Melyik az a film? zóna

bbbb
Melyik az a film?

Sziasztok!
Azt az amerikai filmet keresem, amelyikben egy igazi hazafi apuka fiatal lánya radikalizálódik és egy terrorista csoporthoz csatlakozva robbant a városukban, azután eltűnik. Végül csatlakozik valamilyen szektához, ahol apuka megtalálja, de ezután nem beszélnek többet.
Tud valaki segíteni, mi a film címe?
Köszönöm!
B

3 hozzászólás
esztike_nagy
Melyik az a film?

Sziasztok .Egy thriller,horror filmet keresek melynek nem tudom a címét sajnos.a film tartalma arról szólt,hogy egy anyuka és két lánya egy új lakásba költöznek, az egyik lany író szeretne lenni ,az idősebb pedig egy kamasz mogorva természetesu lány,oda fele követik őket és amint oda érnek a követők az anyukát megölik majd a két lányt fogva tartják és terrorban tartják.Később megszoknek az egyik lány megőrül és folyamatos rettegésben él,hogy újra elrabolják őket.Előre is köszönöm a segítségeteket!

4 hozzászólás
Laren_Dorr 
Melyik az a film?

Hello.
A Geekzen olvastam róluk ajánlókat, de már nem tudom visszakeresni őket:
Az egyik egy ausztrál film, apokaliptikus. A Föld egyik fele már lángokban áll, talán napkitörés miatt, a film pedig arról szól a Föld túlsó pontján hogyan várják a világvégét.
A másik egy viszonylag újabb medvés horror, thriller, állítólag egy nagyon brutális és valószerű medvetámadással.
Köszi.

12 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Melyik az a film?

Sziasztok!

Át akartam ide hozni ezt https://snitt.hu/karcok/59901 a karcom, de végül otthagyom, hátha valaki ott jön rá. Ott vannak amúgy tippek, de egyik sem az elvileg…
Ide meg idepakolom nagyobb méretben a képet.
2012 05 11-én készítettem ezt a snapshotot, mert tetszett a szem, meg végül is így az egész. De basszus, hogy mi volt ez a film….!??? D:
A dátumból kiindulva ugye 2012 előtti, de nem hiszem, hogy valami friss film lett volna, szóval simán lehet akár a 80-as évektől 2012-ig bárhonnan… @_@" Elvileg krimi/thriller/dráma volt. De tényleg nem emlékszem semmire se belőle. Se színészre, se semmire… szóval… valaki? X,)

Kapcsolódó filmek: A túlvilág szülötte (2009)

A túlvilág szülötte (2009)

10 hozzászólás
Stella_Cohen
Melyik az a film?

Sziasztok!
Van egy jelenet, amire emlékszem, de már nem tudom melyik filmből lehet.
A szereplők (fiatalok, talán tinédzserek) valamilyen vidámpark egy látványosságának a díszleténél vannak, ami egy irodának van berendezve, ahol van egy robot vagy hologram nem tudom, a park alapítójáról, aki ha jól emlékszem a srác(?) rokona volt (talán az apja, vagy nagyapja, akire felnézett… vagy legalábbis munkamániásnak írta le, akinek a park volt az első) és ő meséli a park történetét – ez egy régi látványosság, amit valamiért már jó ideje bezártak. Volt mellette egy íróasztal papírokkal(?), barna volt körülötte a háttér, az egész „alapító” meg az íróasztal egy kis katedrán volt talán, viszonylag gyér, szinapdias világítással, ami a robotra irányult. Talán a park korai vagy régi kialakításának makettje is ott van kiállítva. A szereplők úgy rémlik kerestek valamit vagy nyomoztak valami után a múltból, aminek köze volt valakinek a halálához. Azt hiszem találtak is valami régről, ami fontos a történet szempontjából.
spoiler
Valaki tudja esetleg melyik filmről lehet szó?

4 hozzászólás
Paintergirl
Melyik az a film?

Sziasztok!
Van egy film amit láttam párszor de aztán mindig elfelejtettem a címét. A címe azt hiszem franciául van. Arról szól hogy egy nő hirtelen belecsöppen egy olyan családba, ahol már csak az apuka van és az ikrei egy fiú és egy lány. A bébiszitterük lesz. Az ikrek nagyon komiszak vele, csínyeket követnek el ellene, de ő nem mond fel. Aztán a gyerekek megszeretik. A dadus pedig az apjukba szeret bele, de ő éppen nősülni készül egy szőke had ne mondjam ki mivel. Persze az esküvőt megakadályozzák az ikrek és a dadus meg az apjuk végül egymásba szeret. Azt hiszem van második része is, és abban mintha az apjuk börtönbe került volna? De ebben nem vagyok biztos.
Légyszi segítsetek!

3 hozzászólás
Hirdetés
Horvathne_Ligeti_Kinga
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy régi (90es évek?) amerikai filmet keresek. A főszereplője egy férfi (nem jövök rá a nevére, de hasonlít Jeff Bridgesre, Woody Harrelsonra). A film elején a férfit gégerákkal diagnosztizálják. És ezután elindul vmi útra… Gondolkodós film.
Köszi, ha vki ráismer…

4 hozzászólás
Heni_D
Melyik az a film?

Sziasztok!

Sajnos nincs kiírva a videónál, hogy mi a címe ennek a sorozatnak. Esetleg ismeri valaki? Ha igen, megírná nekem? :)
https://youtu.be/f_c3VkPOiPI

4 hozzászólás
Kiskakukk 
Melyik az a film?

Ez még mindig érdekelne:

Valami régebbi film lehet (szerintem 1995 előtti) és tippem szerint OROSZ.

Az utolsó pár percet láttam belőle és nagyon szomorú volt. Egy (emlékeim szerint) szakállas férfi leutazik vonaton valami isten háta mögötti településre, havas táj, kevés ember… és egy kocsmában van. Elég jókedvűek az emberek, de ez a fickó nagyon le van törve és valaki mondja neki, hogy fel a fejjel vagy ilyesmi, meg talán hogy gondoljon a szeretteire? És akkor ő mond egy olyat, hogy neki már nem maradt semmi a világon, ami boldoggá tenné és kimegy a kocsmából, a havas tájra és így van vége.

Valaki esetleg tudja, mi lehet ez?

happy_moly
Melyik az a film?

Sziasztok!
Keresek egy filmet, amire emlékszem a filmből az az, hogy egy két egyetemista együtt él és az egyik beadandót készít az egyetemre, de a beadandója az valahogy eltűnik. Egy hajléktalan megtalálja. Kitalálja, hogy csak akkor adja vissza a fiatalnak a beadandóját, hogy ha segít neki beviszi az egyetemre, nála lakhat, segít neki ezt azt. Nagyon okos ez a hajléktalan. A filmben Robin Williams játszik. New yorkba játszódik a történet.
Mi lehet a film címe? Köszi a segítséget! :)

2 hozzászólás