The Disaster Artist (2017) 7

2 díj · 6 jelölés

A film Tommy Wiseau 2003-as A szoba című filmje elkészültének körülményeibe nyújt betekintést.

angol
angol

Szereposztás

Sharon StoneIris Burton
Zac EfronDan Janjigian
James FrancoTommy Wiseau
Josh HutchersonPhilip Haldiman
Alison BrieAmber
Seth RogenSandy Schklair
Dave FrancoGreg Sestero
Zoey DeutchBobbi
Kate UptonRobyn Paris
Kristen BellKristen Bell

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

Midnightsp 

Egész jó, de én személy szerint csalódtam. :S Kicsit vérszegény lett. Azt lehetett tudni, hogy a flashbackek Tommy fiatalkorából ki lesznek vágva a filmből, de azért egy picit végig reménykedtem, hogy valahogy csak beszuszakolják. Viszont a Sestero karakterén végzett módosításokat furcsának tartom. A könyvben – saját állítása szerint – az elejétől fogva cinikusan állt a The Roomhoz, és csak azért lett végül ő Mark, mert Tommy gyakorlatilag a nyakába varrta a szerepet. Végig elég durván savazza Tommy-t, viszont miután felsorolja azokat a bizarrabbnál bizarrabb dolgokat, amiket forgatás alatt és forgatáson kívül is elkövetett, sokkal nagyobb érzelmi súlya van a végének, amikor ő is elismeri, hogy mennyi mindent köszönhet Tommy-nak, mennyit jelentett a barátságuk és Tommy bizonyos értelemben mekkora nyertes.
A filmben Greg szinte végig olyan mint egy vidám kiskutyus.
James Franco jól eltalálta az akcentust meg a nevetést :D tényleg szuper. De Tommy karaktere sem az igazi. Nem írták bele a filmbe azokat a durva érzelmi mélységeket és magasságokat amiket megélt, a néha előtörő paranoiájától kezdve az öngyilkossági hajlamán át az az időszak amikor írja a forgatókönyvet, na az is megért volna egy misét. Meg azok a fura szadista fogások, amivel kínozni kezdte Greget. A Sestero-könyvhöz képest a film eléggé rózsaszínűre festi a kapcsolatukat (is).
Na szóval ki lett herélve a sztori az emészthetőség érdekében, csak a könyv végén gyakorlatilag felváltva nevettem és bömböltem, itt meg semmi. Ment az a hülye Disneys zene minden megható jelenet alatt, a vége meg egyszerűen szájbarágós volt.
Zac Efron viszont a nap meglepetése, először fel se ismertem. A film egyik legjobb 2 perce volt a Chris-R rész. :D Az újraforgatott jelenetek is jók és a closing credits utáni meglepi is. :DDD Ötletes.
All in all, ebből többet is ki lehetett volna hozni.


Népszerű idézetek

Everrie 

I did not hit her. It's not true. It's bullshit. I did not hit her. I did not. Oh, hi Mark.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján