Melyik az a film? zóna

Nevotil
Melyik az a film?

Hali!
Az alábbi filmet keresem: a főszereplő egy lány, aki a barátnőjével elmegy egy házibuliba. A lány italába drogot kevernek, (talán a padláson) félkómásan megerőszakolják és meg is hal. Viszont a szelleme ott ragad a házban. Sehol nem lát senkit, de megjelenik egy srác, aki próbálja rávenni, hogy elhagyja a házat, de mintha az ajtón túl valami rossz lények lennének? A lány valahogy, talán ha hozzáér dolgokhoz, látja, hogy aktuálisan mi történik a házban. Látja azt is, hogy a barátnőjét is be akarják drogozni, de valahogy kiveri a poharat a kezéből. Végül kiderül, hogy a "szellem"srác is rosszat akar neki, de aztán a lány megtalálja a kiutat a fénybe, így a lelke megmenekül.

bbogi
Melyik az a film?

Sziasztok! Egy lánycsapatról szóló filmet keresek akik, ha jól emlékszem lánybúcsú miatt utaztak egy szigetre.A szigeten pedig üldözni kezdik őket és sorban megölik a lányokat. Kb. olyan 10 évvel ezelőtt láthattam a TV-ben. Nem sok mindenre emlékszem belőle,de volt egy jelenet ahol egyiküket egy fóliába csavarva találták meg, talán egy fészerben. Előre is köszönöm az ötleteket!

2 hozzászólás
b_loretta
Melyik az a film?

Sziasztok! Egy ezer éves mesét keresek, amit még anno az RTL-en, a Kölyökklubon adtak. A főszereplő neve Jászon volt, és volt egy nyuszi barátja, akinek egy repülő, Hermész-szerű papucsa volt. Kb 4-5 évesen láthattam a mesét, és egy jelenet nagyon megragadt: a nyuszi beleesett valami palacsintába :D Aki tudja melyikre gondolok, ezer hála!!

Sinope 
Melyik az a film?

Sziasztok. Egy autista gyerekről szóló filmet keresek, azt hiszem kb 6 èves srác az újságban megfejt egy rejtvènyt ès betelefonál hogy megvan a megfejtès, senki más nem tudta megfejteni rajta kívül, ès egyèbkènt valami fontos kód volt, ugyhogy a rosszfiúk elkezdik keresni vagy mi, de valami fèrfi, a főszereplő megvèdi.

2 hozzászólás
Nevotil
Melyik az a film?

Most néztük meg a Legnagyobb showment és rájöttem, hogy de hiszen én már láttam Barnumról filmet. Csak hát nem jut eszembe, hogy pontosan melyiket… :S (Imdb alapján ugyanúgy tanácstalan vagyok) Ebben kérném a segítséget, bár nem tudom, hogy mennyire lesz egyedi a leírás.
Az biztos, hogy benne van a törpe ember, rémlik egy olyan jelenet, hogy elmegy hozzájuk Barnum, mert az ember az anyjával él. Utána sikerül megszereznie, fotókat készítenek, turnézik vele. Eljutnak az angol királynőhöz, ahol a törpe Napóleonként tetszeleg, rendesen piros, fehér, kék színben, kalappal meg mindennel, ami kell.
Aztán van a Múzeum is, és mintha ténylegesen szereznének valahogy egy sellőt. Rémlik, ahogy a kiállítási teret szervezik neki.
Talán mintha törpe esküvőt is rendeztek volna?
Az elmúlt 15 évben láthattam, tvben, bár ez évszámilag nem jelent semmit XD

5 hozzászólás
Mütyürke_Mütyürke
Melyik az a film?

Sziasztok!valamikor a 2000-es evekbe lattam egy amerikai filmet, a vietnami haboru idejen tortenik. Van egy csalad, 2 vagy 3 fia van a csaladnak, besoroljak a Vietnami haboruba, a lenyeg, hogy a meleg fiu marad meg, a masik vagy a masok meghalnak. A csalad mikor megtudjja kitagadjja a fiut a csaladbol, kesore, ujabb tragedia utan bocsajtjak meg a fiunak, hogy meleg.

1 hozzászólás
Hirdetés
babamano86 
Melyik az a film?

Egy régi filmet keresek, még a 90-es években video tékából kölcsönöztük ki. :D A sztorira nagyjából emlékszem, de a címére nem. Ez egy thriller volt, aminek a végén kiderül, hogy a sorozatgyilkos egy nő (azt hiszem családanya), aki azért öli meg sorra a körülötte élőket, hogy megbüntesse, ha hibáznak. Pl. Egy srác mindig úgy viszi vissza a kazettákat a tékába, hogy nem tekeri vissza a filmet, és ő ezért hal meg. De a többi szereplő is hasonló semmiségekért.
Ismeri valaki?

2 hozzászólás
rohanoazis
Melyik az a film?

Szervusztok. Melyik lehet az a sci-fi film, amelyikben talán négy vagy öt konzolcowboy szerepel, egyre lejjebb kell jutniuk, időben kijönni, a fő figura megtalálja a halott feleségét – agyhalott – és nem akar visszajönni, de végül visszahozzák?
Valami ilyesmi. (A flatline rész s Neuromncerből van véve)
Köszönöm előre is.

5 hozzászólás
virgilia
Melyik az a film?

Sziasztok! Keresek egy mesefilm sorozatot. A 80-as évek végén, 90-es évek elején adhatta a TV. Főszereplői a gyerekszoba „életre kelt” játékai. Volt benne egy fehér maci, talán ő volt a mesélő, és egy barna maci, a többi szereplőre nem nagyon emlékszem. Akkor keltek életre a gyerekszobában, amikor egyedül voltak otthon, leugrottak a szekrény tetejéről. Talan bábfilm lehetett. Előre is köszönöm, ha valaki ennyiből felismeri!

16 hozzászólás
Orsii
Melyik az a film?

Keresek még egy filmet.
Nagyon régi film. Árvaházban a gyerekeknek adnak valami szert, hogy nőjön a hajuk. Mikor megnőtt, levágják, és ecsetet csinálnak belőle. Amivel a gyerekek festenek, és beletudnak lépni a képbe.

2 hozzászólás