Tűzforró talaj (2020–) 13

Forró a helyzet Rutledge Wood új reality vetélkedő showjában, ahol háromfős csapatok versenyeznek egymással a fődíjért. Egy szobában, ahol óriás bútorok, mozgó égitestek és elszabadult konyhaeszközök akadályoznak a haladásban, nemcsak a gyorsaság, de az ügyesség is számít: aki leesik, az a… [tovább]

Szereposztás

Rutledge WoodMűsorvezető

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

Jó volt kikapcsolódásként nézni. Szeretem az ilyen vetélkedőket, sokkal jobbak mint az összes „Hogyan csináljunk magunkból idiótát ” show.

viky0222 

Sajnos nem igazán jött be úgy, mint vártam. Az első két részt még egészen élveztem, de aztán sajnos csak untam. Nem volt vicces, sőt, abban a részben, amelyikben a légiutaskísérők voltak, csak idegesítettek a rossz szóviccek. Az ötlet egész jó, és igazából még lehet, így is végignéztem volna, ha a felétől nem kezdik el ismételni a szobákat. Teljesen ugyan azok a pályák voltak, semmit nem változtattak rajtuk, hanem csak szimplán második szintnek nevezték, de miért is? Ráadásul még könnyebb is lett, mert csak két csapat versenyzett a három helyett.

Zsófia 

Nagyon jól szórakoztam, aki kedvelte a Fort Boyardot, vagy még inkább a Wipe Out-ot, annak ez is tetszeni fog. Különböző szabadulószobák, ahol civileket eresztenek egymásnak, hogy összemérjék csapataik erejét: ki jut ki előbb vagy többen? Mint kiderült, egy videó- és gyerekjáték az alapja, amit én nem is ismertem. Ha lenne lehetőség hasonló ügyességi játékra itthon, biztos befizetném magam, hogy lássam, mennyit, meddig, hogyan bírok. Remélem lesz második évad. :)


Hasonló filmek címkék alapján