Melyik az a film? zóna

Imma 
Melyik az a film?

Melyik filmben van az, hogy „Dráma, dráma, dráma…”? Valami tini romkom lehet. Bocs, ha nem az :D

Neverin
Melyik az a film?

Sziasztok!

Még egy film halványan eszembe jutott, ez egy kicsit talán régebbi, 2005 előtti még a tv3 csatornán láttam úgy emlékszem.
Egy srác hazaviszi a barátnőjét aki talán kicsit idősebb nála. Az apja is beleszeret ebbe a nőbe és le is fekszik vele egy billiárd asztalon, amit a kertből a srác végig is nézz. A nő azt hazudja a fiúnak, hogy az apja megerőszakolta őt, és így nem megcsalta…
kb ennyi van meg belőle, a végén kocsival elutazik a nő és a fiatal fiú

Neverin
Melyik az a film?

Sziasztok!

Pár éve láttam egy filmet, annyira emlékszem belőle, hogy volt benne egy szőke lány akit elrabolt egy szemüveges férfi.
A lánynak sikerül megszöknie, és segítséget kérnie, viszont a pali elkapja… Újra a férfi csapdájába esik.A férfi elvágja a saját torkát, hogy bizonyítsa a lánynak „ők összetartoznak” míg a lány ellátja a férfi sebét, kiderül, hogy a szoba végig nyitva volt elmehetett volna.

Melyik film lehetett ez?

Válaszokat előre köszönöm!

1 hozzászólás
fxz14
Melyik az a film?

Sziasztok!

Nagy mester lesz aki rájön, hogy mit is keresek, ugyanis mindössze annyira emlékszem, hogy a főszereplő tinédzser lány megkér egy nőt (apja új nője/szomszédasszony/bejárónő/random nő), hogy vigye el a rég elveszett/sosem látott (?) anyjához. El is mennek, megtörténik a találkozás, kiderül, hogy az anya modell és emiatt nem tudott a családdal maradni, majd távozáskor a lány kezébe nyom pár fehérneműt a legutóbbi munkájából.

3 hozzászólás
alexakarola 
Melyik az a film?

Sziasztok!

Én egy anime-t keresnék, nem láttam, csak a történetéből hallottam részleteket, remélem, hogy jól emlékszem és ezek alapján valaki felismeri.
Szóval elvileg egy lány elveszíti az emlékezetét, van testvére, a szerelme és még valaki más is, mindenki mást mond neki, hogy milyen volt. Utálja magát a lány. A testvérére akar hasonlítani, de valaki mondja neki, hogy ő teljesen más, mint a testvére, aki nem is az, akinek ő eddig hitte. Egy másik lánnyal lett jóban, akinek mondta, hogy ne szeressen bele, mert ő utálja magát emiatt, ha beleszeretne, mert ha ő olyan dolgot szeret, amit ő utál, akkor nem tudná többet szeretni.
Hát, ez így elég katyvasz, de hátha esetleg valakinek beugrik.

2 hozzászólás
Thelonious
Melyik az a film?

Csalni fogok. Most láttam egy anime epizódot ami eléggé megtetszett, érdekelne, hogy van-e ilyesmi filmben is. Lényegében arról szólt, hogy 2 férfi (egy idősebb meg egy 30-as) az interneten megbeszélik, hogy együtt öngyilkosok leszek, csatlakozik hozzájuk egy harmadik személy, akiről csak a helyszínen derül ki, hogy egy kislány vagy kiskamasz lány, és próbálják lerázni, meg úgy intézni, hogy kihagyják a „buliból”, mert mégis csak gyerek még, persze folyamatosan elrontanak valamit, semmi sem tűnik jó megoldásnak, és hárman együtt ragadnak, egészen jól eltöltik az időt, végül már csak amolyan kifogásnak érződik, hogy meg akarnak halni. Olyan tragikomikus kihatása volt, de eszembe jutott, hogy mennyire jól működne önállóan egy filmben, és talán másnak is eszébe jutott már ilyesmi koncepció, szóval ha láttatok hasonlót, érdekelne.

5 hozzászólás
Hirdetés
Monday
Melyik az a film?

Szóval kettő filmet keresek, de ha megvan az egyik lehet meglesz a másik is, szóval…
Az első, talán német? de nagyon valószínűség szerint nem amerikai film, szerintem nem lehet túl régi, igazából nem tudom mi történik benne, de van benne egy srác, aki világok között mozog?? meg valami kapukat véd talán? mindenesetre a végén meg kell mentenie a földet, miközben egy csajt keres, aztán valami másik pasi mondja, hogy most a kettő ugyan az. Tudom, hogy semmi értelme nincs.
A másik filmet most lusta vagyok leírni.

1 hozzászólás
Shadowfox
Melyik az a film?

Sziasztok!

Én egy olyan filmet keresek ami egy srácról szól aki eléggé antiszoc állandóan a gép előtt ül és egy számítógépes játékkal játszik amiben a karaktere egy lóval közlekedik és ott azt hiszem összeismerkedik egy lánnyal aki nagyon megtetszik neki később találkoznak is talán (?) nem emlékszem pontosan csak, hogy az iskolába mindig piszkálják meg megverik és azt hiszem az édesanyja vagy a nagymamája neveli egyedül. remélem valaki rájön ennyiből :D

4 hozzászólás
Szaszi
Melyik az a film?

Sziasztok!
Talán a nyolcvanas években ment egy film a TV-ben: az elején egy férfi / fiú kutyát sétáltat az erdőben, a kutya elkezd ásni, és kiderül, hogy egy nőt temettek el élve. Remélem, valakinek ennyiből is beugrik majd a címe :)

Koksa
Melyik az a film?

Sziasztok!
90-es években láttam ezt a filmet (illetve szerintem két része is volt), a címére tévesen emlékszem és nem találok semmit. Azt hittem az a címe, hogy Drágám! Összementünk, de semmi nem ad ki a kereső sem és google sem. 4 felnőtt (2 házaspár) gyakorlatilag összezsugorodik és a gyerekek azt hiszik, hogy csak elmentek otthonról, mert még az autó is pont átgurul a túloldalra mert nem jó a kézifék és elfelejtették kitámasztani :D szóval a gyerekek házibulit is tartanak, a szülők pedig talán a pincébe (?) Akarnak jutni az ellenszerért. A másik részben a gyerekek zsugorodnak össze.

4 hozzászólás