Kedvencelte 11

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Bevallom, sem a cím, sem pedig a rövid leírás nem gyakorolt rám olyan hatást, hogy kedvem legyen megnézni ezt a sorozatot. Csak egy kihívás miatt kezdtem neki, és nagyon örülök, hogy ezt választottam, mert új kedvencet avattam. Az elején még fogalmam sem volt hová fog kifutni a sztori, de már az első rész közepén teljesen magával ragadott. Csak hagytam magam sodródni a történettel, de rengeteg olyan pillanat volt benne, ami csak utólag esett le, hogy „hát persze, ezért mondta vagy tette azt”. Mindhárom főszereplő az elejétől fogva szimpatikus volt, de ahogy egyre több minden derült ki róluk, a végére már egyenesen imádtam őket. Nagyon nagy kedvenc lett ez a sorozat, nagyon vicces, megható és izgalmas volt. Még sokáig tudtam volna nézni.

Dimma

Nagyon, de nagyon jó ez a sorozat!
Tarottam tőle, de aztán baromi hamar magával ragadott. Kicsit bánom is, hogy máris vége, mert ezt bezzeg milyen gyorsan ledaráltam.
A lényeg hogy tényleg ügyesen lett az egész összerakva – a karakterek, a központi sztori és a kis sztorik is. Nézeti magát rendesen.
Külön öröm számomra hogy nem voltak idétlen mellékszereplők sem!
Imádtam!

2 hozzászólás
Shad 

Erős 9,5, de nem billent át nálam a 10-be, aztán lehet alszom rá egyet és holnap már nem így látom:) Egyelőre nekem volt egy-két rész, ahol megült egy pillanatra a sztori, ettől függetlenül maga a sorozat abszolút lekötött és odaszegezett a monitor elé. Talán ezért még nem is vontam volna le az egy csillagot, de nekem a vége valahogy kurtán furcsán végződött. Bár tartom magam, ha lehetne fél pontot is adni 9,5 lenne:)
Karakterek? Őszintén a posztereknél fel sem tűnt, hogy Hwang Jung Eum sorozat lesz és még, amikor a sorozat elkezdődött akkor sem esett le, csak mikor az első szavak kicsusszantak a száján… Bár itt is kicsit nagy szájú, de inkább csak határozott nőszemélyt kapott és végre normális szerepben, nem kiabáló vagy épp visítozó karaktert kellett eljátszania:) és én imádtam érte:)Még sokkal több ilyet neki, volt olyan jelenet, ahol tátott szájjal bámultam mennyire másképp néz ki és milyen gyönyörű és hogy megnézném egy olyan sorozatban, ahol egy komoly szerepet játszik… Yook Sung Jae hozta a kis ártatlan báránykát, bár cuki volt és kellett a sztorihoz, de az utolsó előtti résznél mondtam azt, hogy nah végre megérkezett. Choi Won Young♥ mindig gonosz szerepet kap (gondolom mert a fizimiskája miatt jól áll neki) , de végre nem ♥♥ és milyen jó volt benne:) olvadoztam, hogy milyen jól kezelte Wol Joo természetét:D főleg, hogy 500 év alatt a hölgy igencsak megváltozott:D
Kinek? Aki egy könnyed látványos mesére vágyik, sok-sok mondanivalóval. Minden egyes sors, amit megváltoztattak hordozott némi mondanivalót. Minden részben van kis bánat, vidámság, majd megkönnyebbülés és öröm, ahogy szépen egy-egy sors helyre áll:) Tényleg bárki nyugodtan neki kezdhet, főleg akkor ajánlom, ha magad alatt vagy:) Igazi kis szívmelengető szösszenet :)

Sakara 

Bevallom: a leírás és a borítókép alapján nem néztem volna meg egyhamar, talán egy nagyon unalmas napon, amikor már nem tudok mit kezdni magammal és kell valami, ami lefoglal. De hogy én mennyire örülök, hogy szembejött velem és nem hagyott nyugodni, addig míg el nem kezdem…mert ez valami eszméletlen jó volt :)
Az első rész után fogalmam sem volt mire számítsak, de az egész annyira szórakoztató volt és magával ragadó, hogy folytattam és csak hagytam magam a történésekkel együtt sodródni.
Ügyesen lett az egész összepakolva – a színészek, a karakterek, a központi szál és a megoldandó történetek is.
Pontosan elég idő volt mindenre, nem lett elnyújtva és nem is lett összecsapva. Imádtam, hogy apránként adtak részleteket a múlt történéseiből és, hogy az egész történet szép lassan, lépésről-lépésre virágzik ki.
Hwang Jung Eum – imádtam az általa hozott Wol Joo-t. Nagyszájú, talpraesett, határozott, akinek helyén van a szíve.
Yook Sung Jae – az általa megszokott bárányka szerepben tökéletesen alakította Han Kang Bae-t. Bár pont ez kellett a sztorihoz, azért az utolsó előtti résznél … spoiler nélkül megnéznék tőle több hasonló szerepet is.
Choi Won Young – imádtam milyen jól kezeli Wol Joo természetét, imádtam amikor spoiler harcolt, imádtam, amikor elegáns öltönyben megjelent spoiler majd megvillant a tornacipő a lábán. :D Imádom ezt az embert: legyen épp pszichopata őrült vagy ennek szöges ellentéte…neki minden karakter tökéletesen áll.
Rajtuk kívül szerintem az összes többi karakter és színész teli találat: spoiler
Nekem ez annyira jól esett… olykor elgondolkoztam a történéseken, olykor mosolyogtam, olykor a könnyeim törölgetve nevettem és néha megkönnyeztem.

Katyesz 

Ez nekem egy 9 és feles. Jó kis történet volt, de azt mondanám nem egyedi. Az utolsó másfél részig ezt is gondoltam. Viszont az utolsó másfél rész teljesen belopta magát a szívembe.
Nekem tetszett, hogy nem a megszokott szerelmi szál huza-vonája viszi a végén a fő vonalat.

ZPetra 

Ha nincs egy kihívás (na, meg Yook Sung Jae), akkor talán soha nem néztem volna meg ezt a sorozatot, mert a leírása olyan… unalmasnak tűnt. De aztán mégis rávettem magam, és hogy őszinte legyek, engem már a bevezetővel (vagy mi annak a cuccnak a neve) megvett magának. Egyszerűen az egész annyira elbűvölt, hogy párat pislogtam, és már elértem az évad feléig. Eszméletlenül darálós, amit köszönhet talán annak is, hogy nagyon jól átadja az érzelmeket, és még vicces is. Emellett olyan problémák vannak benne, amit még az átlagember is megtapasztal(hat), és talán többen jártunk is már hasonló cipőben. Talán ez az, ami benne annyira megfogott, de igazából nem is nagyon tudom megmagyarázni, mi tetszett benne a legjobban. (Azt hiszem, ezt nem is lehet.)
Nekem ez nem egy tökéletes sororzat volt, nekem ez A tökéletes sorozat, ezért biztos vagyok benne, hogy egyszer újra fogom nézni (pedig ilyent nem szoktam tenni).
Szóval, mindent összevetve én mindenkinek nagyon ajánlom, szerintem már csak a zenék (vagy a ruhák) miatt is édemes lehet megnézni, mert azok is csodaszépek. *-*

p_LillaRéka 

Megkapja a 10 csillagot annak ellenére is, hogy egyáltalán nem volt tökéletes, de ez most nem tud érdekelni, mert én ezt imádtam :D
Engem az elejétől a végéig lekötött és mikor elkezdtem nézni egy részt eszemben sem volt másra figyelni.
Imádtam a karaktereket, főleg a kis triónkat szuperek voltak együtt a színészek, de külön külön is imádtam őket. Hwang Jung Eumnak talán ezt a karakterét szerettem eddig a legjobban. Én eddig is kedveltem őt, de most sokat dobott a dolgon, hogy nem visítozott annyit:D Itt most tényleg egy nagyon belevaló és szórakoztató karaktert hozott.
Han Kang Be nálam többször is kiütötte a cukiság mérőt annyira aranyoos ez a srác <3
De a legnagyobb kedvencem Choi Won Young volt össze vissza olvadoztam tőle állandóan :D
A szerelmi szálak is nagyon aranyosak voltak, meg igazából az egész történet ami itt kikerekedett a végére nagyon jól esett most a lelkemnek. Féltem, hogy a végére majd túldramatizálják és esetleg spoiler, de hálistennek a félelmem alaptalannak bizonyult:)
Ajánlom megnézésre ha valami nagyon aranyosat, szívmelengetőt szeretnél nézni sok-sok humoros pillanattal.

robnor 

Ez a sorozat nagyon a szívemhez nőtt és ezért hiába nem tökéletes, mégis adok neki 10 csillagot. Nagyon sok pozitívuma van, de leginkább azt szerettem benne, hogy már az első résztől fogva odaszögezett a képernyőhöz a meglepő kezdéssel, a megható pillanataival, a humorával, azzal, ahogy az érzelmeimre hatott. Ritkán érzem úgy, hogy a készítők ezt kitalálták és meg is valósítják, amit elterveztek, nem kapkodnak, csak lerakják a sztorit az asztalra.
A karaktereket is imádtam, a triónk szuper kémiával működött együtt. A rejtélyes múltbeli történések fokozatosan kerültek napvilágra, így mindig volt min gondolkodni. Sok fontos dologról szólt a történet, a halálról, bűnökről, megbocsátásról…Mindig volt egy kis sírás, egy kis nevetés, fájdalom és feloldozás, de olyan kiegyensúlyozott volt az egész, szívesen néztem volna még, ez a 12 rész hamar elszállt.
Biztos lesz olyan, aki némely részletet felismerni vél korábbi történetekből, de szerintem ez egyáltalán nem volt tolakodó.
Wool Ju modern hanbokjai nekem is kellenek, meg úgy egyébként az összes ruhájára igényt tartok :) A jelmezek, a háttér, a zene, a CGI mind klappol, szerintem nagyon jól megvalósították, amit akartak.
Ha egy szívmelengető pillanatokkal megtűzdelt, de azért néhol humoros mesére vágysz, akkor ez a te sorozatod.

1 hozzászólás
SunflowerSz 

Gondolkodtam egy ideig, hogy tényleg megadjam-e a 10 csillagot, de összességében úgy érzem, hogy a sorozat megérdemli, hogy magasan értékeljem. Szép, meseszerű sztori, amiben végre a reinkarnálodás témája jól van kialakítva, minden szépen a helyén van (legalábbis én így éreztem). Az OST, a díszletek gyönyörűek és nem zavaró az idősíkok közötti ugrálás (ami amúgy ritka), mert szerintem tényleg tudatosan voltak a jelenetek egymás után összevágva.

Szóval… be kell valljam én nem kedvelem Hwang Jung Eum-ot az ellenére sem, hogy az egyik kedvenc drámámba is ő a főszereplő. De itt nem különösebben zavart, szerettem a szerepét és jól játszott.
Ennek a sorozatnak pedig egy annyira szép romantikus szálat köszönhetünk, hogy az nekem még most is könnyeket csal a szemembe :)
Choi Won Young tökéletes volt, minden percét szerettem a karakterének és nagyon jó volt közte és Hwang Jung Eum között a kémia. Én nagyon szerettem az ő történetüket, habár lehet klisésnek tűnt, de szép volt.
Egyébként én személy szerint viszonylag hamar rájöttem, hogy ki kicsoda igazából, de ez nem vett el az élményből, sőt, csak még jobban megszerettem.

Az első részek még kifejezetten könnyed, humoros hangulatban teltek, nem húzták az időt és nekem ez is sokat jelentett. Aztán jöttek a komolyabb hangvételű részek a végén, de szerencsére azokat sem nyújtották feleslegesen.

Nekem Yook Sung Jae is tetszett ebben a drámában, aranyos volt a karaktere, de sokat fejlődött benne és végül ő is happy endet kapott :)

Tehát mindent egybevetve szerintem ez egy jó, szórakoztató dráma lett és bőven elég volt a 12 rész. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni :)

Kicsicsillag95 

Első koreai sorozatom volt. Nehezen indult be, és hozzá kellett szokni, de utána már könnyen csúszott. Nagyon jó a sztori, a humor és a szereplők is. Mind az átívelő, mind a részenkénti történetek egyediek, különlegesek és szívmelengetőek voltak. Az elején kicsit kusza volt, hogy akkor most kivel mi is történt, de végül ezt is sikerült kibogozni. Nagyon jól működött együtt a főszereplő trió, és a színészeket jól eltalálták hozzá. A főcímdal pedig nagy kedvenc lett, azóta is gyakran hallgatom. Kár, hogy csak 12 rész, néztem volna még tovább. De legalább teljesen lezárt. Ezek után több koreai sorit is kinéztem a Netflixen, próbálok ezek felé is nyitni majd, mert úgy látszik ott is találni igazi gyöngyszemeket.


Népszerű idézetek

Brigi89 

Az apró szavak és tettek mind megváltoztathatják sorsunkat.
Ha a sors megváltoztatása csoda, akkor mindennap csodák történnek.
A csoda, hogy élünk.
Hogy mellettünk van az a bizonyos valaki.

1. évad 12. rész – Episode 12
Brigi89 

Ha versenyzel, lehetsz első, második, de utolsó is.
A lényeg, hogy a start tisztességes legyen.

1. évad 3. rész – Episode 3
kirA_S 

Everyone has a wound that pains them. The moment you're willing to reveal that wound you wanted to hide is when you find someone with the same wound. „I know I'm in as much pain as you are. So you can cry in front of me.” As you show them your true self, and when they do exactly the same, you begin to know each other little by little.

1. évad 6. rész – Episode 6

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján