Alita: A harc angyala (2019) 16

Alita: Battle Angel
122' · amerikai, kanadai, argentin · akció, sci-fi, kaland, romantikus, thriller 16

Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál… [tovább]

magyar
angol

Szereposztás

Rosa SalazarAlita
Eiza GonzálezNyssiana
Jennifer ConnellyChiren
Michelle RodriguezGelda
Ed SkreinZapan
Christoph WaltzDr. Dyson Ido
Mahershala AliVector
Casper Van DienAmok
Keean JohnsonHugó
Lana CondorKoyomi

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 188


Kiemelt értékelések

Luna

Szerencsere olvastam a mangat, nagyjából 3 éve, es, bár a történet kicsit kusza volt azért szerintem nem olyan szánalmasan rossz. A harcokat nagyon élveztem benne, es a poénok is néha jók voltak. A manga pedig igazan úttörő volt a műfajban, és örülök hog, hogy megfilmesitettek. Remélem lesz folytatás kíváncsi vagyol hogyan oldják meg meg a többi kötetet, elvégre az alapsztori 9 kötetes a film pedig az első 3at dolgozza fel. :D

Filmdoki 

Látványos, pörgős, de engem annyira nem fogott meg. Nem ismerem a mangát, szóval önmagában tudom értékelni. Így pedig tényleg azt lehet mondani, hogy nagyon leegyszerűsített történet ez az én keresésről. Érzelmileg szinte egyáltalán nem rántott be a film, így 120 percen át ültem fapofával, vagy épp kissé merengően, hogy milyen jó lenne, ha már a stáblista pörögne. Ugyanis én rendesen megéreztem a hosszát. Azt alá kell írnom mondjuk, hogy a WETA odatette magát látvány terén, de engem valahogy már nem tud egy film ennyivel hanyatt vágni. Azt is el kell ismernem, hogy Alita nagyon cuki, számos aranyos megmozdulása van, viszont a nővé érése is elég takaréklángon volt bemutatva. Érdekes film lehetett volna, mi több, Cameron miatt még kultikus is, viszont megmaradt egy mezei látványos blockbusternek, amit bárki elkészíthetett volna.

piciszusz 

Kicsit aggódtam, mert olvastunk róla rossz értékeléseket is, de nekem az elejétől a végéig nagyon tetszett. Alita szuper cuki.

fazsom01

Nekem nagyon tetszett, várom a folytatását. Tetszett, hogy fordulatos volt, tetszett a világa a szereplők, a hangok, a látvány.. Őszintén szólva, nemtudom mi az ami nem tetszett benne. Talán, hogy túltolták benne a romantikát. De volt célja és helye is szóval, igazán nem kár érte. Viszont kicsit hosszú volt. Vártam a nagy csatát a végén, meg a kötelező sablonokat. Nem jöttek. Felüdülés volt látni ezt a filmet a sok MARVEL után.

LittleLiar

Mi ez a vég??? Úgy mentem el a moziba, hogy ez a film nekem nemfog tetszeni. Erre imádtam. Bár volt benne két jelenet, amikor sírógörcsöt akartam kapni, de így is nagyon tetszett.

MonoKrom22

Parádés látványvilág egy jól felépített cyberpunk, sci-fi köntösben, dögös akciójelenetekkel, egy nagyon szerethető főhősnővel. Azonban a látványon túl nem sok mindent tud nyújtani, klisékből épitkezik, és olyan mint egy pilot epizód: érezhető hogy még csak egy nagyobb szabású történet elején járunk.

happybeboop

A történet nem volt a legmegkapóbb, nálam valami hiányzott belőle. Kíváncsi vagyok a manga mennyivel több történetileg. A látvány viszont nagyon szép volt. Kifejezetten tetszettek a harcolós jelenetek. Ez nálam nagy szó, ugyanis nem ezért járok a moziba. De most nem tudtam levenni a szemem ezeknél a jeleneteknél a vászonról. Nagyon kellene a folytatás hozzá, hogy teljesebb legyen a történet. Kíváncsi vagyok, hogy megcsinálják e. Egyszer érdemes megnézni. Én a mozit ajánlom.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján