Melyik az a film? zóna

Popovicsp87 
Melyik az a film?

Közben rákerestem a dagadt srácra, hátha, úgyhogy meglett. :)

Sziasztok!
Egy sorozatot keresek, ahol 2 boltban dolgozó srácot felbérel az igen megnyerő külsejű Sátán, hogy vadásszanak le neki démonokat. Ha jól emlékszem, akkor a Twin Peaks-es pali alakította.
Kicsit ilyen esős-kelős, vicces fantasy széria volt.
Ha jól emlékszem az egyik srác kövér volt, és egyik sem volt egy IQ bajnok.

Köszönöm szépen. :)

Kapcsolódó filmek: Reaper – Démonirtók (2007–2009)

Reaper – Démonirtók (2007–2009)

Kapcsolódó művészek: Tyler Labine · Ray Wise

3 hozzászólás
Hádész
Melyik az a film?

Sziasztok! Na most azt érzem, hogy kábé lehetetlen fogok kérni…

Keresek egy epizódot. Vagy a Barátok közt-ből, vagy a Jóban Rosszban-ból (mindig kevertem őket, szóval nem tudom melyik lesz a befutó, de az utóbbira tippelnék) A lényeg az, hogy egy kislány (kiskamasz vagy már tinédzser talán?) elszökik a Margit-szigetre és talán a bátyja utána megy. Már épp megtalálná (pont meglátja őt?), de erre elüti a férfit egy biciklis és így (bár meglesz a lány) de eltörik a keze és a következő epizódokban végig gipszben is van a karja. Abban hogy a férfi a bátyja a lánynak, nem vagyok biztos mert miközben próbáltam megtalálni az epizódot, eszembe jutott, hogy lehet, hogy Száraz Dénest volt az, akit elütöttek.
Talán 2010 után epizódról lehet szó és tuti volt már vagy több mint 6 éve hogy kijött.
Tudom, elég kusza és borzasztó nehéz feladat ennyi epizód között meglelni, de hátha valakinek jobb nyomozási képességei vannak, mint nekem. :D

piciBitti
Melyik az a film?

Sziasztok!
Jonehany eve lattam egy szuperhosos filmet de mar nem emlekszem a cimere.
Gyerek szuperhosoket kerestek benne volt benne egy nagyon eros kislany egy nyulekony srac egy kover gyerek aki megtudta noveszteni a vegtagjait es egy lany aki lathatatlanna tudott valni es volt a csapat vezetoje aki gyosr volt es volt neki egy tesoja is aki szinten gyors volt csak gonosz lett es vissza valtoztattak a vegen.
Valami hasonlo volt.
A valaszokat elore is koszonom.

3 hozzászólás
Tündérgubó
Melyik az a film?

Sziasztok!
Még kb. 10 éve láttam a tv-ben egy filmet. Valószínű, hogy egy akciófilmről van szó, de nem olyan hú, de durva, mert én simán néztem kb. 8 évesen. Annyi van meg belőle, hogy van a főszereplő férfi, aki emlékezeteim szerint talán egy ismertebb színész spoiler lehetett, és egy gonosz férfi elrabolta, mert kellett neki vér és nagyon ritka vércsoportja volt. Természetesen főhősünk vércsoportja megegyezett az övével, azért rabolta el. Rémlik még valami pince szerűség meg talán egy kisebb gyors műtét, de az egyáltalán nem biztos.
Ha van tippetek, hogy ez mi lehet, kérlek írjátok le, előre is köszi. :)

AOD
Melyik az a film?

Egy ázsiai (valamiért koreaira tippelnék) filmet keresek, olyan 8-10 évvel ezelőtti lehet (?). Van benne egy lány, aki soha nem meri elhagyni a lakását, de egyszer amikor valamiért lezárják a várost és senki nem mehet ki, akkor ő kimegy. Meg hogy valami pasast figyel távcsővel, aki talán egy szigeten él.
Remélem valaki felismeri :D

3 hozzászólás
happy_moly
Melyik az a film?

Sziasztok!

Nem jut eszembe a film címe. A sztori a következő: Egy mozgássérült nő össze jött egy kerekesszékes pasival. Filmvígjáték, Francia ha jól emlékszem. :)

Kapcsolódó filmek: Szerelembe gurulva (2018)

Szerelembe gurulva (2018)

4 hozzászólás
Gábor_Ale 
Melyik az a film?

Sziasztok!

A Pottyondy Edina videójában láttam egy Mel Brooks filmet. Öltözet alapján a 19. században játszódhat.

Közvetlen link: yt link

Kapcsolódó filmek: Drakula halott és élvezi (1995)

Drakula halott és élvezi (1995)

Kapcsolódó művészek: Mel Brooks

3 hozzászólás
Sakara 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Régebben láttam egy filmet, de nem emlékszem a címére, viszont szeretném újból megnézni, mert emlékeim szerint még gyerek fejjel is lekötött az a film.
Amire emlékszem belőle az az, hogy van egy gyerek (aki talán kislány – bár nem esküdnék meg rá), és az anyukája (?) neki épít egy épületet (valamiért). Az épületből annyi maradt meg, hogy olyan volt mint egy kártyavár… mármint a kártyalapokhoz biztosan kapcsolódott valahogyan az épület.
Előre is köszi a segítséget. :)

Kapcsolódó filmek: Kártyavár (1993)

Kártyavár (1993)

7 hozzászólás
rekan 
Melyik az a film?

Sziasztok!
Most olvastam Selma Lagerlöf-től a Halál kocsisát. A könyv fülszövege azt állítja, hogy már háromszor is megfilmesítették a történetet, de én csak az 1921-es némafilmet találtam meg.
Ti ismertek más adaptációkat ebből a könyvből?
Előre is köszi, ha tudtok segíteni. :)

Kapcsolódó filmek: A halál kocsisa (1921)

A halál kocsisa (1921)

2 hozzászólás
Saori 
Melyik az a film?

Sziasztok!

Valószínűleg egy sorozatban szerepelt, de én a filmet sem zárnám ki. Annyi van meg, hogy találtak egy holttestet egy tó közelében, és a tó partján egy erdőben áll pár ember (talán három) akik épp azt beszélik, hogy ki lehetett az elkövető. Ekkor a kamera belesüllyed a vízbe és a tó fenekéhez láncolva még lebeg pár holttest.
Nekem csak ez a jelenet van meg, de körbekérdeztem, van akinek még rémlik, ő azt mondja, hogy egy olyan jelenetre is emlékszik ezzel kapcsolatban, hogy rosszfiúk egy búvárt kényszerítenek, hogy merüljön le és hozzon fel valamit a tóból.

Gondolom egy tucat hasonló van, de azért hátha meglesz a nyertes. :D Előre is köszi a segítséget! :)

9 hozzászólás