Ally McBeal (1997–2002) 26

3 díj · 7 jelölés

A többszörös Emmy-díjas producer, David E. Kelley a bírósági tárgyalótermek világába kalauzolja el a nézőket legújabb tévéfilmsorozatában. Ally McBeal, akit a díjnyertes Broadway-színésznő, Calista Flockhart alakít, ügyvéd. Szemmel láthatóan otthon van a jogi útvesztőkben, de magánélete sokkal… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Calista FlockhartAlly Mcbeal
Greg GermannRichard Fish
Lucy LiuLing Woo
Peter MacNicolJohn Cage
Robert Downey Jr.Larry Paul
Jon Bon JoviVictor Morrison
Josh GrobanMalcolm Wyatt
Kyra SedgwickHelena Greene
Vonda ShepardVonda Shepard
Jane KrakowskiElaine Vassal

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

Kontra_Judit 

Megismerhetjük az ügyvédek világát…ők is emberek, akik a koedukált klotyóban Barry White-re táncolnak :D Tele poénokkkal!

Zsu 

Az első két (három) évadot imádtam. A végére sajnos kifogytak az ötletekből. De a korai évadok mindenképpen ajánlottak, szerintem nagyon vicces és formabontó sorozat volt. Nem egy sima ügyvédes sorozat, hanem annál sokkal több volt.

Bee

Én csak 2 részt láttam belőle … És igazábol Josh Groban miatt néztem.
Amit láttam az nem volt rossz
Josh mint Malcolm Wyatt elképesztöen aranyos volt :D És nem játszott rosszul :)
A többi karakterröl sajnos nem tudok tul sokat mondani … Ally elég szimpatikus. :)
Viszont együttvéve az egész sztori nekem túl amcsi:D

desertangelable 

Ez a sorozat is nagyon leül a végére. Már nem emlékszem pontosan, de talán még a 3. évad is jó, humoros, lendületes. És utána egyszer csak az érződik, hogy a készítők már nem tudtak mit kitalálni, hogy érdekessé tegyék a sorozat. Egyedül egy értékelhető ötlet maradt a végére, ami ismét feldobta a történetet egy kicsit, de sajnos nem mentette meg.

Annak ellenére, hogy a show egyik alapvető mondanivalója az volt, hogy mindannyian lököttek vagyunk egy kicsit, de ettől vagyunk különlegesek és nagyszerűek, és úgy vagyunk tökéletesek, ahogy vagyunk, gyakorlatilag egy átlagos külsejű nő sem kapott benne főszerepet. Mondhatni, hogy a női főszereplők versenyt fogytak és elkezdtek úgy kinézni, mint egy élő csontváz. Minél soványabbak lettek, annál többet mutattak belőlük. És tudván, hogy Portia de Rossi majdnem bele is halt az anorexiába és bulimiába a sorozat forgatása közben, még jobban idegesített, hogy nem igaz, hogy a stáb nem látja, hogy mi történik a háttérben, holott szerintem nagyon szembetűnő volt. Ha meg látták, csak nem foglalkoztak vele, az megint nem a sorozat malmára hajtja a vizet.


Népszerű idézetek

Virág

Richard; Mindenki egyedül van, csak párkapcsolatban ezt könnyebb elviselni.

Bee

Herris tiszteletes: Malcolm a nekrofila határán áll…
Ally: Agorafòbia!

4. évad 23. rész
Virág

Az az igazság, hogy talán nem is nagyon akarunk boldogak és elégedettek lenni, mert mi jöhet azután? Tulajdonképpen szeretem ezt a reménykedő várakozást. Ez az igazi. Minél elveszettebbnek érzem magam, annál inkább várom a holnapot. Ki tudja, még az is lehet, hogy most éppen marha jó nekem. Csak nem veszem észre.

Bee

Lány: Kérdezhetek valamit ? Ön az anyja?
Ally: A szeretöje vagyok .

4. évad 23. rész
Bee

Ally: Van valami különleges ebben a lányban ?
Malcilm: Igen. A legjobb barátom, annyit nevettünk együtt. És szeretem. Senkit sem fogok így szeretni.

4. évad 23. rész
Virág

A szerelem véges, csak a nyomor tart örökké.

Virág

Richard: Ti, nők mindig a mosdóban hozzátok meg az élet nagy döntéseit!

Virág

Ally: Apu… tizenhat éves koromban elárultam, hogy félek a magánytól, hogy félek, hogy soha senki sem fog szeretni, hogy rettegek attól, hogy elbukok, és, és… és ez biztosan nagyon aranyos, és huszonegy évesen még érthető is. De ha egy huszonhét éves jogász még mindig ugyanígy érez, akkor… akkor ő gyenge. Még… szánalmas is, talán. És eljött az ideje, amikor már szégyelltem bevallani a félelmeimet.

Virág

Richard: Az emberek mérleget csinálnak karácsonykor, körülnéznek, hogy mijük vagy és mi hiányzik. Ez a forgolódás mindig úgy végződik, hogy megfájdul a nyakuk. Boldog akarsz lenni? Ne nézz körül! A boldogság benne van egyetlen szóban: tagadás.


Hasonló filmek címkék alapján