Dorama zóna

Tifa 
Dorama

Day egyre többet jár az emberek között. Köszönhető ez Mhok-nak, aki mindenhova elkíséri, és vigyáz rá.

https://shaolinbunny.blogspot.com/2023/12/last-twilight…

Kapcsolódó filmek: Phap Nai Mai Khoei Luem (2023–)

Phap Nai Mai Khoei Luem (2023–)

Shad 
Dorama

Köszönöm mindenkinek ezt a csodás napot ♥♥ szuper volt a hangulat és szuper volt a kaja is ♥

7 hozzászólás
Shad 
Dorama

Kukucs, már múlt héten szerettem volna , de csak most jutott rá „időm”:D
Szeretnék mindenkit megkérni, aki szokott feltöltögetni, hogy nézze át a feltöltéseit és ellenőrizze imdb/mdl-n vagy bárhol talál-e hozzá dátumot. Nagyjából 1-1,5 hét múlva elkezdjük átböngészni az összes évszám nélküli filmet/sorozatot. Amennyiben mi sem találunk hozzá dátumot, törölve lesznek. Jelenleg több száz ilyen van, hogy ebből mennyi ázsiai még nem tudjuk Gwennel. Mentsétek a menthető adatlapokat és kicsit könnyítsétek meg kérlek a dolgunkat, hogy minél kevesebb után kelljen keresgélnünk:) (amúgy ez most főleg a kínai részlegre igaz, ott rengeteg az olyan sorozat felvíve, amit még csak belengettek az éterbe. Jó lenne, ha már csak a cenzúrán -a nem BL-ket is cenzúrázzák:P- átment sorozatokat vinnénk fel).
https://snitt.hu/bejegyzesek/varakozo-filmadatlapok

Ezen kívül még mindig előfordul, hogy hibabeküldés helyett egyszerűen berakják az „egyéb magyar cím” alá a magyar verziót (sokszor nem hivatalos – fordító által adott címeket). Kérlek ne tegyétek. Magyar címet csak az kaphat, ami valamilyen hivatalos szolgáltató oldalán vagy tv-ben/moziban ment le. Fordítói címeket nem használunk.

Előre is köszi mindenkinek! :) ♥

14 hozzászólás
GentleRain 
Dorama

A TOP 10 legjóképűbb kínai színész és leggyönyörűbb kínai színésznő. Valamint legismertebb szerepeik és várható sorozataik.

https://www.youtube.com/watch…

https://www.youtube.com/watch…

3 hozzászólás
gezilla
Dorama

Sziasztok!

(@Shad eddigi szervezését /munkáját segítjük most ki)

Lassan itt van az év utolsó közös snitt talija, amelyet december 2.-án fogunk megtartani a budapesti kínai negyedben. Terveink szerint elsőként elsétálunk egy közelben lévő teázóba (lsd. lentebb), ahol lehetőségünk lesz egy kis beszélgetésre és teaivászatra, majd ezt követően fogunk visszasétálni 13:00 órára az egy utcára fentebb lévő kínai étterembe.

Találkozó pontos időpontja és helyszíne: december 2. szombat 11:00 órakor lesz a „Kőbánya alsó vasútállomás” buszmegállójában https://maps.app.goo.gl/n7GcDBcSL9oV6d5N6

Teázóról: Maci’s tea – Szállás utcában található teázó, elég jókat írnak róla! A képeket elnézve szűkösen, de mindannyian elfogunk férni néhány asztal összetologatásával. https://maps.app.goo.gl/fTCsFYqRZWTXz7Gz7

Étteremről: Tai He Lou étteremre esett végül a választás, pontosabban erre az étteremre érkezett csak szavazat https://maps.app.goo.gl/hDQ9dXFiU5fNHtsC8 13:00 órára foglaltunk ide asztalt 11 főre. Képzeljétek kapunk egy egész különtermet elvileg ^^ (nem kell érte fizetni!)

DunaPanda este 21:00-ig lesz nyitva. Oda is benézhetnénk majd közösen ebéd után.  Úgy számítsatok rá, hogy fél órát akár egy órát is ellehet ott nézelődni..

Öltözzetek rétegesen, esernyő vagy kapucnis felső ajánlott. Egy részről szombatra esőt jósolnak, más részről pedig egy „hatalmas” beépítetlen telek mellett kell majd besétálni a kínai negyedhez. Ez a pár perc pont elég lesz ahhoz, hogy átfagyjunk, rosszabb esetben pedig akár azonnal megfázzunk.

Kártya vagy nem kártya: A teázóban, az étteremben és a DunaPandában is lehetőség van bankkártyával történő fizetésre, de egyébként a buszmegálló környékén található egy OTP bankautomata.

Ha valaki még szeretne csatlakozni, kérlek írjatok hozzászólást!

Jönnek: 1. @GentleRain (Keleti vagy Kelenföld) 2. @Nikolett_Varga (odajön) 3. @paeonia + 4. anyukája (odajön) 5. @Serafina (odajön) 6. @Egy_HEA_rajongó (Keleti vagy Kelenföld) 7. @gezilla (odajön) 8. @scheszti (bármelyik jó) 9. @_dorka_(odajön) 10. @ttt (odajön)
Lehet jön: 11. @Shad

8 hozzászólás
Serafina 
Dorama

Akkor fussunk is neki a Pit Babe első részének :D mivel még nem láttam :'D
17:30-40 között lehet érkezni és 40-45 között meg elkezdem.
Utána meg egy kis szünettel meg indítom a második részt. :o)
Itt lesz a link: https://redirect.teleparty.com/join/327454d291e93b8d
Akit érdekel ugorjon be. :o)
Plusz akinek van kedve tesztelhetné, hogy egyáltalán működik a link. :D

Kapcsolódó filmek: Pit Babe (2023–)

Pit Babe (2023–)

Tifa 
Dorama

LAST TWILIGHT 3. rész

Csak annyit írok, hogy hiába csupán 3 rész jött ki, nekem már ez a legnagyobb kedvencem bl vonalon szerintem… és igazam lesz, azt hiszem, újabb legenda született. :)
Ez a rész olyan, mint a hullámvasút… nagyon vidám, aztán jönnek mély témák.

https://shaolinbunny.blogspot.com/2023/11/last-twilight…

Kapcsolódó filmek: Phap Nai Mai Khoei Luem (2023–)

Phap Nai Mai Khoei Luem (2023–)

Serafina 
Dorama

Sziasztok!

A Snittes discordon mindig fel fel vetődik, hogy nézhetnénk közösen filmet, sorozatot. Egyszer sikeresen is összehoztuk, és nagyon jó volt. :o)
Most jött egy sorozat, amit nagyon nézni akarok:
https://snitt.hu/filmek/pit-babe
Ez egy BL, amiben vannak sportkocsik, verseny, minden amiért én oda meg vissza vagyok.
Youtubeon elérhető, ha jól láttam minden pénteken jön egy új rész.
Viszont mivel én általában olyankor dolgozom, arra gondoltam, hogy vagy szombat vagy vasárnap este megnézhetnénk. Viszont xD mivel én most szombaton is dolgozom, befoglaltam magamnak a vasárnapot. :D
Úgyhogy akinek van kedve, minden vasárnap megosztok egy telepartys linket és csatlakozhat. :o)
Hagyok itt 3 időpontot, amiből lehet választani:
17:00-18:00
18:00-19:00
19:00-20:00
Én ilyen tájra gondoltam, hogy nézném, amikor már minden letudva: lakás, kutya, macska, etc. Ha valakinek a délután lenne jó, és többen lennének, jelezzétek és nekem úgy is jó. :o)
Itt egy link a telepartyhoz: https://www.teleparty.com/
Halál egyszerű használni. Annyi hogy ugye youtube prémiummal nincs reklám, anélkül viszont van. Uh ezzel kell számolni, aki szeretne jönni.
Mivel az első rész kijött, akár duplázhatunk és akkor egymás után két részt néznék, így kezdhetünk kicsit hamarabb is (már aki még nem látta).
Szívesen látok bárkit. :o) <3

Kapcsolódó filmek: Pit Babe (2023–)

Pit Babe (2023–)

4 hozzászólás