Kedvencelte 16

Várólistára tette 147


Kiemelt értékelések

krlany 

1. évad
Ez annyira abszurd, hogy már jó!:D Nem tökéletes, remélem a következő évad az lesz, de mindenképpen agyilag borult, és én azt nagyon szeressem. Steve Buscemi meg zseniális. Láttam már néhány filmben, de úgy nagyon emlékezeteset nem láttam még tőle, mostanáig.

4 hozzászólás
sfox33 

1. évad – 9 csillag
Hihetetlen ez a sorozat, rég nevettem ennyit egy 20 perces epizódon.

1 hozzászólás
_Andrea_

Az első évad is jó volt, eredeti alapötlet és abszurd humor – de a második évad az, ami igazán vicces és hangosan lehet nevetni rajta. Érdekesség, hogy a két évad semmilyen módon nem függ össze, csupán ugyanazok a színészek játszanak benne.
Az első évad akár a Black mirror egy alternatív szála is lehetne, a második évad a Rowan Atkinson nevével fémjelzett Fekete vipera/Black Adder hangulatát hozza.
Zseniális és szórakoztató, csak ajánlani tudom.

Bálint_Péter 

Az első évad is jó volt, de a második még sokkal jobb. Rettentő szellemes és szerethető, bár a vége fele kicsit ellaposodik, de így is van minden részben valami, ami miatt érdemes volt nézni. Rég szórakoztam ilyen jól sorozaton, és valahogy a bugyuta humor nagyon jól működött.

Hippoforaccus 

Első éved:
Hát ez valami besza… hihetetlen, milyen jó volt :D
Buscemit (aki eddig nekem az őrült pasas volt az Armaageddonból, de ennek a korszaknak vége) elég volt meglátnom, hogy elkapjon a nevetőgörcs, hát, ha meg meg is szólalt… Recliff, a két Nő, akit nem ismerek, és a sofőr a Deadpoolból is nagyon jól hozza a szerepét.
Nagyon jó, Monty Python-ra hajazó, humor, pedig amerikai gyártmány.

2..évad
5 réaz után megelőlegzek egy értékelést.
A Fekete Viperához hasonlóan (legalábbis eddig) az évadok nem kapcsolódnak egymáshoz, más korszakban játszódnak. Ez az évad kevésbé misztikus, inkább (mint az alcíme is mutatja) a sötét középkor humorosabb oldalát vesz középpontba, ami viszont, szerintem, nem illik a „Mirage Workers” címhez, de ez sok esetben így van.
Minden esetre ezen a szérián is jókat kacagtam, és eszembe sem jut abba hagyni (sem a sorozatot, sem a kacagást).

dulkap 

Az első évad nekem túl romantikus volt, de már ott is tetszett az abszurd megközelítés.
A második évad már jobb volt, ahol talán még inkább bedobták a gyeplőt a tabumentes abszurditással.
A színészek ráadásul pluszt is adnak a sorozathoz, nagyon jól lettek összeválogatva. Viswwanathan nagyon szép és tehetséges, Radcliffe is jól hozza az esetlen karakterét, Buscemi meg csak abban az alkotásban nem jó, amiben nem szerepel.
Kíváncsian várom a westernes 3. évadot.

MrsCumberbatch 

Érdekes kis sorozat. Amint tudom, nézem a 2. évadot is. Könnyed, humoros és elég sok szurkálódás is van benne… :)) Bár én személy szerint nem vagyok vallásos, (I mean, nem tagadom Istent vagy ilyenek, csak nem gyakorlom a vallást..) de azért engem is kicsit zavar, hogy ilyen infantilisnek van ábrázolva Isten. Csoda, hogy ebből még nem volt akkora vergődés, mint a meleg-Jézusos paródia rövidfilm esetén.

Szencsike 

3. évad (2021.): Ami korábban jófajta „hülyeségnek” tűnt, most átcsapott komplett marhaságokba, lásd a 9. és 10. évad egyes jelenetei. Nem vagyok ellene az ilyesmi poénkodásnak, de ezt most nagyon túlzásba vitték. Az ezeket megelőző 8 rész szerencsére jópofák voltak.

2. évad (2020): Teljesült a kívánságom, 10 részes lett és továbbra is őrültek és szórakoztatóak :)

1. évad (2019): Elsőre teljesen őrültségnek tűnik. Aztán másodikra is, de pont ezért jó, mert vicces, néha bolond és hülye, de tud meglepetéseket okozni. Igaz, mi emberek is ilyenek vagyunk vagy nem? Nem tudom, hogy mi lehet odafönt, de azt hiszem Steve Buscemi is bekerül a legjobb Istent játszó színészek közé, mert ő zseniális volt. Jöhet a második évad, ami jó lenne, ha hosszabb lenne, úgy elnéztem volna tovább is őket!

jancsibohi 

Az első pár rész után azt gondoltam, hogy elég nagy baromság, de vicces, úgyhogy nézem tovább. Nem bánom, hogy végignéztem, mert az utolsó két rész kifejezetten jóra sikerült, úgyhogy kíváncsian várom a következő évadot (ha lesz)!


Népszerű idézetek

jancsibohi 

– A nevem Raymond. A Felhőosztályon dolgozom. Nincs vezetés. Senki sem irányítja a munkánkat. Csak bejövünk dolgozni, és olyan felhőt készítünk, amilyet akarunk. Lehet nagy, kicsi, hosszú… Senkit sem érdekel, hogy milyen. Néha munka közben úgy unatkozom, hogy rajzolok a felhőkkel. Teknőst, autót vagy valami más alakot. A gyerekek néha észreveszik, de az emberek többnyire fel sem néznek.

1. évad 7. rész – 1 Hour
1 hozzászólás
jancsibohi 

Tudom, hogy fura a bolygóm. A teteje és az alja befagyott, az ég színe folyton változik, az emberek meg csak cél nélkül bolyonganak, és sorra vétik a hibákat. De szeretem a bolygómat. Büszke vagyok rá. És ne mondjátok már, hogy a zsiráfok nem menők! Ha nem értékelitek a magas kutyákat a nevetséges nyakukkal, akkor sajnállak titeket.

1. évad 6. rész – 1 Day
5 hozzászólás
Nocharity 

Isten testvére: Meséld el nekik, mi a tehén.
Isten: Egy nagy kutya, amiből inni is lehet.
Isten anyja: És mi az a kutya?
Isten: Egy kis tehén, amivel barátkozhatsz.
Isten testvére: És mesélj a zsiráfokról! Mi az a zsiráf?
Isten: Csak egy magas kutya, nyak helyett lábbal…

1. évad 6. rész – 1 Day
Virág

Isten: Tudod mikor áldoztak fel nekem utoljára egy kost?
– Azt hittem azt nem bírja.
Isten: Így van… de volt benne valami szívmelengető!

1. évad 1. rész – 2 Weeks
Nocharity 

Isten testvére: Mesélj a mesterművedről… az emberiségről. Ezek a lények élnek a bolygóján.
Isten másik testvére: De csak a felszínén, mert nem építette meg a közepét. A belsejében tűz van.
Isten testvére: Ezek az „emberek” meztelenül születnek, teljesen pucéran. Nem ad nekik útmutatást, és azt csinálnak, amit akarnak.
Isten anyja: Ez hogy lehet?
Isten testvére: Szabad akaratot adott nekik…
Isten anyja: Fiam, ez igaz?
Isten apja: Hogy tehettél ilyet?
Isten: Azt hittem, boldogok lesznek! Azt hittem, a szabadsággal majd nagy dolgokat visznek véghez. De inkább olyanok lettek… mint én. Jobbnak kellett volna lenniük…

1. évad 6. rész – 1 Day
Almost_Zed 

– A nevem Frank. Én csinálom az északi fényt. Vajon miért nincs keleti fény, vagy miért nem csinálhatok nyugati fényt? Elmondom, hogy miért: a rohadt szakszervezet miatt!

1. évad 7. rész – 1 Hour
Nocharity 

– Szeretlek, haver.
– Oké.

1. évad 3. rész – 12 Days
MrsCumberbatch 

Azt hittem, a szabadsággal majd nagy dolgokat visznek véghez. De inkább olyanok lettek… mint én. Jobbnak kellett volna lenniük…

1. évad 6. rész – 1 Day
MrsCumberbatch 

Az emberek… Néha meglepnek…

1. évad 7. rész – 1 Hour
MrsCumberbatch 

Craig: Egy kis óvatosság nem árthat!
Eliza: Te nem óvatos vagy Craig, hanem gyáva!

1. évad 2. rész – 13 Days

Hasonló filmek címkék alapján