Gotti (2017) 21

0 díj · 6 jelölés

A szegény olasz-amerikai családból való John Gotti lenyűgöző személyiségével és szókimondó stílusával a New York-i Gambino bűnszervezet tagja lesz, majd egy véres puccsal át is veszi az irányítását. Miközben szerető apa és férj, aki mindent megtesz a családjáért, kegyetlen és könyörtelen… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

John TravoltaJohn Gotti Sr.
Kelly PrestonVictoria Gotti
Stacy KeachNeil Dellacroce
Pruitt Taylor VinceAngelo Ruggiero
Megan LeonardKim Gotti
Spencer Rocco LofrancoJohn Gotti Jr.
Hirdetés

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

tollacska

Amennyiben a mai filmekhez hasonlítjuk, akkor sokak szemében el fog vérezni. De ez ugye nem egy mai sztori, tehát nem is érdemes a mostani filmekhez hasonlítani. Műfajában hozta, amit hoznia kell. Félig dokumentumszerűen, nagyléptékben átveszi a Cosa Nostra és John Gotti történetét. A jelenetek elegánsak és kicsit távolságtartóak, ami szerintem nem gond, hiszen nekünk kell megítélni a főszereplőt, nem pedig egy kész véleményt megnézni. Travoltának meglepően jól áll a kersztapa-szerep és a többi színészt is jól összeválogatták. A látványvilág nosztalgikus és korhű. Az érzelmek a kellő helyen jelen vannak, és a rázós dolgok valóban nagy horderejűnek vannak feltüntetve. (Gondolok itt a kissrácra a motoros jelenetben)
Összességében egy nagyon jól megkomponált filmet kaptunk.

Mark 

Don Travolta és a nem létező Oscar díj esete egy gengszterfilmben…

Orsolya_Tikászné_Gárdos

Már a Greaseben is lehetett látni, hogy Travolta több egy jó mozgású szép fiúnál. Itt zseniális.

Papillon 

Ez számomra ilyen WTF film volt. Nagyon vártam pedig, több dokufilmet is megnéztem a maffiáról, Gottiról, de ez gyenge lett emberek. Én esküszöm nem értettem milyen cselekményben vagyunk éppen, és annak mi a célja. Nem ilyen ember volt ő a dokumentumfilmek szerint. Meg ez a Pitbull zene… Mexikói filmhez talán, de egy darab sicariot se láttam… Travoltában viszont van még anyag.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján