Dorama zóna

Tifa
Dorama

Sziasztok!

Gondoltam ide is hozom a hírt:

PERFECT COUPLE – kínai sorozat, MAGYAR FELIRAT

Aki igazi vicces helyzetekre, nevetésre, de izgalomra is vágyik, plusz nagyon-nagyon jó befejezésre, annak kötelező darab!

Elkészültem vele végre. Jó szórakozást kívánok mindenkinek hozzá! Blogomon természetesen lehet hagyni véleményeket, kinek hogy tetszett.

Itt az utolsó rész felirata:
https://shaolinbunny.blogspot.com/2020/06/perfect-coupl…

Nikolett_Varga 
Dorama

Egy kis közlemény: Kikerült angol felirattal a Midnight Runners első része DE a softsub verzióért fizetni kell. Mivel mindenképp szeretném lefordítani, így kifizetem az összeget érte(1 dollár az ára). Emiatt viszont csak akkor látok neki, ha az összes rész felirata elkészül. Egyedül így tudom megoldani, remélem ezt nem bánjátok :)

8 hozzászólás
Shad 
Dorama

Sziasztok, lenne egy kérdésem. Nem először futok bele ilyenbe, adott egy dorama kezdetben mondjuk 30 percesekre tervezték és 40 részesre , de aztán úgy alakult hogy 16 egy órás rész lett belőle. Az egy dolog, hogy kezdeti lelkesedésben felvitte/vittük ki tudja ki a 40 részt, de az aki feltöltötte, honnan szedte hozzá a rész címeket? Jelen esetben itt van ez:
https://snitt.hu/filmek/stove-league/epizodok
40 db 30 perces rész van felvíve, a 16 egy órás helyett. Még, ha 32 db 30 perces részes lenne az egy dolog ugyebár, ezt kezdjük megszokni. Az ami fura, hogy itt a 40 részhez, mindegyikhez rész cím is fel van víve, de mégis honnan? megnéztem dramalist/imdb/kdrama.org/aw/wiki-n, egyikkel sem stimmel…akkor mégis honnan az infó?

Kérnék mindenkit a rész számokat, már csak akkor töltsük fel, mikor rendesen elkezdődik a sorozat és tényleg látható mennyi is az annyi. Ezen kívül nagyon távoli még besorolatlan sorozatokat is próbáljuk mellőzni. Nem egy sorozatot kaszálnak el, van olyan, ami már három éve várakozó állásban van, valószínű nem is lesz belőle semmi. Így próbáljunk olyanokat feltölteni, amiknek már legalább a vetítési dátumát kitűzik. Nem sok értelme van felvinni, ha utána küldjük be a hibajavítást a címre/ az angol címre/ a rész számra/ az időtartamra és úgy mindenre…
Köszi szépen:P

Kapcsolódó filmek: Haneuleseo Ddeoleojin Pol (2018–) · Geuraeseo Naneun Antipaengwa Gyeolhonhaedda (2018–)

12 hozzászólás
Nikolett_Varga 
Dorama

Sikerült meglesnem a Miman Keisatsu első részét, persze japánul és első blikkre ez inkább komolyabb sorozat, mint vígjáték. Igaz voltak benne viccesebb pillanatok de csak elvétve. Nem tudom igazából mihez kezdenek ezzel 10 részen keresztül, de majd kiderül. A két fő karakter nagyon jól kiegészíti egymást. Kenty karakterének jutott az ész, Shonak meg maradt a jó fizikum, így azt hiszem nem lesz problémájuk :D
Szerintem érdemes belekukkantani hátha tetszene nektek :)

4 hozzászólás
Hirdetés
Andro 
Dorama

Ma egy 2011-es, két évados (én csak az első évadot láttam), vámpíros, nyomozós, ügyészes, dél-koreai sorozatot mutatok be. Nekem annyira nem jött be, ezért is nem folytattam. De másnak talán tetszeni fog. Angol és magyar nyelvű linkek a bejegyzés végén találhatóak. Jó sorozatnézést kívánok mindenkinek! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/06…

Kapcsolódó filmek: Vampire Geomsa (2011–2012)

Vampire Geomsa (2011–2012)

Theana 
Dorama

Heló! Tudom, elég ritka a dél-koreai sorozatokban a határozott női karakter, de hátha ismertek párat. Tudnátok ajánlani ilyen sorozatot? A Dalui Yeonin – Bobogyungsim Ryeo (2016–2016) végén. Első sorban dél-koreait keresek.
Köszönöm előre is!

16 hozzászólás