Kedvencelte 12

Várólistára tette 96


Kiemelt értékelések

Almost_Zed 

Ami rögtön lenyűgözött a sorozatban, az a remek képi világ. Nem láttam mostanában olyan szériát, amely ilyen élénk színeket produkált volna. Aztán a kattant figurák ténykedése a rejtélyes összeesküvés kibontásával alaposan beszippantott. A váratlan fordulatok és a különböző kavarások vittek előre, úgy, ahogy egy minőségi sorozathoz illik. A zene először furcsa volt, de aztán megkedveltem, nagyon egyedi, akár a sorozat hangulata.
Azért tudnak a britek is valamit, az amerikai sorozatokon kívül is van élet, érdemes bepróbálni!
(Még mindig a fülembe cseng a vissza-visszatérő kérdés Pietre jellegzetes hangján: "Where is Jessica Hyde?")

Juci

Miért kellett már megint egy friss, izgalmas témákat felvető, iszonyat jó új arcokat felvonultató, király látványvilágú és jó zenéjű, pompásan beteg sorozatot elkaszálni spoiler? :( Hülye angolok, angol hülyék, de legalábbis a Channel 4 programigazgatói!

Ik4r0s

Egy rendkívül beteg atmoszférájú, rendkívül érdekes karakterekkel tűzdelt történet az Utopia-é. A zene páratlan, és jobb zenét el se tudnék képzelni ehhez a sorozathoz. Nekem az első évad kicsit jobban tetszett, mivel az kicsit ködösebb volt és nagyobb hatással volt rám. A második szezon csak egy parányival marad le az 1. mögött. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy szomorú vagyok, hogy nem készítettek még egy lezáró évadot, holott a történet simán indokolttá tenné. Nálam az Utopia a lehető legerősebb 8-ast érdemli, ugyanis bár volt pár lassabb rész, ennyire egyedi hangulattal és karakterekkel még sehol sem találkoztam. Már csak egy kérdésem maradt így a végére. „Where is Jessica Hyde?”


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján