Helló és viszlát, anya! (2020–2020) 6

Hi Bye Mama / Hi Bye, Mama! · 하이바이, 마마 (Haibai, mama!)
75' · dél-koreai · dráma, romantikus, vígjáték, fantasy, sorozat, családi 15 !
1 évad · 16 rész

Amikor egy nő szelleme új esélyt kap és visszatérhet az életbe, a kislányával és az időközben újranősült férjével való találkozás mindenkit megdöbbent.

koreai · angol
koreai · angol
koreai · angol

Képek 8

Szereposztás

Kim Tae HeeCha Yu Ri
Lee Kyu HyungJo Kang Hwa
Shin Dong MiGo Hyun Jung
Go Bo GyeolOh Min Jung
Oh Eui SikGye Geun Sang
Kim Mi KyungJeon Eun Sook
Park Soo YoungCha Moo Poong
Kim Mi SookCha Yeon Ji
Ahn Nae SangDr. Jang
Bae Hae SeonSung Mi Ja

További szereplők

Helló és viszlát, anya! (2020–2020)
Rendező

Gyártó
tvN

Streaming
Netflix

Kedvencelte 2

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

barbikaunatkozik 

Röviden és tömören egy nagyon szép sorozat a szeretetről, annak formáiról. Végre meglépték azt, hogy a szerelem nem tart örökké, az idővel átalakul, ami attól függ, hogyan alakítjuk kapcsolatainkat. Ez már önmagában dicséretes egy olyan világban, ahol azt plántálják az emberekbe, hogy a szerelem mindent legyőz és meg kell találni a nagy Ő-t, mert akkor lehetünk csak boldogok. Ha más téren voltak is hiányosságai, ezzel felhúzta vissza magát a sorozat. Hibának talán azt tudnám felhozni a leginkább (néhány gyengébb színészi játékon kívül), hogy mindenki olyan természetesnek veszi, mi történt a főhősnővel és hogyan jött vissza az életbe. Gyorsan és sokszor hirtelen túllendül szinte mindenki bizonyos dolgokon a fantasy elemekkel kapcsolatban.
Egyébként nagyon szépen bemutatja a gyászoló családok, rokonok és barátok feldolgozási folyamatát: a tagadást, a haragot, az alkudozást, a depressziót és az elfogadást. Ez pedig egyben meg is jelöli, milyen hangulat vár a nézőkre. Annyi bizonyos, hogy zsebkendőket elő kell venni.
A természetfeletti szál ugyancsak egészen jó lett, a látványvilág pazar, a zenék nagyon szépek, a karakterek szerethetőek és kellően rétegeltek (kivéve a pszichológusunkat, aki az agyamra ment). A konfliktus viszont kiszámítható és kicsit túl sablonosan „jó” akar lenni, bár volt egy pont, amikor feloldódott ez.
Mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a melankolikusabb, lassabban hömpölygő történeteket és nem riasztja vissza a téma. Mert őszintén szólva, ez csak tartalmaz vígjáték elemeket néhol, de egyáltalán nem az.

dalmushka 

Nagyon vártam ezt a drámát is mivel az ilyen sztorik mindig is nagyon érdekeltek. Örülök, hogy megnéztem de azért maradt bennem egy kis hiányérzet. A alap történet nagyon szomorú volt és fantasztikusan bemutatta, hogy mit él át egy ember egy szerette elvesztése után. Voltak benne vicces jelenetek amik szerintem nem annyira illettek ide pláne azért nem mert sokszor úgy éreztem, hogy túl tolják és inkább erőltetebb (és időhuzás) volt egy-egy ilyen jelenet mint sem igazán vicces. A szomorú jelenetek nagyon jók voltak, sokszor a sírás kerülgetett mikor néztem őket. A drámában nagy hangsúly van a családon (sokkal nagyobb mint a szerelemben) és ezek a jelenetet ütöttek inkább szíven. A romantikát nem vitték túlzásba, inkább egy mellekszál volt. A színészek jók voltak és a kisgyerek nagyon cuki . Az OST is nagyon szép és szivettepő volt. A vége is jól sikerült, szerintem méltó és gyönyörű lezárás volt. Voltak a drámában felesleges jelenetek/karakterek és unalmas jelenetek is de ez nem akadályoz meg abban, hogy nagy értékelést adjak rá mivel nagyon szerettem.

moonie 

Szavakba nem tudom önteni mennyit jelentett számomra ez a sorozat. még több ilyen jellegű k-dráma kéne.


Hasonló filmek címkék alapján