Kedvencelte 9

Várólistára tette 120


Kiemelt értékelések

dezirel

1. évad:
Nem mondom, hogy tökéletes, de végig fenntartotta a figyelmemet. Érdekelt, mi fog történni. Nem láttam még ehhez hasonlót és ez határozottan az előnyére vált. A színészek jók, a kivitelezés szép, a történet egyedi, a hangulata sejtelmes, végig vártam, hogy mikor fog Joe lebukni és már majdnem szorítottam neki, hogy ne történjen meg :D A végére tartogatott meglepetést (párhuzamosan olvastam a könyvet, amiből készült, és az elején még jóval könyv-hűbb volt, de a változtatások nagyon jót tettek a sorozatnak), szóval jöhet a folytatás, én vevő vagyok rá!

Szencsike 

1. évad:
Ez kemény menet volt, ritka az olyan sorozat, amitől egyszerre kapok hidegrázást, de alig várom, hogy lássam a következő részt, mert kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége. Penn Badgley zseniálisat alakított, Joe figuárja tipikusan az a fajta tenyérbemászó valaki, akiről nem is sejti az ember, hogy milyen ember rejtőzik a felszín alatt. Ám amikor előbukkan a benne rejtőző pszichopata, az óriásit üt. A mai világban már bárkit könnyen le lehet nyomozni, és ki tudja, lehet rohangál pár „Joe”, legyen akár nő (hiszen mi is tudunk zaklatni) vagy akár férfi a világban és le se buknak. Részről részre azon drukkoltam, hogy Beck (te szegény, ártatlan, útkereső lány, aki meghoztál pár döntést, jót is és rosszat is, mint minden ember, de az egyetlen igazán rossz döntésed az volt, hogy Joe lett a pasid) végre rájöjjön, hogy ki is Joe valójában. De hiába minden, Joe tipikus túlélő. Őszintén remélem, hogy egyszer végre lebukik a mocsok. Nem tudom, hogy az ex színre lépése, mennyire bolondítja meg a szálakat a második évadra, de remélem, hogy az is legalább ugyanilyen izgalmas lesz, mint az első.

RóbertKatalin

Nagyon izgi téma, nagyon jó pilot. Kicsit aggódtam, hogyan lehet ezt sorozat-hosszra nyújtani, de azért reméltem, hogy működni fog. Nem működött. Részről-részre kevésbé volt érdekes, nem haladtunk előre, nem nőtt a tét, inkább melodrámának éreztem a helyzetet.
A 8. rész végéig jutottam, semmi nem motivál(t) arra, hogy megnézzem az utolsó kettőt…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján