Melyik az a film? zóna

Aliza
Melyik az a film?

Sziasztok! Egy filmet keresek,de elég szegényes az információ. Mindenesetre reménykedem. :D
-egy kastélyban jászódik
-a férfi tolószékben ül
-és igazából nem él a férfi, hanem a felesége irányitja,mint egy bábu

6 hozzászólás
Kutasiné_Tóth_Kitti
Melyik az a film?

Sziasztok! A filmben amit keresek, van egy rész, mikor egy audis próbál megelőzni egy lassabb autót, majd dudálással, villogással le is hagyja, majd egy híd elején defektet is kap. A lassabb autós utoléri, enyhén szólva összevesznek majd meg is ölik egymást. Elég beteg film :) Segítsetek! :) Köszi

3 hozzászólás
Kathleen 
Melyik az a film?

Sziasztok!

Nem tudja valaki, melyik az a film (vagy sorozat), ami 17-18. században játszódik (talán… de lehet, h 19.), van benne egy idősebb nő, akinek fiatal férfi a szeretője (még az is lehet, hogy valami vérfertőzés van a dologban?).
A nő férje beteg, eret vágnak rajta gyógyítási céllal, de a nő túl mélyre nyomja a karjában azt a kis fém bigyót és a férje elvérzik… csak halvány emlékeim vannak róla, de nem tudom, mi lehet ez. :(

7 hozzászólás
Gabi10
Melyik az a film?

Sziasztok! Kérlek válaszoljon, aki tudja, mert egy sulis dologra kell!
A filmet anno 1-2 éve láttam, talán a Cinemaxon vagy valami hasonló művészfilmes csatornán. Francia film volt, magyar felirattal. Egy irodalom tanárról szólt, aki megkapott egy nagyon balhés osztályt. Sok néger diák volt. Az órán a Nyomorultakról tanultak, és a tanárnak volt egy nagyon jó felvezető szövege a témához. A tanár szerelmes volt egy tanárnőbe. Meg olyan is volt, hogy ezzel a balhés osztállyal elmentek kirándulni Versailles-ba, ahol két diák bemászott a kiállított ágyba. Valaki tudja melyik film?

UPDATE: Megtaláltam! Les grands esprits- Nagy elmék

2 hozzászólás
dudas_agnes
Melyik az a film?

Sziasztok! Keresek egy filmet…II. világháború alatt játszódik, egy angol szedett-vedett kém csapatot elküldenek a náci Németországba, hogy megszerezzenek egy távírószerkezetet, de idővel kiderül, hogy azért küldik őket, hogy elbukjanak, mert a távírógépet már régen megszerezték az angolok. Előre is köszönöm! :)

1 hozzászólás
lipotdorka 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Keresek egy újabb sorozatot, csak annyit tudok hogy ilyen chipeket raknak az emberek fejébe amivel átrakják az új testekbe a régi tudatukat (?) valamikor a jövőben és hogy elég durva.
Előre is köszi. :D

2 hozzászólás
Hirdetés
Szimbook
Melyik az a film?

Sziasztok!
Hátha valaki felismeri a filmet, hiába a keresem, nem találom.. Szóval a film amit keresek arról szól hogy van egy fiú aki nagyon tehetséges amerikai focista. Valami nagy meccs közeleg csak, hogy a mamája nagyon beteg lesz és új vese kell neki. A srác nagyon szereti a mamáját, és neki adja az egyiket.
Köszönöm előre is ! :)

2 hozzászólás
Janus
Melyik az a film?

Nem egészen ide kapcsolódik, de a Scooby Doo Rejtélyek nyomában sorozat hányadik részében is volt az, hogy ellátogatnak valami hotelbe, ahol mindenfélét hallucinálnak?
Az a rész mindig emlékeztetett a Ragyogásra. :P

Kapcsolódó filmek: Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában (2010–2013) · Ragyogás (1980)

Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában (2010–2013) Ragyogás (1980)

4 hozzászólás
Robi_Simon
Melyik az a film?

Sziasztok !Egy filmet keresek amit már elég rég láttam de a címét nem tudom,a történet főszereplője egy lány akit a nagymamája nevel mert a szülei meghaltak egy sztepp verseny közbe azért mert gyorsra tekerték a zenét minek következtébe a szülők túlságosan tempósra vették a táncot és elestek majd halálra taposták őket.
Az még megvan, hogy a lány az iskola legbénább gyereke.
Köszönöm előre is!

2 hozzászólás
Cersei
Melyik az a film?

Túl sokra nem emlékszem, de hátha valakinek a kevés alapján is eszébe jut. A főszerepet egy öreg hölgyike játssza, aki folyton kibabrál egy a házában lakó házaspárral. Van egy tapsolós tv-je is, ami szintén az őrületbe kergetés egyik sarkalatos forrása. Hú, és talán a mazsolának is fontos szerepe van.

4 hozzászólás