Melyik az a film? zóna

Bátor_Tintanyúl
Melyik az a film?

Szép estét! Két filmet keresek most, bárminemű segítséget előre is köszönök!
Az elsőből arra emlékszem, hogy van egy talán politikus, akinek elrabolja a feleségét a rosszfiú. Rosszfiú később kiderül, nem is olyan rossz.Egy erdőben bújtak el először, ahol a feleség meglépett, de megsérül és újra megtalálja Rosszfiú, aztán visszaviszi és bekötözi. Később visszaviszi a férjhez. Rosszfiúnak volt valami összetűzése Férjjel, azt hiszem az ő feleségének halála kapcsán.
Közben két rendőr azon morfondírozik, hogy Férjnek viszonya van Titkárnővel/Kampánymenedzserrel.
A másikból is csak morzsák vannak:
Egy szőke hölgy keresi ha jól emlékszem a férjét, de legalábbis valaki számára fontos férfit. Ehhez a bűnözői alvilággal is kapcsolatba kerül. Van egy főnök, akinek a mániája a fogápolás. A hölgynek is többször kifejti, mennyire fontos is ez.
Nem sok, de bármilyen ötletet köszönettel veszek. :D

mandi12
Melyik az a film?

Sorozatot keresek:
Emberek eladják a sátánnak a lelküket, amiatt 10 évig szerencséjük lesz. Az utolsó 48 órájukban törtenik viszonz valami. Illetve van egy (ha jól tudom) nyomozó, aki erre rájön és azt próbálja elérni, hogy ezek az eladott lelkek ne a kárhozatra kerüljenek.

Duaa
Melyik az a film?

Sziasztok.
Egy filmet keresek,de nagyon.Kb tíz éve làttam.Egy szerelmes pàrról szól akiket elsodor az élet a fiu katonànak megy azt hiszem.Egy talàlkozót beszélnek meg a kàvézóban,de nem megy el a làny…valahogy így emlékszem.A làny azt hiszi màr nem szereti pedig a fiu rengeteg levelet ír,csak idős koràban talàlja meg az akkor màr néni a postalàdàban.A fiú akkor màr idős és mindrn héten ugyanazon a napon várja a kàvézóban.Ott talàlkoznak idős korukban tehàt.Ül a bàcsi egy csokor rózsàval.Nagyon köszönöm ha tudtok segíteni.

1 hozzászólás
Kennatie
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy rajzfilmet keresek, ami régen a Minimaxon ment.
Hárman voltak benne testvérek, a középső gyerek egy fiú volt, akinek volt valami békaszerű kis barátja, aki mindig össze-vissza pörgött, különböző alakokat tudott felvenni. Egy részből annyi rémlik, hogy mikor a fiú beteg volt, ez a lény elvitte különböző helyekre (pl.:tenger), hogy gyorsabban teljen az idő a gyógyulásáig.

Viktoria_0014
Melyik az a film?

Sziasztok!
Unokatesóm keres egy filmet, de nem rémlik neki túl sok belőle. Nagyon jó lenne, ha kiderülne, hogy mi az a film.
Az államok területén játszódik, egy férfi menekül egy könyvvel a kezében, üldözik, mert a könyvet akarják a benne lévő tudás miatt. A végén pedig elér valahová, leírattatja a könyvet és ki is adatja.
Sajnos csak ennyi, viszont bízom benne, hogy valakinek mégis eszébe jut, hogy melyik lehet ez a film.
Előre is köszönök minden segítséget! :)

2 hozzászólás
szakonyianiko 
Melyik az a film?

Ismét én, ezúttal két filmet is keresek.
Az elsőt kb. 10 (?) éve láttam a Viasat3-on. Annyira maradt meg belőle, hogy volt egy pár, akik nagyon szerettek volna gyereket, de nem jött össze nekik. A férfinak volt valami orvos ismerőse, aki valamit csinált a nővel, aki aztán teherbe esett. A baba meg is született, kislány lett. Ahogy egyre nagyobb lett, egyre jobban lehetett látni, hogy nagyon hasonlít az anyjára. spoiler Hát nem tudom mennyire érthető, remélem valaki kitalálja :D
A másikról sajnos már nincs ennyi emlékem. 2012 és 2016 között láttam, pontosabban nem tudom megmondani, DVD-n néztük, szóval maga a film megjelenésének dátuma is homály. Annyi maradt meg, hogy egy srác és egy lány barátok. A fiú tipikusan az a mindenkit megfektetős alak, viszont arra nem emlékszem, hogy a lány pontosan mi neki. Mármint, hogy akkor hívja ha akciózni van kedve, vagy abszolút nem fekszenek le jó darabig, ezt nem tudom. Nyilván a vége az, hogy a srác rájön, hogy szereti a lányt, és vele akar lenni, de ekkora valamin már összekaptak, ezért ki kell békítenie, és majd csak utána jöhet a nagy boldog happy end. Talán még annyi, hogy a srác gazdag? És gyerekkoruk óta ismerik egymást? Ebben már nem vagyok teljesen biztos. Tudom, hogy ez így baromi kevés, meg biztos egy halom erről szóló film van, de nem találtam. Arra gondoltam, hogy a Csak szexre kellesz lesz az, de nem az volt.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.

15 hozzászólás
Hirdetés
Andro 
Melyik az a film?

Újabb sorozatot keresek, amit a mára már megboldogult MSat nevű adón adhattak, legalábbis nekem így rémlik, még a ’90-es évek vége felé, vagy talán 2000–2001 környékén.

Ez egy vámpíros sorozat, amit rendszerint este adtak. Volt két gyerek, egy nagypapa, valamint egy – azt hiszem – szőke, gonosz vámpír pasi (akibe anno bele voltam zúgva XD), aki mindenáron meg akarta ölni az öreget. De sosem tudott bejutni a házba, mert a nagypapa őrizte a Magyarok Keresztjét (vámpírunk ezt akarta megsemmisíteni többek között), ami köztudomásúlag a legerősebb ereklyék egyike volt. Meg mindenféle dolgok történtek. Azt hiszem, az egyik részben vámpírunkat a gyerekek egyike behívja a házba – persze nem szándékosan –, meg eltűnik egyszer a kereszt is. Egy másik alkalommal meg a vámpír kéri a segítségüket.

Tudom, hogy elég zagyva leírás, de hátha valakinek beugrik. Nem a Buffy a vámpírok réme!

11 hozzászólás
River
Melyik az a film?

Egy angol csatornán láttam egyszer egy olyan műsort amiben kis angliai városokat mutattak be, verseny is volt köztük..? Pár hónapja láttam, de nem emlékszem melyik csatornán.
Nem doku jellegű volt.

zsanetto
Melyik az a film?

Sziasztok!

A keresett thrillert kb. 2007–2012 között láttam a tv-ben.

Amire emlékszem:

Az elején egy kislány labdázott a tó körül, miközben a szülei a tó mögötti faházban ünnepeltek egy társasággal. A kislány labdája a vízbe esett, a kihalászása közben pedig ő maga is. A szülőknek feltűnt, hogy már nem látják az ablakból a gyereküket, keresni kezdték és rájöttek, hogy megfulladt. Később kisbabájuk született. A nő úgy érezte, a történtek miatt gyűlöli őt a baba. Emiatt pszichiáterhez járt. Egyik este egyedül volt a babával, amikor ismét érzékelte a gyűlöletét. Felhívta a pszichiátert, aki ezután elment hozzá. Végül a nő lelökte a lépcsőn a segíteni próbáló pszichiáterét, majd kirohant a ház melletti erdőbe, ott talált rá a hazaérkező férje.

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni

3 hozzászólás
Carmilla 
Melyik az a film?

1995-ben az A3 Tv-n leadtak egy filmet Gyilkosság a Rio Grandén címmel. (Még műsorújságban is megtaláltam.) Viszont az eredeti címe nyilván nem ez volt, mert mégsem sikerült beazonosítanom.
A sztoriról annyit tudok mondani, hogy szerepelt benne egy őrült gyilkos, akinek Michelangelo tetoválás volt a mellén (Ádám teremtése), és folyton versekből idézgetett – pl. Keats, Blake.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni!

Kapcsolódó filmek: Gyilkos vizeken (1993)

Gyilkos vizeken (1993)

9 hozzászólás