Megtorlás (2017) 9

Brimstone
148' · francia, angol, holland, svéd, belga · thriller, western

A filmdráma kiválóan mutatja be egy emberfeletti erővel bíró fiatal nő, Liz (Dakota Fanning) harcát a földön létező gonosszal. A tiszta jellem szembe kerül egy bosszúálló prédikátorral (Guy Pearce), aki mindent elkövet, hogy beteljesítse kicsavart nemezisét. Liz azonban nem egy elveszett lélek,… [tovább]

angol · holland
angol · magyar
magyar

Képek 7

Szereposztás

Dakota FanningLiz
Kit HaringtonSamuel
Carice van HoutenAnna
Guy Pearcea tiszteletes
Paul AndersonFrank
Emilia JonesJoanna
Carla JuriElizabeth Brundy
Jack RothWolf
Naomi Battricknarrátor
William HoustonEli

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

piciszusz 

Az első 3 epizód nagyon tetszett, izgultam, nagyon bejött, hogy visszafelé láttuk az eseményeket, de az utolsó résszel elrontották az egészet.

rhysciar 

A vége miatt levettem egy csillagot. Rohadjanak meg, na.
Egyébként jó film volt, tetszett, hogy semmit nem kendőzött el. A brutalitása korhűnek tűnt, a történetfelépítés is jó volt (bár kicsit untam a végére az időhúzást), a színészek viszont remekeltek, főleg a lelkészt alakító pasas.
Úgyhogy akit nem kerget el a 2 és fél óra játékidő, annak egyszeri filmnézésre jó lesz. Nekem bejött.

Imoran_Erui 

Ha jól akarsz szórakozni, ha kikapcsolódásra vágysz, NE NÉZD MEG! Ha dühítő filmet akarsz látni, amiben a legnyomorúságosabb sorsú karakter szerepel és nincs happy end, ha ökölbe szorult kézzel akarsz végigizgulni 2 és fél órát, hogy utána gyomorgörccsel, anyázva értékelést írj, itt a remek alkalom. Életemben nem utáltam még ennyire karaktert, mint amit Guy Pearce alakított, a befejezésért pedig jár egy határozottan feltartott középső ujj a rendezőnek. Amúgy piszok jó film. De lelki nyomorékká tesz, az egyszer biztos.

Mr_Catharsis91 

Rég láttam már ilyen durva westernt. Guy Pearce-nek cefetül jól állt ez a szerep (nem is értem, hogy nem jelölték valami díjra), aki a film első felében volt igazán hátborzongató, de később is a hideg futkosott a hátamon tőle. A többi színész is jól játszott és bár én a végére mást vártam, ezzel a befejezéssel is ki voltam békülve.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján