Dorama zóna

Andro 
Dorama

Ma egy 2004-es, nem igen ismert japán doramát hoztam nektek a blogra. Vámpíros, + Yuki Kaori egyik mangájának adaptációja. Magyar feliratot Ázsia ékköveiről lehet szedni hozzá. Az egyetlen angol feliratos linket pedig a bejegyzés végén találjátok. Jó szórakozást kívánok! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2021/04…

Kapcsolódó filmek: Vamipre Host (2004–2004)

Vamipre Host (2004–2004)

Shad 
Dorama

ééés újabb dráma…
ez a (soompi)cikk egész jól összeszedi a lényeget. Nagyjából arról van szó, hogy a 2018-s Time forgatása során Kim Jung Hyun-t sokat bírálták, mivel nagyon hideg volt a stáb tagjaival és kifejezetten udvariatlan a partnernőjével. Minden közös jelenet vagy érintkezés után fertőtlenítette a kezét, kiszedetett minden olyan jelenetet, ami kicsit is intimebb lett volna. A botrány ott tört ki, hogy kikerültek beszélgetések közte és akkori barátnője Seo Ye Ji között. Nekem ezek az üzenetváltások kicsit domina-alárendelt közötti üzeneteknek tűnnek:D nem mellesleg újabb pletykák keringnek körülötte, hogy az iskolai adatai is hamisak és, hogy az iskolában ő is szekálta a társait. Már azzal is elég nagy port kavart, hogy nem jelent meg a „Recalled” filmjének a sajtótájékoztatóján. Eddig mindenki Seo Ye Ji nyilatkozatára várt, ma az ügynöksége nyilatkozott, ahol elnézést kértek, hogy nem jelent meg a sajtótájékoztatón. Jelezték, hogy a beszélgetések hatására kár a színésznőt hibáztatni, hisz a másik fél felnőtt férfi és vezető színész, így saját felelősségére és döntésére cselekedett, plusz „csak részletek lettek kiragadva” és eredetileg Jung Hyun kezdett féltékenykedni és követelőzni. Az iskolai erőszakot egyértelműen tagadták. Érdemes elolvasni a beszélgetéseket… jah és már olvastam, hogy Seo Ye Ji ki is lépett az Island stábjából, bár még hivatalos cikket nem olvastam róla…amúgy nem tudom még most is együtt vannak?
https://www.soompi.com/article/1463963wpp/seo-ye-jis-ag…

Update: megjött Kim Jung Hyun bocsánatkérő levele is…:
https://www.soompi.com/article/1464200wpp/kim-jung-hyun…

Kapcsolódó filmek: Aillaendeu (2021–)

Kapcsolódó művészek: Seo Ye Ji · Kim Jung Hyun

11 hozzászólás
Tifa
Dorama

LET'S FIGHT GHOST

A cuki szellemirtó duó kalandjának tizenegyedik részét hoztam.
Ebben a részben: Aof bácsikája figyelmezteti a fiút, hogy nagy veszélyben van… a démon az ő testére pályázik. Illetve a karkötőjére tartana igényt még. Bár ezen kívül is elég baja van, a szellem lány eltűnik az életéből… Szomorúan telnek a napjai, mindenhol csak őt látja… aztán a két lökött szellemvadász haverjával meglátogatnak egy rock kocsmát. Lesz egy kis meglepetés ott, és utána a folyóparton…

https://shaolinbunny.blogspot.com/2021/04/lets-fight-gh…

Kapcsolódó filmek: Let's Fight Ghost (2021–)

Let's Fight Ghost (2021–)

Tifa
Dorama

Egy újabb thai sorozat kapott fordítást.

ENDLESS LOVE – thai sorozat, magyar felirat

Nanati új fordítása! Már eddig is nagyon jó történeteket talált a thai lakornok között, ez megint egy izgalmas, romantikus, szép történet. A Boy for Rent-ből Kyro-t alakító színész a főszereplője. Ismét szokásosan hétvégente fog 2 rész felirata jönni. Jó szórakozást mindenkinek!

https://szilvavirag.blogspot.com/2021/04/endless-love-m…

Kedvcsinálónak a sorozat trailere:

https://youtu.be/6WxwINb0idw

Tifa
Dorama

A szellemes történet folytatódik. :)

A cuki szellemirtó duó kalandjának tizedik részét hoztam.
Ebben a részben: A titokzatos dokiról egyre több minden kiderül. A fiú bácsikája összefog egy sámán nővel, valamint egy karkötő megszerzéséért futnak versenyt az idővel. A két félnótás szellemvadász srác eszkábál egy szerkentyűt, amit a legújabb megbízatásuk során bevetnek. Ember és szellem közt vajon lehet-e szerelem? A szellem lány szomorú döntést kényszerül hozni…

https://shaolinbunny.blogspot.com/2021/04/lets-fight-gh…

Kapcsolódó filmek: Let's Fight Ghost (2021–)

Let's Fight Ghost (2021–)

Krisztina_Kállai 
Dorama

Ajj, az Immortality átcsúszott júliusra :( pedig már úgy várom

Kapcsolódó filmek: Hao Yi Xing (2021–)

Hao Yi Xing (2021–)

Kapcsolódó művészek: Arthur Chen · Leo Luo

1 hozzászólás
Tifa
Dorama

Húsvétra a nyuszim ezt hozta. :)

LET'S FIGHT GHOST

A cuki szellemirtó duó kalandjának kilencedik részét hoztam.
Ebben a részben: Az sosem könnyű, ha az ember örökre elveszít valakit… a fontos buddhista karkötő majdnem elveszik… Választ kapunk arra, mi történt Aof-al gyerekkorában, az ördögűző bácsikája megpróbál segíteni… Egy régen élt szerelmespár történetébe csöppenünk, ahol a lány visszavárja kedvesét, egy nemesembert, aki ígéretet tett neki, hogy soha nem hagyja el.

https://shaolinbunny.blogspot.com/2021/04/lets-fight-gh…

Kapcsolódó filmek: Let's Fight Ghost (2021–)

Let's Fight Ghost (2021–)

Tifa
Dorama

LET'S FIGHT GHOST

A cuki szellemirtó duó kalandjának nyolcadik részét hoztam.
Ebben a részben: további két gyilkosság történik… a felügyelő próbál bizonyítékot szerezni, de rejtélyes módon a térfigyelő kamerák soha nem működnek ott, és akkor, amikor kellene. A szellem lány jobbnak látja, ha nem találkoznak annyit a sráccal… bár aztán másként alakulnak a dolgok. Elmennek vidámparkba, és eltöltenek együtt egy kellemes délutánt. Közben az ördögűző csapat újabb bevetésre megy egy elhagyatott, régi gyárba.

https://shaolinbunny.blogspot.com/2021/03/lets-fight-gh…

Kapcsolódó filmek: Let's Fight Ghost (2021–)

Let's Fight Ghost (2021–)