Melyik az a film? zóna

Norro
Melyik az a film?

Sziasztok!

Elég régen láttam a filmet, szóval szinte biztos, hogy keverem a dolgokat, de hátha valaki így is felismeri.
Van egy normális család, de megtámadják őket valakik, a fő(?)szereplő testvérét megölik, az anyukát megerőszakolják, de a főszereplőnek lehetősége van, hogy lelője a támadókat. (Na itt nem emlékszem, hogy lelövi-e.) Ugrunk az időben, a szereplő megpróbálja elfelejteni a fiatalkorában történteket, de nem megy neki, és végül…tovább nem tudom, mit csinál, de elég durva film. Mintha olyasmire emlékeznék, hogy egy rakás esemény visszaemlékezésekből derülne ki.

Zizifalva
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy meséről van szó, 10-12 éve láttam, akkor még tékából vettük ki. Eddig szent meggyőződésem volt, hogy a címe Paradicsomvámpírok, mert gyerekekről szól, akik vér helyett paradicsomlével táplálkoznak, de akárhogy írom be, a Google nem ad ki semmit. Először azt hittem, a Varázslatos iskolabusz egyik részéről van szó, de az nem ugyanaz, ez biztosan egy önálló film. Nem tudjátok véletlenül, hogy mi az igazi címe?

2 hozzászólás
Hirvi
Melyik az a film?

Sziasztok!
Van egy film valmai jövőben játszódik, amolyan antiutópiába, ahol vannak az egészséges gazdagok, meg a beteg csórók (nem az Elysium) és a csórók ilyen alsóbb rendűek és ők ilyen alja munkákat végeznek és nem is keveredhetnek a gazdagokkal. (akiknek kék a vére? vagy valami ilyesmi) És van egy fiatal srác, aki pilóta vagy valami hasonló akar lenni és meg van a haditerve, hoyg fog belógni a gazdagok közé (DNS vizsgálat, vérvételen csal stb.) csak nem elég magas, ezért be kell toldani a lábába valamit, hogy elég magas legyen. Valakink ötlet, hogy mi ez a film? Ezer éve láttam és nem jut az eszembe.

4 hozzászólás
dorottya_k 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Megint eszembe jutott egy film, amire alig emlékszem..:D
Több, mint 10 éve láttam a Filmmúzeumon. Kb a 70-es vagy 80-as években készülhetett (talán csehszlovák?). Egy szőke tinilány volt az egyik főszereplője, de a sztorira nem igazán emlékszem. Iskolában játszódott leginkább a történet, oda járt az öccse is. Volt a lány egyik osztálytársának egy ezüst csizmája, amit egyszer ellopott, hogy felpróbálhassa. Majdnem lebukott, ezért bevitte a mosdóba és elrejtette egy vödörben. Több nem jut eszembe róla, de remélem valakinek rémlik ilyesmi:D

2 hozzászólás
film_fan_2003
Melyik az a film?

A film egy bél beteg lányról szól és hit tematikájú a film meg h az anyuka elveszti a hitét valaki tudja melyik ez a film? köszi előre is a segítséget

5 hozzászólás
BertiCroft
Melyik az a film?

Anyukám filmet keres :) a sztori az ő mesélésében:
Olyan, mint a pillangóhatás. Visszatudnak menni az időbe és például ha egy dino haldoklik, akkor megtudják ölni, mert különben is meghalna. De nem változtathatnak semmin. Viszont valaki rálép egy pillangóra és minden megváltozik.
Valaki? Tudja ebből? Köszönöm a nevében is :)

2 hozzászólás
Hirdetés
Sziszka
Melyik az a film?

Sziasztok! Keresek egy filmet: Maffia háborús. Gyerekkori szerelemmel kezdődik egy maffiózó lánya és egy szolgafiú között.A fiú véletlen szemtanúja lesz egy gyilkosságnak de az anyját ( a dada) bebörtönzik ahol meghal. A fiú egy másik maffiózót megment és hozzá szegődik, belőle is gazdag gengszter lesz. Bosszút esküszik a lány apján és évek múltán elrabolja a lányt, akit nem tud megölni így elviszi egy lakatlan szigetre de nem mondja meg hogy kicsoda. Végül rájön a lány , hogy a gyerekkori szerelme, egymáséi lesznek, de mindenki őket keresi. Végül megtalálják őket . A srácot lecsukják, a csaj szül egy gyereket de nem mondja meg, hogy ő az apja. Elhidegülnek egymástól, a lány apja is meghal, akit a srác anyagilag is tönkretett. Évek múlva, mikor a srác kiszabadul visszamegy szülőfalujába, megveszi és felújítja azt a házat ahol a lány nevelkedett, a lány is azon a környéken lakik. Végül minden happy end lesz.

hbernadett
Melyik az a film?

Volt eg skandináv film egyszer a 90es években, cimre nem emlekszem, de volt benne egy ilyen hogy 2 ficko meg egy no valamit csinal, es elmondjak hogy mi a harom legjobb dolog az eletben, es valami polip is van benne… otlet?

hbernadett
Melyik az a film?

Volt egy valószínű csehszlovák ifjúsági sorozat, egy kisfiú es egy kislány valami vidéki rokonnál, es egy epizódban hangzik el, hogy
„van valóraváltó gépünk”. Emlékszik valaki?

3 hozzászólás
beaver81
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy sorozatot keresek a 2000-es évek elején volt.Nyáron.Reggel adták de nem emlékszem,hogy hetente volt vagy naponta.Egy ifjúsági táborban játszódott,ahol zűrös gyerekek voltak.valami Horizont volt a tábor neve .

3 hozzászólás