Kedvencelte 14

Várólistára tette 139


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Nem tudom, mikor utáltam ennyire főszereplőt legutóbb, de Joe már az első részben kiborított. Durva belegondolni, hogy az életünk milyen nagy részét töltjük online, és épp ezért milyen könnyen bárki áldozatává válhat a zaklatásnak. A stalker részét jól megoldották, szépen vezették, de pár rész után ebből is kifogyott a lendület. Beck naivitása egy idő után már bosszantott, mert érdekes karakter is lehetett volna, de mindent lerombolt, hogy bele tudott szeretni egy ilyen fiúba. Peachet szerettem, az egyetlen volt aki álarc mögül ugyan, de mindig megmondta, amit gondolt. A legrosszabb talán mégis az, hogy spoiler.

dezirel

1. évad:
Nem mondom, hogy tökéletes, de végig fenntartotta a figyelmemet. Érdekelt, mi fog történni. Nem láttam még ehhez hasonlót és ez határozottan az előnyére vált. A színészek jók, a kivitelezés szép, a történet egyedi, a hangulata sejtelmes, végig vártam, hogy mikor fog Joe lebukni és már majdnem szorítottam neki, hogy ne történjen meg :D A végére tartogatott meglepetést (párhuzamosan olvastam a könyvet, amiből készült, és az elején még jóval könyv-hűbb volt, de a változtatások nagyon jót tettek a sorozatnak), szóval jöhet a folytatás, én vevő vagyok rá!

Szencsike 

1. évad:
Ez kemény menet volt, ritka az olyan sorozat, amitől egyszerre kapok hidegrázást, de alig várom, hogy lássam a következő részt, mert kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége. Penn Badgley zseniálisat alakított, Joe figuárja tipikusan az a fajta tenyérbemászó valaki, akiről nem is sejti az ember, hogy milyen ember rejtőzik a felszín alatt. Ám amikor előbukkan a benne rejtőző pszichopata, az óriásit üt. A mai világban már bárkit könnyen le lehet nyomozni, és ki tudja, lehet rohangál pár „Joe”, legyen akár nő (hiszen mi is tudunk zaklatni) vagy akár férfi a világban és le se buknak. Részről részre azon drukkoltam, hogy Beck (te szegény, ártatlan, útkereső lány, aki meghoztál pár döntést, jót is és rosszat is, mint minden ember, de az egyetlen igazán rossz döntésed az volt, hogy Joe lett a pasid) végre rájöjjön, hogy ki is Joe valójában. De hiába minden, Joe tipikus túlélő. Őszintén remélem, hogy egyszer végre lebukik a mocsok. Nem tudom, hogy az ex színre lépése, mennyire bolondítja meg a szálakat a második évadra, de remélem, hogy az is legalább ugyanilyen izgalmas lesz, mint az első.

Puska 

Imádtam!!
Majdhogynem egy nap alatt bedaráltam,végig fenntartotta az érdeklődésemet.
A legjobb része a sorozatnak a narráció. Izgalmas volt hallgatni Joe gondolatit megspoiler
A sorozat egyébként tökéletesen bemutatja milyen veszélyeket rejt a közösségi média.
Az évadzáró tartalmaz ám meglepő fordulatokat spoiler
ui: Én vagyok az egyetlen aki néha drukkolt Joenak es Becknek?
Már nagyon várom a 2 évadot *-*

2 hozzászólás
doboluca

Beteg? Igen. Tetszett? De még mennyire.
Nem tudnék róla spoilermentesen sokat írni, de rég kötött le ennyire egy sorozat. A szereplők ellenére is tudtam élvezni, bár volt pár pillanat, amikor úgy éreztem, hogy a vérnyomásom az egekbe száguldott, az idegeim meg csak szimplán szabadságot vettek ki, mert ezt a Becket nagyon nem bírták. De a főszereplő csajtól eltekintve elég kis korrekt sorozat kerekedett; az alapsztori nagyon jó, és érdekes, a narrációt meg egyenesen imádtam. *-* Nagyon jó volt, hogy Joe belső gondolatait is hallhattunk, szinte állandó jelleggel, így sokkal közelebb éreztem magam hozzá, és szimpatikussá is vált, annak ellenére, hogy miket tett.
Az pedig külön tetszett, hogy a sorozat felhívta a figyelmet a közösségi média veszélyeire.

RóbertKatalin

Nagyon izgi téma, nagyon jó pilot. Kicsit aggódtam, hogyan lehet ezt sorozat-hosszra nyújtani, de azért reméltem, hogy működni fog. Nem működött. Részről-részre kevésbé volt érdekes, nem haladtunk előre, nem nőtt a tét, inkább melodrámának éreztem a helyzetet.
A 8. rész végéig jutottam, semmi nem motivál(t) arra, hogy megnézzem az utolsó kettőt…

Timi98 

Nagyon jól összerakott sorozat. Az eleje jobban tetszett, mint a második fele. Érdekes témával foglakozik. Megmutatja, hogy milyen egy stalker, megmutatja a közösségi háló veszélyeit. Megmutatja, hogy bárki, akit szeretünk vagy aki szeret minket, bánthat. Hogy a bizalom törékeny és hogy nem lehetünk elég óvatosak. Hogy, aki spoiler és aki spoiler.
Beck karaktere sablonos, átlag amerikai fiatal. Az ő történetének tanulsága a social mediára kirakott életünk veszélyei. Tipikus spoiler csaj. A barátnői szintén szörnyűek. De ebben is ott van a sorozat igazsága: ha te magad nem vagy rendben, akkor a barátaid, akikkel körbeveszed magad hogyan lennének? Rossz élet, rossz barátok.Joe karatere izgalmas. A jóképű, veszélyes idegen. Az ő jellemében sokkal inkább közrejátszottak a gyerekkori sebek.spoiler Érdekes volt, hogy végignarrálta a sorozatot, de tetszett. A vége nem lepett meg…

oszlayzso

Érdekes, izgalmas és kicsit ijesztő sorozat. Más irányt vett, mint a könyv, de nem baj, így lesz (remélhetőleg hasonlóan jó) folytatás.


Népszerű idézetek

Near

At the end of the day, people really are disappointing, aren't they?

bubblejoo

Paco: Sometimes the dialogue's weird, though. Like when they're killing each other and still all nice about it.
Joe: Well, it was the 19th century. People still had manners.

Nocharity 

Minden könyv egy alapvető igazsághoz vezet: ha az IQ-d egy bizonyos érték felett van, az élet elviselhetetlen.

Nocharity 

Szörnyű érzés… tudni, hogy valami elromlott, és nem tehetsz semmit, hogy helyrehozd.

Near

This world is ugly and crass. People lie, and people leave.

bubblejoo

Benji: Whoever you are, you're not a killer.
Joe (gondolatban): Oh, how I wish I was. This'd be much less complicated.

katy_swartz 

And these days, the quickest way to a man's truth .. is through his computer.

Nocharity 

De végül is az emberek csak csalódást okoznak, nem igaz?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján