A Midsomer-gyilkosságok / Kisvárosi gyilkosságok (1997–) 29

Midsomer Murders
100' · angol · dráma, sorozat, krimi 12
21 évad · 126 rész

A Kisvárosi gyilkosságok egy olyan sorozat, amely napjaink Angliájának gyönyörű vidéki környezetében játszódik tele színes egyéniségekkel és intrikával. A város nem éppen átlagos lakói között találhatjuk a nyugodt és összeszedett bűnüldöző, Barnaby főfelügyelőt és fiatalabb, lassabb… [tovább]

Szereposztás

John NettlesTom Barnaby, főfelügyelő
Jason HughesBen Jones nyomozó
Daniel CaseyGavin Troy, rendőrőrmester
Jane WymarkJoyce Barnaby
Gavan O'HerlihyGeorge Arlington
Julie CoxOlivia Carr
Ronan VibertGiles Armitage
Raymond CoulthardLawrence Haggard (S07E05)
Anna Maxwell MartinArabella Heywood (S05E04)
Sonya CassidyBeatrice Daniels (S13E02)

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

krlany 

18. évad
Az az igazság, hogy nekem a másik Barnaby nyomozóként jobban bejött, de ennek a csávónak a kutyával való viszonya sokkal mulatságosabb. Nelson őrmesterrel ki vagyok békülve, de az új halottkém csaj tiszta kudarc, idegesítően gyerekes… csak össze ne jöjjön Nelson-nal! … Az ügyek még mindig meg tudnak lepni, bár a mostani évad abból a szempontból kiszámítható volt, hogy hat esetből ötöt nők követtek el… viszont még ennyi évad után is van egy csomó jó ötlet a részekben, a kisvárosi fazon arcokról nem is beszélve… Még mindig bírom.
19. évad
Új őrmester, új halottkémek még ha pár epizódra is… túl nagy a jövés-menés a rendőrség berkeiben… és most már a feleség is… Kicsit úgy érzem kezdenek kifogyni, elfáradtak az írók az átívelő szálnál, nem nagyon tudnak mit kezdeni az állandó szereplőkkel… viszont az egyes esetek, és hozzá a népek… még mindig jó.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján