In Memoriam zóna

Gabetto 
In Memoriam

Tegnap, 73 éves korában meghalt Marion Ramsey. A színésznő a Rendőrakadémia című filmekben vált ismertté, ahol Laverne Hooks tiszt karakterét alakította.

Kapcsolódó művészek: Marion Ramsey

2 hozzászólás
Silence1989 
In Memoriam

Január 1-jén elhunyt 92 éves korában Mark Eden

Kapcsolódó filmek: Doktor Zsivágó (1965)

Doktor Zsivágó (1965)

1 hozzászólás
Silence1989 
In Memoriam

Január 4-én elhunyt Barbara Shelley koronavírusban

1 hozzászólás
Gabetto 
In Memoriam

A tegnapi napon elhúnyt Tanya Roberts színésznő, aki december 24-én kutyasétáltatás közben esett össze. Kórházba szállították, ahol lélegeztető gépre tették, ám nem sikerült megmenteni az életét.
Roberts 1955-ben született New Yorkban, modellként kezdte a karrierjét, majd Hollywoodban tévé- és filmszerepeket vállalt. Karrierjének fontos állomása volt 1980-ban a Charlie Angyalai, majd 1984-ben elvállalta a Sheena, a dzsungel királynője című film főszerepét, 1985-ben pedig az utolsó Roger Moore alakította Bond mellett láthatták a nézők a Halálvágtában.
A kilencvenes évek végén indult az Azok a hetvenes évek című komédiasorozatban kapott újra lehetőséget, ahol a szomszédnőt alakította három évadon át Ashton Kutcher és Mila Kunis társaságában.

Kapcsolódó művészek: Tanya Roberts

5 hozzászólás
Gabetto 
In Memoriam

Elhunyt Jeremy Bulloch brit színész, a Star Wars-filmek Boba Fettjének megszemélyesítője.
A honlapján megjelent közlemény szerint a régóta Parkinson-kórban szenvedő 75 éves színész csütörtökön békésen elaludt egy londoni kórházban, családja körében.

Kapcsolódó művészek: Jeremy Bulloch

2 hozzászólás
Gabetto 
In Memoriam

81. éves korában elhunyt Bergendy István Liszt Ferenc-díjas zenész, a Bergendy együttes alapítója és vezetője.
Szaxofonos, klarinétos, zeneszerző, a Süsü, a sárkány, a Futrinka utca és több más tévésorozat, valamint az Én táncolnék veled című televíziós tánciskola zenéjét, emellett musicaleket is írt. 2009-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével tüntették ki, 2011-ben kiemelkedő zenei és előadóművészi tevékenysége elismeréseként Liszt Ferenc-díjjal jutalmazták.

4 hozzászólás
Sydney 
In Memoriam

89 éves korában elhunyt John le Carré!
Nyugodjék békében! :(

Kapcsolódó művészek: John le Carré

3 hozzászólás