Melyik az a film? zóna

Rebarbara
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy régebbi filmet keresek egy szőke, hosszúhajú, jégkorcsolyás lányról. A lány egy kisvárosban lakott és egy szép nap egy híres edző eljött érte, fényes karriert kínált neki. A lány elment vele egy nagyobb városba, ahol elkezdett edzeni. Közben beleszeretett az edzőbe, szakított az otthoni barátjával, elkezdődött egy kapcsolat, holott volt jó pár év korkülönbség köztük. A kapcsolat véget is ért egy idő után, mert az edző nem vette komolyan.
Aztán egy baleset következtében a lány elveszíti a látását, hazakerül a szülővárosába, de nem adja fel az edzéseket, a régi barátja segít neki és végül megnyeri a bajnokságot (valamilyent, nem emlékszem rá, hogy mi volt).
Ez kb. a nyolcvanas, kilencvenes években lehetett, angol nyelven beszéltek, de attól még lehetett kanadai is.

3 hozzászólás
Merk_Natalia
Melyik az a film?

Sziasztok! Sziasztok! Segitsetek letszives. Egy film címére vagyok kíváncsi!Egy fiatal lány válaszol egy család hirdetésére, miszerint béranyát keresnek a fiuk közreműködésével. A lány vonatra ül, de útközben megismerkedik egy fekete fiatalemberrel és eltöltenek egy kellemes éjszakát. A lány megérkezik a családhoz, ahogy megállapodtak eltartásban és anyagiakban, lefekszik a fiukkal. Már nő a pocakja, végig dajkálják, itt-ott ezen-azon konfliktusok adódnak, – végül megszületik a baba…Ha valakinek rémlik a címe,ossza meg velem,legyen kedves!

Kishikava
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy sorozatot keresek!
Meghal egy gazdag (talán tudós?) és a végrendelkezése szerint az örökségét egy nyilvános pályázaton lehet megnyerni.Meg kell fejteni 12? 13? feladványt,ami az újságban jelenik meg,és beküldeni!Aki az összeset meg képes oldani,az lesz az örököse.
Még annyira emlékszem,hogy egy rokona (unokaöccse) is hajt az örökségre,és ellopja a megfejtéseket,és a saját megoldásaként küldi be őket.
Ha valakinek rémlik a címe,ossza meg velem,legyen kedves!

4 hozzászólás
Aerdnac
Melyik az a film?

2010 környékén láttam a Dunán.
Nagyon elvont finn film volt. Két rákos huszonéves megszökik a kórházból, hogy szórakozzanak. Az egyik szerelmes lesz, a másik meghal a végén. Ennyi emlékem van róla.

4 hozzászólás
Kitti_Kinczer
Melyik az a film?

Erőszakos tartalom következik:
Egy lányt megerőszakol (talán három) srác. Azt hiszik megölték, de a lány túl élte és sorba bosszút áll mindegyikükön. Az egyiküket egy kádba savval önti le azt hiszem. A másiknak (azt hiszem kaszával) levágja a nevezetesebb testrészét és a szájába tömi. Elég beteg egy film volt, de nem emlékszem a címére.

8 hozzászólás
BiRo
Melyik az a film?

Ez inkább egy „melyik az a régi mese” kérdés lenne :)

Amikor kicsi voltam (96-ban születtem, tehát olyan ~03-05-ig talán tartott) ment egy mese a tv-ben, hogy az is a matiné része volt e, nem tudom… Rémlik, hogy minden papírból lett volna, mert szaggatottan mozogtak a karakterek, és olyan kicsit sötétes volt a háttere, legalábbis az a kép, ami most előttem van. Egy szőke lány volt a főszereplő, és hogy miről szólt, meg hogy kikkel játszódott, gőzöm sincs, de talán a családjáról szólt a történet. És úgy emlékszem, ilyen kicsit ilyesztő, de mégis „oktató” mese volt, (ezalatt úgy értsétek mint Mickey egér játszóházát, kevésbé fogyatékosan szájbarágós módszerrel), nem mondattatott ki veled dolgokat, de hozzád beszélt a lány.

Valakinek rémlik? Mert már régóta fúrja az oldalam ez a creepy mese :D
Előre is köszi, ha ebből kitaláljátok

7 hozzászólás
Hirdetés
StJust
Melyik az a film?

Keresem a következő sorozat címét:

Van benne egy férfi ikertestvérpár. Az egyik gonosz, a másik jó arc. Elvileg a színész relatíve ismert, aki játsza, de nem jut eszembe a neve. A két karakter közül az egyiknek hosszú göndör haja van.
A sztori meg talán a hegylakóra hajaz a legjobban, sok benne a kardozás.
Van benne egy gonosz nő, akit asszem Beatriese-nek hívnak.
Hát ennyi.
Ha valakinek van tippje, ne habozzon megírni.

5 hozzászólás
Merk_Natalia
Melyik az a film?

Sziasztok! Keresek egy a 70-es években készült francia krimivígjátékot. A főszereplő egy gazdag család gondnoka, aki mindenkit eltesz lábalól, és végül ő lesz az örökös.Egy kastélyban laknak. A gondnok a család kedvence lesz. A nagymama tolókocsis ("balesetben " meghal) az egyik rokon őrült zenész akit a gondnok befuttat.Azért gondolom, hogy francia, mert a zenésznek párizsban bérel ki egy színháztermet
Sajna semmi más nem jut az eszembe. Segítségeteket előre is köszi !

Dori08
Melyik az a film?

Sziasztok!
Az egyik évfolyamtársam mesélt erről a filmről még szilveszterkor, azóta is hiába keresem, gondoltam megpróbálom itt is.
Az alapján, amit elmondott egy thriller lehet, és régi. A főszereplő egy nőnek valami C/K betűs neve van (Carol, Carla…). Ez a nő, akinek egyébként pasija/férje is van találkozik egy nővel és talán össze is jönnek, meg van még egy harmadik nő is. Az egyiknek azt hiszem Dorothy a neve, de ebben sem vagyok biztos. Amire biztosan emlékszem, az spoiler Nagyon örülnék, ha valaki ebből rájönne, mi is ez a film. Előre is köszi! :)

2 hozzászólás
lipotdorka 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Én két filmet keresek már egy jó ideje, ez az utolsó mentsváram. :D
1.) Úgy 8-10 éve láthattam a filmet, egy fiú és egy lány a főszereplő, úgy 12 évesek lehettek. A fiúnak van egy húga is, a családja vallásos, minden vasárnap templomba járnak (de a fiú ezt nen szereti(?). Aztán talán odaköltözik ez a lány, és elkezdenek bandázni. Van valami patak vagy folyó a város mellett ahol laktak. A folyó fölött volt egy kötél, azzal jutottak át a másik oldalra, ott „építették fel a képzelezbeli világukat”. A fiú húga oda nem mehetett soha. Egy nap aztán spoiler

2.) A TV-be láttam úgy 5-6 éve. Ez egy katasztrófafilm, talán valami szörny vagy esetleg UFO jön. A helyszín valami nagyváros (San Francisco?) a főszereplők (egy fiú és egy lány, a fiú kamerázik) boltokba bújnak el több emberrel, aztán átmennek valami hídon is (?), de végül a két fiatal egy barlangszerűségbe menekül be, és a film legvége annyi, hogy elborul a kamera.

A második filmmel kapcsolatban szinte semmiben sem vagyok biztos, abban sem, hogy egyáltalán létezik, vagy lehet, hogy csak álmodtam az egészet.
Mindenesetre, előre is köszönöm a segítséget :D

Kapcsolódó filmek: Híd Terabithia földjére (2007) · Cloverfield (2008)

Híd Terabithia földjére (2007) Cloverfield (2008)

3 hozzászólás