Bad Genius (2017) 10

Chalard Games Goeng (ฉลาดเกมส์โกง)
130' · thaiföldi · dráma, vígjáték, krimi

Lynn egy zseni, aki ugyan még csak középiskolába jár, de már most rengeteg pénzt keres azzal, hogy csalásokat eszel ki a tesztekre. Egy nap azonban új kihívás elé néz, amely egyenesen Ausztráliába kalauzolja őt.

thai · angol

Szereposztás

Chutimon ChuengcharoensukyingLynn
Eisaya HosuwanGrace
James Teeradon SupapunpinyoPat
Non Chanon SantinatornkulBank
Thaneth WarakulnukrohLynn apja

Kedvencelte 2

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

silentscream 

Nagyon jó film, szerintem ötletes. Végig izgalmas volt. :) Durva belengoldolni, hogy Lynn mennyi mindent elérhetett volna az éles eszével, ha „nem viszik bele a rosszba”. Érdekes volt az is, hogy annak ellenére, hogy Bank milyen kis becsületesnek mutatta magát az elején mennyire megváltozott a pénz hatására… Nem gondoltam volna egyébként, hogy Lynn végül spoiler. Brilliáns volt az egész, ahogy kiokoskodta Lynn a dolgokat és ahogy végül megvalósították.
ui: Jameset eddig csak az S.O.S Skateben láttam, itt teljesen más jellegű karaktert alakított, de itt is nagyon jó volt szerintem. :) Biztos, hogy nem ez volt az utolsó alkotás, amit láttam tőle. :)

Miss_Nothing

Végig izgultam ezt a filmet! Néhol ugyan túlspilázták, de egy roppant jó film! Egyáltalán nem kell megijedni attól, hogy ázsiai. Teljesen korrekt, úgy gondolom, mindenkinek látnia kéne! :)


Hasonló filmek címkék alapján