Dorama zóna

Andro 
Dorama

Hosszú kihagyás után visszatértem a blogoláshoz. És elsőnek egy 2003-mas japán doramát mutatok be. Sajnos semmilyen linket nem tudok hozni, mert az egyetlen magyar, valamint a két angol feliratos link sem létezik már, ahol el tudtam anno érni a doramát. Egy ritka, ismeretlen doramáról van szó, amit így már lehetetlenség szinte beszerezni.

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2019/06…

Kapcsolódó filmek: Anata no tonari ni dareka iru? (2003–2003)

Anata no tonari ni dareka iru? (2003–2003)

Shad 
Dorama

Nyilt regisztráció van AvistaZ-n!
hajrá-hajrá akinek még nincs, itt a lehetőség!
https://avistaz.to/torrents

3 hozzászólás
Shad 
Dorama

Kérdés, csajok csak nekem szórakozik Snitt tegnap este óta? frisseket látom, de a filmek adatlapjára nem tudok belépni, mindig hibát ír ki.

4 hozzászólás
Shad 
Dorama

Nem épp idevaló téma, de…. a tegnap esti hajóbaleset a Dunán… az elsüllyedt hajó Koreai turistákat szállított :( az összes koreai lap erről posztol, 19 embert még keresnek köztük gyerekeket is :(
http://www.koreaherald.com/view.php…

5 hozzászólás
Shad 
Dorama

Oh mamám itt milyen fiatalnak néz ki :O nejét mellé állítanák, simán rávágná az ember, hogy 15 év van köztük >< Arthdal Chronicles sajtótájékoztatóján készült a kép:)

Kapcsolódó művészek: Song Joong Ki

8 hozzászólás
Hirdetés
Shad 
Dorama

Meg is van ki lesz Min Ho visszatérő sorozatában a női főszereplő:) nem más , mint a Goblinunk menyasszonya Kim go Eun :)
http://blog.asianwiki.com/korean-dramas/kim-go-eun-cast…

Kapcsolódó filmek: Deoking: Yeongwonui Gunju (2020–)

Kapcsolódó művészek: Kim Go Eun

7 hozzászólás
Shad 
Dorama

Nah jó:D Ezt meg kell osztani:P
So Ji Sub kapcsolatban! Egy 17 évvel fiatalabb riporternő vagy színésznő vagy nem tudom:) A Night of Real Entertainment műsorban találkoztak, ahol So Ji Sub a „Be With Me” filmje miatt adott interjút (a lányzó volt a riporter), aztán egy összejövetelen futottak ismét össze :) Ji Sub ügynöksége megerősítette a hírt, azt nem tudták pontosan megmondani mióta vannak komoly kapcsolatban, hisz ez a „magánügyük” (azért ilyet hallani egy ügynökségtől:O)
Én örülök neki, még ha kicsit túl nagynak is érzem a korkülönbséget:) de kit érdekel, csak boldogok legyenek:) már igazán megérdemelte:)
https://www.soompi.com/article/1325156wpp/so-ji-sub-con…

Kapcsolódó filmek: Veled vagyok (2018)

Veled vagyok (2018)

Kapcsolódó művészek: So Ji Sub

6 hozzászólás
Shad 
Dorama

Van egy kérdésem csajok:
Arthdal Krónikák: Asianwiki 18 részesnek hozta, míg mydramalist 3 évadban hozza , minden évad 6 rész… hogy vigyük fel az epizódokat? 1 évad 18 rész, vagy 3*6 rész? vagy mindegyik évadot külön felvinni egyenként hat részben és adminokkal összeköttetni (ez utóbbit felesleges plusz melónak érzem:P) . Kinek mi a véleménye?

Kapcsolódó filmek: Aseudal Yeondaegi (2019–)

Aseudal Yeondaegi (2019–)

5 hozzászólás