelölés

Elliot antiszociális zavarban szenved. Nappal pedig egy cégnél dolgozik biztonsági szakemberként. Éjszakánként viszont rossz embereket kapcsol le, úgy hogy meghekkeli minden netes hozzáférésüket. Felkelti egy titokzatos anarchista (Mr. Robot) figyelmét, aki betoborozza magához, hogy… [tovább]

angol
angol

Képek 65

Szereposztás

Rami MalekElliot Alderson
Christian SlaterMr. Robot
Portia DoubledayAngela Moss
Carly ChaikinDarlene
Martin WallströmTyrell Wellick
Frankie ShawShayla
Sunita ManiTrenton
Michel GillGideon Goddard
Ben RappaportOllie Parker
Ron Cephas JonesRomero

További szereplők

Hirdetés

Kapcsolódó zónák

Mr. Robot

5 tag · 1 karc · Utolsó karc: 2017. december 6., 15:37 · Bővebben


Kedvencelte 82

Várólistára tette 159


Kiemelt értékelések

Kopaszkutya 

Egyszerűen zseniális ez a sorozat. A szereplők, a fényképezés, a zenék. És a HANGULAT, így csupa nagy betűvel. Utoljára ilyet az Utopia nézése közben éreztem. Az év egyik legnagyobb meglepetése, különösen annak fényében, hogy melyik csatorna sugározza. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az összeesküvéseket, nem irtózik a fura fazonoktól és nem idegenkedik az informatiakai zsargontól.

7 hozzászólás
Charityy 

Zseniális hangulat, téma, szereplők. Elliot merengéseit szeretem a legjobban, amikor saját magával vívódik.

Honey_Fly 

Verem a fejem a falba. Soha többé még be nem fejezett sorozatot…
Kezdem azzal, hogy Rami Malek iszonyatosan jó. Úgy viszi a sorozatot, hogy mindenki más csak kispályás mellette.
Az első rész zseniális, aztán ahogy haladunk előre nekem kicsit laposodott, mondjuk 7 csillagig, hogy aztán a 8-9 megint üsse a 10-et. Egyébként a téma nagyon hálás, kismillióan érzik hasonlóan magukat és zakatol a fejükben, hogy a világgal valami nagyon nincs rendben. Aztán csinálják tovább a mindennapokat és nem változik/változtatnak semmi/t. spoiler Haladunk arra, hogy egyszer majd valaki felnyitja a szemünket úgy igazán. De az nagyon fog fájni.

krlany 

1. évad
Ritka jó sorozat. Érdekes, izgalmas, tele sok váratlan fordulattal, és ehhez még csak az sem kell, hogy térdig tocsogjunk a vérben, bár az is előfordul… Nagyon súlyos képek, helyzetek, melyek igencsak elgondolkodtatók. Hogy finom legyek és nőies: odab.sz. Egyelőre imádom.

csartak 

Új filmsorozat, még csak az első (pilot) rész ment le, de szerintem nagyon biztató, és sok helyen kapott jó kritikát. Érdekes volt, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Ajánlom a kockáknak. :) De azoknak is, akik szeretik a számítógép hackeléssel kapcsolatos sztorikat, az összeesküvés-elméleteket, és a különc figurákat. Emellett erősen kritizálja a folyamatos netes jelenlétet, többek között a Facebook-ot.. Egyelőre ennyi a vélemény. :)
Még egy kis infó itt: http://www.sorozatjunkie.hu/2015/05/29/pilot-mr-robot/

Tiko 

Először is nagyon köszönöm @Sztavrogin, hogy ennyit írtál erről a sorozatról, mert végül kedvet kaptam megnézni és 2015 legdurvább filmes élményét kaptam :)

Rami Malek kiváló volt, simán lejátszott mindenkit. Tetszett a sorozat felépítése, a narráció, ez különösen jó jeleneteket eredményezett a 7-8-9 részekben. A zene is ütős volt, és ami különösen jó, hogy nem kellett 2 perces introt nézni minden rész elején. A karakterek is érdekesek voltak, a főszereplőn kívül akik különösen tetszettek az a Wellick házaspár volt, kicsit olyan Patrick Bateman-re hajazó volt az összes jelenetük :)

Angela egyre unszimpatikusabbá vált, ahogy haladtunk előre a történetben és a cipőboltos jelentett tette fel a pontot az i-re. Viszont Shaylával az elején nem nagyon tudtam mit kezdeni, de ahogy az ő történetét is egyre jobban megismerhettük mindinkább megkedveltem spoiler. A finálé nem ütött olyan nagyot nálam, mint a 8-9 rész, de nagyon várom már a folytatást, hogy kiderüljön, hogy ki kopogtatott Elliot ajtaján.

1 hozzászólás
WoK

Talán így egy hónap után sikerült megemésztenem a látottakat. Azt már az elején szögezzük le, hogy kevés ennél jobb sorozat készül. Egyszerűen fantasztikus a történet, a fényképezés. A zenék és a szereplők mind fantasztikusak. Talán Angela volt az egyetlen karakter aki idegesítő volt. De Elliot, Mr. Robot, Tyrell kárpótolt. Az őket alakító színészek játéka egyszerűen fantasztikus. S bár aki látta a sorozatot, az tudja honnan merített Sam Esmail, azért be kell látnunk, hogy jócskán alakított az ihlető forrásán. Talán az 5. résznél kezdett kicsit leülni a sztori, amikor kaptunk egy olyan csavart, hogy húú. Mindenképpen újra fogom nézni az egész szezont, mert biztos vannak dolgok, amik felett átsiklottam. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a második évadból. Én mindenesetre tűkön ülve várom, mert ez a 10 rész elég volt ahhoz, hogy a Mr. Robot a kedvencemmé váljon. Ugyanis annyi kérdés merül fel az évad végén, hogy ember legyen a talpán aki azokra választ talál. Aki szeretne egy valóban minőségi és igényes történetet kapni, amihez kidolgozott karakterek is dukálnak, annak bátran ajánlom a Mr. Robotot. We are fsociety!

Midnightsp 

Nem hittem volna, hogy ezt fogom egyszer mondani, de a mostani évad (3.) jobb volt, mint az első. Érezni, hogy az egész tart valahová, nem csak random folytattak egy sikeres 1. évadot. A rendezés annyira kreatív, minden részben kitalálnak valami újat. A hangulat, a karakterek és a történet együtt egyszerűen tökéletes egyveleget alkot. Maleket imádom, Christian Slater is nagyon jó, spoiler.
Ez volt az egyik sorozat, amit egyből az indulásakor elkezdtem nézni (ami amúgy ritkán fordul elő), de cseppet sem lankadt az érdeklődésem a 2 év során, sőt. Nálam simán a legjobb most futó sorozat (igen, a szent Trónok harcát is beleértve).

Anita_Nánási 

Szerintem az elmúlt egy évben ez a sorozat tudott megfogni a legjobban: nyomasztóan zseniális, eszméletlen jó színészi játékokkal, nagyon jó karakterekkel, megfűszerezve az egész egy kis Harcosok klubjával meg egy csipetnyi Amerikai pszichoval is… Kedvenc lett!

Mamori 

1. évad után:
Érdekes sorozat. A karakterek lenyűgözőek, jó belelátni olyan emberek gondolataiba, mint Elliot, vagy olyan emberek életébe, mint Tyrell. Túl sok minden történik a felszín alatt.
Egyedinek találtam még azt is, hogy a párbeszédek közben az emberek a képernyő egy sarkában szólaltak meg. Ami miatt, persze, néha extrém fura lett az egész, de ha valaki a középpontban volt, tudhattuk, hogy ez bizony egy fontos jelenet lesz!

Alig várom, hogy összeszedjem magam és belekezdjek a második évadba. Kíváncsi vagyok, hogy tudják ezt a káoszt, amit az fsociety létrehozott, továbbvinni :D


Népszerű idézetek

Tiko 

Mr. Robot: The World is a dangerous place, Elliot, not because of those who do evil, but because of those who look on and do nothing.

1 hozzászólás
Kopaszkutya 

I bet you right now some writer's working hard on a TV show that'll mess up this generation's idea of hacker culture.

csartak 

Egy világ, ami ábrándokra épült! Szintetikus érzelmek kapszulaformában, pszichológiai hadviselés reklámok álcájában, gondolatmódosító vegyületek ételek külsejével, agymosó szemináriumok a média köntösében, ellenőrzött, elkülönített buborékok a szociális hálózatok arculatában. Hogy ez igazi? Beszéljünk a valóságról?
A századforduló óta köszönőviszonyban sincs az életünk a valósághoz. Kikapcsoltuk, kivettük az elemeit, génmanipulált kaján éltünk, miközben a maradékokat a civilizáció végtelenségig táguló kukájába dobáltuk. Márkásított házakban éltünk, amiket vállalatok védettek le, melyek zavaros számokra épülnek, amik le-fel ugrálnak egy digitális kijelzőn, bűvöletük pedig az emberiség a leghosszabb álmába ringatja. Elég mélyre kell ásnod, kölyök, ha bármi igazit akarsz találni. Az átverések birodalmában élünk, egy birodalom, amiben túl sokáig éltél.

Molli

Tyrell Wellick: Give a man a gun and he can rob a bank. Give a man a bank and he can rob the world.

Eirian 

Is that what God does? He helps? Tell me, why didn't God help my innocent friend who died for no reason while the guilty ran free? Okay. Fine. Forget the one offs. How about the countless wars declared in his name? Okay. Fine. Let's skip the random, meaningless murder for a second, shall we? How about the racist, sexist, phobia soup we've all been drowning in because of him? And I'm not just talking about Jesus. I'm talking about all organized religion. Exclusive groups created to manage control. A dealer getting people hooked on the drug of hope. His followers, nothing but addicts who want their hit of bullshit to keep their dopamine of ignorance. Addicts. Afraid to believe the truth. That there's no order. There's no power. That all religions are just metastasizing mind worms, meant to divide us so it's easier to rule us by the charlatans that wanna run us. All we are to them are paying fanboys of their poorly-written sci-fi franchise. If I don't listen to my imaginary friend, why the fuck should I listen to yours? People think their worship's some key to happiness. That's just how he owns you. Even I'm not crazy enough to believe that distortion of reality. So fuck God. He's not a good enough scapegoat for me.

Evione 

Krista: What is it about society that disappoints you so much?
Elliot: Oh I don't know, is it that we collectively thought Steve Jobs was a great man even when we knew he made billions off the backs of children? Or maybe it's that it feels like all our heroes are counterfeit; the world itself's just one big hoax. Spamming each other with our burning commentary of bullshit masquerading as insight, our social media faking as intimacy. Or is it that we voted for this? Not with our rigged elections, but with our things, our property, our money. I'm not saying anything new. We all know why we do this, not because Hunger Games books makes us happy but because we wanna be sedated. Because it's painful not to pretend, because we're cowards. Fuck Society.

(1x01 – eps1.0_hellofriend.mov)

Molli

Elliot: I'm good at reading people. My secret: I look for the worst in them.

Tiko 

Life is so much easier when you’re numb.

Tiko 

Elliot: Don’t ever make decisions when you’re on morphine.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján