Melyik az a film? zóna

Vikieh
Melyik az a film?

Keresek egy viszonylag régi filmet.

Rendőrös, és volt benne egy fekete kisfiú akit talán Devonnak hívtak, és valamilyen okból rá lett sózva a Rendőrre.
talán 80-90 közötti lehet a film de pontosan nem tudom megmondani :)

Előre is köszönöm

3 hozzászólás
ferego111
Melyik az a film?

1989-ben 9 évesen kaptam meg az első vhs lejátszómat. Mivel rögtön nem volt mit lejátszani rajta,egy ismerőstől kaptam kölcsön egy rajzfilmet. A rajzfilm arról szólt hogy volt egy falu valahol a vadonban ahol ilyen őslakos féle nép élt.Talán vikingek,nem tudom rég volt már. Arra emlékszem hogy a falu mellett egy fa volt ami valami varázserejű talán gyógyító hatású gyümölcsöt talán almát termett. Igen ám csakhogy ezt a fát egy tó választotta el a falutól amiben egy szörny garázdálkodott. Ilyen sárkány féle formája volt. Három bajnok vágott neki hogy szerezzen a gyümölcsből de kettő ott veszett. A harmadik különbözött az első kettőtől ugyanis satnya csenevész volt. Nem harcosnak való… De azt hiszem ő győzte le a szörnyet. Ez az összes dolog amire emlékszem. Remélem valaki ki tudja bogozni melyik régi mesére gondoltam.

Vikieh
Melyik az a film?

Idézet alapján keresek egy filmet. Már láttam az tuti mert jegyzetbe gépeltem ki. De az istenért nem jut eszembe és nem is találom.

„Csak a szerelem marad belőlünk ha már minden másnak vége. Azt szeretnék elhitetni velünk a költők. Mit tudnak ők… ”

Merk_Natalia
Melyik az a film?

Keresek egy filmet, de sajnos a címére nem emlékszem.
Egy metró állomáson egy férfi öngyilkos akar lenni, de a takarító megmenti és órákig beszélgetnek. Az egész film ebben az egy helységben játszódik.
Sajnos többre nem emlékszem.
Tudnátok segíteni nekem?

1 hozzászólás
MrsCumberbatch 
Melyik az a film?

Sziasztok! Én most nem leírás alapján keresnék, hanem idézet. Napok óta a fejemben van és nem tudom, miből van…
„És hogy mi jön az igazi után? A még igazibb!”
Én a Szex és halál kezdőknek (2007) filmre tippeltem, de áttekertem valamelyik nap és nem…
Esetleg akinek nagykedvence a film és tudja kívülről, vagy most látta nem rég, hátha beugrik.
Köszönöm a segítséget!

Penelophe
Melyik az a film?

Na ez nagyon random lesz, csókoltatom ha valaki tud segíteni. :D
A neten hallottam egy ilyen összevágott fan videóban ezt a mondatot, egy csaj mondta, és érdekelne miben lehetett benne. (nem volt hozzá kép, úgyhogy az nem tudott segíteni sajnos.)
„I just want you to know, I think (itt szipog egyet) you are the sweetest guy in the world.”

2 hozzászólás
Laren_Dorr
Melyik az a film?

Négy régebbi, távol-keleti filmet szeretnék megtalálni. Csak gyerekkori homályos emlékfoszlányokra hagyatkozhatok, de talán szerencsém lesz.

1. Egy rajzfilm (anime?), valszeg 80-as évek. A főszereplő egy lány, valami köze van a szivárványhoz, és van egy fehér, repülő lova. A társa egy fiú, neki fekete vagy sötétkék robotlova van. A lónak a lábaiban van a sugármaghajtás, amiket repülés közben maga alá húz.

2. Ez nagyon homályos. Keleti harcos, van valamiféle különleges fegyvere (talán íj, de nem biztos), ami olyan, mintha energiából lenne, vizuális effektel van megcsinálva. Valami szörnyek is vannak benne, asszem.

3. Távol-keleti akciófilm, talán 2 része is van. Egy jelenetre emlékszem: egy fickót felakasztottak a lábánál fogva egy épületre, és közelrő mutatják, ahogy a kötél belevág a bokájába és csöpög belőle a vér.

4. Ennek nagyon örülnék, ha megtalálnám. Kung-fu film, régi korban játszódik. Ez nem biztos, de talán a fiatal Jackie Chan az egyik főszereplő. Ezekre a jelenetekre emlékszem: Chan? és a társa harcolnak egymással egy keleti pagodaszerű épületben, piros oszlopai vannak, ezeket használják mindenféle akrobata mutatványokra. Később megjelenik egy közös ellenfelük, az emberei rudakból építenek neki egy emelvényt, leterítik lepellel, majd ráül két rúdra és az emberei felemelik az emelvény tetejére, mintha egy asztalnál ülne. Az egyik embere bemutatót tart, a meztelen testét dárdákkal és kardokkal vagdalják, amik nem fognak rajta. Őt aztán úgy győzik le, hogy megmutatják neki egy lány melleit, és ettől elveszti a figyelmét.

Remélem valaki felismeri ezeket a filmeket. Köszi.

Ezeket már megtaláltuk:
1. https://snitt.hu/filmek/szivarvanyocska-es-a-csillagtorpe-1985

4. https://snitt.hu/filmek/ninja-kommando-1982

Kapcsolódó filmek: Szivárványocska és a Csillagtörpe (1985) · Ninja kommandó (1982)

Szivárványocska és a Csillagtörpe (1985) Ninja kommandó (1982)

9 hozzászólás
ZantyManty 
Melyik az a film?

Sziasztok!

Keresek egy amerikai drámát,talán 2008-as. A főszereplő egy fiú,aki az apjával él,az édesanyja ha jól emlékszem, meghalt. A másik fontos karakter egy rövid hajú lány (kissé emo stílusú),aki sötét öltözéke mellé oldaltáskát visel. Később a lány vitába keveredik egy családdal,s dulakodás közben lezuhan az emeletről,rá egy üvegasztalra. A táskáját egy tárolóban találják meg.
A film tó(tenger?)part közelében játszódik,a fiú apja talán halász. Nincsenek egymással túl jó kapcsolatban.

Ha ez segít valamennyit,a borító/poszter sárgás színezetű,valamint a színésznő,aki a lányt alakította,akkoriban volt kb 21 éves.

Nagyon szépen megköszönöm előre is,ha valaki tud válaszolni.

S_Bíborka 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Én most nem konkrétan egy filmet keresek hanem egy sorozat epizódját.
A sorozat egyik részében van, hogy a csapat lemegy egy árokba, ahol találnak egy elsűjedt tengeralatjátót, amiben egy botanikus él évek óta.
Köszi ha tudtok segíteni.

Kapcsolódó filmek: Transformers Mentő Botok (2011–)

Transformers Mentő Botok (2011–)

2 hozzászólás
Mesee
Melyik az a film?

Sziasztok!
Pár éve a suliban hittanórán néztünk egy filmet, ami mostanában sokszor eszembe jutott, de nem tudom mi a címe.
Egy jelenet, ami nagyon megragadt a fejemben: a főszereplő fiú új iskolába ment, ahol nagy fegyelem volt, a folyosón egymás után rendezett sorban mentek a gyerekek, de akkor meglátott egy ismerőst, vele lepacsizott, és beszélgettek. Később ez a fiú a legjobb barátja lett, azt hiszem valami szabályokat akartak megszegni/kijátszani, de ezzel lehet, hogy valami mást kevertem be xD a főszereplő nagyon szeretet rajzolni, nagy fantáziája volt, a rajzolt karakterei többször is „átléptek a valóságba”. A film nagy fordulatában kiderült, hogy a másik fiú (a barátja) spoiler. Plusz közben eszembe jutott, de most ebben sem vagyok biztos, hogy a film elején a HandClap című zene ment.

3 hozzászólás