Melyik az a film? zóna

Balog_László_Roland
Melyik az a film?

Sziasztok ! Egy olyan filmet keresek amibe van egy pasi ,és két csaj az egyik csaj az csúnya a másik az szép ,a pasi végén rá jön hogy igazából a csunya lányba volt szerelmes aki pedig a végére szép lett ,még annyi hogy a szép csaj szőke a másik barna hajú ! Köszönöm előre

3 hozzászólás
Merk_Natalia
Melyik az a film?

Tudnátok segíteni, melyik film lehet ez? Nagyon fontos
Nagyjából arról szól, hogy van egy család, ahol három kisgyereket nevelnek. Két kisfiút és egy kislányt. A szülők tragikus balesetben meghalnak és a három kisgyerek magára marad. A nagyobbik kisfiú, aki olyan 7-8 éves lehet, próbál gondoskodni a kisebbekről. Persze idővel a gyámhatóság rájuk talál és nevelőintézetbe kerülnek. Elválasztják őket egymástól, s innentől kezdve nem találkoznak többé. Miután felnőnek, a nagyobbik fiú megszállottként keresni kezdi a testvéreit. Nem tudom milyen módon, de először a fiútestvért sikerül megtalálnia és aztán együtt indulnak a húguk keresésére. Végül sikerül rátalálni. Férjnél van már és kisbabát vár. Arra a megható utolsó jelentre emlékszem legjobban a filmből, amikor megérkezik a nő a repülőtérre nagy pocakkal és a két fivére már ott várja. Először csak nézik egymást, aztán hármas ölelésben összebújnak.
Ha valaki esetleg felismerné a történetet és meg tudná mondani a film címét, annak hálásan megköszönöm!

2 hozzászólás
Laura_Várnai
Melyik az a film?

Sziasztok, egy horrorfilmet keresek.
Elég sokra emlékszem belőle, csak épp a címére nem.
Ez egy könyvadaptáció és arról szól, hogy egy fiú/férfi képes feltámasztani a halottakat és ő ezt a képességét arra használja, hogy lányokat erőszakol/öl meg majd feléleszti őket, mintha mi sem történt volna, a nők pedig nem emlékeznek belőle semmire.

1 hozzászólás
Dóri88
Melyik az a film?

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy sorozat ügyében. Viszonylag régebbi sorozatról van szó, ami ha jól emlékszem kb a 4400-zal ment egyidőben a tévében. Sajnos nem sokra emlékszem belőle, főleg hogy egy félbemaradt történetről van szó, de azért írok pár kapaszkodót.
A sorozat egyik főszereplője egy fiatal srác, kinek lesz egy nagy sárkánygyíkra hasonlító barátja. Valamilyen különös ereje is lesz, melyre később rájön a környezete és emiatt lesz is bonyodalom később. 1-2 jelenet rémlik csak főleg, pl. a házuk elé kivonul egy jó nagy tömeg, illetve egy hatalmas árvíz is rémlik a végén, szerintem pont azzal a képpel fejeződik be, hogy az egész város víz alatt van.
Ööö, egyenlőre most ennyit írok. Ha nem ugrik be ennyiből valakinek, megpróbálok még feleleveníteni valamit.
Előre is köszönöm!

5 hozzászólás
Alexa94
Melyik az a film?

Sziasztok!

Egy olyan filmet keresek amit talán a 90-es évek végén 2000 évek elején adtak a tv-ben.
A környezet hasonló mint a Kék lagúnában. Egy pár a főszereplője akiket üldöznek. A történet végén pedig sikerül eljutniuk valami városhoz.
Nem sok de ha valaki ráismer annak örülnék. :)

2 hozzászólás
nessuno66
Melyik az a film?

Egy fura westert keresek.Azt hiszem 2005 korul keszulhetett.A paramount channelen làttam kb egy ève.Arrol szolt ,hogy volt egy 12 èv koruli kislàny, akinek megoltek az apjàt ,ès ezèrt bosszut akar a gyilkoson àllni.Ezèrt egy ,azt hiszem alkoholista,vagy oregedo fejvadàszhoz szegodik,hogy elkapjàk a gyilkost.Ahhoz kèpest,hogy volt benne kislàny elèg brutàlis volt.A legjobban arra emlèkszem,hogy vmi kunyhoban a gyilkos egyik buntàranak levàgtàk az ujjait ès ott maradtak az ujjak az asztalon .Hamarosan banditàk jottek,ès lelottek a fickot,aki megkèrte a ket foszereplot, hogy tisztesseggel temessèk el ,vagy valami ilyesmit,de vègul nem tettèk meg.
Lègyszi,ha tudjàtok segìtsetek!Elore is koszi.

3 hozzászólás
Hirdetés
bfg3
Melyik az a film?

Üdv!

Egy romantikus vígjátékot kereek, számításom szerint a 90-es évek legelejéről vagy régebbről. Arról szól, hogy egy fiatal fickó meg egy nő egymásról nem tudva megörökölnek egy vén kastélyt valahol Skóciában (?), talán még valami szellem is van a történetben, aki teljesen úgy néz ki, mint az egyik főszereplő.

Köszönöm
bfg3

Merk_Natalia
Melyik az a film?

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni!A történet egy emberről szól, aki bele szerett egy lányba és a háború miatt el szakadnak, majd kb 10 év múlva megkeresi, de férjezett lett a hölgy és kislánya van, így el megy a férfi, de kér 2 fiatalt, hogy vigyék hajóval el és rengeteg aranyat ígér nekik, amit majd egy szigeten meg is találnak.. Talán Kubai film. Előre is köszönöm!

4 hozzászólás
bonnie9 
Melyik az a film?

Sziasztok!

80-as évekbeli filmet keresek. Olyasmi, mint a BMX banditák, csak itt bicajok helyett cross motorok vannak. A főszereplő egy szemüveges kissrác, aki nagyon szereti a motorokat és valahogy hozzákerül egy szakadt, sáros roncs. Ő szépen megtisztogatja és a motor megelevenedik. Legalábbis azt hiszem villogtatja a lámpáját, meg forgatja a tükrét vagy ilyenek, de a lényeg, hogy lelke van. Emlékeim szerint piros járgány.

5 hozzászólás
Kishikava
Melyik az a film?

Sziasztok!
Keresek több régi filmet és sorozatot:

A film egy kémes vígjáték 1990 környékéről.A sztori,2 srác agyába tévedésből beültetnek egy chipet,amitől szuper képességeik lesznek.Értenek minden nyelven,tudnak karatézni,stb. Aztán persze rájönnek hamar a tévedésre,és elkezdik üldözni őket. :)

Sorozat (inkább minisorozat),még MTV-n ment a 90-es évek elején:Ebből annyira emlékszem,Volt bennne egy Maggie nevű lány,aki férjhez menés előtt jött rá,hogy csalja a vőlegénye,egy erdei házban élő nővel,akitől gyereke is született,annak a neve Fácán volt.Meg a srácnak volt egy öccse,aki lelépett a családi birtokról,hogy megvalósítsa önmagát. Festő/költő lett,egy idősebb csajjal aki felkarolta tért vissza a szülői házba.A 20-as években játszódhat a sztori.

Ha valamelyikről valakinek van tippje,nagyon megköszönöm,ha megírja!

..Esetleg valakinek valamilyen digitális formában ha meglenne valamelyik sorozat ezek közül:-Álacban (NDK kémsorozat 70-es évek)
-Özvegyek (bankrablós,80-as évek)
-A nagy titok (francia,80-as évek)
-Aphrodité öröksége
-Ki fizeti a révészt?
-A Strauss dinasztia
Cserébe lenne nekem is jó néhány régi sorozat és film…