Cheorinwanghoo (Mr.Queen) (2020–2021) 47

Mr.Queen / Iron Queen / No Touch Princess / Queen Cheorin · 철인왕후
80' · dél-koreai · dráma, romantikus, vígjáték, fantasy, sorozat, történelmi 15
1 évad · 20 rész

Jang Bong-hwan séfként dolgozik az elnöknél. A szelleme valahogy a Joseon-korszakban kerül Kim So-yong királynő testébe. Cheoljong királynak vannak titkai, aki szelíd és könnyed arcát mutatja, valójában elrejti erős aspektusait. Sunwon királynő a néhai Sunjo király felesége. Az ország valódi… [tovább]

Képek 50

Szereposztás

Shin Hye SunKim So Yong / Jang Bong Hwan
Kim Jung Hyun (1990)Cheol Jong király
Bae Jong OkSun Won királyné
Kim Tae WooKim Jwa Geun
Seol In AhJo Hwa Jin / Eun Bin
Yoo Min KyuYoung Pyung herceg
Lee Jae WonHong Byul Gam
Cha Chung HwaChoi udvarhölgy
Chae Seo EunHong Yeon
Jo Yun Heeanyakirályné

További szereplők

Cheorinwanghoo (2020–2021)
Forgatókönyvíró

Gyártó
tvN

Streaming
Rakuten Viki

Ennek a feldolgozása

Tai Zi Fei Sheng Zhi Ji (2015–2016)
Tai Zi Fei Sheng Zhi Ji (2015–2016)

Kedvencelte 25

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

Theana 

Először is tényleg annyira jó, mint amennyire dicsérik és szeretik. Hátha valaki az ellenkezőjét gondolja és emiatt nem kezd neki, mint ahogy én tettem: felesleges aggódni.
Eszeveszett szórakozás, nem csak a sageuk szerelmeseinek, és kellemes dráma is, mert ez aztán mindenhogyan össze van rakva. Előfordul, hogy találkozom olyan drámasorozatokkal, ahol néha én érzem kellemetlenül magam egy-egy fordulat láttán, mert már túl sok vagy egyszerűen nem illik bele. Ez esetben viszont jó volt nézni az egész sorozatot, mert kiváló paródia is egyben. Kellően és megfelelően fordulatos, hihetetlenül vicces és mindezek mellett irtó aranyos is tudott lenni. Kijutott neki rendesen a jóból.
Nehéz továbbdicsérni a sorozatot, mert az előttem szólók már olyan szépeket írtak mindenkiről és mindenről a doramában, hogy tényleg nem könnyű fokozni ezt, pedig bőven megérdemli. Karakteres színészek, akikkel együtt teljesen belevesztem az 1791-es Joseonba; Shin Hye Sun elképesztő tehetség, ahogy eljátszotta ezt az egomán és nagyszájú férfiembert ebben a stílusban, és nemcsak a beszédében, de a mozgást is teljesen elsajátította, hogy tényleg olyan volt, mint egy férfi. Ugyanakkor kecses és finom hölgy is, csak pislogtam. Kim Jung Hyunnal remek párt alkottak, olvadoztam rendesen néhány jelenet alatt, de a legjobban azok a részek maradnak meg bennem, amikor halál komoly arccal kimondja azt, hogy “I’m your antifan.” Késssz. Vagy amikor portrét készítenek Cheoljongról és bebandzsít. Fergeteges. “Let’s do “no touch”.” Okés, befejeztem, mert közönségesnek fog hangzani, de ebből a sorozatból tényleg idézni lehetne, de konkrétan egész jeleneteket! És a mellékszereplők is okoztak fenomenális pillanatokat, az biztos! Your Majesty az erdőben? Naugye. Vagy szinte az összes konyhás rész, vagy a Hong Yeon, Court Lady Choi és a királyné “sismance-e”.

De akkor miért az egy csillag mínusz? Ebben sem fogok eltérni a többiektől, spoiler.

Byung In szála nagyon erősen megragadt bennem, mert nélkülözhetetlenek ezek a másodpilóták a szereplők szerelmi életéből, szóval minden második sorozatban látni ilyesmit, mégis amikor elnéztem ezt a karaktert, annyira összeszorult a szívem a tiszta szeretete láttán. Szeretni még akkor is, amikor fáj és elutasítanak. Valaki egyszerűen bolondnak nevezi, de ez biztos, hogy valami teljesen más és nagyon nem e világi dolog.

I’m your antifan. No touch. All-in. ♥

1 hozzászólás
Yuuko 

Eddig vártam az értékeléssel, hátha megszáll az ihlet, hogy el tudjam mondani részletesen miért is imádtam ezt a sorozatot. De @Shad és @p_LillaRéka kb mindent elmondott, miért is imádtam ezt a sorozatot! Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen elszomorító hír miatt kezdtem végül el nézni ezt a sorozatot, és a megnézése után pláne nem értem, miért gondolják sértőnek ezt a sorozatot. Alternatív történelem? Igen. Misztikus testcsere? Persze. Akkor már a MoonLovers-et meg pl az általam utált Cinderella Chef-et is támadni fogják emiatt? Mostanában már egy zseniális, vicces, néhol drámai, egyszerűen imádnivaló, és remek színészi alakításokat tartalmazó sorozatot is lehet támadni és betiltani?!
A casting egyszerűen zseniális, leginkább a mi séf-királynőnk brilírozik a legjobban, Shin Hye Sun hatalmas alakítást nyújtott, egyszerűen imádtam! De a király karaktere is nagyon jól lett összerakva. A mellékszereplők is jók voltak, főleg Choi udvarhölgy, szegénynek nem volt egyszerű egy ilyen királynőt szolgálni, az biztos. Viszont volt pár karakter, akiket alig tudtam megkülönböztetni egymástó, ott néha összezavarodtam, hogy éppen most kit is láthatunk…
Szeretem a sageuk sorozatokat, de nem nézem őket gyakran, mert túlzottan felidegel a sok ármánykodás, de itt nagyon jól egyensúlyoztak a dráma és a vígjáték között, és bár persze tele volt ármánykodással – ahogy azt a műfajtól megszokhattuk – de ez a sorozat mégiscsak vígjáték, és nagyon jól lehet rajta szórakozni. Végig nagyon izgalmas volt, borzalmasan addiktív egy sorozat, nem lehet abbahagyni a nézését! Összességében sajnálom, hogy a sorozat támadása hívta fel rá a figyelmemet, azonban én hatalmas kedvencet avattam! Az egyetlen, ami nem tetszett, az a legvége, teljesen egyetértek @Shad véleményével ebből a szempontból.

3 hozzászólás
Dreamborder

Na jó, ha igazságos akarok lenni, akkor 9 csillag jár a sorinak és vagy 100 pedig Shin Hye Sun-nak ezért az alakításért. Egyszerűen imádtam a csajt! Ebben a szerepben aztán kiélhette minden kreativitását és szenvedélyét. :D Zseniális volt és már csak miatta is érdemes megnézni ez a doramát.
Na de szerencsére maga a sori is borzasztóan szerethető. Garantáltan megfájdul a hasunk a nevetéstől, de megmarad a komolyság is, vannak kemény és fájdalmas jelenetek benne.
Imádtam az összes színészt. Egytől egyig. Mindet. <3
A karakterek színesek voltak, igazán lehetett őket utálni és imádni. A történet is tetszett, bár bevallom őszintén, nekem az utolsó két rész nem igazán jött be. Azok miatt gondolkodtam el a 9 csillagon. Nagyon sablon volt, mintha más saeguk-ból ollózták volna össze. A legvége miatt is hiányérzetem van. Nem feltétlenül tudom, mi mást vártam volna még, de valamit biztosan.
De nem leszek szőrös szívű. Megérdemlik a 10 csillagot a sok plusz miatt, amik színesítették a sorozatot. El is megyek BTS-eket nézni. :D
Részletesebb értékelést úgyis írtak már előttem. ^^
Na de végszónak:
https://www.youtube.com/watch…

2 hozzászólás
p_LillaRéka

Talán mostanra sikerül valami értelmes összegzést írnom arról miért is imádtam én ezt ennyire, de valamiért az igazán nagy kedvenceimről mindig nehezebben tudok értelmes gondolatokat összeszedni.
Rengeteg sok erőssége van ennek a sorozatnak, de talán az egyik legnagyobb az egyértelműen a casting.
Shin Ye Sun rengetegszer megmutatta már, hogy remek színésznő, nagyon jó szerepei voltak és látszik, hogy nem vállal el akármit. Ebben a sorozatban pedig azt hiszem élete alakítását láthattuk. Valami elképesztő az itt nyújtott teljesítménye és simán ki merem jelenteni, hogy a mostani felkapottabb színésznők közül nagyon kevesen érnek a nyomába. Remélem jól megszórják ezek után díjakkal, mert nagyon megérdemli.
Kim Jung Hyun szintén nagyon odatette magát. Őt is több sorozatban láttam már, mindig is jó színésznek tartottam, de azt hiszem ez után a szerep után vált igazán emlékezetessé. Ő is minden dicséretet és elismerést megérdemel. A két színész egyébként nagyszerű volt együtt, mikor először hallottam a hírt, hogy együtt fognak szerepelni valamiért kicsit nehezen tudtam elképzelni, hogy ők majd jól fognak működni együtt, de ezen aggodalmaim abszolút feleslegesnek bizonyultak, nagyon nagyoon jó volt a kettejük kémiája. :) micsoda jeleneteik voltak tejóég:D Felejthetetlen páros :)
A mellékszereplők is szerencsére nem csak asszisztálnak a két főszereplőhöz, pedig ilyen karakterek mellet simán előfordulhatott volna ez is, de szerencsére a sorozat ebben sem hibádzik.
Muszáj kiemelnem Choi udvarhölgyet, aki a királynő és a király mellett számomra a másik legszórakoztatóbb karakter volt. Viszont szegény színésznőnek a hangszálait nagyon nem irigyeltem, de hát szegény Choi udvarhölgynek muszáj volt valahogy kieresztenie a gőzt ha egyszer ilyen Királynét szolgál :DDD
A királyné – Choi udvarhölgy – Hong Yeon trioról ne is beszéljünk… BEST TRIO EVER<33
Úgy imádtam a konyhán játszódó jeleneteket, főleg mikor a királyné főzött, vagy mikor a főszakáccsal rivalizált majd a végén meg már egymást tanították :'))
De ott voltak még például a Király barátai, meg Kim Hwan hát én megzabáltam azt a gyereket
A sorozat leginkább vígjáték, nem szabad komolyan venni, mert csak elrontaná az élményt ami nagyon nagy kár lenne, mert én doramán megmondani nem tudnám mikor nevettem utoljára ennyit. Ez nem az a típus amin csak úgy elnevetgélsz, ó nem, itt minden egyes rész tele van sírva fetrengve röhögős jelenetekkel, és csak imádkozol, hogy fel ne verd az egész házat hajnalok hajnálan.
És bár történelmi hűséget nem igen tartalmaz, de azért mégiscsak történelmi sorozatról van szó, így nyilván van itt is ármánykodás, dráma ahogy az jellemző az ilyen sorozatokra. Azonban rettentő jól egyensúlyoz a sorozat a két műfaj között. Egyetlen pillanatig nem éreztem, hogy túl lenne tolva a dráma, ami sok sorozatban gyakori hiba, hogy az elején mindig vidám vígjátéknak indul majd olyan hirtelen csap át kőkemény drámába, hogy az ember sokszor besokall a végére. Itt szerencsére ez egyáltalán nem jellemző, a vígjáték faktor végig megvan, és azzal sem estek soha túlzásba.
Az pedig már csak hab a tortán, hogy a sorozat nagyon nézeti magát. Végig izgalmas, pörgős, mindig történik valami egyszer sem volt olyan érzésem a 20 rész alatt, hogy leült volna és át csapott volna unalomba. Nálam végig a tipikus „csak még egy részt” eset állt fent. Pedig mindig félek valamiért ha egy dorama 16 résznél hosszabb, de ezt viszont meg úgy néztem volna még. Nagyon nagyon szomorú voltam mikor vége lett pedig még a vége sem lett elrontva. Voltak emberek akik csalódtak és megmondom őszintén pár napig bennem is volt egy kis hiányosság, viszont azóta végig gondoltam az egészet és mostmár én is azt mondom, hogy nem, határozottan nem lett rossz a lezárás.
Igazából nagyon felületes értékelés lett ez ami elég ciki tekintve, hogy kb egy kisregényt írtamXD, de nem is baj, nem szerettem volna semmit sem lelőni a történettel vagy bármivel kapcsolatban, egyszerűen csak nézzétek, mert egyrészt elképesztő szórakozásban lesz részetek, kimagaslóak a színészi alakitasok, és igen megy a baromkodás ezerrel, meg van ármánykodás, dráma, de mégis ezek mellett sikerült sok sok olyan emlékezetesen szép jelenetet is belevinni, ahol még a könnyeimet sem tudtam visszatartani. :') Én imádtam minden egyes részt, rengeteg kedvenc pillanatom van, az ostok zseniálisak, van sok karakter akiket csak imádni lehet, lesznek akiket nagyon lehet utálni, olyanok akiket először utálsz, de aztán később meg képtelen vagy utálni akármit is tett, és még sok sok dolog ami ezt a sorozatot számomra felejthetetlenné teszi. Tudom még csak év eleje van és lehet korai ezt kijelenteni, de akkor is úgy érzem, nem hiszem, hogy lesz idén olyan ami ezt überelni tudná.

#notouch #antifan ♡︎♡︎

2 hozzászólás
Melanii

Ha párhuzamot vélsz felfedezni e sorozat és a Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo között, nos az nem véletlen. A sztori nagyjából ugyanaz, csak egy csöppnyi csavarral. Jelen esetben egy férfi lélek kerül egy női testbe, melynek köszönhetjük a sorozat humorforrását. Ha még éppen komolyodni is látszanak a dolgok, ezt a vonalat sosem hagyjuk el. Tehát ez egy abszolúte vígjáték, romantikával fűszerezve.
Nagyon sok megválaszolatlan kérdés maradt bennem, hogy őszinte legyek… és van néhány dolog amit nem is értek. :DD De ezeket leszámítva csak ha nagyon beleásnám magam tudnék belekötni bármibe is. Én konkrétan még így is imádtam. :'D
A So Young királynét alakító Shin Hye Sunt immáron egyik kedvenc színésznőmmé avattam. Azt az alakítást amit itt nyújtott nehéz lenne felülmúlni! Az a mimika, a gesztusok.. haláli! xdd
Cheol Jong király okozott kisebb meglepetéseket. Nem minden az mint aminek látszik és ennek ékes példája volt ő maga.
Choi főudvarhölgy, Man Bok a főszakács, és az összes többi szereplő remek alakítást nyújtott. Egyesek a szívemhez is nagyon közel kerültek.
Voltak részek melyben nemigazán történt sokminden, de ígysem ülepedett le a dolog. Nézette magát és mindig volt legalább egy ok ami miatt képtelen voltam abbahagyni. Több meglepő fordulat is volt. Néha reménytelennek tűnt a helyzet, máskor meg úgy véltem jobb már nem is lehetne.
A végével nemigazán vagyok kibékülve, tök furcsa az egész.. De olvastam teóriákat melyek megnyugtattak. :DD
Ha romantikával megspékelt vígjátékra vágysz, akkor ne habozz! spoiler És több rejlik ebben a sorozatban mint azt hinnéd.. Nálam megy is a kedvencek közé :) 2020 egyik legjobb sorija volt szerintem!

Gwener 

Hát ez nagyon őrült volt. De végig. A tempó (nem volt ám üresjárat semmi), a zene (most komolyan: westernfilm zene egy 사극ban????), a párbeszédek, a karakterek – arról nem is beszélve, hogy képesek voltak sokszor a legnagyobb drámázás közepén benyögni vmi olyat, hogy azon csak sikítva-nevetni lehetett – de közben nem tették komolytalanná mégsem az adott jelenetet. Szóval örvénylett és kavargott és gomolygott – de mégis zseniálisan egyben volt az egész.

ByeongIn. Ő volt az a karakter, aki a legjobban felzaklatott. Egyszerűen… nem is tudom. Na In Woo elképesztő színész – úgy tudta hozni ezt az ármánykodó figurát, hogy utáltam, de közben meg valahogy mégsem, de azért inkább mégis…. de aztán lehet, hogy még semspoiler

SoYong. spoiler És egyetértek azzal, amit @Shad írt vele kapcsolatban a spoilerében.

Shin Hye Sun. Én őt eddig is nagyon szerettem, eddig is kedvenc volt. És itt amit csinált!!!! :DDD Az a férfias mozgás és beszédmód, a reakciói és arcjátéka BongHwan-ként – ezzel szemben meg SoYong-ként az a finoman nőies kisugárzása…. Igazán megkaphatta volna azt a „Best Actress” díjat, amire jelölték!

Nekem tetszett a befejezésespoiler

Jajjj annyi mindent tudnék még írni, de sose érnék a végére…. és nem is tudnám igazán úúúgy leírni, ahogyan gondolom…. inkább nem lendülök bele :DDD

#notouch #antifan #all-in ❤

b_vivi

A teljes értékelés a blogon olvasható: http://koreaekkoveiblog.blogspot.com/2021/04/mr-queen.html

„Vannak azok a sorozatok, amikről egyszerűen képtelenség írni, mert nincs az az értékelés, ami elég jól kifejezi, hogy az ember mennyire imádta… Na ez a helyzet jelenleg. Hónapokig húztam ezt az ismertetőt, mert egyszerűen fogalmam sincs, mit írjak azon kívül, hogy imádom, oda meg vissza vagyok, és különben is, Shin Hye-Sun egy istennő.

Ennyit sorozaton én még nem röhögtem. Az első nagyjából 10 epizód másból sem állt, csak komikus jelenetek sorozatából, és még amikor semmi sem történt, akkor is élvezettel néztem, mert ez a nő valami haláli. Egyszerűen nem tudtam betelni vele. A humornak nyilván a koncepció adta az alapját; egy 21. századbeli férfi belekerül egy Joseon-korabeli királynő testébe, aztán uccu neki, vegyüljünk el a tömegben. Aha, mint elefánt a porcelánboltban. Ebből a nőből (vagy férfiból, nézőpont kérdése) csak úgy dőlt a hülyeség. Iszonyú laza, nem egy szívbajos nőszemély, aki nem mellesleg istenien főz, és kitúrja a helyéről az ügyeletes szakácsot, aki alaposan besértődik ezen (és roppant jól titkolja, hogy amúgy odavan a nő főztjéért).

Apropó főzés: a királynő bár nem tudja alkalmazni a 21. századi praktikákat, amikhez hozzászokott, de baromi kreatív, és olyan dolgokkal áll elő, hogy az emberek csak lesnek. És persze folyamatosan tolja a 21. századi szlenget is, amiből senki nem ért egy kukkot sem, össze-vissza rohangál, kezdetben megpróbálja vízbefojtani magát, hátha visszajut a saját idejébe, ezzel persze alaposan ráhozva a frászt mindenkire (az udvarhölgyei szerintem 10 évet öregedtek percenként, és csak a jó isten kegyelme miatt nem kaptak szívinfarktust). Ezen kívül pedig szabad szájú, kreatív, olyan kiállása van, mint egy meglett férfinek (vajon miért…), és nem mellesleg rohadt menő. A legmenőbb Joseon kori nő.

Na de lépjünk túl azon, hogy a királynő milyen egy istenkirály személyiség, mennyire lehet imádni, és röhögni a hülyeségein. Tudjátok, milyen üzenet jött le nekem az egész sorozatból? Hogy egy Joseon kori nő sosem érvényesülhet a társadalomban, hacsak egy 21. századi férfi meg nem szállja a testét. Szerintem a Joseon kort nem kell bemutatni senkinek, de azért foglaljuk össze két mondatban: vannak a magukat istennek képzelő egyedek, akiknek mindent lehet, ők irányítanak, döntenek, és akkor is igazuk van, ha nincs: ezeket a roppant vonzó teremtményeket férfiaknak nevezzük. És vannak azok a kis túlzással szolgasorban élő, állatnak minősülő teremtmények, akiket a férfiak nem használnak egyébre, mint férfi örökösök legyártására: őket nőknek nevezzük. Egy 200 évvel ezelőtti világban egy ilyen társadalomban élő nő egymaga, saját akaratából semmire sem volt képes. De ugye a sorozat bemutatja, hogy ez a mi királynőnk micsoda egy menő nőszemély, akinek mindent lehet, mindenhez ért, nagy a szája, szép, okos, tehetséges. Ezeknél kevesebbért is kivégeztek nőket abban a korban. Tehát mi lehet az oka annak, hogy So-Yong mégis képes volt érvényesülni? Az, hogy egy férfi vette át a teste felett az uralmat.

Gondoljatok csak Jo Hwa-Jinre. Mit tudunk elmondani róla? Sajnos szegény nőnek nincs valami érdekes személyisége. Szerény, alázatos, kedves. Mint abban a korban minden nő. Miért? Mert a férfiak ezeket a tulajdonságokat várták el tőlük. So-Yongra is ugyanez a három tulajdonság volt a jellemző, mielőtt Bong-Hwan a testébe került volna. Sőt, még So-Yong udvarhölgyére is. És ha fogunk egy random női történelmi karaktert bármelyik sorozatból, rá is ez a három jelző lesz az érvényes. Nem azért, mert a készítőknek nincs fantáziájuk, és nem tudnak normális női karaktereket gyártani. Hanem azért, mert akkoriban ez volt a nőkkel szembeni elvárás. Na de egyszer csak puff, belekerült a 21. századi férfi, Bong-Hwan, So-Yong testébe, és a királynő úgy kezdett el viselkedni… mint egy férfi. Amit nem is néztek jó szemmel a miniszterek, de hát mégiscsak ő a királynő. Ha nem róla lett volna szó, egy-két húzásáért már simán kivégezték volna. Onnantól, hogy Bong-Hwan színre lépett, a királynő is elkezdett érvényesülni. Zabolázatlan, karizmatikus, igazi nagyszájú nőszemély lett, és ezzel tudott csak érvényesülni a férfiak világában. So-Yongnak ehhez sosem lett volna mersze, ereje.” Az értékelés folytatódik a blogon: http://koreaekkoveiblog.blogspot.com/2021/04/mr-queen.html

Surume

Nem tudom mi mást mondhatnék rá, mint, hogy imádtam az egészet, az elejétől a végéig. Maga a történet, annyira vagány, hogy kb minden nap még néztem kényszerből hagytam abba csak. Le a kalappal a készítők előtt, hogy milyen jól bele tudtak vegyíteni mindent. Komédiától kezdve, romantikáig, hatalmi harcig, rivalizálásig, ármánykodásig minden volt benne és én imádtam az egészet. Engem teljesen megvettek vele. Az elején kicsit féltem attól, ahogy a modern dolgokat elkezdték bele vinni a történetbe, de azt is olyan jól megoldották, annyira illett bele, hogy kár lett volna kihagyni. A színészek előtt is le a kalappal, olyan profin hozták a karaktereket, hogy csak bámultam. Shin Hye Sun-tól ez volt az első dorama amit láttam, és ezzel egyszerre kedvenc is lett. Komolyan mondom ennek a csajnak az alakítása egyszerűen zseniális! Oscart neki!!! Nagyszerűen hozta a karakternek a duális jellegét meg a belső vívódásokat, engem teljesen lenyűgözött vele. Ráadásul Kim Jung Hyun-al olyan jól mutattak együtt. :)) Nagyon bírtam a kémiát köztük, és az egész adok-kapok játékot. A pasinak olyan jó az arc mimikája komolyan, élmény volt nézni. :)) Az esetek nagy részében konkrétan visítva röhögtem ezen a kettőn. :D
És nem tudok elmenni a látvány világ mellett sem. Mindig is imádtam a hanbokot. Imádtam nézni azt a sok gyönyörű hanbokot amit viseltek, épp hogy a nyálam nem csorgattam közben :DD


Népszerű idézetek

Theana 

Kim So Yong: How miraculous it is… that tomorrow comes every day? (…) However, we do not realize it is a miracle until the day when tomorrow does not come. It is because we are foolish, and we only realize what is precious after we lose it.

1. évad 13. rész – There is No Tomorrow
Gwener 

언제나 잃고 나서야 소중함을 깨닫는, 어리석은 우리기에.
Sosem fogjuk fel milyen értékes egy dolog, amíg el nem veszítjük. Mekkora barmok vagyunk.

1. évad 13. rész – There is No Tomorrow
Theana 

Kim So Yong (after she offered ramen for the king): No, I shouldn’t be like this. But just one spoonful. No, no. This ramen is an addicting food. Once you have a bite you can’t stop.
Cheol Jong: What are you doing?
Kim So Yong: Inner conflict.

1. évad 15. rész – The Crazy X in This Palace
1 hozzászólás
b_vivi

Ezért veszélyes az áldozatot játszani. Anélkül, hogy észrevennéd, napról napra változol szörnyeteggé.

1. évad 15. rész – The Crazy X in This Palace
b_vivi

(…) Minél erősebb a fény, annál sötétebb az árnyék.

1. évad 9. rész – Light and Darkness
crissy 

Jang Bong Hwan: Are human just slaves to hormones?

1. évad 14. rész – A Woman Who Must Die to Live
b_vivi

So-Yong: Az olyan nők, mint én, nem Joseonból származnak.

1. évad 7. rész – Mask
Surume

A bosszú sokkal szórakoztatóbb, ha elegáns.

1. évad 15. rész – The Crazy X in This Palace

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján