Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (2003) 391

How to Lose a Guy in 10 Days
116' · amerikai, német · romantikus, vígjáték 12

Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője, aki hétről hétre remek tanácsokkal látja el női olvasóit a közkedvelt „Hogyan”-rovat hasábjain. Legújabb témájához egyik kolléganője sanyarú sorsából merít ihletet és már meg is van a következő havi cím: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10… [tovább]

angol

Képek 4

Szereposztás

Kate HudsonAndie Anderson
Matthew McConaugheyBen Barry
Kathryn HahnMichelle Rueben
Annie ParisseJeannie
Adam GoldbergTony
Thomas LennonThayer
Michael MicheleJudy Spears
Bebe NeuwirthLana Jong
Robert KleinPhillip Warren
Hirdetés

Kedvencelte 103

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez eszméletlenül jó. Annyit nevettem a filmen. Kate Hudson és Matthew Matthew McConaughey nagyon jó páros volt a filmben. Bírtam őket nagyon jól alakították a szerepüket. Nagyon vicces és cuki nyáladzós romantikus történet. :D

3 hozzászólás
Theana 

Egy rakás sztereotípiával a fejemben ültem le a képernyő elé, hiszen láttam már néhány Kate Hudson/Matthew-féle romcomot, úgyhogy összeraktam az összes klisés dumát és szituációt megspékelve a legtipizáltabb karakterekkel, szóval szentül hittem, hogy milyen okos vagyok. Aha. Hát nem.

Imádtam benne, hogy Andie-t érdekli a Knicks és a politika és a vallás és a gazdaság, hogy ennyire határozott és kitartó, nem mellesleg, hogy belevaló nőszemély és hogy nem mindig lehetett eldönteni, hogy színészkedik-e vagy sem. Matthew-t nagyon szerettem, mint mindig, sajnálom, sajnálom, de nagyon elfogult vagyok vele szemben.

A How to koncepció pedig annyira aktuális a mai világban, így majdnem 20 év elteltével is, amikor a Youtube-nak köszönhetően szinte bármilyen kifejezés plusz a tutorial szó beírása után megtanulhat az ember bármit. Bármit.

Persze, hogy cheesy és totál klisé, de nagyon szórakoztató és szerethető módon. Rengeteget nevettem a filmen, majd a kötelező szomorú részt is figyelemmel kísértem, nem néztem el unalmamban, annyira a szívemhez nőttek a baby book. Hihetetlenül szórakoztatóak a szituációk, a párbeszédek, a bonyodalom, a főszereplők mellett a mellékszereplők asszisztálása, tényleg minden. Még a filmplakátja is más feelinget ad. (Vagy csak nekem tetszik ennyire? Umm…) Mindenestül imádtam és nekem mindenképp újranézős.

4 hozzászólás
Pandalány

Sok év után újranézni üdítő érzés volt. Ezredszerre is inkább egy ilyen film, mint a mostani romantikusnak titulált semmilyen filmek, amiket a mozik adnak.
Ez vicces, eredeti és nem csöpög a nyáltól. A színészeket imádom benne, a mellékszereplőkkel együtt. :))))))))))))))
Egyik-másik poén pedig beleégett az agyamba, ennyi idő után is beugrott. :D

Virág

Anyukám vagy tíz percen át röhögött rajtam, mikor kiszúrta, hogy megállt kicsit a kezemben a kanál evés közben, mikor Matthew McConaughey levette a pólóját. Hát nem is véletlenül élveztem úgy a filmet! :DDDD
#najó, ettől a sármtól, a göndör fürtöktől meg észveszejtő mosolytól eltekintve is kifejezetten jó darabja lett ez a romkom műfajának :))#

2 hozzászólás
Greylupus

Nagyon szerettem őket egy párosként.
Csak annyit mondok, hogy „szerelempáfrány” :))))))

KyKy

Nagyon sokszor láttam ezt a filmet, de most jó ideje nem, így mondhatni, felüdülés volt, bár azért tény, ami tény, sok újdonságot nem tartalmazott. Határozottan pozitív, hogy nem egy bugyuta romantikus vígjátékról beszélünk, szerintem zseniális a témája, nagyon tetszik, ahogy a kivitelezés is, a karakterek is jók, szóval korrekt kis vígjáték, még sokadjára is kikapcsol.

Ninácska 

Kate Hudson-t egyszerűen imádom! :) :) Matthew-val nagyon jó párost alakítanak! Ez a filmjük remekül sikerült! :) Nagy kedvencem!


Népszerű idézetek

Theana 

Andie Anderson: Our love fern! You let it die!
Ben Barry: No, honey, it’s just sleeping.

Theana 

Andie Anderson: Unattached?
Ben Barry: Currently.
Andie Anderson: Likewise.
Ben Barry: Surprising.
Andie Anderson: Psycho?
Ben Barry: Rarely. Interested?
Andie Anderson: Perhaps.
Ben Barry: Hungry?
Andie Anderson: Starving.
Ben Barry: Leaving?
Andie Anderson: Now?

Theana 

Ben Barry: Let's take a break because the woman is driving me crazy.
Tony: Which woman? Andie or Princess Shophia?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján