Kedvencelte 10

Várólistára tette 84


Kiemelt értékelések

Juci

Miért kellett már megint egy friss, izgalmas témákat felvető, iszonyat jó új arcokat felvonultató, király látványvilágú és jó zenéjű, pompásan beteg sorozatot elkaszálni spoiler? :( Hülye angolok, angol hülyék, de legalábbis a Channel 4 programigazgatói!

Almost_Zed 

Ami rögtön lenyűgözött a sorozatban, az a remek képi világ. Nem láttam mostanában olyan szériát, amely ilyen élénk színeket produkált volna. Aztán a kattant figurák ténykedése a rejtélyes összeesküvés kibontásával alaposan beszippantott. A váratlan fordulatok és a különböző kavarások vittek előre, úgy, ahogy egy minőségi sorozathoz illik. A zene először furcsa volt, de aztán megkedveltem, nagyon egyedi, akár a sorozat hangulata.
Azért tudnak a britek is valamit, az amerikai sorozatokon kívül is van élet, érdemes bepróbálni!
(Még mindig a fülembe cseng a vissza-visszatérő kérdés Pietre jellegzetes hangján: "Where is Jessica Hyde?")

Ik4r0s

Egy rendkívül beteg atmoszférájú, rendkívül érdekes karakterekkel tűzdelt történet az Utopia-é. A zene páratlan, és jobb zenét el se tudnék képzelni ehhez a sorozathoz. Nekem az első évad kicsit jobban tetszett, mivel az kicsit ködösebb volt és nagyobb hatással volt rám. A második szezon csak egy parányival marad le az 1. mögött. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy szomorú vagyok, hogy nem készítettek még egy lezáró évadot, holott a történet simán indokolttá tenné. Nálam az Utopia a lehető legerősebb 8-ast érdemli, ugyanis bár volt pár lassabb rész, ennyire egyedi hangulattal és karakterekkel még sehol sem találkoztam. Már csak egy kérdésem maradt így a végére. „Where is Jessica Hyde?”


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján