Kedvencelte 8

Várólistára tette 61


Kiemelt értékelések

Dexter79 

Első évad megnézve. Nagyon ígéretesnek indult, érdekes karakterekkel, nagy amerikai milliárdokkal, üzletekkel, szöveggekkel. A becsüteles államügyész, aki megakarja szabadítani a társadalmat a bűnösöktől, a mérhetetlen milliárdos, aki mindig nyer és senkitől sem fél, és a pszichológosnő, aki próbálja egyben tartani a tőzsdéző „barmokat” és a milliárdosunkat, és persze nem mellesleg Ő az államügyész felesége.
Sajnos az első évad felénél elkezdett laposodni a dolog. A macska-egér játék kezdett unalmas lenni. Kezdtek a szereplők teljesen kifordulni önmagukból, a végére már volt olyan főszereplő, aki kimondottan idegesített (Chuck, néha még Axe is). Axe mérhetetlenül arogáns, és pszichopata jegyeket mutat, Chuck és Wendy házaspár pedig a saját munkájukat mindennél előrébb valónak vélik, még a házasságuknál is.
Nem nagyon hiszem, hogy folytatom a további évadokat, nem hiszem, hogy letudna kötni. Szerintem ellőtték a muníciókat, tényleg jó kis csavarok és „átverések” voltak az évadban, de a végére már túlzás volt.


Hasonló filmek címkék alapján