Melyik az a film? zóna

csucsu2008
Melyik az a film?

Sziasztok!
Nem találok egy filmet. Azt hittem, hogy Will Ferrell játszott benne, de a filmjei között szerintem nincs ilyesmi. Arra emlékszem, hogy egy unalmas fickó volt a főszereplő, talán könyvelő, vagy vmi hivatalnok. Kulcsszerepe volt egy karórának. Talán vmi varázslat, vagy időutazás (rövidtávú) is volt köszönhető az órának (ezáltal lett csaja is talán). Azt hittem a címében is benne van, hogy óra. Unalmas film volt, nem is tetszett. Talán a kétezres években készülhetett.
Köszönöm!

2 hozzászólás
Bianka_Kovács
Melyik az a film?

Sziasztok!
Keresek egy filmet.Egy európai filmdráma.Egy házaspárról szól,akinek a fia belefullad a patakba,mert az anyja nem figyelt rá.A nő ideg összeroppanást kap, aztán kórházba kerül.
Kikerülve kikezd egy fiatalabb fiúval.A végén egy áruházi aprópénzes játékot indít be.

Hanna_01
Melyik az a film?

Sziasztok!
Keresek egy filmet, aminek csak az elejét láttam. Annyi van meg belőle, hogy egy nő gyógyszertárból gyógyszertárba megy és altatókat vásárol. Közben látjuk azt is, hogy követi őt egy férfi. A nő felmegy egy szállodai szobába, hogy öngyilkos legyen. A férfi ekkor betoppan, és kéri, hogy vegyen részt valamiben, ami veszélyes lesz és lehet meg is fog halni. Ha jól emlékszem el kell játssza egy nő szerepét, aki igazából repülőszerencsétlenségben halt meg, azt állítva, hogy nem is szállt fel arra a bizonyos repülőre.
Ennyire emlékszem. Remélem valaki felismeri a filmet.

3 hozzászólás
Emerson 
Melyik az a film?

Van egy film, amit még gyerekkoromban a 80-as évek végén 90-es évek elején/közepén láttam. Európai film (lehet, hogy magyar, bár ebben nem vagyok biztos). Egyetlen jelenete maradt csak meg az emlékeimben: volt egy órásmester, aki mindig másodpercre pontosan meg tudta mondani, mennyi az idő. Katonák(?) jöttek érte, összetörték az óráit, de még így is megmondta mennyi az idő. Majd elhurcolták a férfit és egy nagy terembe vitték, levetkőztették egy mintha egy bordásfalszerű dologhoz kötözték volna. Ott lógott az órásmester és csak azt hajtogatta, hogy épp mennyi az idő.

Valaki esetleg ennyiből felismeri, hogy melyik film lehet? Megvan :-)

Kapcsolódó filmek: Hány az óra, Vekker úr? (1985)

Hány az óra, Vekker úr? (1985)

4 hozzászólás
boglarkusz
Melyik az a film?

Sziasztok! Keresek egy filmet. Azthiszem stop motion. Aprócska emberkék vannak benne, akik egy picike elszigetelt világban élnek (enyhén steampunkos kerti környezetben). A gyerekek x éves korukban kapnak egy szakmát, vagyis beosztják valahova őket, egy a társadalom működéséhez szükséges és fontos területre, viszont a rendszer összeomlik, és rémlik, hogy ezt az jelzi, hogy elmegy a lakásokban az áram. És egy lány és egy fiú a történet főszereplője.

3 hozzászólás
VZs003
Melyik az a film?

Sziasztok!
Keresek egy filmet vagy mesét vagy nem is tudom, hogy igazából mit, mivel talán az RTL-en vagy a TV2-n ment régen, műsor szünet idején.
Fekete fehér rajzok kacskaringóznak és megy alatta valami ijesztő zene. Kiskoromban láttam, amikor nem tudtam aludni. És talán ezeket a kacskaringókat rajzolják (?).
Előre is köszi, ha valaki rajon, hogy micsoda is ez.

4 hozzászólás
Hirdetés
Near 
Melyik az a film?

Sziasztok!

A semmiből eszembe jutott egy magyar mesefilm (játékfilm?), amit még gyerek fejjel láttam a tv-ben. Ami azt jelenti, hogy ’90-es évek közepe/vége, de ugye a mű attól lehet korábbi, ha tippelnem kellene, akkor javában 70-80-as évek.
Jelenetek vannak meg belőle:
– Élőszereplős film.
– Valami lányt férjhez akarnak adni, de annak egyik kérő sem kell – természetesen majd csak a hősszerelmesünk (aki talán katona?).
– Benne van az ördög és annak a barlangja. Mintha a hősszerelmes is eljárna oda időnként.
– Valami rövid kis dalt énekelgetnek benne.

4 hozzászólás
gpataki444
Melyik az a film?

Egy regebbi,2008 koruli,tv ben adott filmet keresek.Egy pedofil ferfit keres a rendorseg.aki kozben beepul egy a csaladba,es a nevelt lanyat is probalja behalozni.Begyogyszerezi,a kislany kabultan hever,amikor rajuk nyit az anya ,aki mar gyanakszik a pasira….es hatulrol atvagja a ferfi torkat.

aram76
Melyik az a film?

Sziasztok,
Melyik az a film, ami Oroszországban játszódik, két férfi egy szórakozó helyen van, lányokkal ismerkednek, miközben valami megmagyarázhatatlan, láthatatlan valami elkezdi porrá zúzni az embereket. Ezután menekülnek többen, bezárkóznak egy raktárba. Majd valamennyi idő elteltével kimerészkednek, és más túlélőket keresve járják a várost. Talán Moszkvát?

2 hozzászólás
Carneval
Melyik az a film?

Sziasztok!
Jó régen láttam ezt a filmet (biztosan legalább 10-15 éve). Családi összejövetel, ahol az apát ünnepli a család + a barátok. Talán három felnőtt lány van, és a legidősebb megvádolja, hogy gyerekként szexuálisan zaklatta. Természetesen senki sem hisz neki, sőt a barátok felháborodnak a vádakon. Úgy emlékszem a film végén kiderül, hogy az apa már nem emlékszik a lányai nevére sem, és a vádolót a fiatalabb nevén szólítja.

9 hozzászólás