Melyik az a film? zóna

Hirvi
Melyik az a film?

Sziasztok!

Van egy jelenet a fejemben egy filmből vagy sorozatból, amiben az a lényeg, hogy valami kis, amerikai városkában van egy csapat baráti társaság (hogy ezek valami iskolások, haverok vagy más, nem tudom) talán csak fiúk vannak ebben a bandában. Bekeveredik valami új arc közéjük valahonnan és kiderül, hogy valami zabagép az egyébként annyira nem kövér gyerek. A lényeg, hogy kitalálja, hogy megdönt valami palacsintaevő rekordot, mert aki azt megdönti, ingyen kajálhat a bárban vagy kocsmában, ahol ezt a versenyt tartják. És megesz egy csomót, röhögve megdönti a rekordot, és úgy, hogy a kocsmárosné egy nyanya direkt vastagabb palacsintákat csinál, hogy nehogy megdöntse a delikvens a csodás rekodrdjukat, de valamelyik srác rájön, és rápirít a nénire, aki visszatér az eredeti mérethez, de még így is rekordot dönt az új gyerek. Valaki, hogy miből lehet ez?

Alexa94
Melyik az a film?

Sziasztok!
Csak egy mondatot tudok a filmből: Akkor irány Budapest! Innom kell valamit b*zdmeg. Az ellőbb láttam Videómánia bevágásban itt a részlet is, hátha így valakinek könnyebben beugrik a film.
https://www.youtube.com/watch… 0:45.

4 hozzászólás
Bársonyfű
Melyik az a film?

Sziasztok!
Volt egy film, aminek a reklámját még 2000 előtt (de nem sokkal) láttam, magát a filmet nem sikerült megnézni. Annyi maradt meg belőle, hogy az emberek, akik tévét néztek, valami fehér hamuvá (?) váltak tőle, és szétestek a készülék előtt. Kb. ennyi van meg az emlékeimben, már régóta szeretném megtalálni. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet?

I_luv_Krisztián 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Még középiskolában néztünk fizikán egy filmet, ami egy találmányról szólt, ami elteleportálja az embereket, de azt senki sem tudja hogy hová. Nem néztük végig, de annyi maradt még meg, hogy matrózok is eltűntek benne. És történt valami a benzinkúton is.

4 hozzászólás
szaszanita
Melyik az a film?

Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni a Columbo c sorozat ból annak a résznek a címe érdekelne amikor a gyilkos azt hazudja alibinek hogy gyorsan hajtott és le is fényképezték közben csak egy fényképet tett az arca elé így nem volt árnyék az orránál.Aki tudja legyen kedves írja meg a címét .Én sok részt át néztem de sajnos nem találtam meg.

5 hozzászólás
Kishikava
Melyik az a film?

Sziasztok!
Melyik régi magyar film,amiben egy idősebb tanárnő (ha jól emlékszem) állandóan azt mondogatja: „A kutya mindig szarik valamit”
Segítséget előre is köszönöm!

Hirdetés
Zitty
Melyik az a film?

Sziasztok!
Van egy film/rajzfilm, amiben van egy karakter, amelyik ilyen furan, suvitve mondja az “s” betut, vagy futyul minden mondat utan…nagyon idegesit, hogy nem ugrik be :-D

5 hozzászólás
Hirvi
Melyik az a film?

Még egy film eszembe jutott. Ebből is csak egy jelenet van meg.
Az erdő közepén áll egy bódé meg egy sorompó (?). Ilyen katonai cucc. Ezen kell valamelyik szereplőnek átjutni, és van valami foglyul ejtett koma, aki a foglyul ejtőit átviszi ezen a járaton, meg vannak valakik aki át akarnak jutni, de nem tudnak (?) (Ez utóbbit lehet, hogy keverem.)
Azért maradt meg, mert fel sem merült a filmben, hogy valahol máshol osonjanak be a célterületre, nem a bódé mellett közvetlen. Ez egy erdő! Millió helyen bemehettek volna, de ők a bódéval szenvedtek. ötlet, hogy miben lehet ez?

Hirvi
Melyik az a film?

Sziasztok!

Van egy filmjelent a fejemben, amit véletlenül sem tudok beazonosítani. Nem olyan régi filmről van szó. A film végén van ez a jelenet. A lényege, hogy a főhős szembe kerül a fő gonosszal (valami varázserejű valaki lehet- talán). a fő gonosznak van egy csatlósa (testvére, barátja nem tudom) aki ebben a jelentben szembefordul vele, közösen a jó hős és barátaival legyőzik, aztán ez a csatlós venné át a hatalmat, de ő meg a saját erejétől pusztul el, vagy kicselezik a jók vagy valahogy legyőzik. És a lényege, hogy valami díszes aula szerű helyen játszódik a zárójelenet, ahonnan ki kell menekülniük a főhősöknek. Mintha felgyulladt volna, de lehet, hogy nem. És akkor már nem tudom, hogy végül eljutnak-e az ajtóig vagy mi van. Mintha lenne benne egy magas lépcső, mint valami színházban vagy ilyen oldalt járatok, ahol megpróbálnak elosonni, mert ez ilyen nagyon nagy erejű valaki lesz azzal, hogy legyőzi ezt a fő gonoszt. És szerintem nő volt a fő gonosz és az új hatalomra törő csatlós is. Valakinek valami, hogy mi lehet ez. Szerintem az elmúlt 10 évből van, kb, szóval nem valami ezeréves. És amerikai, vagy angol lehet.

5 hozzászólás
StormDragon 
Melyik az a film?

Sziasztok! Egy régi filmet keresek, meglehet vagy 30-40 éves. Csak annyit tudok róla, hogy Svédországban játszódik, és egy svéd nő meg egy cigány szerelméről szól. Egyenlőre halvány elképzelésem sincs, melyik ez a film, köszönöm mindenkinek, aki az ötleteivel segíti a kutatást. :)

5 hozzászólás