Melyik az a film? zóna

Kiskakukk 
Melyik az a film?

Sziasztok, hátha valaki tudja, melyik lehet ez a film.
Valami régebbi és tippem szerint orosz.

Az utolsó pár percet láttam belőle és nagyon szomorú volt. Egy férfi leutazik (talán vonaton, emlékeim szerint havas a táj) valami isten háta mögötti településre és egy kocsmában van. Elég jókedvűek az emberek, de ez a fickó nagyon le van törve és valaki mondja neki, hogy fel a fejjel vagy ilyesmi, meg talán hogy gondoljon a szeretteire? És akkor ő mond egy olyat, hogy neki már nem maradt semmi a világon, ami boldoggá tenné és kimegy a kocsmából, a havas tájra és így van vége.

bonnie9 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy a 90-es évek második felében, illetve a kétezres évek elején melyik karácsonyi ének feldolgozást adták minden évben? Emlékeim szerint nem karácsonyi ének volt a címe és azt hiszem az akkori csiga kettőn ment.

3 hozzászólás
Gabetto 
Melyik az a film?

Hát nagyon nem mostanság láttam, és abban sem vagyok már biztos, hogy kínai v. indiai film volt-e. Annyira emlékszem belőle, hogy van egy fiatal lány, akit a szülei eladnak feleségnek. Méghozzá egy kisfiúhoz (kb. olyan 10-12 éves). Oda kell költöznie a fiú szülei házába és onnantól kezdve őneki kell nevelnie a gyereket. A kissrácnak is nagyon zavaró a helyzet, ugyanis városba jár iskolába, ahol ez a régi hagyomány már egyáltalán nem dívik és furán néznek rá, hogy neki már felesége van. Ennyi maradt meg belőle, a végére már egyáltalán nem emlékszem, hogy mi is történt velük. Talán valaki jobban emlékszik rá….

gpataki444
Melyik az a film?

Mar regota keresek egy 2008 kornyeki ,(de lehet hogy korább) tv ben is leadott thrillert.

Eleg megrazo,es izgalmas film,mert egy csaladba beepulo pedofil( gyilkos is?),az anya kislanyat gyogyszerrel elkabitja,es megeroszakolni keszul.
Mikor az anya megtalalja oket,es a pasi nyakat hatulrol elvagja….
Ha valaki tudna a cimet,jo lenne..

A pasi tobb kislanyt is begyogyszerezett,es megeroszakolt,de arra mar nem emlekszem,megolte e oket.Az anya gyanakodok ra valamiert,es figyeli.A kislanyat egyszer nem talalja,es keresi a hazban,ugy nyit ra a pasira,a vegen megoli…..ennyi remlik.

Közben kaptam tippet,de nem a Mostohaapa.
Koszonom aki segit.

monkeybus
Melyik az a film?

Nagyon rég óta keresek egy filmet még gyerek korom filmje volt, amit úgy csempésztek be nyugatról es az a monoton álabeszelos volt es volt rajta egymason vagy 3 felirat de és akkortájt kb a 70-es évek végén 80-as évek elején minden valamire való házibuliban jelen volt a Life force, A dolog, péntek 13, és az Evil Dead mellett. Scifi horror volt az akkori besorolás. Arra emlékszem, hogy ugyan úgy ahogy az Evil Dead-ben fiatalok kerültek egy viszonylag elszigetelt környezetbe. Szépen sorjában haltak meg mert egy űrlény humanoid aki befészkelte magát valami mezőn lévő (talán erdő is volt ott már nem emlékszem) fa tákolmányba valami feszer kajiba lehetett és mintha oda gyűjtötte volna a hullákat, de erre sem emlékszem már pontosan. Kör alakú koronszerű lényeket dobált az emberekre ami aztán beleakaszkodott a testükbe és ott pulzált és megölte őket. A végére maradt egy szimpatikus fiú és egy lány akik bemenekültek egy házba és mire a lány visszament a szobába a fiúhoz, aki egy pamlagon ült neki háttal, már halott volt, az arcán és talán a testén is ott pulzált az a valami. A másik kép ami az emlékezetembe vésődödött az űrlény a mezőn lévő kajiba előtt. Apám úgy emlegette a filmet, hogy a tyumtyungos film. Ennyit tudok róla és habár sokszor láttam gagyi minőségben ennyi év után szívesen nosztalgiáznek vele egy kicsit, ha valaki tudja vagy valakinek a szülei emlékeznek még erre nagyon köszönném a segítséget.

3 hozzászólás
Pllhss
Melyik az a film?

Sziasztok!

Keresek egy televíziós vetélkedőt,ami a 90'es években ment a tv-ben. Külföldi műsor,az emberi test témája körül. A kolléganőm sajnos többre nem emlékszik,de nagyon szeretnénk tudni,kérlek segítsetek! :)

1 hozzászólás
Hirdetés
Hirvi
Melyik az a film?

Nekem eszembe jutott egy kb kilencvenes évekbeli film, aminek a főszereplője egy vak kisfiú, akinek az apja munkahelyén történik valami bűntény, lopás vagy gyilkosság? Valami. A rendőrség kihallgatja az alkalmazottakat ilyen hazugságvizsgálóval, de nem jutnak eredményre. A kisfiú ezért valahogy nyomozni kezd, és a megoldást tudom a filmből: hogy azzal bukik le a bűnöző, hogy a jobb kezén van a karóra, és amikor véletlenül megfogja a gyerek, akkor rájön, hogy ez nem az, akinek mondják, hanem van egy ikertestvére a férfinek, aki bement helyette a poligráfos tesztre, ezért lett neki negatív. Kilencvenes évek, erősen. Valakinek ötlet, hogy ez mi lehet?

Kishikava
Melyik az a film?

Sziasztok!
Keresek egy régi filmet:
Egy kémes vígjáték 1990 környékéről.A sztori: 2 srác agyába tévedésből beültetnek egy chipet,amitől szuper képességeik lesznek.Értenek minden nyelven,tudnak karatézni,stb. Aztán persze rájönnek hamar a tévedésre,és elkezdik üldözni őket. A végén tolmácsként kamatoztatják a nyelvtudásukat,amikor kivágják magukat a bajból. :)
Ha valaki réismer,írja meg kérem!
Előre is köszönöm!

Robi_Simon
Melyik az a film?

Sziasztok! Egy filmet keresek. Ezeréve láttam, és úgy tudom csehszlovák volt. A 80 as évek körüli és arra emlekszem hogy féltem rajta Kb arról szol h van benne egy ffi aki nöket gyilkol. De lehet másokat is, erre nem nagyon emlekszem már. Arra viszont igen hogy vmi gyürüvel ölt.a gyürüs újján hordta és megvolt forditva neki h befelé nézzen h senki se lássa meg. De egy csaj meglatta és rögtön rájott h ö a gyilkos. Rájott a fa..i és öt is ki akarta nyirni .a csaj meg a kandalloba bujjt el. A gyilkos meg megtudta h ott van és tüzet rakott.a csaj meg ott fulladozott. Ennyire emlekszem. Gondolom a csaj már nem halt meg Régi film tudom.Voltam vagy 7 éves mikor láthattam.. De hátha rémlik valakinek..

Ramada
Melyik az a film?

Sziasztok.
A párom keres egy filmet arra emlékszik belőle, hogy egy olyan világban játszódik ahol mindenki igazat mond .
Az egyik jelenetben egy pasi megy egy csajhoz első randira. Kopogtat az ajtón a csaj leszól neki hogy mindjárt megy de még maszturbál…
Lemegy kinyitja az ajtót és ránéz a palira közli vele hogy nem lesz semmi max egy randi

3 hozzászólás