Chuan Wen Zhong De San Gong Zhu (2020–2020) 14

The Romance of Tiger and Rose · 传闻中的陈芊芊
45' · kínai · kaland, dráma, romantikus, vígjáték, fantasy, sorozat, történelmi 12
1 évad · 24 rész

Chen Xiaoqian, egy ismeretlen forgatókönyvíró. Kemény munkával befejezi egy hősnő drámáját, ám a forgatást nem tudják elkezdeni, mert a férfi főszereplőnek valami nem tetszik a történetben. Ám egy nap, véletlenül a saját forgatókönyvében ragad és az általa teremtett Harmadik Hercegnő bőrében… [tovább]

kínai · angol

Képek 17

Szereposztás

Zhao Lu SiChen Xiao Qian
Ryan DingHan Shuo
Zhou Zi XinChen Chu Chu
Sheng Ying HaoPei Heng
Patrick QuanSu Lin
Zhao XinChen Yuan Yuan
Smile WeiLin Qi
Wu Yi JiaZi Rui
Liu Shu YuanBai Ji
Jin Yan Qing

További szereplők

Chuan Wen Zhong De San Gong Zhu (2020–2020)

Streaming
Rakuten Viki

Kedvencelte 9

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Theana 

Szeretnivaló kis sorozat, a szerelmi szál is édibédi, jó nézni, megvolt köztük a kémia, de nekem kicsit sok a drámaiság, amit belevittek, esetenként pedig nem oda tettem volna azt a bizonyos hangsúlyt vagy hatáskeltő fókuszt, ahová a készítők helyezték. A sztorival annyi volt a bajom, spoiler… nemrég fejeztem be a W c. koreai sorozatot és abban jóval komplexebb volt ez a rész kidolgozva. Néhány részszál, motiváció is homályos, az elején észrevettem jó pár vágásbakit, például, amikor egy adott karakter ilyen pózban volt, a következő snittben már teljesen máshogy, ez pedig kizökkentett a cselekményből.
Hiányérzetem van a történet lezártával, nem a legeslegvégével, mert az korrekt és szép; spoiler. Látjuk a két végletet: a nők uralta birodalmat, amelyben a férfi alsóbbrendű lény a nő mellett, és fordítva. spoiler Egyébként magát a témát borzasztóan érdemes boncolgatni, szóval nagyon örültem neki, csak úgy érzem, hogy a levegőben maradt.
A karakterek érdekesek, de nem elég mélyek, valahogy nem éreztem annyira emberinek őket, bensőségesnek, mindenkinek csak a hatalom kellett és egy idő után ez baromi fárasztóvá vált. Qianqian és Han Shuo valahol Rómeó-Júlia sztori, de ahogy írtam, az üzenet elmaradt ezzel kapcsolatban. Chuchu-t nagyon sajnáltam, mert kitartott, türelmes volt egész életében, hogy betölthesse álmai pozícióját spoiler. Természetesen neki is megvan a maga sara, ez nem vitás.
A színészek közül Ryan Ding volt nálam a top 1, hihetetlen, ahogy beleélte magát Han Shuo szerepébe, az arcával, a mozdulataival, totál elhittem, hogy imádja Qianqiant, egy pillanatra sem kérdőjeleztem meg.
Az ending pedig csodaaaszép! https://youtu.be/xF5r2i3wRsM Csak Viki sosem engedte végighallgatni, ch!

1 hozzászólás
Bea_Csakegyolvasólány 

Érdekes, vicces, romantikus és megható volt egyszerre. Vagyis teljes érzelmi kavalkádot okozott nekem a sorozat. A történet kettősége nagyon tetszett benne, illetve, ahogy Qian bekerül a saját forgatókönyvének világában. Valamint, mikor rájött, ahogy próbált kiszabadulni. Mindent megtett, de Han Shou és más erők nagyon nem akarták, hogy így legyen vége.
Eleinte furcsa volt számomra egy olyan világ, ahol nők uralkodtak, ugyanakkor ez tette izgalmassá a történetet is. Hiszen ki ne lenne kíváncsi olyan világra, ahol a férfiak csak másodrangú szerepet töltenek be? :)
A két főszereplő pedig hihetetlenek voltak. Élveztem nézni, ahogy csipkelődnek egymással és a másik háta mögött próbálják kijátszani egymást. Azonban az tetszett főleg, mikor fokozatosan kezdtek egymásba szeretni.
És a vége…Nos, kicsit szívet tépő és szívet melengető is volt egyszerre.

ZPetra 

Egy újabb olyan sorozat, amit nem lehet abbahagyni. :D
A gyönyörű ruhák, és zenék már kezdetben megvettek maguknak, ám a kiszámíthatatlan vonalvezetés tetszett talán a legjobban. Sosem tudtam pontosan, mi is fog történni, de azért a végére minden szépen összeállt, és kaptunk egy aranyos befejezést. A szereplők karakterei, és a színészi játék is lenyűgözött, nem hazudok, ha azt mondom, szinte mindenkit megkedveltem. :)
Nem kifejezetten egy limonádé, de a nézők idegrendszerét legalább nem teszi tönkre. Ennek oka lehet talán az, hogy sokszor nem veti meg a humort.
Összességében mindenkinek nagyon ajánlom, ezt a kissé „furcsa” történetet.

1 hozzászólás
Marcsi0603 

Ez nagyon-nagyon aranyos, szerencsére szívet összetörő dráma nincs benne. Nagyon jó volt nézni, mit össze nem szerencsétlenkedett a két főszereplő. A Han Shou-t játszó srác nagyon szimpatikus, vele szívesen néznék még sorozatot. Könnyed, szórakoztató és nem túl hosszú.


Hasonló filmek címkék alapján