Kedvencelte 12

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Nem enyhén lerágott csont ”a csóró/átlagos csaj és a herceg egymásba esik” történet – mondjuk aki nem szereti az ilyet minek nézi? Nem is tud már szinte egy film sem újat nyújtani (bár szerintem ennek (is) sikerült: spoiler), de teszi, amiért megalkották: szórakoztat. Nem túl komoly film, mondanivalója se sok van (szinte semmi) és irtó távol áll a mesterműtől…

De egy kedves, aranyos, lazítós vasárnapra való romkom az, amit végeredményként kaptunk. Bár a végéről erősen hiányoltam azt a klisét, hogy spoiler. Nem láttam rá esélyt, de mégis vártam.

SunflowerSz 

Hát nekem ez jó indulattal is csak az egynek elment kategória. Izzy és a barátnői nagyon idegesítettek, ez a sok vinnyogás kimaradhatott volna. A herceggel nem volt amúgy bajom. A történet semmi extra, egyenesen sablonos.

3 hozzászólás
Nikolett_Varga 

Aranyos film volt, bár még több ilyen lenne a netflixen :)

S_Bíborka 

Háát… én ennél sokkal többre számítottam.
Sablonos volt, és unalmas.
Nem mutatott semmi újat.

zzzizzzi 

12 évesen még talán tetszett volna, de sajnos nagyon naív film volt.
Ez a sínen túli nyomornegyedes rész… Senki sem agresszív, senki sem kéreget, senki sem mérges, senki se bűnözik. Meglátják, hogy ott a herceg, és megy a party tovább… Nagyon nem reális sajnos.
De a naívitás és a butaság behálózza az egészet. Gyenge film volt.

Andaxin 

Nincs ezzel semmi baj. Igazán trendike, jelentsen ez bármit is. spoiler Bár szerintem a PW (az éretlenségben tartás miatt) sosem volt minőség vagy követendő minta, amit mindig korszerűsíteni kéne. Kompromisszumban max addig mennék el, hogy oké, legyen megint legyártva, de minőségben, mert ehhez képest még a PW is egy $@!#% jó filmnek tűnik.
Szinkronos a Netflixen, csak bátran, hiszen „elbűvölő, meghitt, lelkesítő”.

Pluszpont: Izzy és az anyukája kapcsolatának bemutatása, a végén minta ahhoz, hogy hogyan, milyen szavakkal lehet sikeresen az ilyen birtokló (?) anyukának saját határt húzni, ami nem sértő neki, és a szituációnak ölelés a vége. Walter, a lakáj is nagyon cuki volt. Azért én hiányolom azoknak a régi filmeknek az újraforgatását, amiben a férfihős eléggé férfias volt ahhoz, hogy beleessenek 50 perc alatt.

6 hozzászólás
Kontra_Judit 

Igazi langyos kis szerelmi történet. Ahol a jókedv és a kedvesség jellemző a szegényoldalról, a túlzott komolyság, a gúny és a letojom a kisembereket a másik oldalról. Szerencsére a két fiatal Tomi és Izi nagyon közös nevezőn vannak, így lesz összességében vidám és vicces a történet.

iamwiki 

Kicsit csalódtam mivel jobbat vártam ennél, mondhatni kicsit unalmas volt nekem. Egyszer megnézni jó volt, cuki szokásos romantikus sztory, de nem fogott meg annyira.

a_girl92 

Tipikus klisés romantikus netflix film. de nem volt rossz, egész szerethető volt annak ellenére, hogy kb az első 5 perc után lehet tudni a végét. Itthon betegen miután egész éjszaka nem aludtam, és csak döglök a tv előtt, jó volt. (:


Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

Thomas: – Életemben nem beszélgettem még senkivel rendesen.
Walter: – Hozassak valakit e célra?

Kicsicsillag95 

[Isabella telefonál]
Isabella: – Mindenki fogja be!
az anyja: – Az adóhatóság az?

Kicsicsillag95 

Walter: Megbízóm, Thomas Lavánia hercege az ő kérésére telefonálok. Az a tiszteletteljes…
Isabella: – Aha, itt meg Genovia királynője.

Kicsicsillag95 

Thomas: – Azt mondta megváltaná a világot ha esélyt kapna. Szerintem senki nem kap csak úgy esélyt, meg kell teremteni. Legyen maga a változás amire vágyik.


Hasonló filmek címkék alapján