The Cleaning Lady (2022–) 2

A sorozat az argentin La Chica Que Limpia alapján sötét tónusú karakterdráma egy orvosnőről, aki Amerikába utazik, hogy gyógykezelésben részesítse a fiát. A rendszer azonban csődöt mond és emiatt rejtőzni kényszerül, de nem hagyja magát a partvonalra sodorni. Takarító melót vállal a maffiánál és… [tovább]

angol · angol

Szereposztás

Gabriela Alicia OrtegaRoxy
Shiva NegarIsabel Barsamian
Jay MohrEric Knight
Dan DavidsonWyatt Jennings
Michelle CampbellMichelle Campbell
Cosima CabreraGabby Martinez
Oliver HudsonGarrett Miller
Élodie YungThony De La Rosa
Liza WeilKatherine Russo

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

Ainsel 

Szerettem ezt a sorozatot, de azért sokszor a hajamat téptem közben. Az első kb. 5 rész szuper volt, aztán jött a mélyrepülés. Nem elég, hogy Garrett, az FBI ügynök egy irritáló seggfej, aki játssza az eszét, de valójában állandóan nagyobb kárt csinál, mint hasznot, még bejön a képbe Thony férje is, akinek sikerül köröket vernie Garrettre seggfejségben, pedig ezt lehetetlennek gondoltam. spoiler Amúgy sem voltak itt igazán nagy meglepetések, legalábbis én már túl sok hasonló témájú sorozaton, filmen, és könyvön vagyok túl, ezért idegesített, hogy 9 rész kell, hogy hőseink rájöjjenek, hogyan kapják meg, amit akarnak. spoiler Az is kihagyott ziccer, hogy bár Las Vegasban vagyunk, amennyi látszik ebből, az alapján bárhol máshol is lehetnénk. Néha volt látkép, meg voltak kaszinóban, de nekem valahogy nem volt meg a Vegas hangulat. Az már sokkal érdekesebb lett, hogyan tudnak talpon maradni Thony-ék illegális bevándorlókként a városban.

Aki szereti Elodie Yungot, az szerintem ezt a sorozatot is élvezni fogja. Ez a nő a puszta nézésével képes szétrúgni egy ember seggét :D (Bár sírni nem tud) Adam Cantoval jó párost alkottak, ennek a pasinak jól áll a maffia. A szerelmi háromszög már nem annyira, de ezt sem tudtam igazán utálni, mert szerettem Nadiát. Sokszor talán jobban is, mint a két nő között lavírozó Armant. Még Fiona gyerekeit, és Luca-t sem utáltam, pedig a legtöbb gyerekszereplő irritálni szokott. Mondjuk nagy szerepet nem kaptak, talán ezért :D Összegezve: élveztem, és bár nem tűkön ülve, de várom a 2. évadot, Thony férjének a szálát leszámítva érdekes lesz az új felállás, amit felvázoltak.


Hasonló filmek címkék alapján