Fuyao legendája (2018–2018) 11

Legend of Fuyao · 扶摇 / Fu Yao Huang Hou
45' · kínai · kaland, romantikus, háborús, fantasy, sorozat, történelmi, wuxia !
1 évad · 66 rész

Az isteni lótusz sziromból született Meng Fu Yao átutazik öt kontinensen a Mennyek át, hogy megtaláljon egy titkos rendet és leleplezzen egy égi összeesküvést. Mindezalatt beleszeret Zhangsun Wuji koronahercegbe.
A 2018-as kínai tévés sorozat Tianxia Guiyuan Fu Yao császárnő (扶摇皇后) című… [tovább]

kínai · angol

Szereposztás

Yang MiFu Yao / Yuwen Zi (hamis)
Ethan RuanZhangsun Wuji / Yuan Shaoxu / Xuanyuan Min(hamis)
Gao Wei GuangZhan Bei Ye
Liu Yi JunQi Zhen
Li YixiaoPei Yuan
Zhang Ya QinYa Lan Zhu
A Li YaTang Zhi Rong

Kedvencelte 7

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

Marcsi0603 

Nagyon tetszett, még ha Fuyao nem is lett a kedvencem, Wuji-t nagyon szerettem, és a mellékkarakterek is nagyon jók voltak. Zhan Beiye és Ya Lan Zhu megérdemelnének egy külön sztorit, őket nagyon szerettem, bár előbbi kicsit Aragornosra sikeredett. A végéért külön hálás vagyok, annyira jól sikerült, hogy bár kevés volt, mégis mindent elmondott. Végig izgalmas, szívszorító és vicces történet, a zenék meg megint gyönyörűek, nem egy került fel a lejátszási listáimra.

Echan

Hosszú és bonyodalmakkal teli sorozat. De minden percét élveztem. A színészek nagyszerűek, minden érzelmet tökéletesen ki tudtak fejezni. A felhőtlen boldogságot és a mélységes fájdalmat is egyaránt. A szereposztás tökéletesen el lett találva. A koreai Empress Ki óta ez az első sorozat, amely felveszi vele a versenyt. Egyedül a néha kimondottan zavaró bluebox felvételek hagytak némi kivetnivalót maguk után. Kicsit igényesebben is megoldhatták volna azokat a részeket. És még egy negatívum hogy az utolsó részben a fantasztikusan alakított, kiemelkedően magas színvonalú dráma jeleneteket agyoncsapták egy 10 perces csöpögős enyelgéssel, amire semmi szükség nem volt.


Hasonló filmek címkék alapján