Diszkópatkányok (1998) 162

A Night at the Roxbury
82' · amerikai · romantikus, vígjáték 16

Úgy tűnik, hogy Steve és Doug Butabi sosem lesznek elég menők ahhoz, hogy rákerüljenek a Roxbury Klub vendéglistájára. De csak addig, míg össze nem koccannak példaképükkel, a klub törzsvendégével, Richard Grieco-val. A rendőri feljelentést elkerülendő Grieco összehaverkodik a szerencsétlen… [tovább]

angol

Képek 14

Szereposztás

Will FerrellSteve Butabi
Chris KattanDoug Butabi
Dan HedayaKamehl Butabi
Loni AndersonBarbara Butabi
Molly ShannonEmily Sanderson
Dwayne HickmanFred Sanderson
Maree CheathamMabel Sanderson
Lochlyn MunroCraig
Richard Griecoönmaga
Jennifer Coolidgerendőrnő

További szereplők

Kedvencelte 23

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Manni 

Akárhányszor megszólal a What is love?, mindegy hol vagyok, mindegy kivel vagyok, diszkópatkányosan rázom a fejem.

TribeBubu 

A sztori kissé bugyuta, de a poénok nagyon ülnek, pláne ahogyan ez a két ütődött előadja őket. Chazz Palminteri meg a legnagyobb arc a filmben :D
Az egyik kedvenc vígjátékom.

adrica 

Alapfilm, bármennyiszer-nézős, minden mondatot kívülről idézős.

-Vidéki vagy?
-Naná!
:D

2 hozzászólás
Nia1985 

Klasszikus, ráadásul az első filmzenei cd-m is ez, amit azért vettem, hogy bevágódjak egy srácnál. Már akkor sem ismertem lehetetlent, mégsem lettem vonzóbb számára. Van ez így. :) Amúgy Mizu? :)

Lilla99 

Na végre én is láttam ezt a filmet. Már olyan régóta meg akartam nézni, honnan is származik a What is Love című zene ikonikus fejmozgása. Mit ne mondjak, minden őrültsége és agyamentsége ellenére tetszett a film. Voltak benne nagyon jó poénok, amiknél hangosan röhögtem. A karakterek is viccesek és jók voltak, bár Emily engem már a legeleje óta idegesített, örültem neki hogy spoiler. Aztán persze mint minden filmbe, ebben is érvényesül a minden jó ha a vége jó, konkrétan a srácoknak spoiler. Egyébként Zadir nagyon jó arc volt végig, nagyon jót nevettem rajta.

Alvarando 

Bugyuta egy film, ahol egy agyhalott testvérpár mindenáron be akar jutni egy szórakozóhelyre, ami egy baleset folytán sikerül is. Mellette megálmodnak egy szórakozóhelyet, amelyet egy majdnem esküvő meghiúsít, de mégse. Egyszer meg lehet nézni, egyedül a 90-es évek zenéje viszi el ezt a filmet.

Rebane 

A már jól ismert táncolós részeket és a Jim Carreys feldolgozást is láttam, az tetszett is, úgyhogy gondoltam, megnézem a filmet. Hááát, nem egy nagy szám… Ami élvezhető belőle, az benne van abban a 10 perces videóban, amit amúgy ki szoktak emelni belőle…

ptagi 

Milyen zenék már, milyen outfitek már, milyen már az egész! :)
Stayin' alive!

kiruu 

12 éves koromban ez volt a tiltott film. Nagyon sokszor láttam, annak ellenére, hogy anya rendszeresen elvette és eldugta, nem túl nagy sikerrel. Igazából akkor sem tetszett, azt hiszem a zenék miatt néztem. Na, meg a csodálatos koreográfia miatt.
6 évvel később végig szenvedtem, mert unalmas, és igazából nem szól semmiről. A borzalmas csajozást oktatni kéne. De kellemes emlékeket idéztem fel.

Martha_May 

Egyik legjobb film valaha! Imádom benne a zenéket és a humort. A történet is szuper, szóval ennél többre nincs is szükségem.
Fogalmim sincs melyik évben láttam először. Csak arra emlékszem, hogy apummal néztük a tv-be. Azóta minsig megy a fejbólogatás, ha meghallom a What is Love? számot♡


Népszerű idézetek

Bűvös sárkány vagy? Paff a neved? Mert esküszöm, hogy Álomország tengerpartján élsz!

Steve: Atyaég, Doug, ez a legállatabb hely, ahol életemben voltam!
Grieco: Srácok, ez a ruhatár, a buli ott van benn.

Emily: Emlékszel, azt mondtad, ha majd végzek a sulival, akkor összejöhetnénk. Ez járt a fejemben és vége a sulinak és összejöhetnénk. Szóval elmegyünk moziba vagy ilyesmi?
Steve: Naná…
Emily: De ha nem akarod, csak kocsikázunk és témázgatunk. Imádok témázni! Az egyik legkedveltebb időtöltésem a világon. Tudod, én nagyon májerül témázok ám!
Doug: Állj le, muffantyú!

TribeBubu 

– Kértek izomszeletet?
– Nem. Van bodyszeletem.
– És energiaszeletet?
– Nem. Kajaktriplázó szeletem van.
– Oké, ennyit a szeletekről…

TribeBubu 

– Hé, vidéki vagy?
– Mi a téma, hercegnő?
– Mi a körzetszámod?
– Leszel a csajom?

TribeBubu 

Hé! Cindy Crawford! Vegyél fel valamit! Elhányom magam!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján