Melyik az a film? zóna

bonnie9 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy klasszikus karácsonyi filmet keresek. A Reszkessetek betörőkben megy fekete-fehérben a tv-ben és szerintem ugyanezt nézik a Karácsonyi vakációban is.

6 hozzászólás
BertiCroft
Melyik az a film?

Sziasztok! Ne vigyétek magatokkal a sírba:
A főszereplő tini fiú hasonlított (habár lehet ugyanaz a srác volt) a csillagainkban a hibából Isaacre. Selena Gomez is benne volt. Amire emlékszem (mert, este kell ilyeneket nézni és el kell aludni a reklám alatt…), hogy a fiúra rámozdult a legjobb barátja anyja, aki be volt tépve. Utána börtönbe kerültek. A srác összeakart jönni a lánnyal, akit Selena játszott. Na, valaki???

1 hozzászólás
Skadi
Melyik az a film?

Anyukám keres egy filmet:
Valamikor láttam egy filmet, amiben az volt a nyitó esemény, hogy a farmon szolgáló egyik nő ugyanakkor szült, mint az úrnő, és a szolgáló, hogy az ő fia legyen majd úri sorú, kicseréli a babákat. Persze, az úri sorban nevelkedő fiú gonosz lesz, a másik meg jó.
És mindez úgy derül ki, hogy jön a farmra valami idegen, aki felfedezte, hogy az ember ujjlenyomata élete során nem változik, és mivel ő próbából annó a babáktól is vett ujjlenyomatot, most kiderül, hogy azokat elcserélték.

1 hozzászólás
linaa18 
Melyik az a film?

2016. 01. 01-én 11-13 óra közt a tvben láttam belőle részletet, fogalmam sincs melyik csatornán (én ilyen cool tv szerűre gondolok, szóval valamilyen kábelesre, de passz január 1 volt, ki van olyankor magánál :D) és nem, átnéztem a netes tv újságokat nem találom a filmet :D

Családi vígjátéknak tűnt, olyan kisebb költségvetésű film volt, a színészek sem voltak ismertek emlékeim szerint (aztán majd jól kiderül, hogy de :D). A történet valami olyasmi, hogy egyedül levő anyuka a gyerekeivel valami téli vidéki faházas családi találkozóra megy (talán minden azonos vezetéknevű meg van hívva, nagyon sokan vannak ott 50+ minimum) és valami kavarodás miatt van ott valami apuka is szintén a gyerekeivel (nem rokonok, csak névazonosság van talán a másik családdal) valahogy összegabalyodnak a dolgok. A két felnőtt ki nem állhatja egymást, marakodnak folyton és a végén persze összejönnek, talán. Na ez mi lehet, felismeri valaki? :)

3 hozzászólás
dora_horvath_cat
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy lovas lányról szóló filmet keresek; az utóbbi évek valamelyik karácsonyán leadták a tévében, de nagyon későn, így nem tudtuk kivárni a végét, a címére pedig nem emlékszem.
A lány – azt hiszem – árva, egy jólelkű farmer-lovász fogadta be a testvéreivel együtt(?), és munkát adott neki. A lány álma a versenyzés. Rövid, hullámos, barna (?) hajú.

3 hozzászólás
Merk_Natalia
Melyik az a film?

Sziasztok !!! Keresek egy francia, 70-es években készült vígjátékot. A főszereplő férfi egy gazdag családhoz szegődik gondnoknak. Mindenkit eltesz láb alól, a végén ő lesz az örökös. A nagymamának megbuherálja a tolókocsiját és úgy hal meg. Az egyik családtag egy őrült zenész, zajokból alkot zenét. Neki kibéreli a gondnok párizs legmenőbb színházát, és sikere lesz. Sajnos többre nem emlékszem. Köszi előre is !

Hirdetés
Nida
Melyik az a film?

Van egy film, romantikus, valami olyasmiről szól, hogy egy lány (nő) már gimi óta bele van esve egy srácba, aki most a barátnőjével van együtt, azt hiszem épp el is jegyzi, amit persze ő nézni se bír. Egy jelenetre nagyon emlékszek, a csaj, a srác, és a csaj barátnője, akivel a fiú jár, benn ülnek egy étteremben, kint zuhog az eső, azt hiszem kiderül, hogy a csaj már gimi óta szerelmes belé és kirohan az esőbe, ott hagyja őket. Valamiért mindig az ugrik be nekem, hogy Emma Stone játszik benne, de már néztem a filmjei között, de nem találtam. Persze aztán lehet, hogy csak én vagyok szerencsétlen :D
Nem lehet olyan hű de nagyon régi film amúgy. (mindig azt hiszem, de amúgy nem az Őrült, dilis, szerelem)

Kapcsolódó filmek: Szerelem kölcsönbe (2011)

Szerelem kölcsönbe (2011)

3 hozzászólás
Osli75 
Melyik az a film?

Napok óta agyalok egy filmen, hogy mi lehet az. Gondoltam megkérdem a húgom, hisz anno tuti hogy néztük együtt (a kilencvenes évek elején lehetett) Erre nem hogy nem tudja miről beszélek, de egy másik filmet is felhozott, aminek szintén egyikünk se tudja a címét :D Amúgy olyan B kategóriás film lehet mindkettő, de kedves emlék, ezért megnézném újra :D
Tehát két filmet keresek:
1. Valami fősulis vagy egyetemes film. Az tuti hogy van egy nagyon elit csapat és egy szedett-vedett. Talán az elitben sportolók, focisták vannak… A másikban mindenfélék. Kicsik, nagyok, buták, kockák, fehérek, feketék… A film végén van valami bajnokság… mindenféle próbákat kell kiállni talán. Valami zenés részre emlékszem, a fekete srác ezüst ruhában tuti gépzenét csinál. Aztán van böfögő verseny, meg talán sör-virsli vagy hotdog evő… A végén persze a szedett-vedett csapat nyer. És még egy olyan rémlik hogy fenn áll a dobogón a nagydarab srác (először úgy gondoltam, hogy Jeff Daniels lesz, mert szőke, loboncos, de az ő filmjei közt nem találtam ilyet és nem csak itt a SNITT-en néztem) és a hatalmas kupából amit nyert sört iszik és kiköpi vagy kiönti a közönségre.

2. Adott egy pornószínésznő aki meghal és nem engedik be a mennyek kapuján, csak ha visszatér a földre és jót tesz valakivel. Van egy srác, aki túl akar lenni az első szexen és neki segít ebben. Hogy öltözzön, hogy viselkedjen, mit mondjon… talán csak a srác látja a színésznőt, mint az lenni szokott az ilyen filmekben. Van még egy olyan rész, hogy kolbászt tesz a gatyájába, hogy nagyobbnak látszódjon.

Mindkettő régi film, biztos, hogy 1995 előtti, de lehet még régebbiek. Remélem rájön valaki :D

3 hozzászólás
Osli75
Melyik az a film?

Szerintem kb egy éve láttam annak a filmnek a bemutatóját amit keresek. Japán vagy kínai étteremről van szó, ahol édes babos palacsintát csinál egy idős nő és ezzel felvirágoztatja az éttermet. Remélem ennyi elég a boldogságomhoz :D

2 hozzászólás
lcid
Melyik az a film?

Sziasztok
Keresek egy filmet amelyben amely arról szól hogy esküvőre készül a család a fiatal embernek az apja sosincs otthon mert rendőrségi ügynök egyszer csak kap egy megbízást amelyre hirtelen magával kell vinnie a fiának a barátnőjének az apját. Nagyjából ennyi a végén meg mindketten adnak pénzt az ifjaknak amit küldetésből tettek el sunyiba. Köszönöm a segítséget :D

4 hozzászólás