Melyik az a film? zóna

happy_moly
Melyik az a film?

Sziasztok!

Évekkel ezelőtt ment egy sorozat a tv-n ami Jézus életét mutatta be, de ezt gyerekeknek íródott. Végig követhettük Jézus születését, élet útját. Ha van tippetek melyik film lehet ez kérlek írjátok meg :-)

9 hozzászólás
Jocina_Kathleen32
Melyik az a film?

Sziasztok!

Egy filmet keresek, amiben volt egy csokibolt féle, az eladó, akié volt a bolt, a végén valami maszkot vett fel.
Voltak benne gyerekek is.
Sajnos csak ennyi rémlik.

Köszönöm, ha valaki kitalálja!

2 hozzászólás
JÁNOS_27
Melyik az a film?

sziasztok.mi a cime annak a filmnek amiben két drogkereskedő bevesz a csapatba egy fiatalabb fiut azegyik féltékeny lesz rá a barátság miatt.végül a srác megdugja a féltékeny férfi feleségét.a rendőrök elől a fiatal fiu a szennyviz csatornán át menekül el.a féltékenyt elfogják a rendörök.
előtte a drogkereskedők egy buzi prostit visznek ajándékba a város buzi polgármesterének.de abuzi prosti a polgármester combjába szurja a villát felháborodva.
menekülés közben egy tuti cimre mennek drogot venni de beelőzik a srácot.mikor odaér látja hogy az előző vevő torka el van vágva.mi a film cime? köszönöm.

bumblebee
Melyik az a film?

Megjelenés: 2000–2020.

Egy fehér nő és tini lánya egy vízparti házba költöznek.
A szomszédjuk egy jóképű férfi, aki idővel elkezdi csapni a szelet a nőnek. Anya és lánya is vonzónak találja.
A pali egyszer áthívja őket a házába, mutat nekik egy gyönyörű, nagy festményt és elmondja, hogy ezt ő készítette.
A nő meg a lánya megkérdezik, hogy miért nem adta el, szerintük milliókat adnának érte.
A lány később észreveszi, hogy a férfi kémkedik utánuk és innentől kezdve gyanakodva tekint rá.
Egyszer átlopózik a férfi házába és a laptopján valamiféle inkrimináló információkat talál, kiderül az is, hogy a festmény lopott.
A vége felé rájönnek, hogy a férfi egy bűnöző, van egy bűntársa is. Le akarja lőni a nőt meg a lányát de valahogy úgy alakul, hogy ő hal meg.

3 hozzászólás
Tami9501
Melyik az a film?

Sziasztok,
keresek egy olyan telenovellát (90-es évek vége, 2000-es évek eleje), amiben a lány talán valamilyen bentlakásos iskolába jár (lehet, hogy csak szimplán kötelező az egyenruha, de emlékeim szerint nagyon sokszor abban van), a tanárával kezd viszonyt (nincs túl nagy korkülönbség, fiatal a tanár).
Lehet, hogy ez a rész már más sorozatból van, de erre még emlékszem: elmegy a lány bulizni a barátaival/random új ismerősökkel, és valahogy többen is bekerülnek egy autóba. Végül kiderül, hogy súlyos balesetet szenvednek, mert a srác, aki vezetett, talán részeg volt, és mindenki meghalt a kocsiban. A lány nem szállt be, de a kabátját odaadta egy másik lánynak, aki viszont a kocsiban ült, és benne voltak az iratai. Mivel a kabátos lány azonosíthatatlan volt a baleset után, mindenki azt hitte, hogy a főszereplő halt meg, és csak később derült ki, hogy ő végül nem is szállt be az autóba.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet?
Előre is köszönöm! :)

1 hozzászólás
Tami9501
Melyik az a film?

Sziasztok,
keresek egy olyan animét, amit a 90-es évek végén/2000-es évek elején adott a tv, és a lányok kb minden második jelenetben röplabdáztak.
Tudom, nem sok, de ha valakinek van ötlete, szívesen fogadom :)
Előre is köszönöm!

4 hozzászólás
Tami9501
Melyik az a film?

Sziasztok!
Van egy film, amit nem emlékszem már, hogy milyen régen láttam, csak részletek rémlenek belőle. Egy lány volt a főszereplő, akit talán a nagymamája nevel, mivel a szülei meghaltak. Az anyukája is táncos volt, és úgy sérült/halt meg, hogy egy talán verseny közben valaki meglökte a zenelejátszót, ami miatt felgyorsult a zene, amit le akart követni, de a túl gyors mozgás miatt leesett a színpadról/súlyosan megsérült. Végül a lány is táncolni kezd és vele is megtörténik ez a zenegyorsulós incidens, de kevésbé tragikus végkimenetellel.
Tudom, nem sok, és lehet, hogy nem is teljesen pontos minden részen, de ha valakinek van ötlete, hogy ez mi lehet, azt megköszönöm! :)

Lorimar
Melyik az a film?

Sziasztok!
Keresek egy filmet, úgy rémlik, hogy a 90-es években az ATV ismételte folyamatosan éjszakánként.
Ősz rövid hajú, csúnya arcú idős nő vitte a cselekményt, aki egy laboratóriumban dolgozott/vagy a sajátja volt. Mikor egyedül maradt, kotyvasztott esténként valami báj ital szerűséget, amitől szép fiatal nővé változott át egy éjszakára. Reggelre elmúlt a hatás. Minden átváltozásnál randizott egy-egy férfival, rémlik, hogy bárban de ez nem biztos, viszont egytől egyig megölte őket, valamiért rémlik, hogy egy szál vörös rózsát is hagyott a tett helyeken de ebben sem vagyok 100%-ig biztos, lehet ezt a részét valamelyik másik filmmel keverem.
Ami mély nyomot hagyott bennem még az, hogy egy ismételt gyilkosság után pirkadatkor, amint elmúlt a szépítő lötty hatása, elkezd vissza változni a csúnya arcú öregasszonnyá és halad felfelé a laboratórium lépcsőjén és hátra pillant. Fehér köpeny, rövid ősz bubi fizura, és nagyon gonosz csúnya arc.
Szerintem nagyon félelmetes film volt, de hajlamos voltam akkoriban túl drámázni az ilyenfajta horror jeleneteket.
Ha bárki rá ismer, előre is köszönöm.

Mosoly
Melyik az a film?

Sziasztok! Nem olyan régen láttam a neten egy filmet. Egy nőről szól, aki váratlanul bárhol, bármikor elaludhat, s miután magához tér, alig emlékszik valamire. Hozzámegy egy pasihoz, születik egy gyerekük is. Aztán egyszer egyedül megy el otthonról és ismét elalszik. Amikor magához tér, csak az előző pasija jut eszébe, akit megkeres és vele éli tovább az életét, valami közös cégük is lesz. Végül a férj nagy nehezen megtalálja a csajt az irodában, aki egy idő után elkezd emlékezni rá.
Tudna valaki segíteni, hogy melyik film lehet ez?
Előre is nagyon köszönöm!

3 hozzászólás
Samorost
Melyik az a film?

Sziasztok!
A nyolcvanas évek végén láttam egy ifjúsági filmet a moziban, amelyre gyermeknap alkalmából vitték el a fél alapiskolát. Az eset Szlovákiában történt, ezért még az sem biztos, hogy magyarul volt. A nyelvére már tényleg nem emlékszem, de a történet lényege nagyjából lejött a nagyon gyenge nyelvismeretű magyar nemzetiségű kisdiákok számára is.

A sztori kb. arról szólt, hogy az egyik fiatal főszereplő fiú meghívja nyaralni a másikat egy tengerparti mediterrán településre. (Valószínűleg rádióamatőrként ismerkedtek össze.) A vendéglátó házában felfedeznek egy rég lezárt szobát, ahova régóta senki se tette be a lábát, és egy rég elhunyt tudákos felmenőjük cuccait rejtette.

A helyiségbe belépve egy alkimista laboratóriumot találtak, melyben egy furcsa távcsőszerű szerkezet is volt. Rájöttek, hogy ezt a szerkezetet működésre lehet bírni egy elektromos tápegységgel, melynek a kellő minőségben való megkonstruálása nyilván nem volt egyszerű a feltaláló korában.

Először egy kartonnyi lapos-elemet használnak, mellyel bebizonyosodik, hogy a titokzatos készülék egy antigravitációs puska. A készülék sugarával lebegésbe lehet hozni és mozgatni távoli objektumokat is. Az első batériából elszáll a működtető füst, ezért konstruálnak hozzá egy komolyabb tápegységet, és mindenféle dolgot kiművelnek utána a csodálatos szerkezettel.

A sztori további részleteire már nem emlékszem. Mi a lehet ennek a filmnek a címe?

3 hozzászólás