In Memoriam zóna

Sydney 
In Memoriam

67 éves korában elhunyt Ray Liotta :(

Kapcsolódó művészek: Ray Liotta

10 hozzászólás
Kincsanna 
In Memoriam

Kilencvenéves korában meghalt Gyarmathy Lívia Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, érdemes és kiváló művész, a magyar mozgókép mestere.

https://telex.hu/kult/2022/05/26/gyarmathy-livia-meghal…

Kapcsolódó művészek: Gyarmathy Lívia

3 hozzászólás
Kincsanna 
In Memoriam

75 éves korában otthonában érte a halál John Aylward amerikai színészt, akit a nézők elsősorban a Vészhelyzet és Az elnök emberei című sorozatokból ismerhettek. A színész halálhírét felesége, Mary Fields jelentette be, aki pontos okokat ugyan nem, azt viszont megerősítette, hogy a színész egészsége az utóbbi időszakban egyre romlott, ez vezetett a halálához – írja a Deadline.

https://24.hu/kultura/2022/05/20/john-aylward-meghalt-s…

Kapcsolódó művészek: John Aylward

1 hozzászólás
Gabetto 
In Memoriam

Elhunyt Josef Abrhám, a Kórház a város szélén sorozat Blažej doktora

Kapcsolódó filmek: Kórház a város szélén (1977–1981)

Kórház a város szélén (1977–1981)

Kapcsolódó művészek: Josef Abrhám

1 hozzászólás
Silence1989 
In Memoriam

79 éves korában elhunyt Fred Ward, közismert hollywoodi karakterszínész, akit sokan a Tremors – Ahová lépek szörny terem című filmből ismernek. De benne volt Az igazakban, a Rövidre vágva című filmben, a Csupasz pisztoly harmadik részében, valamint láthattuk a Cool túra, A velencei kurtizán, a Szökés az Alcatrazból, a Mindenütt nő, a Silkwood, A lápvidék harcosai, a Bob Roberts, a Láncreakció és A szállítmány című filmekben is többek között.

4 hozzászólás
Kincsanna 
In Memoriam

92 éves korában elhunyt Robin Parkinson színész, aki a Halló, halló! című szitkomból lehet ismert a magyar nézőknek. Parkinson játszotta Ernest Leclerc-t (Roger Leclerc testvérét), aki 1991-ben és 92-ben rendszeresen szerepelt a sorozatban.

https://24.hu/kultura/2022/05/11/meghalt-robin-parkinso…

Kapcsolódó művészek: Robin Parkinson

1 hozzászólás
Kincsanna 
In Memoriam

Hetvenöt éves korában meghalt Jack Kehler karakterszínész, aki több tucat tévésorozatban és filmben játszott négy évtizedes karrierje során, egyik legemlékezetesebb szerepe a Jeff Bridges alakította Töki háziura volt A nagy Lebowskiban. Kehler halálát leukémia szövődményei okozták, tudta meg a Deadline a színész fiától.

https://24.hu/kultura/2022/05/10/meghalt-jack-kehler-na…

Kapcsolódó művészek: Jack Kehler

Kincsanna 
In Memoriam

Meghalt a Jóbarátok, és a Seinfeld sorozatokból is ismert Mike Hagerty. A színész 67 éves volt. A színészről az HBO is megemlékezett, ugyanis a csatorna Valaki valahol (2022–) sorozatában játszotta az egyik fő karaktert, Bridget Everett apját.

https://telex.hu/kult/2022/05/07/meghalt-mike-hagerty-a…

Kapcsolódó művészek: Mike Hagerty

MrsCumberbatch 
In Memoriam

Meghalt Berki Krisztián. 41 éves volt.

Kapcsolódó művészek: Berki Krisztián

8 hozzászólás