A kód neve: Merkúr (1998) 127

Mercury Rising
111' · amerikai · akció, dráma, rejtély 16

1 díj · 0 jelölés

Az elszigeteltség erőt ad, ha nincs vesztenivalód… Art Jeffries kiábrándult és kiégett FBI ügynök. Az idegösszeomlás szélén áll, miután felettesei bűnbaknak kiáltották ki egy évekig tartó akció véres kudarca miatt. Rutinfeladatai során egy kilencéves autista kisfiú eltűnése ügyében kell… [tovább]

angol

Szereposztás

Bruce WillisArt Jeffries
Miko HughesSimon
Alec BaldwinNicholas Kudrow
Kim DickensStacey
Carrie PrestonEmily Lang
Chi McBrideThomas `Bizzi` Jordan FBI-ügynök
Robert StantonDean Crandell
Bodhi ElfmanLeo Pedranski
Lindsey GinterPeter Burrell
Peter StormareStayes

További szereplők

Kedvencelte 7

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

Nekem nagyon tetszett, igazából Bruce Willis hozza a megszokott karakterét, ami valljuk be mindig is jól áll neki. Simon meg olyan aranyos, és olyan érdekes, hogy mennyivel másképp látja ő a világot, mint mi.

Martha_May

Jó film, habár itt-ott elég gagyi. Mondjuk ez azért van, mert öreg film, én pedig csak most 2021-ben láttam először. Szóval ebből a szempontból kicsit bénácska, az a tipikus klisés régi holliwoody akció film :D
De ezzel együtt is tetszett és élveztem. Sam, a kisfiú, iszonyat cuki ^-^ Számomra ő vitte el az egészet♡

Alvarando 

Bruce Willis szokásos alakítása, neki jól áll az a karakter, akit az elején egy balul sikerült akció miatt lefokoznak, majd ő menti meg a bajba jutott embert. Most épp egy autista kisfiú van soron, akiket a negatív főgonoszt rendkívül jól játszó Alex Baldwin vezet és azért vadásznak a kisfiúra, mert megfejtett egy rejtvényt, amit nem kellett volna….

Hippoforaccus 

Annyiban tér el a megszokott akciófilmektől, hogy Bruce egy nem mindennapi tanút vesz az oltalma alá. Ha ezt leszámítjuk, csak egy a 80-as, 90-es évek futószalagon gyártott menekülős-lövöldözős filmjei közül.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján