Melyik az a film? zóna

PCSPanna
Melyik az a film?

Sziasztok!
Ami film amit keresek arról szól, hogy egy motorbalesetet szenvedett srác szivét átültetik egy nőbe,
(aki a főszereplő), aki elkezdi érezni a férfi érzelmeit és talán az emlékeit is elkezdi látni.
Tudom, hogy ez nem sok, ez remélem valaki felismeri. :)

bonnie9 
Melyik az a film?

Sziasztok!
90-es évek elején-közepén tudja valaki melyik feldolgozások mentek gyakrabban az akkori 3 csatornán az alábbi történetekből? Jó lenne újranézni őket.
1. Holle anyó
2. Nemo kapitány
3. Két Lotti ( Az egyik biztos az 1961-es Parent Trap volt, ezt már kiderítettem, de volt egy klasszikusabb is, emlékeim szerint, ami a könyves Bühl-tavi Tó-Bühl kezdéssel indít.)
4. Titkos kert

1 hozzászólás
Winterspell
Melyik az a film?

Sziasztok!
Keresek egy filmet: elvileg valami olyasmi, hogy egy srác szívátültető(?) műtéten kell, hogy átessen és ott vannak a kórházban a szülei meg a barátnője(?). A barátnő az bemegy a műtőbe, és a műtét közben félresikerül valami, és a srác szelleme ott van felettük, hogy megpróbáljon beavatkozni. Közben kapunk flashbackeket is a srác életéből. Azt hiszem nemrég a tévében is adták…

2 hozzászólás
Hirvi
Melyik az a film?

Sziasztok!

Most két filmet is keresek.
1) Egy fiú meg egy lány barátok (kisgyerekek), és kitalálnak egy játékot, hogy az egyik kitalál valami hajmeresztő feladatot és a másik másnap megcsinálja. Aztán vissza. Még felnőtt korukban is játsszák, persze egyre elvetemültebben. Arra emlékszem, hogy az egyik feladat az, hogy az egyikük alsóneműben menjen dolgozni… vagy egyetemre? és megcsinálja. Ennyi, amire emlékszem belőle.

2) Ez egy thriller vagy krimi lesz. Egy lepukkant városi bérházban történik valami (gyilkosság?) és kiküldenek egy biztonsági szakembert (FBI? Rendőr?), hogy mérje fel mennyire biztonságos a ház és hogy jutott be a tettes. Az meg egy bankkártyával kinyitja a bejárati ajtót. Meg felírja, hogy simán beengedik, ha felcsönget valahova. Ha jól emlékszem egy fekete férfi játszotta ezt a szerepet, de nem biztos.

Valaki esetleg?

2 hozzászólás
Fluffy_Puffy
Melyik az a film?

Sziasztok!
A film, amit keresek egy kislányról szól (na jó, nem kifejezetten kislány, kb. 12 éves lehet), akinek meghaltak a szülei és a nagybátyjához utazik. A férfi egy kastélyban él, ahol van még egy nagy fekete kutya, akit Wrolfnak hívnak. A lánynak van egy könyve, ami azt hiszem egy nőről szól, aki az esküvőjén elátkozta az országot és egy holdtölténél minden megsemmisül. Van benne még egy fiú is, aki az ellenséges oldalhoz tartozik.
Köszönök minden hozzászólást!

2 hozzászólás
niki9809
Melyik az a film?

Egy filmet keresek, amit gyerekként láttam.

Egy viharban egy család egy szigeten reked a lakásukban. Anya és két lánya rekedt a házban.
Az egyiknek, talán a fiatalabbnak volt régen valami autó balesete, emiatt kicsit fogyatékos #nem rokkant, de valami talán történt az agyával# Szeret varrni.
A szigeten van még két vagy több szökött rab, akik pont az ő házukba találnak menedéket, foglyul ejtve így a családot.
#Az egyik fogoly és a fiatalabb lány között kialakul valami? Ez nem biztos, de rémlik…#
A végén a vihar elvonul, az apa is megjelenik.

Hirdetés
Rebarbara 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy régebbi, kilencvenes évekbôl való (kb.) angol vagy ausztrál (de Inkább angol) sorozatot keresek.
Volt egy szétesett család. A férfi katamaránokat gyártott, volt egy sajátja, a Barracuda, amivel versenyzett is. A volt felesége (egy szôke, rövidhajú nô) divattervezô volt is volt egy saját butikja. Mindketten anyagi gondokkal küszködtek. Azt hiszem az ôk fiúk volt Leo. Volt egy Abby nevû, nem túl szép, de gazdag lány, aki végül összejött Leoval, lett egy gyerekük, aztán elhagyta Leot.
Köszönöm szépen elôre is! :)

7 hozzászólás
Pempő
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy régebbi filmet keresek. Annyi rémlik, hogy volt egy banda, akik szabadidejükben épületekre másztak fel meg ugráltak össze-vissza azokon. Az egyik barátjuknak a gyereke pedig beteg volt, de nem volt elég pénze a nőnek a műtétere ezért megpróbáltak neki valahogy segíteni, de már nem tudom hogyan.
Valakinek nem ugrik be a film ezek alapján? :D
Köszi előre is a segítséget! :))

4 hozzászólás
Bátor_Tintanyúl
Melyik az a film?

Szép napot! Egy sorozatot keresek, 10-12 éve ment reggeli meseként az RTL vagy a TV2 csatornán. Gyerekszereplős, animált, a Szellemirtókhoz hasonlított. a főnök lány vörös volt lila kabátban és talán álarcban, volt egy „menő” és egy „okos” srác meg talán még egy lány.
Már régóta keresem, ha bárkinek lenne ötlete, nagyon köszönöm. A szellemek/lények valódiak voltak, a munkát a lány nagyszüleitől örökölték egy főhadiszállással együtt. Volt még egy mentoruk, aki a nagyszülők csapatából jött és a vége felé kiderült hogy egy dezertőr csoporttag démonná változtatta de jó maradt végig. Animált volt a történet, gyurmaszerű szereplőkkel, de nem stop motion-os. Voltak benne néha élő szereplők, pl szellemek alakjai

8 hozzászólás
film_fan_2003
Melyik az a film?

Ez a film most fog megjelenni a főszereplő Mady aki nem léphet ki a házból mert beteg de. A szomszéd srác hatással lesz rá és a végén ki megy a házból meg ilyenek valakinek dereng valami? Előre is köszönöm a segítséget

7 hozzászólás