Pom Pom meséi (1979–1980) 81

Picur, a szőke kislány reggelente, iskolába menet, mindig találkozik barátjával, Pom Pommal, és amit éppen Picur csinál, vagy ami történik velük, azzal kapcsolatban mesél el Pom Pom egy-egy érdekes történetet – amikor Picur elesik a tintásüveggel, Pom Pom a bátor Tintanyúlról mesél, vagy amikor… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Petrik JózsefPom Pom (hang)
Kútvölgyi ErzsébetPicur (hang)
Kovács KláraPicur (hang)
Körmendi JánosGombóc Artúr (hang)
Csákányi LászlóGombóc Artúr (hang)
Márton AndrásHó Kornél (hang)
Gálvölgyi JánosRadírpók (hang)
Miklósy GyörgyFestéktüsszentő Hapci Benő (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 16

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

krlany 

Szerintem ez valami olyan, ami nélkül nem érdemes felnőni. Ötletes és fantáziadús, szépen rajzolt, jók a karakterek és érdekesek a tanulságokkal ellátott mesék. Most komolyan, kell ennél több?

3 hozzászólás
Valentine_Wiggin 

A kerek csokoládé, a lapos csokoládé, a szögletes csokoládé…

Cendrillon0002 

Hogy kicsoda Pom-Pom? Van aki nem ismeri? Nekem ez volt az egyik kedvenc mesém kislányként, pedig sok magyar rajzfilmet nem néztem (hangoskönyben is jó). Valamint meggyőződésem,hogy visszavezethető rá a csokifüggőségem.

Traclon

Olyan jó volt tavalyelőtt három hétre Gombóc Artúr bőrébe bújni…!! :)))

Timi98 

Ez az a mese, amit mindegy, hogy felnőtt vagy gyerek vagy, látnod kell. Aranyos, humoros és tanulságos. Megolvad a szíved, mint a csokoládé :)

Andro 

Én sosem szerettem, engem mindig irritált ez az rajzfilm. És ez most is így van.

Lahara

A végén kiderül rólam, hogy nem is szerettem a magyar rajzfilmeket régen, pedig az igazság inkább abban rejlik, hogy hat éven alatti énemet jobban elbűvölték a szép japán és amerikai rajzfilmek, mint Sajdik karikatúraszerű rajzai. Nem, a Pompomot kifejezetten rondának tartottam gyerekkoromban, pedig most meg igazán érdekesnek gondolom a látványvilágát. Hiába, az ízlés változik.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján