Melyik az a film? zóna

Dániel_Ferenczi
Melyik az a film?

Heló. Régebben láttam egy filmet és nemtdom a nevét meg a szereplőket sem. Amerikában játsódik valami sivatagos részen szerintem Texas vagy ilyesmi. Egy mobil ház vagy lakókocsi szerűségben megöli a feleség a férjét(?). Lehet hogy a férj valahonnan sok pénzhez jutott és emiatt öli meg. A nő egy barátnője vagy rokona is ottvan és vele daraboltatja szét a hullát hogy elrejtsék. Aztán valahogy meghal a barátnő is meg odamegy még valami magánnyomozó is azthiszem és őt is megölik. Végül a feleség levágja az ujját és otthagyja így a rendőrség azthiszi ő is meghalt mert a nagy vértócsákban nem lehet beazonosítani mindenkit. A film végén lelép a nő a pénzel(?) azzal a rendőrrel aki néha megjelenik a háznál a férjet keresve. Valami ilyesmire emlékszem és nem találom sehol a filmet. Nagyon köszi ha tudtok segíteni.

csucsu2008
Melyik az a film?

Sziasztok!
Melyik filmben lehetett az a jelenet, hogy a tanár tök unalmasan magyarázott valamit, aztán meg kérdezett valamit, majd azt kérdezte mindig, hogy “Valaki? Senki?”. És mivel senki nem válaszolt, ezért mindig ő mondta meg rögtön a választ.
Hát, eléggé zavaros, de hátha valaki érti majd… :)
Köszi! :)

14 hozzászólás
VZs003 
Melyik az a film?

Sziasztok!
A barátom egy filmet keres, amelyből a következő részletekre emlékszik csak: a főszereplő csaj bátyja meghal, miközben üldözi a házuk elől cserepeket lopkodó fiú csapatot. A csapat tagja az a srác is, aki közel kerül a csajszihoz. Bejönnek egymásnak. A szereplők körülbelül 15-16 évesek lehetnek.
A srác nem mondja el a lánynak, hogy miatta halt meg a bátyja, de természetesen ez később kiderül, így eltávolodnak egymástól és a családjaik gyűlölni kezdik egymást!

Ezek alapján, ha valakinek eszébe jut vagy ötlete van, hogy mi lehet ez a film, az minél hamarabb szíveskedjen írni! Nagyon fontos lenne!
Előre is köszönjük, további szép estét!

Eleniel
Melyik az a film?

Sziasztok! Koléganőm keres egy filmet,amiben egy nő egy motoros donor szívét kapja meg, és úgy kezd öltözködni, meg pl. egyszerre akar is motorozni meg fél is tőle.

2 hozzászólás
my_innerworld
Melyik az a film?

Sziasztok egy elég régi tinisorozatot keresek 80-as vagy 90-es évek elején ment, valami mocsárnál játszódik és gyerekek felfedezik ,hogy valami hatására (talán víz vagy napfény) nem tudom, de átvaltoznak valami undorító nyàlkás izévé az ottlakók…vagy földönkívüliek voltak..szóval ennyi maradt meg hátha :d

2 hozzászólás
Dani77
Melyik az a film?

Sziasztok! Sok mindenre nem emlékszem a filmből. Egy faluban játszódik. A falu egyik lakója (egy öreg néni, talán a legöregebb a faluban) minden nap lefotóztatja magát, már több tucatnyi albuma van a saját képeivel. És ha jól emlékszem van egy hölgy, aki igen sok férfivel lefekszik, talán gyógyító szándékkal vagy vezeklés gyanánt. Spanyol, esetleg portugál film. A segítséget előre is köszönöm!

2 hozzászólás
Hirdetés
Mariann
Melyik az a film?

Régebben már próbálkoztam ezzel, de hátha valaki felismeri:

Egy hotelben játszódik a film, ahol szellemek vannak, akik egy lifttel próbálnak feljutni a hotel felső szintjére, egy születésnapi partyra. Az ünnepelt egy kislány, aki mintha szìnész lett volna. Rajta kívül talán van még egy csaj és egy srác is, ők is szellemek.
Még az is rémlik, hogy egy pasi jön valahogy a hotelba, ő segit majd nekik feljutni…

3 hozzászólás
Alexa94 
Melyik az a film?

Valaki esetleg felismeri ezt a két szereplőt? Melyik filmben vagy sorozatban szerepelhettek? Én sajnos ennyiből nem tudtam rájönni.

2 hozzászólás
Heni_D
Melyik az a film?

Sziasztok!

Up! A segítséget megkaptam, köszönöm szépen! :) Holtpont a film címe.
Már jó ideje keresem azt a filmet, amelynek főszereplője egy 30-as pasi. Több férfival van egy csapatban és sziklákon másznak fel. A főszereplő pasas jó fiú, talán rendőr (ebben nem vagyok biztos). A többi férfi pedig rossz fiú és sorban hullanak el egymás után. Thriller és kalandfilm műfajba tudnám sorolni. Remélem tudtok nekem segíteni! :)

Kapcsolódó filmek: Holtpont (2015)

Holtpont (2015)

2 hozzászólás
anniefayce
Melyik az a film?

Sziasztok! Keresnék egy filmet, a történetből csak pár részlet maradt meg. Arról szól, hogy a víz valamiért ihatatlan lesz, megbetegednek és meghalnak tőle az emberek. Mindenki a boltokban lévő palackozott vizekért harcol. Egy család van a középpontban, a film elején az egyik gyermekük ebbe hal bele. Tudom nem sok infó, de hátha valaki így is tudja :D

3 hozzászólás