Titanic (1997) 523

194' · amerikai · dráma, romantikus 12

16 díj · 17 jelölés

1912-ben indul útjára a világ legnagyobb, legelegánsabb, legbiztonságosabbnak vélt óceánjárója, a Titanic. A csodálatos hajón sokféle ember utazik, köztük Jack (Leonardo DiCaprio) és Rose (Kate Winslet), akik két teljesen különböző világból érkeztek, de mégis összehozza őket a sors. Amikor a… [tovább]

angol

Képek 23

Szereposztás

Leonardo DiCaprioJack Dawson
Kate WinsletRose DeWitt Bukater
Billy ZaneCaledon 'Cal' Hockley
Kathy BatesMolly Brown
Frances FisherRuth Dewitt Bukater
Gloria StuartOld Rose
Bill PaxtonBrock Lovett
Bernard HillCaptain Edward James Smith
David WarnerSpicer Lovejoy
Victor GarberThomas Andrews

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 140

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Törpilla 

Imádom, imádom. :) ❤❤ Nagyon gyönyörű film, a végén mindig elsírom magam. Megrázó, szívszorongató, romantikus film. Soha nem értem meg miért kellett így lennie. Annyira szomorú, ami a valóságban, és a filmben is történik. Akárhányszor látom mindig reménykedem, hogy Jack spoiler ❤❤ Imádom a színészt, teljesen lenyűgöz ebben a filmben is az alakítása. Leonardo DiCaprio örök szerelem imádom a pasit, mióta ebben a filmben láttam. Annyira cuki, és szexi.❤❤ A filmzenét nagyon imádom, nagy kedvenc. :) ❤❤ Kate Winslet is nagyon jó színésznő, bár mindig megharagszom a filmbeli szerepére Jack miatt. :)

8 hozzászólás
Pandalány 

Imádom. Már legalább 10x láttam, de nem érdekel. Klasszikus, örök kedvenc, és igen, itt habarodtam bele igazán Leóba. :)))

mrsp 

Az a film, amit úgy magamtól nem ülnék le megnézni, hogy előveszem a DVD-t, és na jó, megnézem a Titanicot, de akárhányszor adják a tévében, végignézem, végig reménykedem, hogy most az egyszer máshogy ér véget, és végigbőgöm…

Emerson 

20 éves lemaradásomat pótoltam ezzel a filmmel és már tűkön ülve vártam, mikor kezdenek el potyogni a könnyeim, elvégre ezen zokogott a fél világ annak idején, de biztos egy érzéketlen dög vagyok. Ugyanis nem jött semmi a 3 óra alatt csak a zsibbadás a hátsómban. Egy végtelennek tűnő szerelmi történet volt, ami hajó nélkül is ugyanolyan drámai lett volna. Ha lamúr nélkül mutatták volna be a Titanic tragédiáját, akkor az jobban megérintett volna. Sajnos így túl hatásvadásszá vált, mintha csak azzal lehetne eladni egy látványos filmet, hogy szerepel benne egy gazdag lány, meg egy szegény fiú és legyen kinek szurkolni, hogy jöjjenek össze…

2 hozzászólás
Mrs_O_Brien 

A hajó és a jéghegy ütközése utáni jeleneteket gyűlölöm. Rettentően igazságtalan. De mégis mindig megnézem, attól függetlenül, mennyire felzaklat.

2 hozzászólás
ZitussKa

Gyönyörű, szívszaggató, tragikus és túlságosan életszerű. Egyik szemem mindig sír, a másik pedig nevet. Minden évben megnézem, kihagyhatatlan :)

brena

Meg volt videón:) Imádtam,rongyosra néztem…és moziban nagyon nagy volumenű film volt ez akkoriban…majd TV-ben nézve otthon olyan kicsi lett az a hajó..:)

Sister 

Ezredszerre is ugyanolyan katartikus és romantikus élmény, mint először volt. Én a filmet szeretők táborába tartozom és büszkén vállalom. :) Hat évesen láttam először, ráadásul a film hatására neveztem el a plüss fókámat Rose-nak. :) Igen mély behatást tett rám a film, mint látható. :)) Azóta is, ha tehetem és rá tudom szánni azt a három órát, bármikor leülök és szipogva nézem a végéig.

2 hozzászólás
Zajec 

Az egyetlen romantikus film, amin mindig tudok sírni – és két könny közt elhinni, hogy létezik az igaz szerelem.
Gyönyörű film, na és a zene…!


Népszerű idézetek

Nadja_Blue 

Egy asszony szíve a titkok mély óceánja.

Néda 

…élt egyszer egy Jack Dawson nevű fiú, aki megmentett engem. Minden módon, ahogy csak egy embert meg lehet menteni.

marta_melyi

Az élet nagy ajándék, így nem áll szándékomban elpazarolni. Sosem tudni, ki osztja a következő lapot. Az ember megtanulja elfogadni a sorsát. Minden egyes nap számít.

Zakuro 

Ha egyszer nincs semmid, nincs mit veszítened.

Néda 

A csónakokban ülőknek pedig nem volt más dolguk, mint várni. Kivárni a halált vagy az életet. Kivárni azt a feloldozást, ami már sosem jön el.

Bubu 

— Csodás képek. Van bennük valami álomszerű. Igaz, de nem logikus.
— Ki a festő?
— Valami Picasso.
— Hm. Valami Picasso? Egy fabatkát sem ér. Nagy nulla, hidd el! (…) De legalább olcsón adták.

barbikaunatkozik 

Tommy: Zeneszóra megfulladni! Ez az első osztály!

Bubu 

Molly Brown: Kinek az ötlete volt a Titanic? Ön találta ki a nevet?
Bruce Ismay: Mit tagadjam? Tudják, a puszta méretet akartam hangsúlyozni. Mert ezzel együtt jár a stabilitás, a luxus és mindenekfelett az erő.
Rose: Hallott már doktor Freudról, Mr. Ismay? A férfiak méretmániájáról alkotott nézetei bizonyára érdekelnék.
(…)
Bruce Ismay: Ez a Freud kicsoda? Egy utas?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján