Újraindítás (2018) 92

Upgrade
95' · ausztrál · akció, sci-fi, horror 18

A történet szerint egy férfi feleséget meggyilkolják egy rablás során, míg ő deréktól lefelé lebénul. Egy új, kísérleti technológiának köszönhetően mesterséges intelligenciával ellátott implantátumot kap, mely lehetővé teszi, hogy újra a saját lábára álljon. Ez azonban még korántsem minden! A… [tovább]

angol

Szereposztás

Logan Marshall-GreenGrey Trace
Melanie VallejoAsha Trace
Steve DanielsenJeff Handley
Abby CradenKara
Harrison GilbertsonEron Keen
Benedict HardieFisk
Richard CawthorneSerk
Christopher KirbyTolan
Betty GabrielCortez nyomozó
Ming-Zhu HiiDr. Diana Gordon

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

LoneWolf

Zseniális. Valami ZS-kategóriás maszlagot vártam, amit valamiért túlhypoltak, de egy igazán kellemes meglepetés ért. A Venom-ot is valahogy így képzelném el, csak természetesen a chip helyett a szimbiótával a középpontban. Ezen felül örülök, hogy ezúttal egy olyan sci-fit kaptunk, ahol nem a CGI-jal igyekeznek megbolondítani a közönséget. Ettől független akadtak klisés elemei, de manapság ritka az olyan alkotás, amibe nem tudunk belekötni. Mindenesetre engem magával ragadott, az apró hibáit pedig ezáltal megbocsátom, és bízom benne, hogy kapunk még hasonló darabokat a közeljövőben.

julcseee

A horror címkét nem feltétlen értem, ez egy kőkemény sci fi, de imádtam minden percét. Nem igazán lehet róla spoiler mentesen írni, talán csak annyit, hogy egy jövőben játszódó filmről van szó, ahol a tudomány már jóval felettünk jár. Én mindig azt vallottam, hogy a teljes automatizáció sosem jó, mindig lehetnek „problémák, üzemzavarok”… Ebben az évben talán ez az első olyan film amit gondolkodás nélkül ajánlok mindenkinek (talán csak a deadpool2 volt még ilyen idén, de az más kategória :D )

1 hozzászólás
kkatja

Kicsit Mátrix, Venom, Ex Machina és Black mirror utánérzetem is volt közben, szóval ütős mix, de leginkább egy érdekes és félelmetes jövőképet fest az MI-ember kapcsolatról. Simán benne van a pakliban egy ilyen végkifejlet is, ami nevezhető szintlépésnek is, csak kérdés, hogy szeretni fogjuk e?

victoria_m997

Elképesztően zseniális. Újszerű, félelmetes, de nem horrorként (azt nem is értem). Mostanában odavagyok ezekért a disztópikus könyvekért és filmekért, amik egy lehetséges jövőképet vetítenek előre, és titkon csak reménykedem, hogy sosem válnak valóra. Ez a film pedig egy olyan változatát mutatja be a jövőnek, ami sajnos elég valószínűnek tűnik, hogy megvalósul. Iszonyatosan jó a történet, a színészek, a megvalósítás. Csak ajánlani tudom.

csokidani 

Basszus ez marha jó volt. Egy bénácska akcióra számítottam, de ez piszok jó scifi-be hajló eksön lett. Színvonalasabb mint amit a trailer mutat, van benne pénz és ez látszik is. Jó sztori, az akciók, a kameramozgások, és pörgős az egész. Biztos bele lehetne kötni de eszembe se jutna mert elvitt nagyon. A műfaj szerelmeseinek kötelező. Már az elején tudtam h tetszeni fog, Trans Am Firebird, aztán egy Camaro és az a ház. Nice Job!

Laren_Dorr

I feel the metal beneath my skin.
I'm chippin' in.

Cyberpunk lives!

Marcsi0603

Nem volt rossz film, kicsit több odafigyeléssel akár mozisiker is lehetne. Kedveltem a MI személyiségét, az egyik legszimpibb szereplő volt. tetszett, hogy úgy lett vége, ahogy, mert bár nem volt egyedi, szurkoltam érte.

Stella9 

Bitangjó sci-fi akció, remek színészi játékkal, hangulatos zenével és klassz képi világgal megtámogatva.

Mr_White 

Na végre egy jól megcsinált disztópia.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján