Tűzben edzett (2015–) 8

Négy kovács versenyez a 10.000 dolláros díjért és a „Tűzben edzett” bajnok címéért. A kimerítő fordulók során a versenyzők megtervezik és elkészítik a halálos háborús fegyvereket.

Képek 7

Szereposztás

Wil Willisműsorvezető
Jason Knightszakértő
Ben Abbottszakértő
Doug Marcaidaszakértő
J. Neilsonszakértő
David Bakerszakértő

Kedvencelte 6

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Blissenobiarella 

Maratoni 158 rész megtekintése után elmondhatom, hogy magam sem hittem, hogy valaha egy ilyen jellegű vetélkedőt végig fogok nézni.
Abszolút „szűz fejjel” kezdtük el nézni, semmit nem tudtam a kovácsolásról, kb. arra sem gondoltam soha, hogy még ma is vannak. A végére olyan sokat tanultunk belőle, hogy már magunktól vettük észre a versenyzők hibáit, és szidtuk azokat, akik bekerültek úgy, hogy még sosem készítettek damaszkolt pengét.
Vannak gyönyörű munkák a sorozatban, és persze sok olyan is volt, aki inkább csak a szerencsének köszönhetően nyert.
A zsűri minden tagját imádtuk, Doug Marcaida az idióta szóvicceivel és az ikonikussá vált „it will kill” szólásával vitte a prímet, de mindegyikőjük nagyon szerethető.
Ami engem a legjobban megfogott ebben a sorozatban az az, hogy igazi úriemberek szerepelnek benne. A zsűri tisztelettel beszél minden versenyzővel, elismerik tudásukat és munkájukat, a versenyzők pedig mind nagyon sportszerűek, gyakran segítenek is egymásnak. Az egész hét évad alatt talán csak egy fickó volt, aki méltatlankodott, amiért kiesett a versenyből.
Ettől lesz igazán jó hangulatú, érdekes műsor a Forged in Fire.
A neten olvasgatva olyan hibákat rónak fel neki, hogy nagyon repetitív, igazságtalanok a tesztek, stb. Nem mondom, hogy ebben nincs valami, ezért sem tudok 10 pontot adni neki, ennek ellenére azt gondolom, hogy minden részén látszik, hogy nagy gonddal állították össze.
Az értékelésemet csak azzal a gondolattal tudom zárni, hogy a magyar szinkron valami borzalmas, senki ne nézze a Historyn most is vetített részeket, inkább nézze eredeti nyelven a neten. A magyar fordításban rengeteg a pontatlanság és a hülyeség, és a hangulatot sem képes visszaadni.


Hasonló filmek címkék alapján