Dorama zóna

Shad 
Dorama

Nah jó ez most nem dorama sorry, de szembe jött :P de idén visszakapjuk őt is ♥ már alig várom mi lesz a visszatérő filmje/sorozata ><
https://www.youtube.com/watch…
https://www.soompi.com/article/1304694wpp/sandara-park-…

Kapcsolódó művészek: Lee Min Ho

Andro 
Dorama

Ma egy számomra igen nagy csalódást okozott thaiföldi BL-doramát mutatok be nektek. Nekem egyáltalán nem tetszett, de talán másnak fog. Magyar és angol nyelvű linkeket a bejegyzés végén találtok hozzá! Jó doramázást annak, aki elég mazochista, hogy rászánja magát.

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2019/02…

Kapcsolódó filmek: Make It Right: The Series (2016–2016)

Make It Right: The Series (2016–2016)

Andro 
Dorama

Régen volt már thai dorama, így most hoztam egyet. Romantikus-vígjáték, ráadásul tök klisés, mégis szerethető. Oké, nem egy korszakalkotó valami, de kellemes időtöltés negyven percre. A magyar, és angol feliratos linkeket pedig a bejegyzés végén találjátok. Katt a zöld színű szövegre és már ott is vagytok! Jó doramázást kívánok! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2019/02…

Kapcsolódó filmek: Roon Pee Secret Love: My Lil Boy (2016–2016)

Roon Pee Secret Love: My Lil Boy (2016–2016)

valencica
Dorama

Sziasztok! Remélem nem baj, hogy ide írok, de elég aktívnak tűnt a topic.

Szóval az van, hogy 5 hónapra megyek Koreába tanulni, és így bele kell vetnem magam a kultúrába. :) Tudnátok nekem olyan oldalt mondani, ahol tudok sorozatokat nézni?

Illetve írhatnátok személyes kedvenceket is, hogy mit ajánlotok, mivel kezdjek. Eddig csak kiskoromban láttam a Palota ékkövét, szóval nagyon újonc vagyok. :) Meg egyébként minden érdekel, blogok, ilyesmik.

Köszi :))

16 hozzászólás
Shad 
Dorama

Nem tudom ki nézi, nekem csak tervben van, de a „The Last Empress” eredetileg 48 részre tervezett sorozatot a nagy népszerűségre való tekintettel kibővítik 52 részre, hogy méltóbb befejezést kapjon. Ezzel egy ütemben természetesen a Big Issue premierje is tolódik picit.
http://blog.asianwiki.com/korean-dramas/sbs-drama-serie…

Kapcsolódó filmek: Hwanghooui Poomkyeok (2018–) · Bigishoo (2019–)

Hwanghooui Poomkyeok (2018–)

Hirdetés
Andro 
Dorama

Ma egy 2015-ös, nem éppen könnyű témát feldolgozó dél-koreai doramát mutatok be nektek. Engem is sokkolt nem egyszer, viszont nagyon megszerettem az egészet. Magyar és angol feliratos linkek a bejegyzés végén találhatóak! Jó doramazást kívánok!

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2019/02…

Kapcsolódó filmek: D-Day (2015–2015)

D-Day (2015–2015)

Andro 
Dorama

Ma egy 2012-es, igencsak érdekes történettel rendelkező japán doramát mutatok be nektek. Nekem nagyon tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom. Égetett magyar felirat nincs hozzá, angol nyelvű linkeket pedig a szokott helyen találtok a bejegyzés végén. A soft-subos verziókhoz magyar feliratot Ázsia Ékköveiről tudtok leszedni. Jó doramázást mindenkinek! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2019/02…

Kapcsolódó filmek: Akumu-chan (2012–2012)

Akumu-chan (2012–2012)

Shad 
Dorama

Nem azért a húszasért, de eskü nem ismertem fel Nam Goong Min-t ebben a fekete szerelésben :)

Kapcsolódó filmek: Dakteo Peurizeuneo (2019–)

Kapcsolódó művészek: Nam Goong Min

4 hozzászólás