Melyik az a film? zóna

Subika 
Melyik az a film?

Sziasztok.Már többször kaptam segitséget.Amit köszönök.Most egy vigjátékot keresek talán Pierre Richard játszik benne .Annyit tudok valamiért ongyilkos akar lenni de sehogy sem.sikerul neki ezért felfogad egy bérgyilkost hogy olje meg .Viszont miután ez megtorténik jora fordul minden és már élni akar .Ugyhogy menekul a bérgyilkos elol .il tejet iszik hogy ne hasson a méreg amit bevett Kb ennyire emlékszem .Rémlik valakinek ? Bocsánat telorol irtam .

15 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Melyik az a film?

Sziasztok!

Éjjel óta idegesít, próbáltam keresni, de itt Snittes filmek közül egyik se rémlik, hogy az lenne… szóval:

elvileg Val Kilmer játszik benne. Valami parkszerűségben van, ahol van valami bunker szerűség és talán abban bujkál? De szerepel benne valami kisfiú is, lehet az bujkál a bunkerfélében. Talán fegyver is van a filmben, mert Kilmer le akar lőni valakit? Meg talán egy aktatáska pénz is? @_@" És napos, de őszies idő van…
De igaziból az maradt meg, hogy Kilmer rágyújt, a gyerkőc meg mondja neki, hogy a dohányzás káros, vagy ilyesmi, Kilmer meg valami olyat mond… hát erre nem emlékszem pontosan és ez idegesít nagyon, de valami olyan a mondata vége, hogy: de legalább rákot kapsz/okoz… és ezen annak idején jót nevettem. :D És most idegesít, hogy hogy is volt az a mondat? De nem tudom, melyik film… >_<
Annyi még, hogy Kilmer nem volt már olyan fiatal benne, de talán nagyon idős se… @_@"

MHAlexa 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Barátnőm keres egy sorozatot, talán szappanoperát de ebben nem biztos. Egy osztályba járó gyerekek voltak a főszereplői és sárga egyenruhát hordtak. 2010 körül adhatták vagy a tv2-n vagy az rtl-n.
Valakinek, valami tipp? :)

Kapcsolódó filmek: Hajrá Skacok (2002–2003)

Hajrá Skacok (2002–2003)

4 hozzászólás
Aliquam
Melyik az a film?

Sziasztok. Remélem valaki tudja melyik film lehet ez. Nem lehet túl régi film, de nem is egy mai darab kb. 5 éve láthattam.
Egy fiatal házaspár megy nászútra egy kis szigetre az erdő közepén. A nő nem tud úszni sőt retteg a víztől, később kiderül hogy újdonsült férje egy pszichopata és ott karja tartani őt a szigeten, hogy mindentől távol éljenek a „romlatlan kis világukban” a nő megpróbál menekülni és megöli az őrült férjét. Ismerős valakinek a sztori? Köszi a segítséget. :)

4 hozzászólás
Haiku
Melyik az a film?

Sziasztok! Ez is règi film. Becsapódik egy meteor egy kertbe ès a szomszèdban lakó kissrác rèmálmai èletre kelnek vagy mi. Egy jelenetben mintha gyurmából kèszült kis szörnyek lennènek. Ezt keresem. :)

10 hozzászólás
happy_moly
Melyik az a film?

Tárgytalan! :)
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék, akik szokták nézni az M2/Petőfi vasárnap esti Filmklubját. A történet egy fiatal drogos fiúról szól, s az anyukája mindig kiállt érte. Egyik esti filmklubban volt az M2/Petőfi tv-n. Mi volt a címe a filmnek?
Köszönöm a segítségeteket!

Kapcsolódó filmek: Egy fiú hazatér (2018)

Egy fiú hazatér (2018)

10 hozzászólás
Hirdetés
Subika 
Melyik az a film?

Sziasztok.A segitségeteket szeretném kérni leginkább Agatha C .nézok és azon belul Poirot film szeretokhoz szolnék .Mi a cime ? Annak a résznek amikor.Miss Lemon nem tudjahova tette le a lakás kulcsát és eszébe jut mit mondot Poiro és ezt végig gondolva végre megtalálja.Ha jol emlékszem.a virágcserépbe.Nem kell tovább az irodába aludnia.(bocsanat telorol irok remélem azért ertheto )

4 hozzászólás
Haiku
Melyik az a film?

Sziasztok! Kèrem segítsetek,hátha emlèkszik valaki erre a filmre. Kb 20ève láthattam. :)
Egy zseniális kamasz srácról szól aki egy laboratóriumba jár tanulni vagy dolgozni. Ugyanakkor èrzelmileg zűrös a srác. Házilag èpít egy atom vagy hidrogén bombát.
A labor mögött egyèbkènt sok leveles lóhere nő.
Nos kb. ennyire emlèkszem.
Köszönöm szépen

3 hozzászólás
Andaxin 
Melyik az a film?

Jó pár hónapja láttam éjjel, és csak az utolsó negyedét, de megnézném újra az elejétől. (Kíváncsi vagyok arra, hogy milyen alternatív jelen/jövőben játszódik, és mi vezetett oda, hogy ilyen erkölcsi törvényt hoztak a vezetők.)
Arról szól, hogy egy városban egy évben egyszer ahogy eljön az este, egészen reggelig minden bűnözés szabad felelősségre vonás és szankciók nélkül, akár a gyilkosság is. A lakók (rokonok, szomszédok) ilyenkor állnak egymáson bosszút, de ahogy felkel a nap, ott helyben vissza kell állni törvénykövető üzemmódba.
Én ott kapcsolódtam be, hogy valaki kétségbeesetten próbált bejutni egy idegen házba, mert az utcán üldözték, csak hát ilyenkor mindenki extra bizalmatlan és extra dilemmázik, hogy beengedje vagy sem – és egyébként is, nem egyszerű a házat körülvevő védelmet kikapcsolni és aztán újraélesíteni.
spoiler
Ki tudja, melyik film ez?

5 hozzászólás
Andor_Nagy
Melyik az a film?

Sziasztok!

Két filmet keresek

1.) Spanyol horrorfilm. A túlélők közt van egy csapat katona, ők a főszereplők, egy neonáci csapat, akiekt egy köpcös figura vezet, akit führernek neveznek és egy fura festő, akinek a katonák élelemért cserébe zombikat visznek, akiket lefesthet. Egyszer amikor a katonák felderítésen vannak találnak egy kerekesszékbe kötözött zombit, aki tud beszélni.

2.) Poszt-apokaliptikus akciófilm. A vízért harcolnak a túlélők. A főhőst megmenti egy nő, aki egy hajón él és rengeteg ivóvize van. Egy darabig jól megvannak a hajón, de megjelenik egy csapat ellenséges túlélő, akik valami gyárépületben szervezkednek.

Kapcsolódó filmek: Eaters (2011)

Eaters (2011)

2 hozzászólás