Melyik az a film? zóna

happy_moly
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egyszer még a gimis osztálytársaimmal elmentünk egy film fesztiválra, ahol láttunk egy filmet, ami talán korai japán lehetett. Arra emlékszem, hogy nagyon sok ágyjelenet volt benne, mintha öröm lányokról szólt volna meg egy beteg lányról, aki mindig hányt a fürdőszobába.. :/
Meg valami ha jól emlékszem, akkor a címe Epertorta lett volna?? De az biztos, hogy valamilyen gyümölcs szerepelt benne.. Ja és nem volt magyar szinkronos film.
Esetleg valaki, aki ráismer megírnátok? Köszi

2 hozzászólás
July
Melyik az a film?

Sziasztok! Egy rajz film sorozatot keresek, ami egy lovas farmon játszodott. Úgy rémlik a Disney-n is adták (még régebben) és mintha talán az RTL-en is adták volna reggel a gyerek mese részben.

9 hozzászólás
Merk_Natalia
Melyik az a film?

Sziasztok!
Régen látott film volt,amit szivesen megnéznék újra,de nem tudom a címét!
Segitsetek!
A főhős egy igazi rosszcsont gyerek volt,a neve Emil!
Apja mondása,hogy ő nemcsak egy rossz gyerek,ő Emil!
Akinek megvan a címe kérem ossza meg velem!
Köszönöm szépen!

4 hozzászólás
Carneval
Melyik az a film?

Sziasztok!

Egy sci-fi filmet keresek, kb 1983-84-ben láttam. Japán szereplők voltak benne, a figurák – történet erősen hasonlított a star wars filmekre. Önkéntesen csatlakoztak a szereplők a gonosz elleni küzdelemhez, és akiket „elfogadtak”, azoknak valamiféle virág nyílt a tenyerén. Természetesen volt benne hercegnő, akit meg kellett menteni, valamint R2D2-re hasonlító robot is.

3 hozzászólás
hpatricia_ 
Melyik az a film?

Sziasztok!

Egy filmet keresek, amiben egy nőt a telefonon keresztül figyel valaki, akit ha jól emlékszem egyszer sem mutatnak. A végén valami olyan rémlik, hogy a csaj pont beszél telefonon a barátnőjével és neki mondja, hogy olyan érzése van, mintha valaki nézné.

Se színészre, se évszámra nem emlékszem. Abban biztos vagyok, hogy valamikor tavaly láttam.
Ha esetleg valaki ennyiből ráismerne, megköszönném, ha a címét leírná :)

Kapcsolódó filmek: Ratter (2015)

Ratter (2015)

5 hozzászólás
kedaiyun
Melyik az a film?

Update: Megvan a film!

Sziasztok! Tegnap este a Rákosmente Tv-n láttam egy magyar filmrészletet, ami elég érdekesnek tűnt, és gondoltam, majd megnézem valamikor az elejétől a végéig. A honlapon sajnos nem találtam meg, mert szombatra a Fekete gyémántok II-t írta, de ez biztosan nem az volt.
A film fekete-fehér, a 60-as, esetleg a 70-es években készülhetett. A részlet, amit láttam: valaki papírból kivágott sárga csillagot tűz az emberek kabátjára, mutatják a tömeget, valaki cigarettázik is. Majd kiderül, hogy ez egy filmforgatás, mert egy fehér pólóinges férfi egy megafonba kiált valami ilyesmit, hogy „Önök most egy haláltáborba menetelnek. Lássam a kétségbeesést az arcukon.” A következő képen kicsit fentről látszott a tömeg, és egy állvány, ahol a kamera állt. Talán hídon volt ez. Majd később volt egy jelenet, amikor valaki felszáll egy vasúti kocsiba, illetve kézzel írt hirdetmények voltak egy falon fényképekkel, eltűnt emberekről, akiket 1944-ben vittek el.
Esetleg valaki felismeri ezek alapján ezt a filmet?

Kapcsolódó filmek: Apa – Egy hit naplója (1966)

Apa – Egy hit naplója (1966)

4 hozzászólás
Hirdetés
rotsac
Melyik az a film?

Sziasztok,

Keresek egy filmet, a youtube-n kezdtem nézni, de elkellett mennem és bezártam, mikor folytatni akartam nem volt a historyban.
A történet: volt egy büntetett előéletű pasi kislánya, felesége volt. Meglátogatta a börtönből szabadult öccse munkát ajánlva – betörés. A pasi visszamondta, de a másnap kirugták, így mégis elfogadta. A betörésben meghaltak páran a pasit elfogták és halálra itélték. Már beadták a halálos injekciókat, de a pasi máshol felébredt, kapott egy második esélyt. Egy elmegyógyintézetben lett gondnok. Mindenképpen találkozni akart a családjával. viszont tiltották. De végül felszállt egy buszra és elindult….. eddig láttam a filmet :(
Tudom, hogy nincs sok info, a címére színészekre nem emlékszem.
Ha valakinek ismerős, nagyon megköszönném, ha a címet megírná.
Üdv.

1 hozzászólás
Alexandra0924
Melyik az a film?

Sziasztok!

Már 2 napja keresek egy filmet, de valahogy sehol sem találom. Sajnos se a címre, se a színészek nevére nem emlékszem, viszont részletek megmaradtak.
Talán egy bentlakásos iskolában játszódik, és van benne egy „csapat” srác, akik természetfeletti erővel rendelkeznek. Pont az eleje aszem úgy kezdődik, hogy „átrepülnek” egy szakadék felett az autóval amiben ülnek, az erejük segítségével.
Persze van egy csaj aki új lány(?), és az egyikükkel összemelegedik.
Egy olyan rész is beugrik, hogy egy bárban a parkolóban összeszólalkozik 2 „szuper fiú”, és az erejével neki esik egyik a másiknak, és talán a csaj is ott van… kicsit zavaros még nekem is :)))
Az tuti, hogy jön még egy (új) srác, és ő titokban ugyan olyan „szuper” mint a többiek, de el akarja venni a többiek erejét. Talán a csajjal is csinál valamit, ami miatt kész lemondani az erejéről… és valami pajtánál (?) harcolnak egymással…
Ja, és az „új” srác folyamatosan iktatja ki a 4 szupert… azt hiszem az egyiket motoros baleset éri….

Tudom, hogy nagyon zavaros, de NAGYON HÁLÁSAN megköszönném ha valakinek eszébe jutna a film címe!!!!! :)))

3 hozzászólás
nemszilvi
Melyik az a film?

Sziasztok! A következő részletek maradtak meg egy filmből; volt már annak 10 éve is, hogy láthattam. Egy zsidó lány volt a főszereplő, aki egy lányiskolába járt (azt hiszem), és ott az osztálytársai a származása (?) miatt zaklatták. Egy testnevelés órán a nagymamájától kapott (?) arany nyakláncot is leszakították a nyakából. Fiatal felnőtt nő korában talán táncosnőként kezdett dolgozni valami lebujban, ahol összetalálkozott egy középiskolai tanárával, és viszonyba keveredett vele. Ennyire emlékszem… Előre is köszönöm a segítséget!

July
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy Hófehérke sztorit keresek, bár nem tudom, hogy itt fent van-e. Német feldolgozás volt, és a modern korban jatszodott. Azaz egy emlékem van róla, hogy a 7 törp biciklizik egy hosszú biciklin.

3 hozzászólás