Az emlékmás (2012) 130

Total Recall
121' · amerikai, kanadai · akció, sci-fi, kaland 16

0 díj · 1 jelölés

A Recall nevű cég valóságos emlékké változtatja az emberek álmait. Douglas Quaid gyári munkás is igénybe veszi a szolgáltatást. Bár szép és szerető felesége van, a férfi jelentkezik a vakációra, melynek során a program szerint egy szuperkém emlékeit kapja. Ám a rutinművelet közben probléma merül… [tovább]

magyar

Képek 16

Szereposztás

Colin FarrellDouglas Quaid / Hauser
Kate BeckinsaleLori
Jessica BielMelina
Bryan CranstonVilos Cohaagen
Bill NighyKuato
John ChoMcClane
Bokeem WoodbineHarry
Will Yun LeeMarek
Kaitlyn Leeb3 mellű nő
Ethan HawkeCarl Hauser

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 88


Kiemelt értékelések

Andro 

Az eredeti Schwarzenegger-film megcsúfolása. Kár volt a pénzt kidobni rá.

TejesMasni 

Nagyon tetszett ez a verzió is, akárcsak a régi. Ez is bekerült a kedvenceim közé. :) Remek akció film, izgalmas jelenetekkel és jó effektekkel. Szerintem a színészek is jól alakították a szerepeiket. Mindhárom főszereplő színészt (Colint, Kate-et és Jessicát) is kedvelem, tehetséges színészek. Számomra többször nézős, ha egy kis akcióra vágyom, biztos, hogy benne lesz a top 10-es listámban.

MrsCumberbatch 

Nagyon érdekes téma nagyon gyatra feldolgozása. Értem én, hogy a főhösünk nagyon zavart ember és ezzel, hogy a néző se tudja, hogy „akkor mosr mi vaaaan??” feszültséget kelt és kicsit a főhős helyébe kerülünk, hogy ő mit érezhet… De ettől függetlenül szerintem kicsit túlzás is ez a senki nem lehet biztos semmiben dolog…

csakb

Annyira lapos film volt, hogy elaludtam rajta, ami nálam nagy szó. A forgatókönyvön 12-en dolgoztak, talán ez volt az egyik baj.
Gyenge, és teljesen felesleges remake.

Hippoforaccus 

Hát, engem nem vett meg. Semmi izgalom, fapofával ültem végig az egészet.Semmi humor, nuku fordulat. Volt egy-két kikacsintás az eredeti filmre, de azoktól is inkább ez tűnik rosszabbnak.

ChöppMoly

Csak azt az elsőt, azt tudnám feledni, mindjárt sokkal jobban tetszene! Meg az eredeti novellát. Az inkább vicces volt, mint halálos. :)

Drucocu

Néztetek már úgy filmet, hogy annyira nem tudott lekötni, hogy közben ezernyi más dolgot csináltál, hogy ne unatkozz? Nálam nagyon ritkán fordul elő… Ez pedig a ritka alkalmak egyike volt.
A történet nagyon kreatív, egy csomó jó dolgot ki lehetne belőle hozni. De az egész egy nagy üldözés, semmi más. És én még mindig nem értem, mit néznek az emberek azon, hogy lődöznek, ugrálnak, autók ütköznek, futnak, futnak, jön a szakadék, hopp, megállnak. Nekem ez baromira nem élvezetes.
Szóval amikor üldözés volt, valami mást csináltam (kb. a film háromnegyedében), amikor a történet szálai tovább szövődtek, újra csatlakoztam. Még egyszer ennyit sem vagyok hajlandó megnézni belőle.

Coralie 

Az eredeti filmet nem ismerem, így nem volt viszonyítási alapom, de nekem nagyon tetszett! Jók ezek a csavarok, hogy nem lehet tudni, mikor mi a valóság és mi az, amit csak képzel. Colin Farrellt pedig biztos, hogy nem cserélném el Schwarzeneggerért! Jól állt neki ez a szerep. :)

Kemiviki 

De nem szeretem Colin Farrell képét :/
Viszont a film nem rossz. Kicsit néha lapos lett, de egy délutáni filmnek megfelelt.

Dexter79

Nem láttam az eredetit, ezért nincs összehasonlítási alapom, de azt kellmondjam, hogy nekem rendben volt. Jól megválasztott színészek, sok akció, némi tudomány, és egy kis érzelmi szál.
Arnold annyira nem a kedvencem, ezért nekem Colin szuper választásnak tűnik, jól hozta a semmit nem tudó munkást és igen jól hozza a gyilkológépet is. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján