Byeoleseo on geudae (My Love From the Star) (2013–2014) 61

My Love From the Star / You Who Came From the Stars · 별에서 온 그대
60' · dél-koreai · dráma, romantikus, vígjáték, fantasy, sorozat 15 !
1 évad · 21 rész

Do Min Joon egy földönkívüli, aki 400 évvel ezelőtt a földön ragadt. Megjelenésében ember, de különleges tulajdonságokkal rendelkezik. 400 évig sikerült az emberek között észrevétlenül elvegyülve és távolságtartóan élnie, ám most a szomszédjába költözik Cheon Song Yi, Dél-Korea leghíresebb… [tovább]

koreai · angol

Képek 26

Szereposztás

Jun Ji HyunCheon Song Yi
Kim Soo HyunDo Min Joon
Park Hae JinLee Hee Kyung
Yoo In NaYoo Se Mi
Ahn Jae HyunCheon Yoon Jae
Kim Chang WanJang Young Mok
Shin Sung RokLee Jae Kyung
Yeon Woo JinLee Han Kyung (cameo)
Na Young HeeYang Mi Yeon
Lee Il HwaHan Sun Young

További szereplők

Kedvencelte 24

Várólistára tette 74


Kiemelt értékelések

Theana 

Öt éve csücsült a várólistámon, hű. Biztos vagyok benne, hogyha előbb sort kerítek rá, sokkal nagyobb hatással lesz rám, mert azóta a koreai filmipar rengeteget fejlődött és a 2019-es, 2020-as évek szüleményei roppant kiválóak. De így is nagyon szerettem.
Az űrlény-szál kissé kibontatlan olyan szempontból, hogy nem sokat beszélnek a világáról, mindig csak annyiban hagyják ezt a témát, pedig szerintem csak mint fikcióként is érdekes lehet eljátszani a gondolattal – úgysem tudjuk ellenőrizni, hogy igaz-e. :D Egyébként spoiler
Dramaturgiailag nekem egy kicsit sok volt, pedig nagyon szeretem a színésznő játékát és Kim Soo Hyun-t is nagy érdeklődéssel figyelem, noha melodráma, mégis valahogy túlságosan úszott a drámában. A krimi szálról még annyit, hogy érdekes volt, de teljesen kiszámítható, így annyira nem kötött le.
HALÁLI vígjáték. Én mindig nagyon jól szórakozom a Cheon Song Yi-féle idétlen karaktereken, bár itt voltak olyan jelenetei, ahol égtem rendesen a karakter helyében is. :D Szórakoztató figura, azt meg kell hagyni. Szirupos, de jól eső romantikával.
Nem igazán akarok még jobban belekötni, mert ez egy teljesen más korszak a keleti filmtörténelemben. Szerintem tök jó első sori lehet kezdőknek is akár.

5 hozzászólás
Kedves_Könyvek

Aranyos meg vicces volt, de nem lett a kedvencem. Szegény Whi-kyung :( ő vplt a kedvencem.
Meg egy idő után már felesleges köröket róttak a szereplők, és fárasztott

Shad 

Hmm engem ez a dorama nagyon lassan fogott meg, de aztán nem eresztett:) Az első tíz rész után azon gondolkoztam, mégis hogy lehet, hogy ilyen magas százaléka van(tényleg nem értettem) …aztán ahogy haladtunk szép lassan megvett magának részről részre:)
Történet semmi különös, a krimi szálat számomra talán picit túl könnyen is zárták le, de jó volt ez így. Legalább az utolsó rész tényleg a párocskánkról szólt:) bár mondjuk a végén lévő magyarázat kicsit fura lett, de ne nézzük a fizikát:P amit viszont hiányoltam, hogy sokkal jobban ki lehetett volna használni Do Min-Joon képességeit, de ne legyünk nagy igényűek:P
Karakterek? huhhh őszintén megmondom Cheon Song-Yi-vel nagyon nehezen barátkoztam meg az elején. Amekkora hisztiket lecsapott, számomra már-már verte az irritáló jelzőt a szórakoztató helyett. Viszont ahogy haladtunk a részekkel és komolyodott egyre szerethetőbb lett:) Ergo a színésznő jól alakított:) Do Min-Joon hmhm kell egy ilyen űrlény nekem is:D Kicsit karót nyelt legény, de helyén a szíve:) (már ha van olyan szerve><) a drámai részeknél nagyon jól alakított. Rendesen elgondolkoztam, hogy a fenébe csinálják a koreai színészek, hogy így és ennyit tudnak sírni:P Belegondolok egy jelenetet többször is fel kell venni…van egy gomb amit megnyomnak aztán hajrá?:D Noh mindegy nem lényeg:P
Kinek ajánlom? alapvetően könnyed romantika, minimális akció, nincsenek hatalmas drámák, szóval könnyed kikapcsolódásra vágyóknak:)
Ui: azon még mindig meg tudok lepődni, hogy sokszor nem hozzák a hollywood-i kliséket, én már rég megírtam a végét, aztán teljesen mást kaptam:) hála az égnek:P
Ui2: totál meglepődtem, mikor a 18. részben megláttam, hogy a bátyó Yeon Woo Jin :)

Raccoonit91 

Hát meg volt a maga bája a sorozatnak. Értem, hogy miért nézték meg olyan sokan. Én is pont azért kezdtem bele, mert ezt amolyan „illik megnézni” kdrámának éreztem. :D Kim Soo Hyun karakterét hamar megszerettem. De a legjobban Shin Sung Rok cuki pszichopata pofiját imádtam. *-* Nem hoznak lázba az öltönyös férfiak, de itt képes volt mindegyikben jól kinézni.
Azért kap csak 9 csillagot, mert a női karaktereket nehezen tudtam elviselni. :D

Röfipingvin 

Tény, hogy Song-Yi-t néha felpofoztam volna, de ettől függetlenül ez dorama tulajdonképpen csillagos ötös!

Dreamborder

Számomra az eleje kicsit nehezen indult be, Song-Yi nagyon idegesített. :D Szerencsére sokat formálódott a karaktere és a végén jobban megszerettem, mint pl. Do Min Joon-t. :)
A történetről annyit, hogy szokásom magamat igencsak félrevezetni, itt sem ilyen sztorira számítottam, de végeredményben ez is bejött nekem, nem volt az az érzésem, hogy na megint egy sablonos drámát raktak itt össze. A mellékszereplőket nagyon bírtam, kivéve Song Yi anyját. Már az arckifejezése is irritált. :D Park Hae Jin merőben más szerepet játszik itt, mint a Doctor Strangerben, és a szerelmem csak erősödött iránta! :P Azt hiszem, ha befejeztem a megkezdetteket, akkor sorra veszem az összes drámáját. :) A két főszereplő számomra ismeretlen volt, de pozitív véleményem lett róluk, főleg Ji Hyunról, Kim Soo Hyunt pedig meg kell néznem más sorozatban is, mert ebben igencsak érdekes fickót játszik.
Ja és majdnem kifelejtettem: a főgonoszt játszó Shin Sung Rok zseniális volt!! *-*
Az egy csillag levonást talán azzal tudom magyarázni, hogy hiányzott belőle számomra az a plusz, hogy ne tudjam félrerakni a sorozatot.
Tudom, elég szétszórt értékelés lett, de ez van. :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

b_vivi

Tudod, miért félnek az emberek a haláltól? Mert elfelejtik őket. Azért mert a világ nem fog változni, miután elmennek. És így elfelejtik őket.

b_vivi

Do Min Joon: Szeretnéd tudni, hogy ne okozzanak az emberek fájdalmat? Ne adj, és ne fogadj el semmit. Ne is számíts semmire. Akkor nem fogsz csalódni vagy sérülni
Cheon Song-Yi: Akkor mi jó van az életben?

b_vivi

Az emberek nem akarják tudni a tényeket. Nekik csak bűnbakra van szükségük.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján