A hóember (2017) 14

The Snowman
90' · angol · dráma, horror, krimi 16

Amikor leesik az első hó, és Harry Hole, az elit nyomozóosztag vezető detektívje egy eltűnt áldozatról értesül, arra gyanakszik, hogy egy rejtélyes sorozatgyilkos lépett újra akcióba. Egy éles elméjű újonc segítségével Harrynek több évtizedes régi ügyeket kell összekötnie ezzel a brutális új… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Michael FassbenderHarry Hole
Rebecca FergusonKatrine Bratt
J. K. SimmonsArve Støp
Jamie ClaytonEdda
Charlotte GainsbourgRakel
Toby JonesGert Rafto
Chloë SevignySylvia Ottersen
James D'ArcyFilip Becker
Hirdetés

Várólistára tette 183


Kiemelt értékelések

Bohemian 

Mi volt ez az összecsapott kakkanat!? Szegény Faszi… nagyon kellhet az a pénz.
Érdekesen indul, aztán a film közepén túljutva már azt várod, hogy csak legyen vége, csak derüljön már ki, hogy spoiler Közben idiótábbnál idiótább jelenetekkel van teletűzgélve az egész. spoiler én nem csíphettem el valami fontos pillanatot itt, vagy tényleg ez történt.
A vége is szenzációs volt, spoiler
spoiler
NE NÉZD MEG! Faszi sem ér ennyit, hogy emiatt ezt végigszenvedd… Pedig a trailer érdekes volt, aztán lám, mi lett ebből. :-( Ha mégis ráveszed magad, nem ér meg egy mozit, csak pénzkidobás.

WoK

Kezd elegem lenni a hollywoodi filmekből. Bíztam a Hóemberben, de egy unalmas, felejthető film lett. Mondanám, hogy Fassbender remek, de sajnos még ő sem tudta ezt a karaktert megfelelően életre kelteni. Baromi vontatott a történetvezetés és igazából alig lehet róla pozitívumot mondani. 10/5,5

kykyke 

Szégyen, nem szégyen, egyedül Fassbender miatt akartam megnézni ezt a filmet, de nem tudom, megérte-e… Persze ő maga jól nézett ki, de ez elég egy jó filmhez? Közel sem.
A történet hosszú és vontatott volt, nekem folyamatosan az járt a fejemben, hogy egy Gyilkos elmék részbe max 40 perbe bőven belefért volna ez az egész, kár volt így elhúzni, de hát most már mindegy. Egynek elment, de nem hiszem, hogy többször újranézném.

2 hozzászólás
Dexter79

Sokat vártam ettől a filmtől. Tudtam, hogy a könyv, amiből készült jó, bár még nem olvastam. A trailer nagyon jó volt, viszont nem hozta a szintet.
Az első 1 óra nagyon szépen fel volt építve, ígéretes volt, izgalmas, jó felvételek, jó kameraállások. Viszont a vége kicsit összecsapott, értelmetlen. Az ember várná a nagy csattanót, a gyilkos kilétének meglepő megismerését, de nagyon laposra sikerült. Még igazából a hóemberek okára se jöttem rá teljesen.
Azt pedig végképp nem értem, hogy miért kellett Fassbender-t alsógatyára vetkőztetni az egyik korai jelenetben.
Viszont a gyönyörű tájakat csak dícsérni lehet.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján