Dorama zóna

Shad 
Dorama

Noh már többször mondtuk megnéznénk milyen mikor Jung Hae In nem noona-s sorozatban játszik:) az égiek meghallgattak minket :) (mondjuk én csak most néztem rá, hogy 88s születésű :O a kinézete alapján azt hittem fiatalabb:D)
http://asianwiki.com/Half_of_a_Half

Kapcsolódó művészek: Jung Hae In · Chae Soo Bin

6 hozzászólás
Shad 
Dorama

Noh kitűzték végre a Vagabond vetítési idejét:) Szeptember 20.-n startol:) Lee Seung Gi, Suzy ééés Shin Sung Rok♥

Kapcsolódó filmek: Vagabond (2019–)

Vagabond (2019–)

1 hozzászólás
Shad 
Dorama

Valószínűleg nem ide való, de nagyon máshova sem:D Begin Again egy zenei reality show, ahol dél-koreai zenészek utaznak olyan helyekre, ahol nem ismerik őket és adnak elő utcai zenészként dalokat , így mutatva meg magukat:) Nem is tudom miért lepődtem meg, amikor Jung Hae In nevét megláttam:) mit nem tud ez a srác?:) augusztus 23-n vetítik a részt vele és Kim Go Eun-val:)
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Begin Again (2017–)

Begin Again (2017–)

Kapcsolódó művészek: Jung Hae In · Kim Go Eun

Shad 
Dorama

Frissiben befejezték (ergó meg is van a következő nézni valóm:P) a Partners for Justice második évadát és MBC már arról beszél, Talán lesz harmadik évad is, de mint mindig ez is csak felröppent pletyka:) Van egy olyan sejtésem ennek az évadnak is a vége gigászi cliffhanger >< ahh sos be kell fejeznem a mostani sorozatot :PP

Kapcsolódó filmek: Gumbeobnamnyeo Season 2 (2019–2019)

Gumbeobnamnyeo Season 2 (2019–2019)

barbikaunatkozik 
Dorama

Az idei San-Diego Comic-Con- on hivatalosan bejelentették, hogy Ma Dong Suk (Train to Busan, Bad Guys) része lesz a Marvel Filmes Univerzumnak, így ő lesz az első koreai színész a „széria életében”, mint szuperhős, és ezzel együtt debütál is Amerikában Don Lee művésznéven. Az Eternals című filmben fog felbukkanni, mint Gilgamesh, az egyik Örökkévaló, akinek erejét Thoréhoz és Herkuleséhez hasonlítják.

Kapcsolódó filmek: Örökkévalók (2020)

Örökkévalók (2020)

Kapcsolódó művészek: Ma Dong Suk · Ma Dong Suk

9 hozzászólás
Shad 
Dorama

ohhh wth Park Seo Joon új sorozatban! ♥ egy webcomic feldolgozás lesz. PSJ karaktere Park Sae Ro Yi lesz, aki letölti bűntetését azért, mert megvert valakit, aki az apja halálát okozta, megesküszik, hogy bosszút áll apja halálát okozón és annak az apján is. Kim Da Mi Jo Yi Seo-t fogja alakítani, aki egy étteremben kezd el menedzserként dolgozni Itaewonban, ahol Sae Ro Yi is dolgozik. Yoo Jae MYung pedig a „gonosz” vezérigazgatója egy ételekkel foglalkozó vállalatnak, akit Sae Ro Yi utál.
JTBC sorozat lesz és a Chocolate-t fogja felváltani és ezzel a jó hírrel én most elmegyek aludni és szépeket álmodni:P
http://blog.asianwiki.com/korean-dramas/park-seo-joon-k…

Kapcsolódó művészek: Park Seo Joon · Kim Da Mi · Yoo Jae Myung

1 hozzászólás
Hirdetés
Shad 
Dorama

A Moon Lovers óta tartó barátságukra való tekintettel Lee Joon Gi cameozni fog IU új sorozatában, a Hotel Del Luna-ban:) Harmadik részben láthatjuk majd, de nem tudni milyen apró szerepben:)

Kapcsolódó filmek: Hotel Delluna (2019–)

Hotel Delluna (2019–)

Kapcsolódó művészek: Lee Joon Gi

2 hozzászólás
Shad 
Dorama

Hát újabb botrány…
Kang Ji Hwant tegnap este 10:50-kor saját lakásában letartóztatták szexuális erőszakért. Ma ki is dobták az aktuálisan futó sorozatából (azért kíváncsi vagyok hogyan fogják pótolni a főszereplőt…).
Noh mindegy a részletekről annyit lehet tudni, hogy egy szokásos „céges” vacsora/iszogatás után a két hölgy felment a színész lakására és ott iszogattak tovább. A feljelentés alapján a vád az, hogy később az éjszaka folyamán a színész a bement a szobába, ahol a két nő aludt „A” hölgyet megerőszakolta, „B”-n erőszak nem történt (fogalmam sincs mit jelent az indecent assault-> gondolom végig kellett néznie) .
„A” hölgy 21:40 környékén küldött egy SMS-t valamelyik barátjának, hogy „Iszogattam Kang Ji Hwan házában és most itt ragadtunk” (we're trapped-t nem tudom hogy másképp fordítani) és megkérte a barátját, hogy jelentse. 22:50-kor megérkezett a rendőrség és „A” hölgy azt mondta, hogy aludt, amikor KJH megerőszakolta és ezért a színészt letartóztatták.
A színész a kihallgatás során azt mondta, hogy Emlékszik, hogy iszogattak, de semmire sem utána, csak hogy két nővel ébredt azok szobájában. Mivel a színész még mindig ittas állapotban volt , később fogják újból kihallgatni.
Isten látja lelkemet, nem védeni akarom, ha tényleg megerőszakolta azt a nőt büntessék meg, de mi a retkes fenét keresett az a két nő a hapsi lakásán? ráadásul ott is alszanak? egy vadidegen férfi lakásán? Koreai nők nem tudnak nemet mondani? értem én, hogy a tisztelet meg minden, de ha a hapsi később szemétkedne velük, mert nem mentek fel hozzájuk még mindig tudnának balhét csinálni… mondjuk azon is elgondolkoztam, hogy 21:40kor elküldi az smst egy óra kell a zsaruknak kiérni és ezalatt a hölgy elmegy aludni a munkatársnőjével, meg is erőszakolják ,majd el is alszanak. Noh mindegy a rendőrség majd kideríti mi történt…és reméljük az igazságot bármi legyen is az…

Kapcsolódó művészek: Kang Ji Hwan

7 hozzászólás
Shad 
Dorama

Megvan Taec visszatérő drámája.
Egy gazdag, jóképű okos férfit fog játszani, aki ha belenéz valaki szemébe látja a halála előtti utolsó perceket. Ennek ellenére egy pozitív személyiség, aki összeáll egy zsaruval, hogy elfogjanak egy sorozatgyilkost.
http://asianwiki.com/The_Game:_Towards_Zero

Kapcsolódó művészek: Ok Taec Yeon

IviKawaii 
Dorama

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól, akik látták már a Cheese in the trap sorit és filmet is. Az érdekelne, hogy ha esetleg a filmmel kezdem, akkor lemaradok e valamiről, lesz valami, amit nem fogok érteni vagy teljesen független a kettő és nem egy folytatásról vagy ilyesmiről van szó? A válaszokat előre is köszönöm :)

Kapcsolódó filmek: Cheese in the Trap (2016–2016) · Chijeu In Deo Teuraeb (2018)

Cheese in the Trap (2016–2016) Chijeu In Deo Teuraeb (2018)

2 hozzászólás