Kedvencelte 6

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

Márta_Péterffy 

Harlan Coben ismert krimi-thriller író könyvéből készült mini-sorozat. A szerzőtől nem olvastam semmit, de a sorozat végig izgalmas és drámai volt.

brena

Nem értem miért dicsérte ezt annyira mindenki, közepes krimi,béna sokszor,mint a kisvarosi gyilkosságok kb…

Baranyi_Nagy_Betti

Egy nap alatt megnéztem az egészet, annyira jó volt!! Nem tudtam egyszerűen abbahagyni. Izgultam, hogy mi lesz ebből, hogyan fog kiderülni az igazság és hogy egyáltalán mi az igazság. Minden összefügg mindennel és még sem tudunk semmit és végig meglepetések érnek és kapkodod a fejed, hogy mi, ez meg mi volt ? :D
Imádtam, hogy úgy volt megcsinálva, hogy nagyon keveset tudunk mint a főszereplő és kb. vele arányosan tudjuk meg a dolgokat, ahogy ő is rájön, hogy mi is történik itt.
Szuper sorozat. A könyv ami ihlette is biztosan szuper, mert olvastam már az írótól és hát ilyen fergeteges sztorikat ír, mint amilyen ez is. :)

thrillersandteacups

Kikapcsolódásként nem volt rossz, de amúgy már a legelején rájöttem a csavarok nagy részére, így sok meglepetést nem tartogatott. A színészi játék se nyűgözött le annyira, mint szerettem volna.
(Remélem nem lesz belőle második évad is, bár szerintem a vége nyitva hagyott egy kiskaput erre a lehetőségre is…)

pernilla

Na, nem volt ez rossz, sőt. Végig fenntartotta a feszültséget, a közepe kicsit leült, de az utolsó két rész elég jó tempóval ment végig. Jó volt a színészi játék, bár a vége elég meseszerű, de hát ilyen is kell.
Aki most kezdene bele, bátran tegye meg.

Bastia 

Tinikrimi. Ezt akkor szoktam mondani mikor nagyon bénán titokzatoskodnak, bonyolítják ezerrel a szálakat.
Csak azért hét csillag, mert angol gyártmány + Siobhan Finneran. Különben hatot adtam volna.

snowden

Nem rossz, az utolsó részben tud valami váratlant hozni, és ez jól fel is húzza az összképet. Addig egy könnyen fogyasztható, izgalmas, de azért nem túlzottan újszerű krimit látunk, ami leköti az embert, de semmi extra. A finálé viszont egyértelműen túlszárnyalja az első 7 részt, tehát érdemes kitartani.

A színészek közül mindenképpen ki kell emelni a címszerepben parádézó Hannah John-Kament, aki mindent megtesz azért, hogy 2020 leggyatrább színésznője legyen: szegény gyakorlatilag futni se tud úgy, hogy ne váljon kínossá és nevetségessé az alakítása. Borzalmas minden egyes jelenete.

piciszusz 

Nekem ez bejött, izgalmas volt végig, szimpik voltak a karakterek, de azért ennyit hazudozni, hát szégyenlhetnék magukat.

Master_Miller

Bejött, rétegelt sztori volt. Bátran ajánlom.

martina1 

Lehet én vagyok hülye, de én a végéig nem jöttem rá ki a gyilkos – pedig általában már előre rájövök a csavarokra.
Tényleg nem volt nagy szám, egynek elment. Remélem nem lesz második évad, bár a befejezés miatt gyanús…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján