Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

nattyreach

Nem is értem az egészet. Unalmas, nem konzekvens. A testbeszédük is egész mást mond, mint amit tálalnának éppen, és kicsit, mint a koreai színészek, túltolják, túldramatizálják az egészet. Amúgy is csak a háttérben ment, de olyan szinten untam, hogy alig vártam, legyen már vége. Semmi izgalom. Semmi titok, leleplezés. Semmi semmi. Aki szembeszáll egy jelenkori monarchiával, az mutasson fel többet, ráadásul ezzel az alkotással kaszálni se fognak, ha a Netflix nem teljesen idióta…

szélcsengő

Hatszor egy órán át néztem a nagy semmit. Már, amikor nem aludtam el rajta (azokat a részeket újranéztem).
Nem értem, hogy mi is volt a cél! Mármint a nyilvánvaló anyagi hasznon túl.
Harry és Meghan azzal kezdik, hogy szeretnék elmesélni a történetüket a saját szemszögükből, a saját igazságukat. Hát nagyon hangzatos, de hat teljes órán át csak picsognak, panaszkodnak, már amikor nem épp tömény önfényezés zajlik, vagy teszi ezt a baráti kör, de egy idő után óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy az ismerősök, barátok, egykori tanár, stb… vajon ingyen vállalták a szereplést, vagy kaptak egy kis ösztönzést?
Két szerencsétlen, álomvilágban élő ember ízléstelen nyavalygása ez a sorozat, ahol a legintimebb családi pillanataikban is forog a kamera, valaki folyton videózik, és ettől válik tökéletesen hiteltelenné. Már azon túl, hogy Harry és Meghan a saját mondatainak is folyton ellentmond.
Szegény hercegi pár, akik lépni se tudnak a paparazzóktól, Meghant ki kell menteni ebből, mielőtt Diana sorsára jut (Ha jól rémlik, Diana baleseténél a sofőr se volt teljesen józan, miután otthonról rángatták vissza a munkába. Mégse panaszkodnak az ittas sofőrökre!), de persze minden mondatukkal kiszolgálják az újságírókat, akiket annyira megvetnek! Hát igen, a pénz nagyúr, pláne ha luxuséletet kell finanszírozni! Semmi sem szent, főleg a család nem, ha a királyi családról van szó, hiszen a folyamatos szapulásuk által nagy pénzt szakítanak, így van miből eltartani az új kis családot. /Egy 38 éves felnőtt férfinek az az egyetlen koncepciója a megélhetésre, és a gyerekei eltartására, hogy úton-útfélen fikázza a családját, kiteregeti a szennyest, pedig ők tették azzá, ami, vagyis a királyi család nélkül Harry egy senki. A hercegi címe az egyetlen értékes (eladható) tulajdonsága, ezért figyelnek rá az emberek. Akárhonnan nézem is a dolgot, ez szánalmas és gusztustalan!/
Kíváncsi vagyok, hogy ez meddig fog menni, mert amint már nem hoz eleget a konyhára, ez a házasság se fog soká tartani szerintem. Meghan ugyanis nem a kisebbségi komplexusos, céltalan, hülyegyerek Harryhez ment hozzá, hanem Harry herceghez, bár a hercegnéi szerep kötöttségeihez már nem érzett túl nagy kedvet, ezért kellett lelépni, mellé pedig eljátszani az áldozatot, mert az imázs mindenek felett.
Nem állítom, hogy a királyi család mindenben tökéletes, hogy ők mindig korrektül jártak el, de az ilyen kellemetlen rokonság másból is a rosszat hozná elő.


Hasonló filmek címkék alapján