Melyik az a film? zóna

Merk_Natalia
Melyik az a film?

Sziasztok!!!Keresek egy ausztrál filmet, mely kb. a 80-90-es években készült. Egy őslakos család nyomortelepen él. Az apa elhelyezkedik egy halfeldolgozó üzemben. Ahogy munkát kap, alanyi jogon egy szép családi házat is kiutalnak nekik. A szép szobákat összepacsmagolják mindenféle ábrákkal…..Ha jól emlékszem kígyókat is sütnek. Előre is köszönöm a segítségeteket !

zs0fi
Melyik az a film?

Sziasztok! :)
Egy olyan filmet keresek, amit kb. 10 éve láttam, talán a TV2-n. Egy lányról szólt, aki a nagymamájával élt. Az anyja balerina volt, meghalt, a lány is balettozott.
Egy jelenetre emlékszem csak, a nagymama egy könyvet mutatott a lánynak, ami az anyja életéről szólt, aztán talán veszekedtek, és a lány kiszökött egy ablakon.
Előre is köszi! :)

1 hozzászólás
Evelena 
Melyik az a film?

Sziasztok! :)
Már jó pár éve láttam egy filmet, ami arról szólt, hogy kisgyerekek ülnek egy váróteremben arra várva, hogy megszülessenek, (mintha társasjátékoznának is, amíg várnak, de ebben nem vagyok annyira biztos). A sor megakad, mikor egy kisfiú nem akar megszületni. Ám ekkor egy férfi elviszi a terhes édesanyjához, hogy találkozzon vele, aki szomorú, mert csak nem akar megindulni a szülés.
Már annyi ideje gondolkozom, hogy mi lehet a film címe.

3 hozzászólás
dora1454
Melyik az a film?

Sziasztok!
Még jó régen, talán olyan tíz évvel ezelőtt többször is láttam egy karácsonyi filmet, aminek egyszerűen nem tudom a címét.
A nő egy áruház parfümrészlegén dolgozik, és egy kisfiúnak segít illatot találni, ami az anyjára emlékezteti. A nő és annak barátnője pedig elkezd leveleket írni a Télapónak, mire csodák történnek vele. Először is nyer egy autót a kisfiú apjával közösen, meg történik vele egy csomó minden. És nagyon szeretném megnézni a filmet, mert nagyon kedves a szívemnek. Biztos vagyok benne, hogy nem valami nagyon úgy, 2006-nál szerintem tuti régebbi.
Előre is köszönöm a segítséget :)

3 hozzászólás
hepi1122
Melyik az a film?

Sziasztok!
Nemrég eszembe jutott egy film, amit pár éve láttam, de csak néhány apró dologra emlékszem.
Azt hiszem rabszolgasággal és rasszizmussal kapcsolatos, és két idősíkon játszódik talán. Az egyik, ami rémlik, hogy még a rabszolgatartás idején valami amerikai fehér farmer(?) valahogy összejön egy néger nővel, aki segít neki valamiben.
Az egyik leszármazottjuk mega 20. század második felében egy bíróságon van, mert nem akarják engedni, hogy összeházasodjon egy fehér nővel, mert higy valami 1/8 részben néger (de egyébként ettől függetlenül a férfin ez egyáltalán nem látszik mert fehér ember )
Nem tudom, hogy ez így mennyire érthető, de sajnos csak ennyi rémlik belőle :D

1 hozzászólás
Merk_Natalia
Melyik az a film?

Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. A film amit keresek Amerikai vígjáték.A vádlott nőt úgy állítják be a bíróságon, hogy a függöny elhúzásakor a fény rávetődik, mintha szent lenne.Tudom, hogy nem sok információ, de remélem, valaki tudja, melyik filmről lehet szó. Előre is köszönöm

Hirdetés
Bátor_Tintanyúl
Melyik az a film?

Szép estét! Sok egyéb mellett most kettő filmet szeretnék nagyon megtalálni. Az elsőről már kérdeztem, de nem lett meg. Hátha most tudja valaki. Szerintem 80-as, 90-es években készült, mert 200x-ben láttam valami szórakoztató-filmcsatornán. Egy férfi szellem volt a főszereplő. Volt egy rendőr szellem barátja és talán a film 2/3 részéig együtt voltak, aztán a rendőrnek megnyílt a Mennyország, mert elvégezte azt amiért még maradnia kellett. Az elején csatlakozik hozzájuk egy lány, aki valamiért látja őket. Valami bűntényt kellett megoldania(?). A végén azt hiszem ő is felköltözik, de előtte megcsókolja a lány, hogy érzi-e. Ha jól emlékszem ez fontos. Majdnem a legelső jelenetben megijeszti a rendőr cimbit és az akkor valami olyasmit mond hogy „Majdnem újra verni kezdett a szívem!”
A másik egy fiúról szól. Van valami betegsége, ezért elmegy egy nyári táborba / iskolába(?)ahol szintén különleges gyerekek vannak. Itt megismerkedik egy vak lánnyal és egymásba is szeretnek ha jól emlékszem. Kicsit olyasmi a történet mint a „Mielőtt megismertelek”. A srác itt is elég apatikus, pesszimista. Úgy emlékszem van is valami vita közte meg a szülei közt, talán a lány miatt.A végén meg is hal. Az anyukája találja meg az ágyában. Nem tudom biztosan hogy öngyilkos lett vagy a betegsége volt, de szerintem az utóbbi.
Nagyon köszönök minden segítséget!

8 hozzászólás
tactical
Melyik az a film?

Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. A film amit keresek nagyrészt afro amerikaiakról szól bandaháborús drogokkal kapcsolatos dolgok is vannak benne rögtön az elején megöl valaki egy drogdílert a kolumbiaiaktól veszik a drogot és ha jól emlékszem van egy (talán)rendőr aki egy prostituáltnál elrejtőzve öli meg (megfojtja)az embert aki a film elején megölte a dílert. A film New Orleans ban játszódik kb 90-es évek divatja figyelhető meg az afro amerikai embereken(túlméretes ruha,stb) a végén az egyik főszereplőt is lelövik mikor ott akarja hagyni a várost a nőjével. A DVD lemezen a kép: Egy afro amerikai (ha jól emlékszem)piros ruhában ül lehajtott fejjel.Valaki tud segíteni előre is köszönöm.

nikkytikky
Melyik az a film?

Helló.
Egy kis segítséget szeretnék kérni én is.
Anno láttam egy filmet ami vígjáték. Feketék a főszereplők s van 2 ducibb csak meg egy vékony, ha jól emlékszem ők rokonok is. Na s ezek a csajok el utaznak nyaralni. S a szállodában a vékony leányzónak megtetszik egy hapsi de közben ennek a hapsinak az egyik ducibb csaj tetszik. Mert jobban szeretik itt a teltebb nőket. S utána sok bonyodalom, stb, stb, stb :D Tudom nem sok, de hátha :D

3 hozzászólás
BiRo 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Amit keresek igazából nem is film, hanem egy régi mese, a gyerekkoromból, mondjuk úgy óvodás korszakból, tehát ~15 évvel ezelőtt mehetett köztévéken, azaz csiga tv-n (vagy tudom is en mi volt a TV2 helyett), RTL Klubbon.
Egy jellegzetes rész a mai napig családban maradt poénnak számít nállunk, ami abban merül ki, hogy „A kabátomat akarom!”.
Ugyanis volt egy rész amikor az egyik ha nem is fő- de jelentősebb szereplő gyerek az egész részen keresztül a kabátját keresi, az imént említett mondatot hajtogatva. :D
A poén az lesz, hogy megtalálják azt a bizonyos kabátot, ugyanis az adott szereplőnk édesanyja vitte el kimosni az említett kabátot, ami a történet végén mint kiderül, összement a mosásba, így a gyerek még akkor se tudja normálisan felvenni.
Ennél többet nem tudok felidézni. :/
Valaki, ötlet?
Előre is köszönöm! :)

2 hozzászólás