My Only Love Song (2017–2017) 13

Song Su-jeong arrogáns és nagyon szabad szájú top sztár. Aszerint osztályozza az embereket, hogy mennyi pénzük van. Egy véletlen folytán a Goguryeo-korszakban találja magát, ahol találkozik On-Dal-lal. On-Dal mindenre képes, hogy pénzt szerezzen, de valójában nagylelkű a szegényekkel és a… [tovább]

Szereposztás

Lee Jong HyunOn Dal
Gong Seung YeonSong Soo Jung
Lee Jae JinByun Sam Yong
Ahn Bo HyunMoo Myeong
Park Joo HyungGo Il Yong
Jin Ye JuPrincess Pyunggang
Lee Chul MinMovie Director / Magistrate
Lee Yong JikKing Pyungwon
Kim Jung PalGovernment Official
Kim Chae EunMi Jin / Hwa Hong

További szereplők

My Only Love Song (2017–2017)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
Netflix

Kedvencelte 5

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

Theana 

Nem váltotta meg a világot, egyszerűen csak szórakozást nyújtott. Az első három részt kész kínszenvedés volt végignéznem, mert Soo Jeong karaktere annyira borzalmas és „lapáttal ütném” kategóriájú, hogy abbahagytam. Majd a színésznőt (nagyon) megkedveltem egy másik doramában, így az egy nagy hajtóerő volt erre a sorozatra nézve.
Nagyon szeretnék valami dicsérőt írni a sorozatról, mert tényleg élveztem, de engem annyira nem fogott meg, hogy áradozzak is róla. És noha nekem csak egyszer nézős volt, egy második évadot megbírnék. Én például még látok benne potenciált.

Shad 

Ingadozok 8 és 9 között, de talán ma jószívű leszek:) és ennek talán fő oka, hogy az egész sorozatot egyben toltam le:D sokat segített, hogy a részek csak fél órásak, amiből 10 perc legalább opening/ending:P
A sztori szokásos, szinte semmi dráma, natúr vígjáték. Az elején pont ezért is voltam bajban, mert úgy éreztem picit túl akarják tolni a humor faktort. Azért a múltban ragadt önálló életet élő VW , aminek a raktere csupa kincset rejt… Viszont ez idővel elmúlt és ahogy időutazónk hozzászokott a múlthoz és komolyodott úgy vált egyre szerethetőbbé a sorozat is:) Alapvetően a kérdések, hogy megváltoztatható-e az írott történelem, ha igen mégis milyen áron. Ettől a drámai száltól függetlenül végig megmaradt a vígjáték vonalon, bár azért a sorozat második fele már sokkal komolyabb. Karakterek szerethetőek egytől-egyig, még az önimádó „gonoszunk” is.
Kinek? akinek csak fél órái vannak és nevetni akar, könnyed romantikus vígjáték egy picit komolyabb véggel:)


Népszerű idézetek

hypedne

Su Jeong: You bastard! What else?! Tell me everything!
Sam Yong (hüppögve): That's all… do you have anything to confess?
Su Jeong: No!! Don't you know I'm the same inside and out?!
Sam Yong (még mindig hüppögve): That's true… You're a bitch either way.

(15. rész)

1 hozzászólás
kkata76 

Go Il Yong: Goodness, even my injury is beautiful!
(8. rész)


Hasonló filmek címkék alapján