Dorama zóna

Nikolett_Varga
Dorama

Sziasztok, most egy igen érdekes kérésel fordulok hozzátok. Szeretném ha olyan sorozatokat/filmeket ajánlanátok, amiben a férfi főszereplőnek kezdetben színes(szőke, vörös, szürke stb) haja van, de valami miatt később visszafesti/átfesti feketére. BÁRMILYEN ország jöhet, koreai is.
Amiket láttam már: Koizora, Dream High 2, Kiss me, School 2015
Előre is köszönöm mindenkinek :)

7 hozzászólás
Nikolett_Varga
Dorama

Sziasztok elkezdtem fordítani Sakurai Sho 2017-es sorozatát a My High School Businesst, amiben egy olyan üzletembert játszik, aki egy iskola igazgatója lesz
http://jdrama.movie.gportal.hu/gindex.php…

Kapcsolódó filmek: Saki ni Umareta Dake no Boku (2017–)

Kapcsolódó művészek: Tabe Mikako · Seto Koji · Morikawa Aoi · Sakurai Sho · Aoi Yuu

2 hozzászólás
Shad 
Dorama

Noh lányok(és fiúk, ha van bujkáló férfiember közöttünk:P) , most már hivatalosan is szabályozva lettünk :)
Az adminokkal és pár zónataggal egyeztetve @Gwener írt nekünk egy nagyon jó összegzést, amit Snittesítettek és most már a Súgóban is szerepel, hogyan is kell/kéne feltölteni hivatalosan az Ázsiai filmeket/sorozatokat ♥ Köszönjük @Imma !
https://snitt.hu/sugo/filmadatlap

9 hozzászólás
Subika
Dorama

Sziasztok . Remélem jó helyre írók.Most fejeztem be ezt a sorozatot .https://snitt.hu/filmek/byeoleseo-on-geudae és szeretek utána járni aki meg tetszik . Most éppen a főszereplő Kim Soo Hyun nek és ezt találtam . Elképesztő hogy nincs is olyan színész aki ne tudna énekelni .https://www.youtube.com/watch…

Hana 
Dorama

Sziasztok!
(Igen, meggondoltam magam, úgy döntöttem, visszatérek ide. :'D Ne kérdezzétek, süsü vagyok…)

Az a helyzet, hogy még februárban találtam egy kínai sorozatot, az elején lassan haladtam vele, de egy idő után már alaposan beszippantott (nem hittem, hogy ez is megtörténhet.) Másfél hete fejeztem be, és megvett magának kilóra, de annyira, hogy elkezdtem magyarra fordítani. Azt, hogy ilyesmibe vágjak, szintén el nem tudtam volna képzelni… de megtörtént. Jelenleg az 5. epizódot fordítom, az első négyet megtaláljátok a felirataim közzétéleléhez és egyéb keleti témákhoz létrehozott blogomon: https://hanadora.blogspot.com/ (Csak maga a felirat van fenn, videókat nem fogok sose megosztani.)
A visszajelzések alapján az emberek szeretik a sorozatot, remélem, a felirataim minőségével is meg vannak elégedve; őszintén szólva elég sok melóval jár elkészíteni őket, amilyen maximalista vagyok. Ha valaki esetleg elkezdené a sorozatot a fordításomban, és van kedve, kérem, adjon egy kis visszajelzést akár itt, a karc alatt, hogy tudjam, ha valamin esetleg változtatni kell! Köszönöm.

Ennyi lenne, gondoltam, adok egy kis életjelet ezzel az új infóval. :)

Kapcsolódó filmek: Jinyi Zhi Xia (2019–2020)

Jinyi Zhi Xia (2019–2020)

18 hozzászólás
Andro 
Dorama

Ma egy klisékkel teletűzdelt, 2007-es, taiwani romantikus-vígjáték sorozatot mutatok be nektek. Magyar és angol feliratos linkeket a bejegyzés végén leltek. A magyar feliratoshoz kérjetek segítséget a feltöltőtől, mert olyan össze-vissza vannak a darabolt részletek, hogy az elsőt én sem találtam meg. Jó sorozatozást kívánok! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/03…

Kapcsolódó filmek: Huan Huan Ai (2007–2007)

Huan Huan Ai (2007–2007)

Hirdetés
Shad 
Dorama

Moon Ji Yoon ma életét vesztette vérmérgezésben :( Fájt a torka, az állapota hirtelen súlyosbodott, intenzívre került végül a vérmérgezés vitte el. 36 éves volt.
https://www.soompi.com/article/1389004wpp/actor-moon-ji…

Kapcsolódó művészek: Moon Ji Yoon

2 hozzászólás
Shad 
Dorama

Ez most jött velem szemben:
„No Travel, No Parties, No Problem – Watch a Drama” :)
Próbáljuk a jó oldalát nézni a dolgoknak :) Vigyázzatok magatokra és a családotokra lányok! Mindenki maradjon otthon, ha ki is mozdultok tartsátok a másfél/két méteres távolságot az emberektől :) Vészeljük át együtt ezt az időszakot, természetesen pár sorozattal megspékelve :) (a videót mindenki csak saját felelősségére nézze meg, nagyon agyament:P )
https://www.youtube.com/watch…

9 hozzászólás
Leah 
Dorama

Olyan jót nevettem ezen a feliraton :D

Kapcsolódó filmek: Gogyocheosewang (2014–2014)

Gogyocheosewang (2014–2014)

Kapcsolódó művészek: Seo In Guk

3 hozzászólás
Shad 
Dorama

Boldog 40. vagy 39. Szülinapot Kim Nam Gil! :) wiki szerint 80-ban született a többi oldal szerint 81-ben:P

Kapcsolódó művészek: Kim Nam Gil

6 hozzászólás