Melyik az a film? zóna

Patyolatpitypang 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Egy régi minimaxos filmet keresek, 2003–2010-es évekbeli lehetett. Arról szólt, hogy volt egy fiú meg egy lány bemásztak egy kakukkos órába. Az órában egy teljesen más, varázslatos világ tárult fel. Ott mindenféle, fura alakok éltek. Ha jól tudom, volt egy rugós féle lény is benne. Majd a végén az órán keresztül hazatértek. Nem tudjátok ez melyik mese?
A segítséget előre is köszi

1 hozzászólás
film_fan_2003
Melyik az a film?

Sziasztok!
Itt nekem kérdésem lenne.
Anasztázia mint mese van 2.rész?
Előre is köszönöm a segítséget!

3 hozzászólás
csucsu2008
Melyik az a film?

Sziasztok?
Mi volt annak az amerikai sorozatnak a címe, amiben egy görög kinézetű nő egy állatorvos volt, meg talán az apja is az volt. Asszem Pen-nel kezdődött és talán a város neve volt a címe.
Köszi!

2 hozzászólás
Boboji
Melyik az a film?

Sziasztok!

Egy régi sorozatot keresek: brit (angol?) család, ahol majdnem mindenki állatorvos, egy lány van aki talán orvos vagy jogász lett, egy házban van a rendelő, az apa meghal és a gyerekei veszik át a rendelőt—ismerős valakinek?

2 hozzászólás
happy_moly
Melyik az a film?

Sziasztok!

Nem jut eszembe annak a filmnek a címe amit tegnap láttam.

Egy séf haza ment a családjához elujságolni, hogy New Yorkba vagy hová szeretne menni dolgozni. Ezt nem fogadták jól otthon a szülei. Az apja vezett egy éttermet ami nem megy túl jól. Szívinfarktust kap az apja ezért ő kezdi el vezetni az éttermet egy taxi sofőrrel, aki előtte séf volt. Mi lehet ez a film?? =)

1 hozzászólás
Swoosh
Melyik az a film?

„Melyik az a szereplő” ?

A „Valami Amerika 3” ban az a Rezsó / Rezső ? szereplő honnan olyan ismerős nekem? Nem találom sem itt snitten, sem imdb-n …

Arról a tetkós nyakú börtöntöltelékről beszélek. Hol láthattam még?

Köszi !

10 hozzászólás
Hirdetés
worsi 
Melyik az a film?

Egy szláv témájú élőszereplős mesefilmet keresünk, a 90-es években láttam. Én egy gazdag uralkodóra emlékszem belőle meg talán valami barlangra, meg rémlik még az is, hogy talán egy elkényeztetett buta fiúgyerek volt a főszereplő, szőke bilifrizurával, és mintha elhangzott volna benne többször, hogy cáratyuska meg cárevics.
A bátyám több mindenre emlékszik, de a címét ő se tudja:
„Arra emlékszem, hogy úgy kezdődött, hogy egy népviseletbe öltöző, szélesen mosolygó néni kinézett egy ablakon, amit épp akkor nyitott ki. Színesen festett fa ablaktáblái voltak, talán (ebben nem vagyok biztos) kakasos motívumokkal. Hasonlóan végződött, csak akkor becsukta az ablakot. A filmben valóban egy gazdag uralkodó szerepelt, aki az elején benézett egy kútba, s akkor valaki kinyúlt a vízből és megfogta a szakállát. Ha jól emlékszem, az a mese-motívum volt, hogy akkor engedi el, ha nekiadja azt, amije van, de nem tud róla, hogy van neki, s amikor ezt megígérte, s hazament, kiderült, hogy gyermeke született…”

Valakinek esetleg nem ugrik be?

3 hozzászólás
Baratma
Melyik az a film?

Sziasztok, tavaly láttam a filmet. A kezdő képeken átmegy egy hídon egy fiatal hosszabb hajú srác, hosszú bőrkabátban. Nagyon laza, majd a híd végén megbotlik és majdnem elesik. Később kiderül róla, hogy ő a halál, aki egy rákos fiatal nőért jön.
A beteg nő a kórházba megy kezelésre, viccesen kidugja a vetkőzőből a körömcipős lábát, majd bejön a doktornő és megmondja neki, hogy nem gyógyítható.
Lemegy a nő a liften, odaszólnak neki, hogy jó a haja, mire azt válaszolja, hogy tetszik? Magának adom. Ezzel leveszi a parókáját és odaadja az idegennek.
Az a vágya, hogy még megérhesse a lánya 8. születésnapját.
Az emeleten lakó idős hölgy várja, hogy meghaljon, de mintha elfeledkezett volna róla a halál, ezért aztán a beteg nőt és családját piszkálja unalmában.
A halál megkedveli a nőt, mert végre valaki nem menekül előle, hanem megpróbál viccet csinálni a dologból, amennyire lehet. Megnézi a noteszében, hogy az emeleten lévő idős nőt elfelejtette korábban magával vinni, ezért szeretné inkább őt vinni, de nem sikerül.
A film végére a nő már nagyon rosszul van, majd meghal a lánya születésnapi bulija után, amit már a gyerek apja intéz helyette. Az idő nő az emeletről tortát visz a kislánynak, mert rájön, hogy hiányzik a család az életéből, és szeretne a családhoz tartozni.

7 hozzászólás
Avilda
Melyik az a film?

Sziasztok!
Keresek egy (szerintem) 90-es években készült filmet.
Arról szólt, hogy egy nagyvárosi (?) szőke csajszinak meghal a barátja, és valami kis közösségbe kerül, ahol a srác kb. 12 éves öccséhez megy hozzá feleségül.. Talán a pénz miatt? Nem tudom, de vígjáték volt, vicces. Rémlik olyan jelenet, hogy a kis srác átírja a városka tábláján a népesség számát +1 ribi vagy ilyesmivel, meg hogy előadja, hogy házasság után megtörténik a nászéjszaka, de csak ugrál az ágyon, a fiúk kintről meg hallgatják, aztán megjelenik a szőke csaj és hirtelen felhúzza a redőnyt és röhögnek rajta. Mi lehet ez a film?

2 hozzászólás
youlcsi
Melyik az a film?

Horror, nem túl rég láttam, de csak kockák maradtak meg.

Van benne egy babaház, az tuti, talán anyuka építi.
Nagyfiú megy kocsival, kistesó kinéz, és valami (?) leviszi a fejét (?). Gyerek hazamegy, nem mer szólni, bemegy a szobájába, lefekszik aludni. Anyuka találja meg másnap reggel a kocsiban a fej nélküli kicsit.

Mostantól lehet, hogy keverem valami mással, de van benne valami szomszéd, aki az erdőben felélesztette a kutyáját (de lehet, hogy a kutya is a családé?). És talán mintha apuka elmenne erre a helyre és felélesztené a kicsi lányt (?). De a kicsi innentől ugye nem az, aki volt.
De ez lehet, tényleg már egy másik film :o

7 hozzászólás