A gondozoo (2011) 101

Zookeeper
100' · amerikai · vígjáték 6

0 díj · 1 jelölés

Griffin (Kevin James) egy kedves gondozó, aki úgy érzi, a munkája akadályozza az Igazi megtalálásában, ezért nehéz szívvel úgy dönt, felmond. Persze nagy hibát követ el.
Egy állatkerti gondozó ugyanis nem hagyhatja el a pozícióját csak úgy: ahhoz a gondozottjainak is lesz néhány keresetlen… [tovább]

angol

Szereposztás

Kevin JamesGriffin Keyes
Rosario DawsonKate
Leslie BibbStephanie
Donnie WahlbergShane
Ken JeongVenom
Joe RoganGale
Nat FaxonDave
Steffiana De La CruzRobin
Nick BakayFranky
Nicholas TurturroManny

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Az egyik legviccesebb, legcukibb családi vígjáték. :-) Annyira cukik az állatok, és Kevin James is nagyon jó színész. :-)

viky0222 

Ez… nem. Beszélő állatokkal nem tudnak megvenni, az biztos. Persze jöhet a kérdés, hogy akkor miért néztem meg. Mert gondoltam ennek ellenére jó kis vígjáték lesz, vicces, szórakoztató, de jó, ha kétszer elmosolyodtam. Stephanie meg… nem is tudom hogyan fejezhetném ki az érzéseimet, hogy azt meg is lehessen itt osztani… :D De azt hiszem ez mindent elmond. :D

victoria_m997

Klisés? Nagyon. Teljesen kiszámítható? Naná. Élveztem? Igen. Vicces és aranyos miden hibája ellenére.

Lilla99 

Imádtam. Csinálhatnak akármennyi filmet beszélő állatokkal, egyszerűen nem tudom megunni. Határozottan a kedvencem a „gorilla mentőakció” volt, minden másodpercén röhögtem. Persze a vége kiszámítható, de akkoris imádtam az egészet.

ChöppMoly

Jókat nevetgéltem rajta. Szeretem az állatokat.

kamububu 

Pont annyira közepesen borzasztó, mint amit ígér. Ha nem kellett volna kihíváshoz, akkor eszembe sem jut megnézni, így egyszer most elviseltem. Igazából azt nem értem, hogy minek vannak benne az állatok, mert valójában nélkülük is pont ugyanilyen gagyira meg lehetett volna csinálni. A zenéje a legértékelhetőbb, Rupert ismét kitett magáért.

Ancsúr 

Vannak olyan filmek, amik annyira idétlenek, hogy kár lenne még egyszer elvesztegetned rá az idődet. Na, ez a film is olyan.

zuna19 

A gondozzo az egyik kedvenc filmem. Látom eléggé le van szegény értékelve. Ez kicsit elgondolkoztat, hogy ízlésficamom van, hogy nekem ez baromira bejött?

carragher 

Ilyet már láttunk,hogy az állatok beszélnek(Babe, Dr Doolittle) -1 csillag.
Bugyuta klisés történet -1 csillag
Romantikus szál miatt -1 csillag
Kevin James a Férjek gyöngyében még jó de itt kimondottan idegesítő néha. -1 csillag 6/10 jóindulattal


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján