A Hatfield-McCoy viszály (2012–2012) 13

3 díj · 6 jelölés

A két jóbarát és bajtárs, „Devil” Anse Hatfield (Kevin Costner) és Randall McCoy (Bill Paxton) hazatér az amerikai polgárháborúból. Hatfield nyugat-virginiában, McCoy pedig a folyó túloldalán lévő Kentucky területén él. Ám hamarosan halmozódó feszültségek, félreértések, sértettség és gyilkos… [tovább]

magyar

Szereposztás

Kevin Costner'Devil' Anse Hatfield
Bill PaxtonRandall McCoy
Tom BerengerJim Vance
Powers BootheValentine 'Wall' Hatfield bíró
Andrew Howard'Bad' Frank Phillips
Jena MaloneNancy McCoy
Perry KingRan'l McCoy
Ronan VibertPerry Cline
Matt BarrJohnse Hatfield
Sarah ParishLevicy Hatfield

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Emerson 

Bevallom, hogy az első 20 perc után majdnem nyomtam egy shift delete-et… végül három napomba telt, hogy végigrágjam magam az első részen, utána meg úgy voltam vele, hogy most már becsületből végigszenvedem. Bődületesen idegesítőek voltak a karakterek, így ha az egyik elhullott (szégyen ide vagy oda) örömködtem magamban. A záró epizódra viszont már annyi tragédia jutott, hogy csodálkoztam, hogy maradt-e még valaki, akit megölhetnek. Ha még 10 rész lett volna hátra, akkor is kitartott volna a dráma, amit belesűrítettek az utolsó 2 órába.

Mr_White 

Bosszú minden mennyiségben. Szépen megcsinált film, de annyira eluralkodik rajta a bosszú, az erőszak, hogy nyomasztja a nézőt, aki persze, mert néző, szeretne magának találni egy pozitív figurát, aki mellé állhat, de ha meg is találja, arról nemsokára kiderül, hogy ugyanolyan bűnös aljadék, hogy döglene meg, és aztán belátja, mármint a néző, hogy a bosszú nem járható út, mert mi más is lehetne a mondandója egy ilyen filmnek, és ez rendben is van.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján