Melyik az a film? zóna

Dodydoo
Melyik az a film?

Sziasztok!
Eszembe jutott egy film amit láttam valamikor, egy fiúról szólt, azt hiszem közben ő volt a mesélő is felnőttként. Volt egy ilyen problémája, hogy rövid időnként valami hangos hangot adott ki, és rémlik egy olyan jelenet, hogy egy koncerten vannak (szerintem az iskolában), és a koncert végén az egyik tanár kérdezte, hogy hallottak-e valami furcsát a csendesebb részeknél, aztán kihívta a fiút is és megkérdezte talán, hogy mit tehetnek érte és azt mondta, hogy csak azt szeretné, hogy ugyanúgy bánjanak vele mint másokkal. Emlékeim szerint a vége az volt, hogy már felnőtt és egy építkezésen dolgozik.
Köszönöm előre is ha valaki megmondja mi ez!

3 hozzászólás
Zonyi855 
Melyik az a film?

Megtudnátok mondani, hogy mi a címe annak a filmnek ami talán egy újságírónőről szól, aki meg akar találni egy fiatal srácot aki úgy emlékszem hajléktalan és az interneten van neki egy élő videós szobája ahol ha küldenek neki ajándékokat, akkor bármit megcsinál a videóban. Előre is köszönöm a segítséget :)

2 hozzászólás
komocsitamas 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Én most nem filmet keresek, hanem szeretnék ajánlani egy oldalt azoknak, akik ebben a zónában nem járnak sikerrel: http://www.whatismymovie.com
Pár napja fedeztem fel, és a segítségével 3 perc alatt megtaláltam a rajzfilmet, amit évek óta kerestem. Remélem segít másoknak is!

1 hozzászólás
Lily_Rose
Melyik az a film?

Sziasztok!
Huh, nem tudom, hogy valaki tudja-e ennyiből, mert így átgondolva baromira klisé, de azért megpróbálom.

Valami világvége dolog kezdődik, összegyűlik egy csomó ember valahol, talán egy út menti étteremben. Van egy terhes nő is, meg aztán jön egy idős asszony, de ő, ha jól emlékszem meg is hal, mert megtámad valakit, ezért megölik. A terhes nőről meg kiderül, hogy a második messiás lesz a gyereke, de ennyire emlékszem az egészből.
Ha segít, néhány éve karácsonykor adta az egyik filmes csatorna :D
Hát… ha valaki ennyiből tudja, annak nagyon hálás leszek (ha meglátom a címet, tuti be fog ugrani, de magamtól esélytelen :D)

Kapcsolódó filmek: Légió (2010)

Légió (2010)

5 hozzászólás
Ascyra 
Melyik az a film?

Sziasztok! Furcsa kérdés, de szerintem gyorsan meglesz a válasz. Sajnos nem szeretem Robin Williamset annyira, hogy az összes filmjét újranézzem. (Határozottan rá emlékszem, úgyhogy a legnagyobb támpont Ő lesz).
Rémlik egyetlen jelenet: száguld hazafelé, és belerohan egy kocsiba (de, hogy most kocsival vagy bringával?) amiben a felesége épp leharapja a szeretője legféltettebb testrészét az ütközés következtében. Williams meg a nyelvét harapja el és a következő jelenetekben nyitott szájjal, ilyen fém nyelv"támasztékkal" járkál.
Megnézném a filmet újra, megmondjátok melyik ez?

Kapcsolódó filmek: Garp szerint a világ (1982)

Garp szerint a világ (1982)

Kapcsolódó művészek: Robin Williams

9 hozzászólás
Haiku
Melyik az a film?

Sziasztok! Gyerekkoromban láttam egy filmet.
Egy kedves kisrác aki tehetsèges baseballos,a báttya nyíltam irigy rá ès szarba se veszi. Illetve van egy srác aki terorrizálja őt ès barátait. Pl: kutyaszarba nyomja a gyerek fejèt
A gyerekek elhatározzák,hogy megölik. A vègèn minden jóra fordul ès nem hal meg senki,sőt kibèkülnek a terrorizálós sráccal is.
A fiú a vègèn,hogy báttyát is „helyre” tegye eldob egy labdát de olyan erővel,hogy elszakadnak az inai ès a báttya rájön,hogy a testvère hihetetlen srác.
Melyik ez a film?
Köszönöm

Hanna_01
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy filmet keresek, de az is lehet, hogy sorozat és ez csak egy epizód. Krimi, de elég könnyed. Valami gazdag családnál történik gyilkosság. Van egy (újságíró?) csaj, aki folyton egy robogóval jár és beépül a házhoz (mint szobalány?), hogy nyomozzon. Persze a nyomozónak ez nem tetszik, de azért segítségére van a lány. Szerintem van vagy 10 éves.
Köszi a segítséget! :)

10 hozzászólás
Lejla08
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy rajzfilmsorozatot keresek, szerintem a 90-es évek végén adhatták és talán a TV2-n. Amire emlékszem belőle:
– 2 lánytestvér volt a főszereplő,
– egy macskaköves utcában laktak, volt valahol egy istálló/farmszerűség is,
– a mese kezdődésében volt egy fekete macska, aki az ablakban ült,
– az egyik részben a lány az iskolában 2D-ben rajzolta le az állatokat (tehát oldalról csak két lábat rajzolt a tehénnek, lónak), és másnapra az élő állataiknak is csak 2-2 lába lett. :D
Köszi, ha valaki ennyiből tud segíteni!

7 hozzászólás
Merk_Natalia
Melyik az a film?

SZIASZTOK!!!!Eszembe jutott még egy film,A címet nem tudom. Egy lányt baleset éri,egy kuka „elüti”,és egy sármos férfi-aki orvos-megmenti.Szerelem szövődik közöttük. Ennyire emlékszem. De azt biztosan tudom,hogy nem a szeretném ha szeretnél című film az!

4 hozzászólás
Zedlyn
Melyik az a film?

Sziasztok!
Animációs filmet keresek. Egy faluról/városról szól, ami igazából egy szöszön van. Talán van benne egy elefánt is. :D

2 hozzászólás