A hosszúlábú apu (1990–1990) 36

My Daddy Long Legs · 私のあしながおじさん (Watashi no Ashinaga Ojisan)
25' · japán · animációs, dráma, romantikus, vígjáték, sorozat, történelmi, anime, ifjúsági 12
1 évad · 40 rész

Judy Abbott egy árva, aki tizennégy éves és egy árvaházban él a XX. század elején. Nagyon jószívű, de nagyon csintalan és jó a beszélőkéje. Ezért egy nap, amikor az árvaházat felkeresi egy jótevő, aki egy fogalmazás elbírálása után finanszírozza a legjobb fogalmazó középiskolai tanulmányait,… [tovább]

magyar
japán · angol
japán · angol

Szereposztás

Horie MitsukoJudy Abbott (hang)
Satou ChieSally McBride (hang)
Amano YuriJulia Rutledge Pendleton (hang)
Tanaka HideyukiJervis Pendleton (hang)
Shimada BinJimmy McBride (hang)
Ohtori YoshinoJoanna Sloane (hang)
Ishimori TatsukoHarmond (hang)
Tsuru HiromiLeonora Fenton (hang)
Masuoka HiroshiWalter Griggs (hang)
Ogata KenichiGeorge Semple (hang)

További szereplők

Kedvencelte 16

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Nagymamámmal néztük együtt. Nagyon szerettük. Mindig vártam én is a hosszú lábú aput. :(

8 hozzászólás
Subika 

Most pár perce fejeztem be . Én imádtam elejétől a végéig . Ez nem azt jelenti hogy minden tetszett benne én sok mindent máshogy csináltam volna a három lány esetében de ugye ezt kellett elfogadni .Egy japán sorozatról van szó ahol nagyon lassan alakulnak a dolgok érzelmek .Volt sírás nevetés idegesség is bőven de leginkább akaraterő és kitartás . Akár milyen mélyről jöttél vagy akár milyen mélyre esel fellehet állni és tovább lehet menni legyőzve az akadályokat .Pláne ha körbe vesznek a barátok és hosszúlábú apu .Ezt mutatta meg számomra ez a sorozat .

Rebane 

Újra kell néznem, mert semmire nem emlékszem belőle, de ahogy megláttam a címét, annyira kellemes, nosztalgikus érzés fogott el, hogy biztos nem lehet rossz :)

Update: Ez borzalmas volt :D Ennél betegebb sorozatot… Még jó, hogy nem emlékeztem rá :D Csak azért néztem meg, mert kíváncsi voltam, mit szól a kiscsaj, amikor kiderül, kicsoda is a hosszúlábú apu… Fogalmazzunk úgy, én nem így reagálnék… :P :D

Rocska1989

Gyerekkorom egyik nagy kedvence és még most felnőtt fejjel is teljesen le tud kötni. Van benne minden, ami ahhoz kell, hogy elvarázsoljon. Megismehetjük a XX. századi árvaházak helyzetét és az árvák megítélését, és sajnos azt is, hogy a felső tízezer mennyire lenézi őket. És ebben a környezetben egy lánynak sikerül kivívnia az elismerést. Egyszerűen imádom!

tataijucc

Gyerkőckorom egyik legkedvesebbike. Sőt, felnőtt fejemé is.

TCV

Nekem ez nagyon tetszett! A könyvbe is nemrég kezdtem bele, eddig úgy tűnik, hogy a sorozat egész jól követte a regényt. A kedvenc szereplőm Sloane kisasszony a vicces jelenetei miatt.
spoiler Ajánlom mindenkinek, aki szereti a régi rajzolású animéket, amiknek egy szeleburdi árvalány a főszereplője.

brittta

Nem is tudom, hol kezdjem az értékelést. Épp az imént fejeztem be a sorozatot, a harmadától kezdve gyakorlatilag maratont tartottam. Az biztos, hogy szem nem marad szárazon annak, aki ezt megnézi. Legfőbb erénye, hogy nagyon kedves, nagyon szerethető, minden érzelmet megmozgat, ugyanakkor fontos témákat is érint, tanít az életről, az emberi jellemvonásokról, emberségességről.
Másrészt viszont az is igaz, hogy kevés, de számomra annál zavaróbb hibája miatt nem nevezhetem egyébnek, mint meglehetősen jónak. spoiler

2 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján