Melyik az a film? zóna

JÁNOS_27
Melyik az a film?

sziasztok.régi filmet keresek.egy vándor(talán anthony quinn) elvetődik egy tengerparti? tanyára.egy kb 40 éves nő él ott a kb20 éves lányával és egy férfival aki „vigyáz” rájuk.a vándor összejön a fiatal lánnyal veled mindig jó de a másik férfi mindig bánt engem mondja a fiatal lány.
a lána anyja szerelmet vall a vándornak.hogy lehettem ilyen vak hogy nem vettem észre kérdi a férfi .mi a cime? köszönöm

IrodalmiRohamosztagos
Melyik az a film?

Sziasztok. Van egy jelenet egy filmből ami a jövőben játszódik és robotok vannak benne amik büntető cédulákat adnak az embernek ha káromkodik. A főszereplő ezzel szórakozik hogy csúnyán beszél és rengeteg cetlit kap. Csak ennyi van meg az egészből de remélem ez alapján is rájön valaki

Kapcsolódó filmek: A pusztító (1993)

A pusztító (1993)

8 hozzászólás
Merk_Natalia
Melyik az a film?

Sziasztok! Keresek egy filmet,minimális,amire emlékszem. Régészek(?)kincsvadászok(?)keresnek egy helyet a sivatagban.Ha jól emlékszem valamelyikük apja kutatott utána. Egy kanyonban megtalálják a barlangot,két hatalmas szoborral(nem emlékszem már,hogy Sába és Salamon volt-e,vagy óriás méretű emberek.Itt találnak egy „átjárót”,amin az idősebb férfi átment(aki egész életében ezt kutatta),a fiatalok maradtak!(Nem,nem az ismert kristálykoponyás film) Napok óta kutatom,megköszönöm,ha valaki rájön,melyik film!

5 hozzászólás
S_Bíborka 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Kérdésem lenne a zóna tagjaihoz. Reméltem megfejtitek nekem melyik Lego Star Wars sorozatban (vagy talán filmmben) van benne ez a mozzanat.
Annyi van meg, hogy Darth Vader ünnepel. Tortával, lufikkal és azt hiszem egy kisvasútra is emlékszem. Azt ünnepli, hogy sikerült legyőznie Luke-ot, (ami csak egy hologram, de ezt ő nem tudja) és közben a rohamosztagosok egymásra akarják kenni, hogy ki mondja el ezt Vadernek.
Nagyon köszönök bárminemű segítséget!

Harangvirág
Melyik az a film?

Sziasztok!

Egy filmet keresek, amiben terroristák eltérítenek egy repülőgépet, amin a főszereplő felesége is rajta van. A főszereplő és társai egy lopakodóval közelítik meg az eltérített gépet, majd a főhős valahogy átjut a másik gépre, és legyőzi a rosszakat. Egy jelenet maradt meg nagyon: egy vadászgép is az eltérített gép közelébe megy, amit viszont észlelnek a terroristák, és az egyik nőnek a kezébe nyomják a telefont, hogy könyörögjön, hogy távozzanak, különben őt megölik. De azok nem tágítanak, ezért a nőt agyonlövik. Másodjára a főhős feleségét rángatják oda, de akkor már visszahívják a vadászgépet, így őt nem ölik meg.
Emlékeim szerint amerikai film, kb. 15 éve láttam a tévében.

Előre is köszönöm a segítséget.

3 hozzászólás
amnézia 
Melyik az a film?

Sziasztok!

Keresek egy régi rajzfilmsorozatot, amit nagyon kisgyerekkoromban néztem. Sajnos kevés támpontot tudok megadni.
Csak az intróra emlékszem: mutatnak egy falut vagy kisvárost, majd egy lépcsősorhoz érnek (fehér az épület, legalábbis úgy emlékszem), amin állatok állnak és énekelnek. Az az állat, amelyik az adott rész főszereplője lesz, hátul áll, majd felemelkedik a sorból, és ő énekel egyedül.
Több állat van benne, egy kórusnyi.

Ha valaki ennyiből kitalálja, én lehidalok.

5 hozzászólás
Hirvi
Melyik az a film?

Sziasztok!

Van egy film vagy sorozat, amiben valakinek a macskáját Bárcásnak hívják. Nem tudom, hogy mikori, ki játszik benne, miről szól stb. spoiler Ha ezt valaki meg tudja mondani nekem, megköszönöm, mert eléggé bosszant. :P

2 hozzászólás
Subika 
Melyik az a film?

Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni sajnos szinte semmire nem emlékszem a filmből csak egy jelenetre .
Valakit elkap a rendőrség gyilkoság vádjával és halálra ítélik már nagyon kevés idő van a kivégzésig ( ha jól emlékszem villamosszék ) és akkor az ügyvédjét vagy valakit elküld talán a lakásába vagy valahova hogy hozzon ide valamit amivel az ártatlanságát bizonyíthatja. Közben mutatják hogy ha jól emlékszem már viszik kivégezni de sehol a bizonyíték .Ha ebből valaki rá ismer hogy melyik lehet ( Tudom sok hasonló van )de talán ha írtok címeket abból rá jövök .Még az fontos hogy végig izgalomba tartja a nézőt mert olyan helyzetek vannak benne hogy már te se tudod ártatlan vagy bűnös .Várom a segítségeteket .

8 hozzászólás
edie
Melyik az a film?

Sziasztok!
Olyan filmet (vagy sorozatot) keresek, amiben valaki minden évben vesz ajándékot valakinek (karácsonyra vagy szülinapra), de sose tudja odaadni neki, ezért elteszi őket. Aztán egyszer találkoznak és akkor adja oda az évek óta gyűjtögetett ajándékokat. Ez a valaki valószínűleg egy szülő, a másik valaki pedig a fia/lánya, de semmi más nem rémlik, csak ez az egy, hogy éveken át vett neki ajándékot. Csak eszembe jutott egy másik sorozatról, és most már érdekel, miben volt ez. Valószínűleg film, de ez sem biztos. A google nem nagy segítség, csak ajándékötletekkel bombáz, bármit írok be. :(

7 hozzászólás
Andor_Nagy
Melyik az a film?

Sziasztok!

Egy sorozatot keresek, ami szerintem az MTV1-en ment a 90-es évek első felében.
Varázsló és/vagy boszorkányképző bentlakásos iskola volt, mint a Harry Potter filmekben.
Egy részre emlékszek, ami arról szólt, hogy a boszorkánynövendékek be vannak sózva, mert valami híres varázsló készül meglátogatni az iskolájukat.

6 hozzászólás