A tökéletes gyilkos (2016) 19

98' · magyar · thriller, krimi 16

Kamenár, a gyilkossági csoport nyomozója nem találja helyét lánya halála után. Feleségével megromlott a viszonyuk, a nő a vallásba, a detektív pedig munkába és önpusztításba menekül.

Amikor brutális bűntény helyszínére hívják, azonnal kiderül, hogy Petrát, a gyanúsítottat ő is jól… [tovább]

magyar

Képek 1

Szereposztás

Szabó Kimmel TamásAngel
Hábermann LíviaLiza
László ZsoltKamenár
Szabó GyőzőOrmos
Jakab CsabaHikmet
Hőrich Nóra LiliPetra
Szervét TiborZengő
Nagypál GáborLajkó
Kálid ArtúrAhmed
Karácsonyi ZoltánSzórádi

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

Chriss 

Hát ez nagyon béna film volt. Az összes nyomozó inkompetens a munkáját illetően. A gyilkos személyére nagyon hamar rá lehet jönni. Semmi feszültség, semmi csattanó, csak unalmas párbeszédek, és vontatott történetvezetés. De Hőrich Nóra Lili miatt mégis megérte megnézni. Kicsit fura volt, hogy ő az egyetlen, aki „szinkronizáltak”, de utánaolvastam, és így világossá vált, miért. A film próbálja utánozni a nyugati krimik hangulatát, néhány pillanatig sikerül is, aztán belebonyolódik a saját történetébe. Mintha kicsit összecsapták volna. Egynek elment, többször biztosan nem fogom megnézni.

Sister

Kellően nyomasztó film, de egyáltalán nem olyan borzasztó, mint amennyire a százaléka mutatja. Töredelmesen és nőiesen bevallom, én csakis kizárólag László Zsolt miatt néztem meg, ugyanis hatalmas kedvencem, és már ahogy a hangját hallom, enyhe lúdbőr „roham” veszi kezdetét… Rendkívül hiteles alakítást nyújtott a megtört, italba menekülő rendőrfőnökként, és elég jó színészek asszisztáltak még mellé. (Kálid Artúr <3, Szabó Győző, Szervét Tibor, Szabó Kimmel Tamás, és Hábermann Lívia – aki nekem csak Gizus marad… :)) Egyedül azt nem értettem, hogy a főszereplő lányt, Petrát, miért kellett alászinkronizálni? Erre vonatkozólag nem találtam információt.

A történet feléig látszólag nem történik semmi érdekes, ám a végére igen rendesen összekuszálódnak a szálak. Bár a főgonoszt könnyen be lehet azonosítani, ennek ellenére az utolsó pár perc nagyon feszültségteljesen és izgalmasan zárul.
Sokkal rosszabb filmek is vannak a piacon, szerintem érdemes adni neki egy esélyt!

Chris90 

Méltatlanul lehúzott film. A VOX-tól, ha jól emlékszem, 20 százalékot kapott, annál azért jobb film. Igen, vannak hibái és igen, nem amerikai, de láttam én már ennél százszor rosszabb magyar filmet is (olyat is, ami az új érában készült). Szerintem korrekt alkotás lett, egyszer simán végig lehet nézni.

dulkap 

Már nem is tudom melyik film előtt láttam az előzetesét, de felkeltette az érdeklődésemet. Alapvetően szeretem a magyar filmeket, mert valahogy a hangulatok közelebb áll hozzám a helyszíneknek és a színészeknek köszönhetően. Itt adott egy magyar viszonylatban ritkábbnak számító krimi és több jó színész. Persze ebből még lehetett volna egy rossz film is, mint A kút is volt (aminek szintén az előzetese fogott meg), de szerencsére egy elég korrekt filmet tudtak kihozni belőle az alkotók. Nem mondom, hogy hibátlan, mert még rengeteg tanulni valónk van a műfajról, de szépen felépített kis gyilkosos film. Nem azt mondom, hogy nyugati színvonal, de azért élvezetesebb jó pár hasonló hollywoodi filmnél.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján