Melyik az a film? zóna

Nevotil 
Melyik az a film?

Hali!

Keverednek a fejemben jelenetek, de remélhetőleg egy filmről van szó.
A film elején egy állat pszichológusnál vagyunk, akinek a falán van egy bekeretezett cikk: a fószerről fiatalon, hogy hallja a kutyája gondolatait, pl egy nagy velős csontot akar. A fószer a jelenben éppen alszik, a kezelendő kutya meg megeszi a szendvicsét. Aztán az egyik kezelt kutya gazdája (talán egy aggódó öregúr) meghal, a fószer újra hallja az állat gondolatait, megtudja, hogy gyilkosság volt. Azt hiszem a kutya búkomor volt, ezért került a fószerhez kezelésre, mert a gazdája aggódott, közben a kutyus azért volt levert, mert hallotta, hogy a gazdáját meg akarják ölni…?
Van még benne egy olyan jelenet, hogy a fószer átmegy kutyába és a valódi kutyussal együtt elkezdenek ásni a meghalt gazdi kertjében.
Az egyik kopó, másik eb esélyes lehetne, de ott nem írnak semmi olyat, hogy hallaná az állat gondolatait…?

11 hozzászólás
theodora
Melyik az a film?

Sziasztok!
Évek óta keresem – nem aktívan – ezt a sorozatot:
ifjúsági sorozat volt, talán az m1-en adták, 1999 körül, vagy előtte – a főszereplő srác amikor rajzolt át tudott lépni a modern világból egy középkoriba, ahol volt mágia is. Egy jelenet él bennem: belevág a villám, vagy körülötte, de nem lesz baja mert gumitalpú cipője van. Ez elég speciális emlékem, de talán a rajzolás – másik világba átlépésre valaki ráismer?

4 hozzászólás
Jeffi
Melyik az a film?

Most sorozatot keresek. 90-es években adta a tv. Gyerekek voltak a főszereplői… különféle dolgokat oldottak meg, és „modern” kütyükkel dolgoztak. Talán 3-an vagy 4-en voltak. Egy fiatalabb kissrác is volt velük… úgy rémlik, hogy… valamilyen küldetés volt a címe, de erre nem jött ki semmi hirtelen:D

4 hozzászólás
Pecsikorn
Melyik az a film?

Sziasztok!
Pár éve láttam ezt a filmet. Francia vígjáték, azt hiszem, talán a ‘90-es évek elején/végén játszódhat. Két részét is láttam, de a címe sehogy sem ugrik már be.
Annyit még tudok, hogy a főszereplő pasinak feketés haja van, és az első részében olyasmi volt, hogy talán gimisek és ez a baráti kör próbál leérettségizni, és mindent kitalálnak, hogy átmenjenek a teszteken. Az egyik lány meg terhes valamelyiküktől, és pont az érettségi napján szül…
Valaki esetleg? Előre is hála és köszönet! :)

2 hozzászólás
IviKawaii 
Melyik az a film?

Sziasztok! Egy a Mortal Kombathoz nagyon hasonlító filmet keresek. Ha jól rémlik modern környezetben játszódik és ugyanúgy nők és férfiak küzdenek benne. Valaki esetleg tudja ennyiből, hogy mi?

Kapcsolódó filmek: DOA: Élve vagy halva (2006)

DOA: Élve vagy halva (2006)

2 hozzászólás
Mayerné_Répási_Adrienn
Melyik az a film?

Egy mesét keresek, amiben lepkék és bogarak a főszereplők, énekelne.

5 hozzászólás
Hirdetés
Laura_Várnai
Melyik az a film?

Sziasztok!
Egy olyan filmet keresek, amiben a nő azt hazudja a pasinak, hogy magyar, aztán a nő beköltözik a pasi házába, amit az a volt menyasszonyának (?) épített ajándékba, aztán eljátsszák, hogy jegyesek, vagy valami ilyesmi… xd.

2 hozzászólás
Zitty
Melyik az a film?

Sziasztok!
Család keres egy filmet amiben valami ilyesmi szoveg hangzik el: Mondd neki, hogy hello. De igy hogy hello.

7 hozzászólás
Fairy 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Ma a főnökasszonyom említett egy sorozatot, de aztán megzavartak minket, de hátha tudja valaki.
Ha jól vettem ki egy alternatív valóság és úgy kezdődik az egész, hogy a II. Világháborút tán Japán és Németország nyerik? Az országokban nem vagyok biztos, de tuti, hogy teljesen más, mint a valóságban volt.
Valaki?

2 hozzászólás
aszfaltnéger
Melyik az a film?

Hali,
Nem tudja valaki véletlenül melyik az a film aminek az első mondata úgy hangzik, hogy „Ismertem egy franciát aki nem is volt francia”
És még az is rémlik, hogy a pecek szó elhangzik többször.